Amacı sadece cinsellik olarak dönen eski sevgiliyi pişman etmek aşık etmek istiyorum. Ne yapabilirim?

Eski sevgilimle ayrılalı 5 ay oluyor ayrılırken bana senden çok soğudum hayatımda istemiyorum olduğum yerlere gelme diyordu birbirimizi her gün görüyoruz bakışmalar vardı arkadaşı benle şakalaşırken bahane edip yanımıza gelmeler vardı hiç beklemediğim anda mesaj attı konuşmak istedi biz o gün otele gittik (sadece onu denemek için gittim) otururken bir anda gelip göğüsüme yattı sarıldı yanağımdan öptü sonra sarıldık uyuduk ama cinsel anlamda hiçbir yaklaşımı olmamıştı şaşırdım sonraki gün mesaj attım değişen bir şey olmadı sadece takılmak içindi sevgili istemiyorum dedi ama o gün hiçbir şey olmadı neden öyle dedi o zaman? Bende ona ben senin takılabileceğin birisi değilim bana istediğin zaman gel git yapamazsın tekrar eskisi gibi olmak istediğinde gel onun dışında umrumda değilsin işim olmaz dedim tamam dedi ve ben bunu deli gibi aşık etmek pişman etmek istiyorum eskisi gibi olmak istesin benlee

Amacı sadece cinsellik olarak dönen eski sevgiliyi pişman etmek aşık etmek istiyorum. Ne yapabilirim?