Selam herkese. 3 aydır konuştuğum çocukla dün buluştum. Beraber güzel vakit geçirdik sonra o biraz yakınlaşmak istedi elini omzuma attı falan bari yanağımı öp dedi öptüm bende. O da beni öptü. Daha sonra öpüştük birkaç kez. Yalan söylemeyeceğim benim hoşuma gitti libidom yüksek olduğu için istekliydim. Çoğu kişi enden yaptın falan diyor arkadaşlar yani aniden oldu bir anda yükseldik sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞimdi çoğu kişi neden yaptı demişsiniz ya ben orasına takıldım siz yaptığınız bir şeyi tutup bir arkadaşınıza mı ya da bir çevrenizdeki hangi bir insana anlatıyorsunuz bu çok yanlış bir davranıştır sonuç itibari ile iki yetişkin insanın yaptığı eylem direk olarak onları bağlar siz inanmış güvenmişsiniz ve bir gelecek görüyorsanız bu tarz şeyleri yapmanız çok normal bazı şeylerin erken ya da geç yoktur bazı şeylerin yeri ve zamanı vardır siz yeri ve zamanına kanaat getirmişsiniz çevrenizi kişi kimse ilgilendirmez ne yaptınız
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBizimki de aynı şekilde 3 ay sonunda birlikte kaldık , hediye almıştı hediyeyi taktiktan sonra öptü bende şoka girdim afalladim o an ama devamı da geldi öpüşme olarak yani nasıl oldu hâlâ şoktayım o konuda
117 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani iki maşallah derken
Soran+1 yılSizinde öyle olmuş, sonra ilişkiniz devam etti mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet 2 hafta falan var Bir yılımız olacak 🥰
Cevap sahibi+1 yıl@S93S94 teşekkür ederiz
Soran+1 yılAy çok sevindim inşallah benimde böyle olur, nice yıllarınız olsun inşallah
Cevap sahibi+1 yılAmin inşallah teşekkürler güzel yorumlarınız için 🌸🌸🦋
Soran+1 yılSize bir şey daha sormak istiyorum. Biz şimdi buluştuk tekrar görüşmek istedi görüştüğüm kişi. Ben haftaya şehir dışına çıkacağım sizce ben sormalı mıyım? İkimizde çalıştığımız için vaktimiz pek olmuyor ben sorsam hoşuna gider değil mi? Müsatisen görüşelim diye
Cevap sahibi+1 yılTabikide hoşuna gider , ona hayatınızda yer verdiğiniz gösterir
Soran+1 yılEn azından sorayım gitmeden önce görüşmüş oluruz diyeyim müsait olursak iş durumundan vakit geçiririz en azından
Cevap sahibi+1 yılElbette ki doğrusu bu olur zaten 🌸
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ya beğeniyorum karşımdakini o da hoşlandığını söyledi umarım iyi bir ilişkimiz olur
Cevap sahibi+1 yılAmin inşallah çiçeğim 🥰 her şey gönlünüzce olsun 💗
Soran+1 yılİnşallah çok sağ olun sayenizde mutlu oldum sabahtan beri üzülüyordum
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek 🦋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
36Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlmuş bitmiş neyin davası bu :D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılÖpüşme o zaman
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlacagi buydu gun öper yarin s.. kerrr senin gibi bir o.. buyuu baska ne yapacak sevgili ayaklarini gececeksin zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılYa ne alakası var? Gerçekten çekim oldu aramızda ani gelişti bunun neresi yanlış?
+1 yılİlk buluşmada olmamış. Biraz yavaşla hızlı gidersen duvara çarparsin
Çocuğunda ilk buluşmada öpmesi samimi temiz gelmedi bana herşeyin bir sırası var destur yani00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Üç aylık bir zaman bence normaldir, ben olsam ben de öpüşürdüm! 😅
Herhangi hiç sorun yok, içinden geleni yap gitsin! 😅
Elalemin canı cehenneme! 😅00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. İçinden gelmiş yapmışsın. Pişmanlık duyma. Sadece dikkatli ol. Bu devirde üzüntü, hayal kırıklığı ve yalnızlık bedava. Dikkat et sadece
00 YorumlaYaptın artık. Yapacak bişey yok. Kendini ağıra satabilirsen. Yani kolay lokma olmadığını hissettirmel isin.
00 Yorumla
+1 yılBu kimseyi ilgilendirmez , içinden nasıl geliyorsa öyle yaşa ama ilerisini de düşün ona göre hareket et, anladın sen onu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜç aydır konuşuyormuşsun. Daha kısa süredir konuşuyor olsanız erken derdim de bence normal.
34 Yorumla
Soran+1 yılYani daha öncede aynı yerlerde okumuşuz birbirimizi fark etmeden, herkes böyle karşı gelince üzüldüm
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum ama bu senin ilişkin. Kimseyi alakadar etmez. Senin sevgilin bu konuda nasıl düşünecek birisi? Bu daha önemli. Mesela geri kafalı biri mi yoksa normal mi karşılayan birisi? Bu daha önemli. Herkes her şeyi diyor. Çok da takmamak lazım. Dersin ilk buluşmada ilişkiye girdin.
Soran+1 yılDaha önce ilk buluşma deneyimi yaşamadım pek ondan sormak istedim. Beni beğenmezse öpmezdi diye düşündüm açıkçası zaten açık açık hoşlandığını söyledi öncesinde ve sonrasında. Ayrılırkende neden böyle oldu anlamadım ama gitmeni istemiyorum dedi yani beğenmese istemese uğraşmazdı bence. Yani o ilk adımı attığına göre bence normal karşılayan birisi
Cevap sahibi+1 yılİlk adımı onun atması seni denemesi anlamına da gelebilir. Bunu zamanla anlarsın.
Bu tarz yakınlaşmaların sadece eşe özel olması taraftarıyım.
10 Yorumlaikinci buluşmada da , içine girmek ister
ne yaptım ben doğru muydu diye gelip sorma :)10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. İlk buluşmada genellikle sevişirim, öpüşmek çok masum bence
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİçinden gelmis yapmissin biri o... pu demis evvela bir kendine baksın it ama bana sorarsan ilk buluşmada mesafeni koysaydın iyi olurdu 3. 4. Buluşma da öpüşmeniz daha iyi olurdu ama sana kalmış
10 Yorumla
+1 yılSıkıntı yok içinden gelmiş yapmışsın kime ne
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Kimseye anlatmak zorunda değilsin. Kendi hayatin.
10 Yorumla
+1 yılAldırma boş ver de.. tanımaya odaklan bundan sonra çocuğu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl3 ayda çocuk bile yapılır da öpüşme olayı sarılmak gibi artık önemsiz
00 Yorumla
+1 yılYok yahu çok iyi yapmışsın, madalyan evde kaldı kusura bakma.
00 Yorumlaöyle olur zaten ne olacak başka 2. de olsa nolcak yani
00 YorumlaBiraz erken olmuş, mesafeli olmak iyidir her zaman.
00 YorumlaÖpüşmen değil de buraya yazman saçma geldi :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış olduğunu sanmıyorum.
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyani böyle oluyor zaten genelde.
kendini tutabilsen iyiydi ama olan olmuş.
daha fazlası gelecek ve istenecek bence.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe 3 ayı be 6 gün konuştuğum kızla ilk buluşmada öpüştük cafede oturup bana geçtik görsen demek psikolojin bozulurdu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ikıncı buluşmada da verir sın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşmada öpüşmek kötü bir şey değil.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Adam ciddi bakıyorsa evleneceksen olabilir
00 Yorumla
+1 yılBence ilk bşraz abartı olmuş
00 YorumlaEve gidince mastürbasyon yaptın mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılSana kalmış bir tercih insanları dinleme
00 Yorumla evet içinden geldiyse bitmiştirr
00 Yorumla
+1 yılBidahakine sevisirsiniz
00 Yorumlayükselmişsin napcaktın?
00 Yorumla
+1 yılBen ilk buluşmada neler yaptım neler boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolabilir icinden geleni yapmissin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben yattim kac kere ilk bulsumada
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDevamı gelir bence çok sağlıklı bulmuyorum
00 Yorumla
+1 yılÇok hızlısınız. Yakında finali yaparsınız.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. yüksek libidoyla seks yapmandan iyidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılBence herhangi bir sıkıntı yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal ateş ve barut yani patlamadığına dua et
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence rahat ol
10 Yorumlayapmamalıydın kesinlikle
10 Yorumla
+1 yılYapmamaliydim
00 Yorumla
+1 yılGeçti bitti
00 Yorumla
+1 yılBişey olmaz devam
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeks için buluşma olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılen harika
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz erken olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış değil ama saçma ve gereksiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYarında evine davet eder ahhshshs
00 Yorumla
+1 yılTakma kafana
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi