Ben flörtöz biriyim çapkınlık var erkeklere mesafeli olsamda yine de flört ederim yani flört demek zaten ilgi duymak yani ilgilenmek demek ama bu çok yanlış anlaşılıyor bazı insanlar tarafından affedersiniz ka.. ş. lık olarak algılanıyor lakin kimseyle bir bağım yok veya bu terime uyacak şekilde bişey yapmıyorum. İnsanlar neden yobaz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılkanka bizim ülkemizde öyle ama zaten şöyle bir saçmalık var flörtle sevgili arasında bir fark yok yani sadece başı boş olsunlar diye çıkartılmış bir şey o flört mevzusu saçmalıktan ibaret yani başlı başına
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet katılıyorum ama çizgim olan insanlara o gözle bakamam yani dostum dediğim insana asla ama tanımadığım erkeklere farklı davranıyorum yani şöyle hiç bir şekilde duygusal bağ kuramıyorum ki çok belli ediyorum bunu ama bazı erkekler dramatik oluyor bunda bu da beni zora sokuyor
- +1 yıl
kanka yaptığın şey yanlış yani flört olmak zaten umut vermek oluyor bir kere yani sen sevgili olmasanda o insanla onun umudunu vermiş oluyorsun o kişiye
Soran+1 yıl😔ama nasıl davranmalıyım ki?
- +1 yıl
kanka flört olmicaksın yani normal konuşucaksın flört olduğun zaman karşındaki kişiye umut vermiş oluyorsun
Soran+1 yılAma flört edesim geliyor valla kötü niyetli değil sevgi doluyum ama baştan dürüstüm
- +1 yıl
kötü niyetli olmadığını anladım ama işte flört olduktan sonra o umudu veriyorsun karşındakine çünkü flörtün bir sonraki aşaması sevgili yani aslında flört de sevgiliyle aynı bir farkı yokta neyse işte yani öyle oluyor sevgi doluysan kendine gerçekten seven birini bulman lazım
Soran+1 yılBeni gerçekten sevecek birini bulacağımı sanmıyorum
- +1 yıl
bulursun valla kanka zor değil eminim ki bulursun öyle insanlar varlar yok değiller
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
amin inşallah bulursun o kişiyi
Soran+1 yılTeşekkürler aynı şansını dilerim sana da kanka
- +1 yıl
rica ederim önemli değil sağol kanka
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kaşarlık seks ile alakalı değil çapkın kadınlara deniyo işte sürekli ilgisi erkeklerde olan ve tek eşli olamayan kadınlara deniyo cinsellik ne alaka aw ha bana bakma insanlar böylr kullanıyo bana göre kaşarlık çok başka
14 Yorumla
Soran+1 yılAltaki ovspıçocuğu bir badici vardı mesela ordan anlayabilirsin ülkemizdeki zihniyeti
Soran+1 yılAynen kanka eyvallah
- Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılCahil, görmemiş ve kekkolar işte. Yapacak bir şey yok. Kadının tavırlarını faeklı değerlendirip millet birbirine tecavüz ediyor, üstüne bir de ceza indirimi alıyor.
Öyle bir ülke ve kültür var bu ülkede. Dikkatli olun.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYobazlık ruhunda, beyninde ve kabinde o tarz kişilerin.. Asla değişmezler. İsterler ki her şey onların gönüllerince olsun, uymayanlar bilmem ne olsun. Takma boş ver.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılFlört edip iş cinselliğe gelince tüydüğüm için küfür yiyorum sanırım 😈
34 Yorumla
Soran+1 yılAyynenn
Cevap sahibi+1 yılGösterip elletmiyorum işte
Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Herkesle gereksiz samimi ve gevşek gevşek konuşan kişiler ka*ardıır, güncel ve kibar adı flörtöz.
02 Yorumla
Soran+1 yıl🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılFinansorluk mi filortuzluk ne anlaşılması gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaaleef öyle ya göz göze bakışsanda öyle derler insanlar ciddi ilişki sevmiyorum diye çapkın mı olucam yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkişiden kişiye göre değişir ben kızlara asla cinsel yaklasmam düşünürüm hayal ederim ama öyle bir hareket atak yapmam hep kızdan beklerim
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten ilişkilerde mesafeyi kadın belirler çok doğru
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılkaşarın bile kalitelisini versin rabbbim:DDDDDD
01 Yorumla
Soran+1 yılKaşarı kalitelisi sizin evde vardır hocam
+1 yılBen de flörtözüm bayilıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKibarca ilgi budalasısın 😃
02 Yorumla
Soran+1 yılİlgiyi adamına göre severim herkesin ilgisini almak iğrenç bişey olur bana göre
Cevap sahibi+1 yılHa sen sterilsin. Kimisi midesiz 😃
- Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılruhun k
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok şükür ben sevgilisi olanlara yazmam arkadaşlarıma yürümem ciddi istemiyorum bence sen böyle düşünüyorsan kendinden biliyorsun
- +1 yıl
tipik kadın işte kendini aklamak için başkalarına bk atıyor
Soran+1 yılHangi kaşar canını yaktı bu kadar?😂
- +1 yıl
kanka benim sizin gibilere muamelem belli ya rahat ol :D
Soran+1 yılBizim gibiler dediğin senden daha temiz zihniyetini temizle ya çomar
+1 yılCunku farkli kisiler tanimayi seviyorsun cesursun
08 Yorumla- +1 yıl
Kasar degil istekli olmak o bence
- +1 yıl
Sen oylemisin
Soran+1 yılBen cinsel olarak yanaşmıyorum yalnız
- +1 yıl
Karsimisin tamamen
Soran+1 yılKarşı değilim beni ilgilendirmez
- +1 yıl
Sana oyle yaklasiyorlar nasil ilgilendirmiyor
Soran+1 yılŞahsen onlarda umrumda değil 😂
- +1 yıl
Anladim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılOrtam önemli.
00 Yorumla dar düşünce
06 Yorumla
Soran+1 yılEfendim?
Soran+1 yılCinsellik değil zaten sen çok yanlış anlamışsın
Soran+1 yılAma ben öyle düşünmüyorum
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bakış açısı
00 Yorumla
+1 yılYoo anlasilmiuor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz