Cinsel Yaşam Genital bölge temizliği nasıl olmalı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 koku vs olmaması için Genital bölge temizliği nasıl olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Jiletle alıyorsan her hafta almalısın loylon ıc camasır ı petlerdem uzak duracaksın hava almasını saglayacaksın 0 0 Yorumla
ertekinst Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl kadınlar hariç biz erkekler yorum yapmisiz zjakdjsjsjsnal nerden biliyonuz olummm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl of gerçekten buranın erkeğide bilirkişi sanki Yorumla ertekinst +1 yıl Sorma jxhaisbsjkdc Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl bolca lifleyince koku olmuyor. ama ben bi ara bir yağ kullanıyordum o kararma yaptı. yani bilmediğin şeyler sürme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İçine finish power at etkisini bekle birkaç saat sonra 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hahahahahahaj Yorumla
theofi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Duş jeli sabun sürme çok 0 2 Yorumla Halenurbiricik +1 yıl Neden Yorumla theofi +1 yıl @Halenurbiricik vajinanın ph dengesi hassas. Bu tarz şeyler dengeyi bozar. Kaşıntı yapar. Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. sadece bol su ıle yıkamalısın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
her şeyden önce çamaşırını sürekli değiştirmen lazım
Jiletle alıyorsan her hafta almalısın loylon ıc camasır ı petlerdem uzak duracaksın hava almasını saglayacaksın
kadınlar hariç biz erkekler yorum yapmisiz zjakdjsjsjsnal nerden biliyonuz olummm
of gerçekten buranın erkeği
de bilirkişi sanki
Sorma jxhaisbsjkdc
bolca lifleyince koku olmuyor. ama ben bi ara bir yağ kullanıyordum o kararma yaptı. yani bilmediğin şeyler sürme
İçine finish power at etkisini bekle birkaç saat sonra
hahahahahahaj
Yazın pudralanabilir ter d dd
Kalitesiz çamaşır kullanma
şu sabun ya da ben😂
Duş jeli sabun sürme çok
Neden
@Halenurbiricik vajinanın ph dengesi hassas. Bu tarz şeyler dengeyi bozar. Kaşıntı yapar.
sadece bol su ıle yıkamalısın
altn semer yine aynı ktir anlayacağın Zor
Ne diyim ki kardeşim
Ananas ye ♥️
Balık kokmalı😂😂