Cinsel Yaşam Yeni tanıştığınız biriyle cinsellik yaşar mısınız? yürüyenyıkıkkk Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 uzun zaman geçip bir şeyler hissetmeniz gerekiyor mu Yeni tanıştığınız biriyle cinsellik yaşar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hayır ben sadece eşimle yaşarım 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bu yaşananlara bağlı uzun zmn olmak zorunda değil genelde benim 1 ay içinde oldu ama bazen tanışıp yazışıp sohbet ettik ve ilk görüşmede de olmuştu yani bu aranızdakilere de bağlı 0 0 Yorumla
belirsiz71 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Valla bu işin yeri zamanı olmaz eğer öyle bir ortam oluşursa her iki taraf için de arzu varsa neden olmasın 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yeni tanıştığım biri ile hiç öyle bir şey yaşamadım, benim şansım yok ki zaten 🤷♂️ benim şansım evlenince var sadece 0 0 Yorumla
Qarismaa34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Alakası yok insan öyle bir canlı degil. Cinsel bir çekim varsa parazit yapmaya gerek yok konuşmadan sevişmeye başlıycaksın 0 0 Yorumla
mkadak07 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 85% +1 yıl Eski yeni Yok kanka. Her tanistigin erkek ile olmazzz. Bu seni biraz şey yapar hani bilirsin... 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yaşarım tâbi ki. Sonuçta ona karşı hislerim var. Karşılıklı anlayış içinde tamamlamak gerekir. Zorla da olmaz ama 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl seks için güvenmek önemli tanımak önemli direkt bodoslama yaşarsan aids kapabilirsin 0 0 Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Çekim yüksekse yapılırÇekim yoksa yıllar geçse de istemem 0 0 Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir bağ kurmadan beraberlik yaşamak benlik değil... 0 0 Yorumla
Keremcan2021 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Bence hic tanimadihim biryle cinsellik yasamak daha heyecan verici cok cekici geliyor bana 0 0 Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Aldığım enerjiyle bağlı zamana ihtiyaç yok 0 0 Yorumla
Darknessonshadow Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Yaşarım ama çok da yeni olmaması lazım 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yaşarım frekans aldık ise karşılıklı 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Elektrik varsa olur 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. karşılıklı hissetmek önemli 0 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Amacım oysa çokta tanımaya gerek yok 0 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yooo hic gerek yok öyle tanimalara falan 🤣🤣 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. o istedikten sonra zevkle :) 0 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı. Ortam ve durumu bağlı 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. isterse neden yasamayımkı 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Eğer o isteği hissedersem 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Arada ki bağa başlı 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Ben nikahsız yapmam. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Hayır ben sadece eşimle yaşarım
bu yaşananlara bağlı uzun zmn olmak zorunda değil genelde benim 1 ay içinde oldu ama bazen tanışıp yazışıp sohbet ettik ve ilk görüşmede de olmuştu yani bu aranızdakilere de bağlı
Valla bu işin yeri zamanı olmaz eğer öyle bir ortam oluşursa her iki taraf için de arzu varsa neden olmasın
Yeni tanıştığım biri ile hiç öyle bir şey yaşamadım, benim şansım yok ki zaten 🤷♂️ benim şansım evlenince var sadece
Alakası yok insan öyle bir canlı degil. Cinsel bir çekim varsa parazit yapmaya gerek yok konuşmadan sevişmeye başlıycaksın
Eski yeni Yok kanka. Her tanistigin erkek ile olmazzz. Bu seni biraz şey yapar hani bilirsin...
Yaşarım tâbi ki. Sonuçta ona karşı hislerim var. Karşılıklı anlayış içinde tamamlamak gerekir. Zorla da olmaz ama
seks için güvenmek önemli tanımak önemli direkt bodoslama yaşarsan aids kapabilirsin
Çekim yüksekse yapılır
Çekim yoksa yıllar geçse de istemem
Bir bağ kurmadan beraberlik yaşamak benlik değil...
Bence hic tanimadihim biryle cinsellik yasamak daha heyecan verici cok cekici geliyor bana
Aldığım enerjiyle bağlı zamana ihtiyaç yok
Yaşarım ama çok da yeni olmaması lazım
Yaşarım frekans aldık ise karşılıklı
Elektrik varsa olur
karşılıklı hissetmek önemli
Anlık gelişirse dur denmez
Amacım oysa çokta tanımaya gerek yok
Yooo hic gerek yok öyle tanimalara falan 🤣🤣
o istedikten sonra zevkle :)
Ortam ve durumu bağlı
Yok ya ten uyum olsun yeterki
isterse neden yasamayımkı