Benim uzun bir ilişkim var artık utangaçlık falan kalmadı istediklerimi isteklerimi fantezilerimi açıkça belirtiyorum açık açık konuşuyorum yanlış mı yapıyorum daha mı nazlı utangaç olmalıyım cinsellikte dominant değilim ama mesela seks istersem o an söylüyorum veya bir fantezi istiyorsam söylüyorum dirty talk seviyorum söylüyorum bu partnerim tarafından itici görülür mü?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Açık sözlü ne istediğini söylemek her zaman daha iyidir. İnsanlar cinsellikte içinden geldiği gibi yaşamalı yoksa tadı zevki olmaz iki taraf için de. Utangaçlık da bir yere kadar tatlı daha sonrası bakıcı gibi hissettirir ancak partnerine kendini sıkar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle deyim ikiside değil. Yani
Cinsellik istiyorsan bunu belli et. Yani mesela Şöyle sevdiğini tahrik ederek belli et cinsellik istediğini sevdiğin sağlam tahrik olduğun da artık patlamaya hazır el bombası gibi olur. Yani o an artık ya olacak ya olacak. Öyle yapılan seks bilin nasıl güzel olur bilirmin anlatamam.. seni bilin nasıl seve seve yapar inanaman.. ardından çok mutlu olursunuz.. benim dediğimi yap bir kere anlaycan ne demek istediğimi.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa cinsellik istediğimde hadi gel yapalim demiyorum tabi öküz gibi ya gecelik ya frikik ya sürtünmeler bu şekilde istediğimi belli ediyorum seks sırasında mesela ne kadar zevk aldığımı sesli bir şekilde belirtiyorum utangaç değilim bu konuda mesela sorun olur mu
- +1 yıl
Öncelikle şöyle deyim size.
Cinsellik istediğinizi sevdiğinizi tahrik ederek yapmalısınız. Yani demek istediğim fiziğiniz çok güzel ise seksi giyinerek tahrik etmeye çalışın. mesela bir tişört giyebilin üstten biraz göğüsleriniz gözükebilir tişört biraz kısa olabilir karnınız gözüksün diye alttan şort giyebilirsiniz. Sevdiğinizi böyle tahrik ederseniz kendisi zaten artık o size sürtünmeye başlar..
Frikik ya da sürtünme.. yapacaksanız istemeden yapın ki tahrik olsun ki kendisi gelsin size..
Ama fiziğiniz çok güzel değilse ne yaparsanız boş onu deyim size..
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılAçık açık ne istediğini söyleyebilen kadın tabii ki. Bunu itici bulacak erkeğin de aklına s*çayım.
01 Yorumla- +1 yıl
A-aaa EİG seçmişsin, teşekkürler 🙂💐
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılkadın dediğin ne istediğini bilecek abicim
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
31Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBana göre ikisi de olmalı.. Yani tamamen arsız ve gizemsiz birini arzulayamam... Bazı şeyleri telaffuz etmeden de anlatabiliyor olmak marifettir.. Yani o an illa ki açık açık şunu yap bunu yap demek yerine beden dili ve bakışlarla bu sağlanabilir.. Tabi ki herkesin keyif aldığı olay da değişken olabilir.. Bu benim fikrim.. Keyifli günler..
10 Yorumla Senin gibisi kalici iliskide uzun süre zevk vermez, erkek avcidir, kovalamayi sever, sen hazirda bekliyorsun, hic cekicilik kalmiyor
burada ancak yoklukta gezen abazanlarin hayali olursun, herseye evet diyen, sürekli isteyen kadin, ilk bakista yokluktaysan iyi gelir ama zamanla tahrik etme etkisi kaybolur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların çoğu ilişkilerinde ilk başlarda kendilerini ruhen ve duygusal olarak rahat ifade edemiyorlar bunun için belli zaman geçmesi ve o güveni hissettikçe kendini açmaya başlıyor oyuzden sizin yaptığınız davranışta gayet normal ve çokta doğru düşünuyorsunuz her şey gönlünce olsun inşallah 🌹☘️🌹🌿🌹🌿🌹🌿
00 Yorumla Ne istediğini açıkça değil, gizemli şekilde belli eden gösteren kadın. Erkek gibi direkt belli eden değil yani. İşve cilve yapan, dişil enerjisi yüksek kadın daha çekicidir erkeğe göre. Ve bence de öyle.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet🤭
+1 yılBu kadar muhabbeti yaptıktan sonra evlilik içinde hiçbir heyecan kalmaz ki. Sürekli olarak şöyle yaparız, böyle yaparız ee sonra? Bu sefer iş sıkıcılığa döner ve aldatma sebebi ortaya çıkar. Daha kapanık olun bu konularda ki, heyecanınızı yenmeyin.
00 YorumlaOnun için nasıl biri olursan ol ama bunu biraz kibarlık ile söylersen o da seni anlayış ile karşılar
Yani böyle normal sohbet eder gibi söyle sinirlenerek veya sesini yükselterek değil00 Yorumla
+1 yılBence bazen utangac bazen tam istekli yönlendiren🌸
31 Yorumlaİlişkide ne istedgni direk söyleyen bilen kadın ve erkek çekicidir
30 Yorumla
+1 yılUtangaç olmasın, ancak öyle herşeyi de dile getirmesin, istediğini işvesiyle, tavırlarıyla, bakışlarıyla anlatsin, en çekici olani bana göre bu☺️
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır olmamalı sonuçta seninde zevk alacağın pozisyon veya davranış şekli olması herek tek tarafın zevk alacağı bir olay değil sonuçta seks
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Olması gerekeni yapıyorsun ve bu daha tahrik edici. İstekli olunduğunun söze ve davranışa dökülmesi daha da çekici kılıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yatakta enerjik cilveli ve ne istediğini pat diye değil dolaylı şekilde belli etmesi daha güzel olur
00 YorumlaAçıkça söyle. Bazen naz da yapabilirsin hafif hafif bencee
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek arkadaşım bana soruyor nasıl seviyorsun diye ona göre yapıyoruz aslında utanıyorum ama söylüyorum da ortasıni bul 😂
21 Yorumla- +1 yıl
Oha kıyamam ya
+1 yılFark etmez utangaç kadını utanmayan kadın yaparım utanmayan kadın da her türlü gider
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılitici gözükmez lakin bun söylerken sevimli ol
00 Yorumla
+1 yılTamda aranan özellikler bunlar en güzeli o yüzden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 yıldır evliyim ben daha böyle açık olamadım sevgiliyken de evliykende çekingenim
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe istediğini söylemeden bisey olmucagi için direk söylemesi gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazı şeyleri severek yapabiliyorsa utangaçlığını aşmak zor olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAranizdq cinsellik oluyor mu peki birbirinize resim video vs atiyor musunuz
00 Yorumla
+1 yılbence en güzeli orantılı seviyeli yaklaşımdır seni azdıran aleti hiç indirmeyendir
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle ne istediğini söyleyen kadın tercihimdir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Ne istedigini bilen kadin iyidir yatakda. Cinsellikte mız mızlıga gerek yoktur
00 YorumlaHayır tam istediği gibisin aynen devam et
14 Yorumla- +1 yıl
Hadi bebeğim devam et 🤣🤣
- +1 yıl
Öyle bir yazmissjn ki direk onu anladım 🤣🤣
- +1 yıl
@Besara resimdeki senmisjn
+1 yılUtangaç kezban uzak dursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAçıkça konuşan bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı.
+1 yılNe istediğini söyleyen
00 Yorumla
+1 yılEvlilik yolu görünmüyor.
00 Yorumla
+1 yılNe istediğini bilen ve söyleyen.
00 Yorumla
+1 yılNe istediğini söyleyen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Utangacccc olmasının yaaa kötü oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAkıllı adamsa normal görür hoşuna gider
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe istediğini açıkça söyleyen kadın öndedir
00 Yorumla
+1 yılVeren
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. biraz naz her zaman iyidir
00 Yorumla
+1 yılutangaç itici gelir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle olman iyi
10 Yorumla
+1 yılDoğal erkek :D
00 Yorumla
+1 yılıkiside
00 Yorumla
+1 yılAçık olması.
00 YorumlaNe istediğini bilen açıkça söyleyen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Açık açık soyleyen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Açıkca söyleyen tabi
00 Yorumla
+1 yılYerine göre
00 Yorumla
+1 yılUtangaç iyi oluyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsellikte utangaç kadın mı daha çekicidir yoksa ne istediğini açıkça söyleyen kadın mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat