Bir şey demem zaten beni seven kadın bahanesi olmaz gerçekten istemiyordur canı sıkkındır ya da isteği yoktur veya hastalanmıştır ya da uykusu vardır. yani ben cinsellik için evlenmediğimden dolayı dert etmem ben istediğim zaman sevişmek zorunda değil zaten.. 🤣😅
Yok o durumda zorla yapıldığında tat alınmaz hem karşıdakini düşünmeden hareket edip üzersin hem de iki dakika zevk için kendin sonra pişman olursun yani beni pişman eder
İstemiyor olabilir. Bahane olsun ya da olmasın istemiyorum derse ters bir şekilde tepki vermem. Bir insan günün her saati tahrik olmak zorunda değil. Sen bilirsin der geçerim.
Bir kez sorarım istemiyorsa dahada sormam bu gidip başkasıyla olacağım anlamına gelmiyor gerekirse durduğum yerde kudururum ama bir daha o teklifi yapmam
Merhaba, Neden istemediğine bağlı olarak değişir farklılık gösterir. Bende o istediğinde aynı şekilde karşılık veririm, hatta daha uzun süre istemem! 😅
@bateristartist Allah gönlüne göre versin bir gün pişman olup dönersen geriye kapımı açarsam namert olayım derim Allaha emanet ol inşallah mutlu olursun huzurlu olursun kal sağlıcakla derim... Bu da ona son sözüm olsun gule gulee👋