Bana göre kimi zaman erkek kimi zaman erkek erkekler üstte olunca vajina gibi kullanıyor ya da anal seks yapar gibi oluyorlar bayada sert oluyor boşalana kadar durmuyorlar
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Adam üste geçsin öğürme reflexim yok benim bişi olmazz
Ben ilk başlarda çok zorlanıyordum kustuğum bile oldu zamanla alıştım en güzeli gözü dışarıda değil
Gözü dışarı gitmesin diye değil gerçekten iyice tadını almak için doymak istediğim için yapmak istiyorum bunu. 😂
Erkek üstte olunca alet wga iyi girer çıkar bacak ayrılarak vaginada iyi yalanır. Sonra tersi kadın usteysparkende kadın dile surturerek ayrı bir keyif vereck ilişkiye devam ettirilir bu işte iyi bir ritim tuyturulursa keyif almada yüksek olur
Adamın üstüme çıkması, benim ölmem demek. Cılızım bir de narin yapılı biri olduğum için partnerimin anlayışlı olması lazım.
p*rno bağımlısı bir erkekle evlenirsen geçmiş olsun
Ne alaka? Evlenmek istemiyorum ki.
İyi güzel o zaman o filmlerde kadınlar köle gibi genelde o yüzdem
İtaatkar kadınların kendi tercihidir. Yazık onlara. P*rnoya bakana kadar gerçeklere odaklan.
Ben üstte olmayı seviyorum. çok daha zevkli oluyor.
En iyisi erkekler için o zatende her kadın dayanamaz
Çok sert yapmıyorum alabildiği kadarını alıyor. ama ağzına geliyorum o çok zevkli oluyor o pozisyonda.
Hee iyiymiş iyi sabırlısın valla bazı erkekler vajina gibi kullanıyor gırtlağa kadar sok çıkar falan yapıyor
Canım istedi şimdi. Şu ara partnerim de yok napacam ben :D :D
Gırtlağa kadar sokup çıkarmayı önümde diz çöktürüp yaptırıyorum ben saçlarından tutup bastırarak.
Canı isteyen biri bul yap gerekirse kussun zamanla alışır ben öyle alıştım başta çok kusuyordum
Seninki diz çöktürme farklı ya ben 69 pozisyonunda erkek üstte olucak taramalı tüfek gibi skecek o ağzı durmucak erkek olsa yaparım bunu
Genelde kızlar istemiyor öyle ama istersen yaparım çok hoş. t. şaklarım da çenene çalışır.
69 sonrası nerene boşalması hoş oluyor peki yüzün mü ağzın mı?
Sevgilim var o yapıyor
Nerene boşalıyor peki?
Ağzıma ve dudaklarıma 69 yaparken miğdeme direk ama genzime kaçınca boğuluyorum onda
Hımm güzelmiş. Sevgilin şanslıymış yerinde olmak isterdim :D
69 da dahil tüm pozisyonlarda kadının yeti erkeğinin altidir
Heh şöyle
Ne oldu
Bende o görüşteyim erkek yatakta acımasız be merhametsiz olmalı partneri kussa bile devam etmeli görüşündeyim bende zamanında kusuyordum alıştım artık çok zor geliyor ama partner ucuyor
@soran sevgikin mi esin mi
yarı sevgilisi yarı fb
erkek üstte olursa ağzına çok sokar sen üstte ol hem dile istediğin gibi vajinanı bastırırsın yalatırsın hemde zevk suyun dile akarken bazen izlemekten zevk alırsın
Hayır ne olacakki erkeğin gözü dışarıda kalmaz bunu p*rno yıldızları dısında yapan nadir kadın vardır
sırf dp yok diye erkek gözünü dışa dikmez
Öyle bi dikerki
düşünüyorumda sen şahane bir kızsın aslında erkeğini aç bırakmamak için dediğin gibi herşeyi yapan çok yok
Yalayim yeterki alt uste olmam vark etmez benim icin yeterki somurtmayi hıhım seven bayan olsun
Erkeğin de g*tü yalanmalı bence herkes her zevki yaşamalı her türlü değiştirilmeli pozisyonlar... Bağnazlar anlamazlar popiş yalatmanın zevkini
Bravo millete lien lamya kalklar siz ağzınızdan düşürmüyonuz. açık tel yazsanız.
2 türlüde olur değişerek yapabilirsiniz ben iki türlü yapıyorum.
Ikiside denenmeli. Ama erkek altta oldugu pozisyonda kadın gelmeye yakın a mını erkegin yuzune bastirip nefessiz bırakabiliyor
Sizde gırtlağa kadar sokuyorsunuz bide bekletiyorsunuz vicdansızlar
Sekste tutku iyidir
Aynen boğulup cimcik atmadan çıkartmıyonuz ağzımızdan
Sen baya yükselmişsin anlaşılan.
Benimki biraz oral hastası o yüzden ağzını * gıbı sıkebılırmıyım demişti öyle kabul ettim dahada o sevdasından vazgeçmedi
Iyi kolay gelsin size
Kadın altta olunca gırtlağına kadar giriyor ama
İyi değilmi sizin için
Benim için iyi her kadın yapamıyor bunu benimle bazı durumlardan dolayı
Aynen katılıyorum peki siz nasıl yapıyorsunuz partnerinle
Normalde ben üsteydim sonra bi kez o cıktı bundan sonra hep o üstte kalmak istedi
Hmm anladım 😀
Ağza pompalanacaksa kadın altta olsun diğer türlu erkek altta olunca * yemesi daha güzel
senin için hangisi daha iyi
Kadının altta olması abisi
O zaman öyle yapacaksın
O zaman ağzına pis pompalarım
Sevgilim pompalıyor hemde çok sert
Afiyet olsun abicim
Üstte olunca kadının gırtlağına kokluyorsun organ büyük oluncada kadın zorlanıyor
Ne güzel işte iyi ucuyorsunuz
işte senin gibi düşüneni bulamıyoruz problem orada :D
Sizleride fazla zorlamayalim Narinsiniz
Partnerini zorla sekste kontrolü erkek eline almalı
Aradığım kadinsin
Ahahha teşekkürler biraz narin olmayın ya sekste vajina gibi kullanın o ağzı
ağzıma ağzımıza sokan olmadı ki :D incitmeden , korkutmadan sonra ciğerimi söktün diye bağırıyorlar :D
@EsasiyaH onu yaparken konuşturuyorsan o senin suçun
bir deneme yapmamız gerekiyor sanırım :D
Değişim iyi değişin gibi. Hareketli olmak gerekli. Yan yana da güzel olur aslında.
Erkek üstte olursa kalçasını oynatabilir, daha şyi olur
Kadın üste olmalıdır birbirinizin cinsel organını yalamanız lazım
Hiç denedin mi? Bence kadın üstte olmalı, hiç ben üste çıkmak istemiyorum çünkü kendimi biliyorum coşarsam sert davranırım…
Acıma
Ben acımam da buna dayanabilecek ve gag refleksi olmayan bir kadın lazım. Şimdiye kadar kime acımadan davransam az kalsın kusuyordu. 😅
Dayanmasını boş ver sen yap gitsin alışana kadar bende kusuyordum başlarda alışa alışa öğrendim artık
Alıştın yani, keşke senin gibisi denk gelse bana da…
Yapıyorum zaten, acımam asla. :)))
Zorladıkça daha çok ıslanıyor ya hani bayılıyorum ona.
Penisini tamamını ağza sokup boşalmasanız bide iyi olacak
Neden hoşuna gitmiyor mu? Çıkarıp boşalırız… Sen bir özele gelsene rahat rahat konuşalım. 😅
Yok gelemem direk miğdeye iniyor sperm o kötü yani ben zaten yutuyorumda öyle zor oluyor
Neden gelemezsin ki, daha rahat konuşuruz işte. Ha sen ağzında sıcak sıcak hissetmek istiyorsun o yüzden öyle dedin.
Sevgilim vart
Tamam yahu aykırı bir şey olmayacak, sadece sohbet edeceğiz. Zevklerimizi tartışacağız. 😅
Benim de var.
Yazdım
Gördüm
kadın üstte olmalı
Erkek altta olacak, kadın üstte. En rahatı bu şekilde
Altta olursan kökler ağzına, nefessiz kalırsın
Kalıyorum
Sert seviyorsun o zaman?
Evet
Başka neler hoşuna gidiyor? Sert seven kadın ne ister? Özelden yazar mısın?
Karın üstte daha rahat
Oral yaparken ben zevk almıyorum erkek direk alıyor daha iyi nasıl zevk alıyorsa ona bırakıyorum o da üstte oluyor tabi penis büyükse gırtlağa kadar zorluyorlar
Evet öyle nefes alamazsın
Evet maalesef erkekler çok acımasız oluyor
Sigiyorsa küçükse sorun olmaz
kadın uste olmalı tabıı kı
Altta olsa daha iyi değilmi
bogazları acır gırıp cıkmaktan
Üstte olunca pek umrunuzda olmuyor o ama
nasıl olmuyor vajınanız tamamen bıze aıt oluyor yanı oral seksı sevmeyen bırı ıcın uygun bır pozısyon degıl zaten
hangisi sana daha çok zevk veriyor
Kadın üstte özgür olmalı
Ne zaman erkek
iki türlü de olur
Öyle alabileceksen sen bilirsin
arada değiştirmek lazım
Boğulursun öyle
Eline fırsat gelse öyle takarmısın 😀
Nereye takar mıyım anlamadım 😊
Bi kadın gelip gel ağzımı * gıbı sk dese öldürene kadar sokarsın penisini yalanmı
Yok canım kadın rahatsız olursa çekerim. O kadarda cani değilim
Benimkine söylediğimde daha sert yapıyor
Bırak acıyor felan diyorsun yinede sert yapıyor öyle mi
Sen sert seviyorsun galiba onu biliyorsa
Evet
Dikkat et sen yinede 😁
Kadın
Yan yana ya da kadın üstte
Penis büyük ise erkek altta olmalı
Kadın
Kadın
Kadın bence