Cinsel Yaşam İlk sekste korkan utangaç kadın mı, rahat olan mı daha iyidir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Hangisinii İlk sekste korkan utangaç kadın mı, rahat olan mı daha iyidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. bu ilişkiye başka bir boyut kazandırıyor neden bilmiyorum ama ben utangaç kadın seviyorum sonra açılır nasıl olsa 0 0 Yorumla
İrfan0134 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 87% +1 yıl Utangaç gibi görünüp, rahat olacak, her isteği'me evet diyecek, biraz da tecrübeli olacak, ve doyumsuz olmalı. 0 0 Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İstese de rahat olamıyor ki zaten. Geriliyor genelde rahatlatmak oldukça vakit alıyor :D 0 0 Yorumla
BarcinB Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 84% +1 yıl Normal hayatında utangaç olup yatakta açılıp saçılan kadın <3 0 0 Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Rahat olmak her zaman daha fazla zevk alınmasını sağlar 0 0 Yorumla
sbinarar Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Kendisi gibi içinden ne geliyorsa öyle davranan kadın. 0 0 Yorumla
BayyBilen Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. çekingen olması iyidir. ama korkmamalı. Rahatlatır. seksin zevkini yaşatırım 0 0 Yorumla
AaronBenElijah Takip Et Master Yaş: 37 , eic 48% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendime fazlasıyla güvendiğim için fark etmez her hali hoşuma gider 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ilkinde insan ister istemez Bi çekiniyor elde değil ben ilk defa opusecegimde adam yaklaşınca yerimden sıçraması adam da koekmustu sjdhdkd 0 1 Yorumla Zevkli_adam +1 yıl 😀😀 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. orspu gibi olacak işi bilecek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İlk kez yapan bir kızın rahat olması elinde olmayan bir durum ama 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl rahat olup utangaç gibi davranan 🤷♂️ ama her istediğime olur diyen 0 0 Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sevdiğim olduktan sonra ister utansın ister rahat olsun 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Utangaç, ben açarım onu 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden utangaç Yorumla Professore +1 yıl Tatlı tatlı sevimli yerim 😂 Yorumla
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı. Her ikisi de ayrı zevk verir 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. ilki utangaç olsun ya çok güzel oluyo 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. raht olanı tercihim olur 0 0 Yorumla
Msrkrsd Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Utangaç ve korkuyor olmanız benı etkiliyor 😊 0 0 Yorumla
zimbateli34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl korkup ölecekmiş havalarına gireni de istemem 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Korkmasına gerek yok anlatmak lazım 0 0 Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. utangaç :) 0 0 Yorumla
Monakoluyum Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Rahat... 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. utangaç 0 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Rahat kadın isterim 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. rahat olan 0 0 Yorumla
Batuhan1003 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. Rahat olsun 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Tabii ki rahat olan 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Rahat 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
bu ilişkiye başka bir boyut kazandırıyor neden bilmiyorum ama ben utangaç kadın seviyorum sonra açılır nasıl olsa
Utangaç gibi görünüp, rahat olacak, her isteği'me evet diyecek, biraz da tecrübeli olacak, ve doyumsuz olmalı.
İstese de rahat olamıyor ki zaten. Geriliyor genelde rahatlatmak oldukça vakit alıyor :D
Normal hayatında utangaç olup yatakta açılıp saçılan kadın <3
Rahat olmak her zaman daha fazla zevk alınmasını sağlar
Kendisi gibi içinden ne geliyorsa öyle davranan kadın.
çekingen olması iyidir. ama korkmamalı. Rahatlatır. seksin zevkini yaşatırım
Kendime fazlasıyla güvendiğim için fark etmez her hali hoşuma gider
ilkinde insan ister istemez Bi çekiniyor elde değil ben ilk defa opusecegimde adam yaklaşınca yerimden sıçraması adam da koekmustu sjdhdkd
😀😀
orspu gibi olacak işi bilecek
İlk kez yapan bir kızın rahat olması elinde olmayan bir durum ama
rahat olup utangaç gibi davranan 🤷♂️ ama her istediğime olur diyen
Rahat olanı isterim tabii ki. Utanan yallah arabistana.
Sevdiğim olduktan sonra ister utansın ister rahat olsun
Utangaç, ben açarım onu 😂
Neden utangaç
Tatlı tatlı sevimli yerim 😂
Her ikisi de ayrı zevk verir
ilki utangaç olsun ya çok güzel oluyo
Utangaç her zaman iyidir sonradan çok açılır emin ol
raht olanı tercihim olur
Utangaç ve korkuyor olmanız benı etkiliyor 😊
korkup ölecekmiş havalarına gireni de istemem
Neden bu soru sorduğunu söyle cevap verim
Ben sevdiğim kadını isterim. O nasılsa kabul