+1 yılYa normal olarak eşler istediğini yaparda evliler anal yapmaz çünkü erkek ve kadında vajinaldan zevk alır analdan genel olarak sadece erkek alır benim bildiğim böyle normal evlilerin yapması gereken vajinal
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
+1 yılİnsanlar yakında evlenirken anal olacak mı olmayacak mı diye sözleşme imzalayacak galiba 😊kgdkdk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Gençlikle vajinal olur arada birde anal da olabilir sen istersen olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. herkes kafasina gore takiliyor ama türk insanında ozellikle kadinlar tabulari yüzünden fazla fantezi yasamiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal sağlıklı bir ilişki türü değil, çok nadir olarak iki tarafta isterse yapabilirsiniz ama hiç bir kadın , hiçbir ortamda anal ilişkiye girmek zorunda değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliyim ortaya karışık yapıyoruz😂
122 Yorumla- +1 yıl
Aynısı 😂😂
+1 yılNe istiyorsanız onu yaparsiniz
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu anal cinsellik değildir iğrençliktir.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim Abi sağlıklı bilgi için. Ben 26 yaşındayım ve bu konular bende Anksiyete yapıyor. Ailemden çevremden çekiniyorum ve çevremde de hoş bulduğum biri olmadı arkadaşlarımıçdı ve o gözle bakmadım. Fakat dün akşam KS den biri ile tanıştık muhabbet sırasında evlendiğimizde hem önden hemde arkadan istiyorum hayalim bu dedi. Bende tuhaf hissettim evet ona hayır deidm ama sizlerde sormak istedim aklımda soru işareti kalıçdı içime yatmadı çünlü. Fizği ve yüzü güzel bir kızım. Ama ben bu tür konularda çok acemiyim. Evlilik sevgililik saplıklısı naosl olmalı. Devamlı okuduğum için ve hep memur olursam biri denk gelir öyle evlenilir gözüyle baktım. Zateb 26 yaşındyaım bbiri olsun ve tek olsun istiyorum. Çünlü bu zamna dek bir yaşamadım. Tek başıma dışarı çıkmadım. Kimseden bir şey almadım yemedim gezmedim kimseyle vb. Şimdi doğru kişi ile hayatımı yaşamak istiyorum. Ailemle haklısın diyor. Ama en doğrusu saplıklısı nedir ne değildir bilmiyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılSana bağlı tabi ki de, anal sağlıklı değil
40 YorumlaTatlı olarak da oral :D :D :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ayda bir, adetken falan terste olur
00 Yorumla
+1 yılHerkesin keyfi bilir yapmak isteyen anal da yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLanetlenmiş bir ilişkinin nesini yapacaksin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılher ikisinide yapardım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnerde delik orayi dolduruyoruz.
00 Yorumla
+1 yılYapıyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılAilenizden utanmıyor musunuz? Tamam evlisin de eşine sorsalar ne diyecek
- +1 yıl
ne alaka
+1 yılanal da oluyor
10 Yorumla
+1 yılYapmazlar
00 Yorumla
+1 yılİsteyen yapar bir kısmı da yapmıyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet sana bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle haram
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnden
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım