Duygular nerede? Sevgi, saygı, gönül bağı nerede? Niye insanlar hep bel altı düşünüyor? Niye bu kadar fesatlar? En azından çoğu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla seveni s*kerler s*keni severler durumu olduğu için erkeklere çok da bok atmamak gerekir sözü yalanlamaya falan da kalkışmayın gerçekten öyle sitedeki sorulan sorulardan bile bu anlaşılır kime saf duygularla yaklaşsam kaale alınmadım görmezden gelindim ama p*ç insanlar hep o kişilerle birlikte oldu bu sadece benim için geçerli değil genel durum bu
05 Yorumla
Soran+1 yılKadın erkek ayrımı yapmıyorum. Çoğunda var bu
Soran+1 yılVe mide bulandırıcı. Bel altı şeyler görmekten bıktım artık
Cevap sahibi+1 yılBen karşı cinsle cinsellik konuşamam bile ama reelde ama işte ortaya çıkarılan alfa beta kavramları ve kadınların alfa sevgisi bu konuda etkili
Soran+1 yılCinsellik evlenmeden yapılmamalı da konuşulmamalı da bana göre. Ama insanlar her şeyi rahatça yapabilir hale gelmiş. Ben kime güvenicem
Cevap sahibi+1 yılÇıkar elbet biri karşına umutsuz olma bu kadar
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiz öyle düşünürken hep görmezden gelinen biz oluyoruz durum ortada herkeste bir cinsellik düşkünlüğü onla bunla yatınca kendilerini cool falan sanan ergenler kaynadı ortada kafa olarak güzel eski ilişkileri ancak hayal ediyoruz ama sonuç onlar mutlu biz mutsuz çözemedim şu saçmalığı
02 Yorumla
Soran+1 yılAksine benim artık midem bulanıyor bu durumdan. Herkes bel altı derdinde yeter artık.
Cevap sahibi+1 yılevet mide bulandırıcı gerçek aşk hayal oldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet katılıyorum bu sitede kiminle konuştuysam karşı cins olarak hepsinin aklı fikri de hep cinsellikteydi ne bir saygı kalmış ne bir sevgi kalmış ne Bir Gönül bağ dediğin gibi
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzücü :(
+1 yıl👏👏umarım o duygulu insanlar bir gün tekrar çoğalır
17 Yorumla
Soran+1 yılPek umudum yok bu konuda
- +1 yıl
Nasıl yolun ortasından bir çiçek açıyor ya da kışın çiçek açan bitkiler var küçükte olsa umutluyum ben
Soran+1 yılBenim umudum çok az. İnsanlar kendi keyfi için birbirini aldatıyor, ihanet ediyor. Akılları fikirleri cinsellikte. Benim midem bulanıyor artık bu durumdan
- +1 yıl
Haklısın herhangi bir yoruma girsen bile çıkıyor..
Soran+1 yılKimseye güvenim kalmadı
- +1 yıl
Az olsa içinde bjr umut ve güven bırak yarın ne olacağını bilemezssin gönlünce olsun her şey😇
Soran+1 yılAz işte o umut. Bilmiyorum. Mjdem bulanıyor artık
+1 yılMaalesef artık insanlara uçkurları hükmediyor kadınlar daha istekli artık
010 Yorumla
Soran+1 yılKadin erkek farketmiyor. Dünya b*mb*k bir hal aldı iyice
- +1 yıl
Aynen öyle. Ama önceden kadınlar çekinir de utanırdı şimdi kadınlar daha fena
Soran+1 yılErkeklerle kadınlar eşitlendi sadece
- +1 yıl
İşte kadınların da böyle olması erkekleri daha çok tahrik ediyor baştan çıkartıyor
Soran+1 yılYaa kendi yaptığınız şeylerin suçunu başkasına yüklemeyin. Herkes kendinden sorumlu. Onu geç bi kere o yüzden
Soran+1 yılKadın baştan çıkarmaya çalışıyorsa o onun ayıbı. Siz de çıkmayın o zaman bastan. Uzak tutun kendinizi. O sizin probleminiz
- +1 yıl
tabi canım ne kadar kolay.
Soran+1 yılKonu kolay zor meselesi değil. Herkes kendi yaptığına bakacak. Kendi yaptığınız şeyin suçunu bir başkasına yükleyemezsiniz
- +1 yıl
senin kuyumcu dükkanın var. Akşam olunca kapıları kapanmadan eve git sonra sabah olunca dükkanı soyulduğunu gör senin hiç suçun yok mu
Soran+1 yılÇok alakasız bir yorum
Muhim olan cirilciplak bedenler karsisinda sadece gozlere bakabilmek cano
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşka bir şey isterlerse alamayacaklarını biliyorlar
115 Yorumla
Soran+1 yılBaşka istedikleri bişey yok çünkü
Cevap sahibi+1 yıl🫶Sevgi var
Soran+1 yılHani nerde? Güvenilir insan kaldı mi
Cevap sahibi+1 yılOnu diyorum işte kalmadı bırakmadınız
Soran+1 yılBen değil siz bırakmadınız
Cevap sahibi+1 yılSeni bilmem kadınlar bırakmadı yani
Soran+1 yılErkekler de çok farklı değil
Cevap sahibi+1 yılErkekler çok farklı
Soran+1 yılYaa bırak Allah aşkına. Hep hayal kırıklığına uğrattı çoğu
Soran+1 yılNesi farklı
Cevap sahibi+1 yılBir erkek seni çekiyorsa, hayal kırıklığına uğraman muhtemeldir.
Cevap sahibi+1 yılMalı ucuz olan bağırır
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılBu yazıyı yazarken kafam nerdeydi bilmiyorum saçmalamışım özür
Soran+1 yılPeki
Merak edilen her isediğinde yapılamadığı için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü bu da hayatın bir parçası en az sevgi kadar
213 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar bel altına verdikleri degerin onda birini sevgiye vermiyorlar
- +1 yıl
Neden öyle düşünüyorsun ki severek beraber olan insanlar cinsellik yaşamıyor mu? İki insan neden birbirini ister. Cinsellıkte ilişkinin bir parçası onsuz olmaz. Hiçbir şey yapamıyorsan bile öpüşüyorsun karşındaki insanı istediğin için yapıyorsun bunu. Böyle bir şey yani.
Soran+1 yılHayır sizin anlamadığınız nokta şu ki tek dertlerinin cinsellik olması. Sevgi saygı yok. Şu sitedeki soruları görmüyor musunuz ya
- +1 yıl
şu an internet yaygın oldugu için farkındayız bence eskilerden beri böyleydi. Yoksa daha cocuk yaşlarda kocaya kaçmazdı kadınlar hep ön plandaymışta görmediğimizden.
- +1 yıl
Ve bu bahsettigin sorular genelde kadınlar tarafından soruluyor. Arkadssın dediği gibi tribe giriyorlar iki kişilik ilşkilerinden sadece erkek zevk almıs gibi kullanılmıs gibi. Ki böyle isteklı sadece bel altı dusunen cok fazla kadın var sadece erkekler memnun sikayetcı olmuyor karşılıklı oldugunu biliyor sitede o yüzden görmuyoruz. Ben seni anladım ama gerçekleri göz ardı etmeyelim 😊
Soran+1 yılBen cinsiyet ayrımı yapmadım. Bunları bana anlatmana gerek yok ki
Soran+1 yılİnsanlar böyle diyorum erkekler böyle demedim
- +1 yıl
Sitedeki sorular dediğinde kadınlara yöneltmiş oldun ben daha bundan sıkayet eden ya da sevgilim böyle yaptı simdi ayrıldık diye erkek tarafından sorulmus bir soru görmedim çünkü
Soran+1 yılBen ikisini de gördüm
Soran+1 yılSorulan sorular, yapılan yorumlar toplamı vs. hep rezalet mide bulandırıcı şeyler
- +1 yıl
Peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaalesef kalmadı katılıyorum sana
16 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Cevap sahibi+1 yılDıkkatlı ol reelde de
Soran+1 yılZaten kimseye güvenmediğim için otomatik olarak dikkatliyim
Cevap sahibi+1 yılYasın nedır
Soran+1 yıl24 neden
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim sadece o yuzden sordum
Nerede yasıyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaz ve hız dünyası maalesef
10 Yorumla
+1 yılCinsellikten sonra onlar
00 Yorumla
+1 yılNe yapalım bırakın da biraz *
00 YorumlaSevgi artık para etmiyor
022 Yorumla
Soran+1 yılBence anlattığım zihniyet 5 para etmiyoe
Soran+1 yılYa işte bundan bahsediyorum. Sevgi var ama umursayan kalmadı neredeyse. Kime guvenicez biz
Soran+1 yılO kadar güvenim kalmadı ki artık ben de kimseyi sevemiyorum. El birliğiyle duygularımı yok ettiler
Soran+1 yılKötüler hep iyilere mi denk geliyor? İyiler iyilere denk gelse ya biraz
Soran+1 yılSevince ahmak yerine koyanların kendileri ahmak
Soran+1 yıl:(
Soran+1 yılSevgimi hakeden birini sevmeyi çok isterdim..
Soran+1 yılNe konusucaz ki..
Soran+1 yılSenle yaşıtım
Soran+1 yılTamam olur
Soran+1 yılTakip ettim
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü
08 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü?
Cevap sahibi+1 yılÇünkü ne
Soran+1 yılÇünkü yazmissin devamı yok
Cevap sahibi+1 yılPardon
Soran+1 yılTamm
Soran+1 yılYani sonuç?
Cevap sahibi+1 yılErkeklerle kızlar hormon olarak aynı değildir senin hoş bulmaman normal çünkü sende bir erkekteki testosteron in yarısı bile yok ki benim bile mastürbasyon yaparken hayal ettiğim şeylerden bosalıp rahatladıktan sonra midem bulanıyor. Yani tamamen hormonal durumlar.
Soran+1 yıl😒
+1 yılsıcaktandır
01 Yorumla
Soran+1 yılXper kazanmak için yorum yapmaya
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem