Ne değişiyor duygu olunca? Bedensel bir doyumda duygular ne değiştiriyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı. Aşk insanı kör eder derler bilirsin.
Aşk yoksa sadece hazza odaklanırsın. Her pürüz, her aksaklık o kişiyle yaşadığın ilişkiyi sorgulamana neden olabilir.
Aşıksan daha büyük resme bakarsın. Pürüzler ve aksaklıklar o kadar gözüne batmayabilir. E hormonların da o kişiyi kusursuz görmen yönünde seni motive ettiğin en için, daha azıyla daha fazla mutluluk yaşayabilirsin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal bağ olmadan da, sadece bedensel hazza odaklanarak çok doyurucu sevişmeler yaşanabilir. Uyum meselesi. Aşık olduğun kişiyle seks yapmanın ekstra, bonus bir getirisi yok yani.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
3Cevap
+1 yılYalan ya bu klasik insan kandırmacası kendi doğrularına fokuslatıp doğruymuş gibi piyasaya sürmüşler, farkı en fazla hormon piki ya da bebek olur
06 Yorumla
Soran+1 yılOnlar duygusuz da olabiliyor işte.
- +1 yıl
Konuya içkin konuşuyorum yoksa faaliyette olur
Soran+1 yılBenim kafamda sanki daha farklı haz veriyormuşta o yüzden duygusuz yapamıyorlar diye bir algı var. Anlamlandıramıyorum sadece.
- +1 yıl
Ciddi ilişkide ise monogam hazzı sadece birbirlerine aitlik şimdi bunu düşününce düşüncede de pozitiftik oluşuyo ama sadece ciddi birliktelikte, onun dışında yaşanan her sekse anlam katmak bana saçma geliyo
- +1 yıl
İsviçreli filozof Ronald de Sousa, aşkın felsefi boyutunu didiklediği AŞK adlı kitabında, aşkın yarattığı beklentilerin seksten alınan hazzı azalttığı iddiasında bulunuyor. Yani aşık olduğun kişiyle yaptığın seks, hazzın pik noktasını yaşatmayabilir.
- +1 yıl
@Banker_Bilo uyumsuz birlikteliklerde ilişkilerin uygarlaşmamış oluşundan bahsediyo kendisi ilişki içinde koordine olamadan birinin A derken diğerinin B demesine benzer. Nörobilim uyumlu çiftlerin aralarında aşk bağıda oluşursa sekste pik yapacağını söylüyo bu da tek eşliliği doğurur ama arada zıtlıklar ve doyurulmamış ilişki varsa duygusuz sekste yaşanan haz tamamen kişinin hormonal özellikleriyle ilgili, yani duygu sadece ilişkiyi güçlendirmek için antlaşma
Cinsel Yaşam konusunda 931 cevap paylaştı. Duygu olmadan hiçbir halt yapmam ben, yapabilenlere hayret ediyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılGram duygu yoksa içinde?
Soran+1 yılİşte. Bedensel ihtiyaç olarak bakmıyorsun sen.
Aşkın diğer adı zaten arzulamak. Sevdigin kişiyle arzularını karşılıklı gidermişsin. İşe başlamanın temel nedeni zaten...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılkadın kandırmacası... bağlılık olmayınca köpek edemiyorlar çünkü erkeği
04 Yorumla
Soran+1 yılBence de. Duyguları sekse alet etmeyi normalmiş gibi dayatıyorlar
- +1 yıl
skip geç
boş ver bağlanmayı
asla
bi yakalarsa zayıf noktanı.. ele geçirir ruhunu
Soran+1 yılZamanında geçtik o yollardan cahilken.
- +1 yıl
Cahillerden selam olsun 🥹
+1 yıl14 yaşında teknesi olan çocuğun dramındaki söz misali.
Anlıyamazsın ☺️00 Yorumla
+1 yılYani orgazm açısından bi fark yok ben sana söylim😂😅sadece belki sevişme kısmı biraz daha duygu içerikli olur okadar 😉
33 Yorumla
Soran+1 yılNe olabilir yani duygu içerikli olunca. Daha mı narin öpücükler, emmeler, dokunmalar ne oluyor?
- +1 yıl
Yooo duygu olmadan da onlar olabiliyor da bakışlardaki anlam farklı oluyo sadece o da duygun olduğu için diğer şekilde de zevkin en iyisini yaşarsın partner iyiyse
Soran+1 yılŞahsen duygusuzda zevkin kat ve kat fazla olacağına inanıyorum hep.
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşamayı cok ısterım cok özel olur karsılıklı arzulamak bırlıkte olmak güzeldir
01 Yorumla
Soran+1 yılDuygusuz olmak çok zor
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok şey degisir bence bi kere daha cok zevk alirsin en önemlisi
07 Yorumla
Soran+1 yılSevgi olunca zevk alacağım şeyleri yapamamki.
Cevap sahibi+1 yılŞoyle diyen insanlara anlam veremiyorum
Cevap sahibi+1 yılİnsan sevdigi kisiyi ister en çok o zevki onunla almak sevismek adi üstünde sevgiyle duyguyla yapilan bir şey ki o zaman yapildiginda 2 kat zevk verir sevdiginin olmak diye bir şey var tabi siz nerden bilceksinizki
Soran+1 yılBende değil işte. Kıyamam gibime geliyor. Sanki onunla seks yapmak ona zarar veren birşeymiş gibi hissederim.
Cevap sahibi+1 yılSacmalama bence sevdigin kadindan cocugun olsun istemez misin
Cevap sahibi+1 yılOna zarar vermek degil bir butun olmak gibi dusuneceksin sen ve o yapbozun bir parcasiymis da sonra birbirini tamamlamak gibi
Soran+1 yılBilmem. Sevemiyorum ki.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bugüne kadar aşık olamayıp duygusuz birliktelikler yaşadım, aşık olduğun insanla seks yapmanın farkı ne?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat