Cinsellik konusunda 745 cevap paylaştı. Vajina temizliği sadece su ile yapılır herhangi bir enfeksiyon yoksa zaten kötü kokmaz fakat yedigimiz yiyecekler vucut sivilarinin kokusunu etkiler o yüzden güzel kokulu meyveler fazla tüketilmelidir vajina ya sabun falan surmek ph dengesini bozabilir yararlı bakterilerin kaybolmasina sebep olur ve mantar enfeksiyonuna sebep olur
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsellik konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılBir gece önceden leğenin içerisine biraz su hypo çamaşır suyu vernel bahar temizliği ace ultra biraz da kireç önleyici koyuyorsun akşamdan ıslıyorsun sabah kalkınca da arap sabunu ve heiden shoulders ile güzelce yıka mis gibi apapak kâr tanesi gibi olur
03 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon ya
Soran+1 yılSen böyle yapıyorsan yapma
- +1 yıl
Azıcık eglenek dedik ne var bunda kanka 😅😅😅 vajina öyle bir şey ki kendi kendini temizleme kabiliyetine sahip , pamuklu giy muhakkak kararma olmaz koku yönünden ise yediklerine dikkat et
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Cinsellik konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılSabun falan olmaz oraya iyi olmaz onun yerine onun icin ozel kremler falan var sanirim onlari kullan
112 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kremler
- +1 yıl
Ph degeri dusuk olmasi gerek sanirim zaten vajinanin kendine has bir kokusu var onun onune gecemezsin parfum falan surmekte cok cok buyuk zarar net bir marka bilmiyorum ama simdi bir arastirayim sana marka adı yazayım
Soran+1 yılTeşekkür ederim genital bölgemin ağır kötü bir kokusu yok sadece güzel kokmasını istiyorum
- +1 yıl
Sebamed Genital Bölge Temizlik ürün bu
- +1 yıl
Ph degeri yaziyor
Soran+1 yılVücuda parfüm sıkmak gibi meselem
- +1 yıl
Bu degere yakin bir deger de de urun bulursan yapabilirsin ya da eczaneden bakabilirsin vardir illaki genel bakim icin de kullanilir bunlar sanirim
Soran+1 yılBir bakiyim teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim 🙂
Soran+1 yılYorumlarına baktım gerçekten güzelmiş çok iyi temizlik sağlayan bakterilerden koruyucu ve güzel kokan bir ürün falan diyorlar. Gerçekten teşekkür ederimm
- +1 yıl
Rica ederim ne demek umarim dedikleri gibi de sende memnun kalırsın 🙂
- +1 yıl
Su cocukla konusma bana bildirim geliyor benide engellledigi icin mesajlri goremiyorum cevapta veremiyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiçbir şey sürme, kokusu için de ananas kavun gibi meybeler yiyebilirsin, vücut sıvıları yediklerimize göre şekillenir
11 Yorumla
Soran+1 yılAA teşekkür ederim bu bilgi için
Gizli Üye(18-24)+1 yılİç camasırımın içine guzel kokulu sabun koyuyorum 1 gece önceden falan dustada hafif sabunla ve suyla yıkamam yeterli oluyurrrree
11 Yorumla
Soran+1 yılSabun zararliymis
+1 yılIliski öncesi yıkandı mi tm dir. Gerisi teferruattır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllazer e bulaşılmamalı bence Tüy dökücü veya Jilet kullanılmalı.
02 Yorumla
Soran+1 yılLazer en iyi çözüm tüy dökücü zararlı jilet ise daha gür çıkarır ama konu o değil
Cevap sahibi+1 yılPardon yeni uyandım jel demişsin kib😇
+1 yılOraya bişey sürmek doğru değil
26 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyız
- +1 yıl
Vajina kendini temizleyen bir organ zaten suyla yıkamak yeterli kimyasala lüzum yok
Soran+1 yılGüzel bir koku için de kullanmak zararlı mı yani
- +1 yıl
Elbette pH değerini bozar
Soran+1 yılBiri pH değeri düşük ürünler kullanmalısın dedi
Şu Sebamed İntim'i önerdi sence onu kullanmak zararlı mı olur?- +1 yıl
Ben yine de sürmemekten yanayım
Cinsellik konusunda 317 cevap paylaştı. Geneli cok pis kokuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılGenel bir teftişe mi çıktınız kız erkek?
Gizli Üye(25-29)+1 yılher gün duş alırsan kokmaz. donlarını da düzenli yenile. parfüm sıkmak çok saçma.
03 Yorumla
Soran+1 yılKokuyor demiyorum zaten. Güzel koksun istiyorum diyorum.
Cevap sahibi+1 yılgüzel kokunca ne yapacaksın yalatacak mısın.
Soran+1 yılNe kötü niyetli sapkın bir insansın ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuz lazer tedavisi arti her gun dus
111 Yorumla
Soran+1 yılLazer falan demiyorum niye beni anlamıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılNiye anlatamiyorsun diye kendine sorman lazim o zaman
Soran+1 yılOkusan anlardın
Cevap sahibi+1 yılHala bos bos yaziyorsun ya kes
Soran+1 yılSorunların var
- +1 yıl
Kaliteli sohbet gorduk cok sukur
Soran+1 yıl@asosyal_berduss emin miyiz
- +1 yıl
Kaostan besleniyorum
Soran+1 yıl@asosyal_berduss ortada bir kaos yok kız çok saldırgan ve agresif. Ben sadece anlam veremedim.
- +1 yıl
Haklisiniz, ama sizi boyle gormek beni uzuyor
Soran+1 yıl@asosyal_berduss ne açıdan
+1 yılKokumu var
012 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama güzel kokmasını istiyorum
- +1 yıl
Zaten vajinanin dogal kokusu var gerek var mı
Soran+1 yılKoku aşığıyım o yüzden
- +1 yıl
Bende vajinanin guzel kokmasi hosuma gidiyo
Soran+1 yılHerkesin gider
- +1 yıl
Benimm biraz fazla 🙂
- +1 yıl
Peki karsi cinsinde temiz olmasi sart dimi
Soran+1 yılEvleneceğim adamın mı
Soran+1 yılElbette
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Anladimm temiz olunca oralda harika oluyor
Soran+1 yılBilmiyorum olabilir hiç yaşamadım kocamla konuşacağım yaşayacağım şeyler, iyi günler sana
Gizli Üye(25-29)+1 yılLazer kesin çözüm
012 Yorumla
Soran+1 yılOnu demiyorum lazere gidiyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılKoku olarak mı lavanta kürü kesinlikle
Soran+1 yılLavanta kokusunu ben de çok seviyorum ama orkideye daha çok bayılırım
Cevap sahibi+1 yılOnun kokusu beni adeta uçuruyor çok severim birde genel de parfüm de iyi koku veriyor
Soran+1 yılGenel parfümüm de öyle genital için de orkide alırım sanırım
Cevap sahibi+1 yılHm keşke seninle konusabilsek 😢
Soran+1 yılSebep
Cevap sahibi+1 yılOrkide çiçeği değil de yasemine ikna etmek isterdim
Soran+1 yılOrkide daha iyi ya
Cevap sahibi+1 yılİşte bunu konuşurduk
Soran+1 yılBuradan da konuşabiliriz
Cevap sahibi+1 yılKonuşuyoruz ya işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılJiletle kes
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu demiyorum ya o kolay ayrıca jilet değil lazere gidiyorum
+1 yıl* sabun köy eriten
099 Yorumla
Soran+1 yılNe
- +1 yıl
Kokulu sabun köy diyorum
Soran+1 yılBiri sabun koyma dedi
Soran+1 yılSebep
- +1 yıl
Bunu konuşalım diye
- +1 yıl
Sabunun ph degeri fazla ve bu hassat genital bolgeye zarar verir yapilmaz
Soran+1 yılBunu buradan da konuşabiliriz ve sabun gerçekten iyi gelmiyormus
- +1 yıl
Nasbun sabun değil bu özel sabunlardan bahsediyorum ben
- +1 yıl
Sabun vajina icine kacabilir zararli olur ozel sabun falanda ise yaramaz onemli olan ph degeridir ne kadar dusuk olursa genital bolge icin en uygunu o olur senin dediklerin yuze falan iyi gelebilir ama genital bolge en hassas bolge oraya ayri bir sekilde davranmak gerek ve oranin dokusu itibariylede cok narin bir yapisi var yuzumuz gibi olsa al arap sabunu çitile dur dersin ama değil
Soran+1 yıl@samedjackson özel sabunlar bir şey değiştirir mi?
- +1 yıl
Ph degerine bakılması gerek ve bu senin genital bolgene ne kadar uygun bir doktor onayina ihtiyaci var bu sana dedigim urun icinde bir doktor onayi al derim dokunun hassasligi ve alerjik durum olur mu bir bakman gerek
Soran+1 yılAslında sabun yüze bile iyi gelmiyormus bir yerde okumuştum
Soran+1 yılJinekologa gitmem gerekicek ergenlik döneminde regl düzensizliğinden gitmiştim travma yaratmıştı. Her hemşire sanki bir şey yapmışsın da gelmişsin gibi bakıyor kekdkdod sinir bozucu bir yer. O yüzden bu dediğinin biraz küçük boyunu alıp kullanicam, iyi gelmezse kullanmam.
- +1 yıl
O değilde sen bunları nereden biliyorsun
Soran+1 yılKim
- +1 yıl
Sence
- +1 yıl
Hemsireler dogru oyle bakmasi da normal yoksa tek basina kiz neden gelsin falan diye dusunur ha yasi buyuk olsa ha der gecer genc olmanin zorluklari işte 😂 sabun icin kullanan var o iyi gelmiyo olayini bende duymustum da belki iyi gelenleri cikmistir diye dedim onun disinda aynen bir kucuk olani al kullan kokusu ve biraktigi etkiden memnun kalirsan ne mutlu sana yoksa bunun icin icinde kadin olan bir eczaneye gidip rahatca sor ondan ogren ama umarim ise yarar yorumlari da guzel
- +1 yıl
Bana dedi sanırım 😂
Soran+1 yıl@samedjackson öyle yapıcam tamam tekrar teşekkür ederim
Soran+1 yılKdoepdpd bir erkeğin yardımcı olacağını düşünmemiştim
- +1 yıl
Evet sana dedim
- +1 yıl
Kullan bence hem kokuyarsin
- +1 yıl
Rica ederim tekrardan 😂😂 evet bir erkegin yardimci olmasi garip olabilir ama bilgi sahibi olmak kotu mu ya ne guzel bilmeyenlere de iyi akilda kalici seyler oluyor ileride daha iyi bir partner olmak gerek
- +1 yıl
Sen nereden biliyorsun
- +1 yıl
E illaki ogreniyorsun arastirmadan gökten bilgi yagmiyor malum 😂
- +1 yıl
Niye bu konuları merak ediyorsun. Bizde biliyoruz gökten inmedigini
Soran+1 yılBelki sevgilisi eşi vardır, onunla konuşmuşlardir
- +1 yıl
Hic sevgilim olmadi cinsel bir iliskiye de hic girmedim zamaninda kiz cevrem cok fazlaydi dedikoduyu cok severim ve kizlarin ask ve iliskiler uzmani oldugum içinde e illaki bu tarz cinsel konularla beraber aman samedde bizden diye guven duyup regllerinden falan bahsediyordu bilmedigimi ogreniyordum sorular soruyordum falan yani formul bu guven ver bilgiyi kap 😉
- +1 yıl
Ve sevgilisi hiç olmadı sakamisin dalga mı geçiyorsunuz
- +1 yıl
Yoo cok ciddiyim bende tip yok sorun orada seven cikmiyor ama bu tarz bilgiler var klasik kizlarin kanka gordugu komik ama tipsiz erkek benim
- +1 yıl
Kızlar tipe baazlar
Soran+1 yılBazıları bakar, bakmaz kisilige bağlı biraz. Ben karaktere bakıyorum mesela çok nadir karakterli bulmak çünkü.
- +1 yıl
Tipe oyle bir bakiyorlar ki disine kasina sacina giydigin ayakkabinin temizligine kadar analiz ediyorlar
Soran+1 yıl@samedjackson o kendine verdiğin özenle alakalı bir şey. Tip değil aslında.
- +1 yıl
Karakteri icin onun disina bakip bir enerji alman gerek etkilenmedigin bir surattan nasil icindeki sevgiyi ya da davranisi goreceksin ki
Soran+1 yıl@samedjackson zamanla oluşan şeyler ama bunlar zaten. Bir arkadaş ortamında çok yakışıklı ve tipsiz bir arkadaş var diyelim. Yakışıklı itici ama tipsiz ruh eşim gibiyse. İnan bana tipsiz daha yakışıklı gelir bana.
- +1 yıl
Ama iste her kadin ayni da degil o biraz kadindaki olgunluga bagli erkekte aslinda ne istedigine bagli gibi seyler
Soran+1 yıl@samedjackson ciddiyetsiz ve egolu erkekler aşırı itici oluyor. Türkiye'de geneli de öyle zaten. Yani ne kadar yakışıklı olursa olsun o ego varsa her kadın için söyleyemem ama aklı başında her kadın için bu itici olurdu.
- +1 yıl
Ama iste kizlarinda bir cogu serefsiz erkek seviyorlar ya malum ozellikle genclerde bu cok fazla nerede it var hemen yaninda bitiyorlar ama o ego konusunu bilmiyorum benim cevremdeki erkeklerin hic birinde yok hepsi de saf kendi halinda insanlar ve hic birininde sevgilisi yok
Soran+1 yılHayır. Kişisel algılama ama, sosyal medyayı da ciddiyetsiz buluyorum.
- +1 yıl
Neyse burada cok sohbet donmesin hem sana bildirim gelmesin hemde sana bildirim gelmesin ve bana da bildirim gelmesin 😂
Soran+1 yılŞerefsiz erkek dediğin fazla yxvsak yani sürekli iltifat ediyor vs israrcı ve ilgi veriyor çünkü. Kadınlar iltifatı, ısrarı ve ilgiyi sever. Maalesef buna kaniyorlar.
Soran+1 yılEn tipsiz insanlar bile ısrarla seviyor gibi davransın sonunda o kızı alıyor bundan eminim.
Soran+1 yılÇünkü bence kadınlar sevilmeye aşık.
- +1 yıl
Onun icin hic sevgilim olmadi iste 🤣😂
- +1 yıl
Can niyeti bozdu ben kaçar 😂😂
Soran+1 yıl@cankrallll ben senden küçüğüm ama pedofili olmak mı istiyorsun dkfklrkf ayrıca sosyal medyadan biriyle tanışıp bide üstüne onunla buluşmam. Dışardaki hayat birebir gördüğüm daha güvenilir. İnternet vs mağaza alışverişi gibi bir durum yani.
- +1 yıl
Ben o serefis erkek asla olamam o dedigin ısrar olayi bende yok hatta ben begendigim kiz olsun beni kabul etmez ya sevgilisi varsa ya egolu cikarda sevgimle alay ederse diye dusunuyorum ve uzak duruyorum kimseyi sevmeyi de tercih etmiyorum onun icin
Soran+1 yıl@samedjackson bunun için yalnızsın bence
Soran+1 yılCan ağabey senin için sorun olmaz küçük olmam evet olabilir. Hatta normal. Ama benim için senin büyük olman sorun.
- +1 yıl
Neden ki
- +1 yıl
Olabilir ama boyle guzel gibi ya ne biliyim her gun yazacagim biri yok hediye derdi ya regl zamani icin ilgi vermek yok trip cekme derdi yok onun yerine rahatim istedigimle konusuyorum mesela Şu an sana yaziyorum sevgilim olsa bu olmazdi ama olmadigi icin rahatim birde ben gecmiste sevdim ve sevgim kullnildigi icinde aska falan küstüm onun icin ben degil birinin beni sevmesi gerek ki bende kendimi sevmedigim begenmedigim icin seven kizi bile kendimden soguturup oyle bir kisir donguye döner 😂
- +1 yıl
Can kiz 18 bile degil belli ki boyle yoklukta gibi davranma gercekten ben okurken rahatsiz oluyorum su konusma uslubundan birde her erkekte bu var itici yani belli ki ısrarci erkek olmaya calisiyorsun ama ne biliyim zort bence
- +1 yıl
Israrcı olmak istemiyorum sadece tanışmak istiyorum
- +1 yıl
Tanismak icin yaptigin çaba ısrar oluyor iste 😂
Soran+1 yılBen böyle bir ısrardan bahsetmedim, gerçekten hoşlanıp da sevip de gelen ısrardan bahsettim.
- +1 yıl
Bu daha cok rahatsiz etme gibi oluyor dogru 😂 o ısrari ben 4 sene boyunca yapmıştım agzima etti sonra 🤣
- +1 yıl
Severiz hoşlanırım orasi bilemem ben sadece tanışmak istiyorum
Soran+1 yıl@samedjackson ha bide şöyle bir şey var. 4 sene diyorsun ya hani. Kadınlarda da bu var sevildiğinden emin olunca gerçekten cüretkar oluyorlar.
Soran+1 yılSeni üzseler bile hala sevip katlanacagini biliyorlar.
- +1 yıl
Üzerinden zaten yillar gecti ama sevgimi cok guzel kullandi sevmiyorum igreniyorum tiksiniyorum nefret ediyorum dedi gozumun icine baka baka ama yanimdaki tum kizlari kiskandi trip atti omuz atti ama cagirdigimda hic gelmedi bende kolundan zorla tutup cekmeye ne cesaretim oldu nede o sinirle onun canini yakmak istedim kendide bir adim atmadi oylece gitti kimseye bir daha ona guvendigim gibi guvenip sevemem tekrar o gelsede sevmem onu unutmak icin ona buyuk nefretler besledim ve o kadar icime isledi ki artik nefret kusuyorum ona
- +1 yıl
Can yeter da valla
Soran+1 yıl@samedjackson öncelikle şunu bilmelisin bu hayatta kimse vazgeçilmez değildir. Vazgeçmek bir şey hissetmemek demektir. Nefret de güçlü bir duygu şu an hala nefret ediyor musun bilmiyorum ama. Bir gün ona baktığında hiçbir şey hissetmezsen bunu başarmissin demektir. Yani nefret etmen yine seni yıpratıyor. Onu bitirmeye çalışmalısın. En çokta kalbinde.
Soran+1 yılEn çok da kalbinde*
- +1 yıl
Yillar sonra gordum ve hic bir sekilde duygu hissetmedim sanki yoldaki x bir kisi gibiydi ondan o konuyu aştım ama bir daha da guvenip baskasini severmiyim o iste zor
Soran+1 yıl@samedjackson doğru kişiyi bulduğunda emin ol hemen o yönde hoslanmazsin belki, güvensizlikten... ama arkadaş olarak çok seveceğine eminim. Sonra hoşlanıyorum ya diceksin. Bu şekilde gelişebilir.
- +1 yıl
Ben zaten onceden bununla cok iyi yakin arkadastik yine ayni sekilde arkadas olacagim Şu an icin cevremde bir karsi cins yok yeni bir karsi cins icinde ortamim yok
- +1 yıl
😭😭😭
Soran+1 yıl@samedjackson zamana bırak kendine sevdiğin bir uğraş edin. Ne bileyim yüz, bisiklet sür, kaykay bile kayabilirsin. Dans kursuna git. Bir şeye kafayı tak. Biraz kendinle vakit geçir hem özgüven kazanırsın. O zaman da biri sen farketmeden zaten gelir.
Soran+1 yıl@cankrallll sen yaşıtlarınla oynasana bakim
- +1 yıl
Olay ustunden 7-8 sene gecti merak etme yeni bir olay degil bu
Soran+1 yıl@samedjackson cankralin sorduğu soruya baksana kdodoeldldl şimdi gördüm. Yalnızca bir amaç için böyle bir lozan düşünen bir insan. Gerçekten korkutucu.
- +1 yıl
Yasitlarimi sevmiyorum ben seni seviyorum
Soran+1 yılGerçekten fiziksel engelin var mı yok mu?
- +1 yıl
Sordugu soruya hic bakmadim bakmaya da gerek yok ben konusmasindan bir karakter analizi yaptim zaten 😂😂
Soran+1 yıl@samedjackson Ben bu kadarını beklemiyordum şaşırdım
- +1 yıl
Benim icin cok normal hic sasirtmiyor erkek milleti 😂
- +1 yıl
Soruyu sadece kizlara sordugundan belli ve fiziksel engeli falan da yok abaza yoklukta aw 😂🤣🤣🤣
- +1 yıl
Nereden biliyorsun beni gördün mü
- +1 yıl
Gormek cok onemli degil
- +1 yıl
Mahkemesiz idam yapıyorsun yani
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yıl@samedjackson evet KSLXPXMXLLELDMDL
- +1 yıl
Zorlamaya gerek yok tek cevap 😂😂
- +1 yıl
Ne kalpsiz insanlar misiniz
- +1 yıl
Ben kalpsizim şahsen kime iyi niyet gosterdiysem kazik yedim onun icin oyleyim kusura bakarsan da bak bro
- +1 yıl
Hem sen benim yoruma hangi hakla yorum yapıyorsun
- +1 yıl
Ben sana bilgi verdim sonra normal konu bitti bitiyordu sende hic tanimadigin ustelik senden 17-18 yas kucuk muhtemelen bir kiza yurumeye calistin falan simdi ben mi suclu oldum 🤣
- +1 yıl
Ben senden bilgi istemedin hangi hakla gelip yorum yapıyorsun. Yok şu an evcilik oynuyor
- +1 yıl
İste iyilik yapalim diye geldim ve yine karsiliklik yaptigimiz iyilik karsilik gormedi bundan iste...
- +1 yıl
Senden iyilik isteyen yok
- +1 yıl
Tamam aglama cocuk gibi 27 yasinda diye insan yerine koyuyom da akil yasin 15 gibi 😂
- +1 yıl
İyiki adam sanmadim ben seni zaten olmadigin belli oldu neyse benimle kiz gibi laf dalasina girme bos yere bildirim geliyor sus
- +1 yıl
Ben susan taraf genelde olmuyorum sen sus benden mesaj alma iste sen yazarsan daha cok mesaj atmaya devam ederim buraya
Soran+1 yılTamam güldük eğlendik dagilalim gerilime gerek yok
Soran+1 yılBu arada ben yakında 18 olucam reşit değilim ama şu an
- +1 yıl
Mahsallah 17-18 yaş aramız carmis mahsallah koonnussak ne olur
Soran+1 yılSeninle o yönde konuşmam öz saygıma hakaret. Her kıza yavsama potansiyelin var, yalancısin. Beklentin ve aklın fikrin sadece bel altı. Şimdi sus lütfen yorum yapma.
- +1 yıl
Her kiiza yaavssama dedim yok sadece senle sohbet edip tanışmak istiyorum on yargılı olma
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar