Geçmişte biriyle birlikte oldum şu an sıfır iletişimimiz şimdi onun bir arkadaşıyla tanıştım aslında normal arkadaş grubuyla takılıyorduk hep beraber. Şimdi arkadaşıyla biz fazla samimi olduk temaslar dokunmalar şakalaşmalar ikili kalıyoruz ortamda. Yani sizce nereye gidiyor bunun sonu ne olur?
arkadaşıyla seviştiğimi biliyor ve o yüzden bana o gözle bakmadığını söylüyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Yalan söylüyo zibidi. Arkadaşıyla olduğunu bildiği için bana burdan ekmek çıkar mı kafasında. Kullanacak seni benden söylemesi..
Aslında baş başa kaldık ama yeltenmedi hiçbir zaman
şu an aranızda bişe yok ki. Sevgili falan değilsiniz anlattığın kadarıyla. O yüzden yeltenmez. Ama sevgili olduktan kısa süre sonra öpmeye vs yeltenir. Sarılma ayağına dokunmalar başlar. Çok sürmez, ilişki başladığında 1 ay içinde yatmak istediğini söyler ya da hareketleriyle belli eder. Şöyle düşün, arkadaşıyla sevgili olduğunu ve aranızda bişeler geçtiğini biliyor. Onda karakter yok ki arkadaşının eski sevgilisiyle yakınlaşıyor. Belli ki arkadaşı da senle ciddi düşünmemiş, takılır geçerim gibi Bi düşünce varmış aranızda geçenleri arkadaşlarına anlatmış. Piranaların arasına düşmüşsün ben söyliyim. Bunlar bi yerde içer de sarhoş falan olursan faydalanmaya da kalkar iki arkadaş. Çünkü bunların tıyniyeti bozuk, karakteri yok.
Bilmiyorum ya o topa asla girmiyor sadece şaka ayağına temaslarda bulunuyır kendini tutuyor gibi hissediyorum. Bir de çok büyük konuştu ben arkadaşımın takıldığı kıza başka gözle bakmam bana ters bilmem ne herkese büyük büyük laflar etti ama şu an benimle nirebir taşınca çok iyi anlaştık lafını da yiyeniyor bocaladı bence
Şaka ayağına temaslar dediğin senin tepkilerini ölçme. Birazcık yüzüne gülsen şaka ayağına temaslar ciddileşecek. Ulan madem arkadaşının kız arkadaşına öyle bakmazmış seninle niye bu kadar samimi? Niye sürekli temas etmeye çalışıyo? Bocalamadığına emin olabilirsin. Senden yüz bulamıyor o konuda. Arkadaşı dediğin pe. evenk zaten itin tekiymiş. Benim arkadaşım eski sevgilime böyle şeyler yapacak kemiklerini kırarım onun. O da seni kullanmış gitmiş p. ç. Nerden bulursunuz böyle karakteri ciğeri 5 para etmezleri bilmiyorum ki.
Öff ne alaka geçmişte ikimizde birbirimizi çok arzuladık ve anın etkisiyle birlikte olduk gayet güzeldi pişman değilim kullanılmak olarak görmüyorum. Güzeldi yani aramızdaki şeyi de biliyor bana yanlamasın diye bahsettik o da zaten aslaaaa olmaz ağır delikanlı modlarına girdi ama nasıl temaslar nasıl mutlu benimle hep görşmek istiyor bahaneyle beni de buluşmalara dahil ediyor
Ben senin açından bakarak konuşmuyorum. Onların gözünden ve kafasından bakarak konuşuyorum. Yani onlar bu olanlara böyle bakıyor demeye çalışıyorum. Dediğim gibi en küçük yüz vermende işi ilerletecek.
Bu soruları aynı kişi mi yazıyor yoksa belirli aralıklarla düzenli bir şekilde yazmak için anlaştınız mı :D
O söylemler g. t ayağı. Arkadaşı ile seviştiğini biliyorsa zaten sana da cinsellik dışında bakmaz buna emin ol. Yakında grup seks ile sonuçlanır
ya yeter artık sürekli aynı sorular be sonu belli kullan şu kafanı
Sen o gözle bakiyor musun 😀
Noo
Nasil olsa ona verdi bana da verir diyo
Arzulamıyorum ki onu öteki başkaydı
O öyle düşünmez ki. Bende ikna ederim der ayrıca hersey arzu ku maddiyat ike yatan çok var
Maddiyat beni ilgilendirmiyor zaten iyi sence bu ikna edilebilecek bir şey mi
Evttt sen Peki niye onunla yattin
o gözleme baktığına eminim ama kanıtlayamam
Tabi tabi sen bi isik yak en onden gelir :)
onada var mutlu olsun
Kendinizi Alı koyamazsınız gibi geliyor
Ne
Heee anladım uzun süredir hiçbir şey olmuyor dırsat olsa dahi tutuyormuş gibi kendini
Bir gün tutamayacak sen de karşı koyamayacaksın ve haydarinna nina nina ninana
A a a a a a a öyle mi diyorsun ama ben onu arzulamıyorum
Anlattığın kadarıyla yeltense hayır demezsin bi vibe veriyorsun burdan bakınca
Yeltensin de ona o büyük konuştuğu laflaeı yedireyim hissi var içimde 🙄
Hahah nolucak yedirince
Tatmin 😁😁
Önüne bak bence heves bunlar😅
Diyosun 😄
Al canım yine hevesini kursağında kalmasın😅
Sen ne düşünüyorsun bu konuda
Bence beni arzuluyor ama kendini tutuyor
Sen istiyor musun
Sana da o gozle bakiyor
Bende yasadim bu durumu
Sevismek istiyor tek niyeti bu
Ellemek etmek falan bosa degil sen baslat istiyor
Sıra da o var onunls da yaparsın!
Onunla da seviş.
Onada ver canı çekmiştir
Kaç yaşındasın? Bu kadar saf olamazsın
Yani bir şey yok aramızda 24 yaşındayız
Temas ede ede aklında yer etmiş, yakında kucağında bulacaksın kendini
Yani beni arzuluyor mudur
Nasıl temaslarda bulunuyor?
Yani boş boş şeyler oturuyoruz hep beraber hadi bi masaj yap omzunu sıkmamı istiyor ya da denize atlayacağız kucağına alıp beraber atlıyoruz parmaklarımı çıtlatıyor boş boş komik şeyler ama temas işte
Kucağına alırken çaktırmadan kalçana göğüslerine temas ediyor mu?
Hayırrr direkt pat küt atlıyoruz tamamen goygoy temelli dönüyor yanlışlıkla bir yerime dokunduğu olmadı
Sen onu arzuluyor musun? Sevişmek istiyor musun?
Hayırr sadece boş yapıp eğlenmeyi seviyorum onu hiç arzulamıyorum
Ama o seni arzuluyor, senden ışık görse durmaz
Nerden anladın arzuladığını başka nasıl anlayabilirim
E önemsizse senin için niye takıyorsun ki bunu?
Merak ettim
Özelden yaz bana
f*ck
Yasin kaç
24 yaşındayız
İlişki yaptinmi hiç bişey sorucam bizde yapcaz zormu
Arkadaşın o gözle bakmaz mersk etme bebce
Sen arkadaş olaya nasıl bakiyon