Hiç öpüşmeyen ben, dün ilk buluşmada öpüştüm. Hata mı yaptım?

Her gün görüntülü konuşup samimi olduğumuz kişiyle dün ilk kez görüştük. Sarıldım öptüm kokladım. Sonra çimlere oturduk uzandık gözlerimizin içine bakiyoduk o öpmeye başladı dudağımin kenarına geldi usul usul sonra tam ortadan bir öptü uzunca ben karsilik verdim yiyistik orada bacaklarımı arasına doladim dimdikti hissettim dokundum ellerimle üstünden kendinden geçti çok anlık gelişti. Ellerini alıp göğsüme koydum hadi ordan. Ben fena ıslandım ona bunu söyledim ama istemsizce çıktı ağzımdan. Ev teklif etti kabul etmedim. Kötü yerlere gidicek sonu. Ve ben böyle biri hiç değilim. Güdüsel bir şey oldu şimdi nasıl yaklaşmaliyim. Birkaç tekrar daha istiyorum aslında. Ve en önemlisi kapaliyim. Beni açık bile hiç görmedi yani. Fotolar videolar falan atasim geliyo görsün bilsin istiyorum azdırmak hoşuma gidiyor biraz da teşhircilik var. Ama çok yanlış yapıyorum işte beni kurtarın :((

O beni sevdiğini söylüyor sosyal medyalarda hep paylaştı bizi ailesi falan herkes biliyor durumu ama ben onla gelecek görmüyorum :(
Hiç öpüşmeyen ben, dün ilk buluşmada öpüştüm. Hata mı yaptım?