Evli bi yakınım cinsel olarak eşiyle hiç konuşmadığına çok pişman oldugunu söyledi, ben gibi sevmeye aşk sadakat boyutuna daha önem vererek evlendi , eşi haftada bi iki defa kısa vakit arzular durumdaymış, tanışırken cinselliği de açmamı önerdi, peki evlenmeden önce karşımdakine bu konuyu açmak ciddi niyetle yaklaşan biri için ne kadar uygun onun yanlış anlamasına sebep olur mu ben de çekinirim açamam çünkü (kınayabilirsiniz ama hiç özel yaşantısı olmayan biri için utanmak abes kaçmamalı..)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz eşimle herşeyi konuşmuştuk ya herşeyi dediysemde çoğu şeyi konuşmuştuk bencede konuşulmalı evlendikten sonrada birbirimize tam alışınca daha farklı şeyleri fantezileri söylemeye başladı mesela ama güzel yani
12 Yorumla- +1 yıl
Konuşmak artık itici gelmiyor evet görüşülmeli bu konular
Cevap sahibi+1 yılBencede sonra sorunlar çıkıyor çünkü
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İki ucu b.. oklu değnek. Ama cinsellikte önemli. Konuşsan yanlış anlaşılır, nasıl söyleyeceksin ne beklediğini, ne istediğini, fantezilerini. Konuşmadan evlensen en büyük kumar. Ne çıkacağı belli değil.
12 Yorumla- +1 yıl
Değil mi, konuş diye iteklemesi kolay ama gel de konuyu bi kadın olarak aç nasıl açarsan ki hiç tarzım değil benlik değil,
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSonra açarım tabi ki de. cinsellik önemli değil benim için. seks için evlenmiyorum bu yüzden de bunu evlenmeden açmam konusunu
14 Yorumla- +1 yıl
Aynı fikirde ve tercihteyiz
- +1 yıl
Bence olması gereken bu. bazıları cinsellik de aradığını bulmazsa evlenmiyor bile. sırf bunun için önce yaşamak isteyen bile var
- +1 yıl
Bu temeller üzerine kurulan bi evlilik, hayalim değil, haklısınız bu konuda
- +1 yıl
Evet katılıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılkonuşulmalı ve yaşanılmalı yoksa evlendikten sonra iki tarafıda mutsuz edip arayışa sürükler
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim bu konular toplumca ayıp karşılanmasa neler halledilir
- +1 yıl
aynen öyle bu sadece yatak cinsellik için değil her şey için geçerli çünkü empati yapamayan karşısındakine saygıyı gösteremeyen insanlarda var bunun aşılmasının tek sebebi konuşaamamak
+1 yılSormam gerekiyor ilerde sorun oluyor
12 Yorumla- +1 yıl
En azından seviyeli şekilde sorulmalı diye önerildi
- +1 yıl
Yani cunki. uyusmalik olursa ilerde büyük sorun olur kesinlikle
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılen azından nabız yoklama şeklinde olabilirçünkü hayatının geri kalanını oınunla geçirceksin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen de mi hiç yapmadın 😂
10 Yorumla Bilinmeze gitmek her zaman sorunlara gebedir.
10 Yorumlacinsel konuda bilgilendikten sonra devam ederim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Aslinda simdide konusabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanki konuşsaydı doğruları duyacaktı
03 Yorumla- +1 yıl
Konuşurken gizleyebilir kusurlarını tabi ,
Cevap sahibi+1 yılÖnemli olan insanı kusurlarıyla sevmek değil mi
- +1 yıl
Kusurlarını da söylerse daha net olur yalana gerek yok kusuruyla da kabul edilir hangimiz pürüzsüzüz
Ortalarda
11 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Tanıştığınız kişiyle cinsel konuda bilgilendikten sonra mı yola devam edersiniz yoksa konuyu daha sonra mı açarsınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat