biriyle birlikteyim. tatilde tanıştım. yani sevgili olduk giibi. beni birşeye zorlamadı aslında. bakireyim mesela ama hiç birlikte olalım demedi ama tabiki bunu çok istediğini söyledi. bana evlenme teklif etti. sorun şu ki ben onla evlenince onun yaşadığı ülkeye gidicem. ailem herkes burada. korkuyorum bir yandan kültür farkı ne olcak diye. daha önce türk erkeklerinlede çıktım ama hep kısa sürdü. çoğu saygı duymadı bana sevmedi. bakire olduğumu duyunca kaçıyordu herkes. kaçmayanlarda ikna etmeye çalışıyordu falan. ama o farklı biri hemde yabancı olmasına rağmen. ne düşüneceğimi şaşırdım gerçekten. onla olmak istiyorum bir an önce ama aileme açıklayamadım bile henüz korkuyorum biliyorum annem bağırmaya başlıcak hiç sevmez yabancıları. babamda ona katılcak hadi babamı bir şekilde ikna etsem annem asla konuşmaz birdaha benle. onuda istemez. ailemi bırakıp gitmek de çok zor. kafam çok karışık onu seviyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende yari yabanci biriyle beraberim. Hollandali dogma buyume.(annesi turk, babasi hollandali) en mutlu oldugum iliskim. Bizim erkekler gibi degiller. Sınırlarıma hep saygi duydu. Psikolojik siddet görmediğim erkeklerden biri oldu. Turk sevgililerim illaki bir manipulasyon, sınıra saygısızlık ve psikolojik siddet ve baski uyguluyorlardi. Yargilama da bizim erkeklerde cok fazla. Bu yuzden yabanci bir erkege kendimi daha rahat ifade edebiliyorum mesela. Bu da iliskimizi ve iletisimimizi guclendiriyor. Asalak asla degil. Kendi işini her turlu kendisi goruyor. Turk anneyle buyumesine ragmen bu sekilde yetistirmisler. Anne ve babasinin iletisimleri ve iliskileri de cok guzel ve imreniyorum. Annesinin esinden ne kadar deger gördüğünü goruyorum. Kadin kac yasinda ama tas gibi. Hollandali esi mutlu etmis, sevmis, deger vermis kadin cicek acmis resmen. 27 yasinda oglu var. Bir de kizi var her seyiyle parıldıyor kadin. Gozleri hala isil isil. Bosuna yabanci erkekle evlilik istememis diye dusunuyorum. Ayni yaslarda bizim turk-turk evliligi yapan kadinlarimiz cokmekle beraber daha 30-35 yasinda yaslaniyorlar, savlarina aklar düşüyor. Tum yuk ve sorumluluk uzerlerine yıkılıyor cunku. Cocuk, meslek, ev isleri, yemek, misafir, ustune erkegin ailesinin kahri. Turk kadinlari cokmesinde ne yapsin bu kadar yükün altinda. Ama bu kadinin haliyle kayınvalide derdi de pek olmamis. Kayinvalide hollandali zaten. Kocasi desen ev islerinde ve her konuda yardim eden, babaligi tam kavramis, cocuklari beraber buyutmusler. Boyle bir ortamda evlilik surduren kadin nasil yaslansin. Ve cocuklari da oyle. Boyle ailede bir saygi ve mutluluk var. Benim kendi ailemde gormeyi birakin hicbir turk ailesinde gormedigim bir bag ve mutluluk, guleclik var ailede. Sevgilimde öyle. Gulec biri, mutlu bir ailede yetistigi belli. Pozitif biri. Bizim ulkenin insani cogunlukla karamsardir mesela kadin erkek boyle. Sevgilim sorumluluk alarak buyumus. Hicbir seyi uzerime yikmiyor sagolsun. Oyle yirtinmiyorum yani bende calisiyorum bana da ev islerinde yardim etsin, acaba evlenirsek destek olur mu, evlenmeden bir konusayim gibi hesaplara girmeme gerek olmuyor. Adam zaten almasi gereken sorumluluklari ben demeden aliyor, yapmasi gerekeni kimse demeden yapiyor. Ve bu o kadar rahatlatici bir sey ki. Kafan listelerle dolup tasmiyor, yukunun paylasildigini hissediyorsun, uzerine yıkıldığını degil. Turkiyede ne yazik ki cogu turk kadini koca bir bebekle evleniyor. Ben eskiden bunu turk kadinlari duzgun cocuk yetiştiremiyor derdim ama yanılmışım. Sevgilimin annesi de turk cokta guzel bir evlat yetistirmis, is sadece kadinda yani annede bitmiyor. Bu kadin yalniz kalmamis evlat yetiştirirken bu cok onemli. Bizim ulkede anneler sanki dulmuş gibi tek basina cocuk büyütüyor babanin yaninda ne yazik ki. Yani nereden tutsan elinde kaliyor bu ulkede evlilik isine girersen. Eger mutluysan deneyebilirsin. Ama kuveytli demissin. Araplari bilemeyecegim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim babam Türk annem yabancı ve İnan bana iki farklı kültürde büyümek benim için çok zevkli oldu.
Annem Türkiye’ye yaşamaya geldiğinde çok zorlandı hatta babamı başka yere gitmeye ikna etmeye çalıştı. Baba tarafım çok geri kafalı ve dindar anneme çektirtmedikleri eziyet kalmadı. Dilden anlamıyordu eskiden, önünde dedikodusunu yaparlardı. Annemin yüzüne baka baka onu hakkında konuşurlardı. Annemin alışması çok zor oldu. İlk babamın ailesini alışmak zorundaydı sonra farklı kültüre alışmak zorundaydı. Şu an 20 sene oldu ve İnan bana hala tam olarak alışmış değil. Çok zor bir şey. Kurallar, adetler, dil, iş, çevre, vs… gerçekten çok zor.
Annemi andırıyorsun. Onun da ailesi yabancıya gitmesini istemedi ve babam ailesi de annemi kabul etmek istemedi. Yıllar geçti aralarındaki buzlar eridi işte baba tarafım annem anne tarafım da babama alıştı. Cidden moralini bozmak için demiyorum ama evleneceğin kişiyi gerçekten iyice tanı. Annem Türkiye’de yaşadığına asla pişman olmadı. Tek pişmanlığı babam gibi biriyle evlenmiş olmak ve onun ailesine boyun eğmiş olmak. Hep keşke başka bir yükle evlenseydim der. Boşandılar bu arada.
O yüzden evleneceğin kişiyi iyi seç, iyi tanı, güven. Çünkü oraya gittiğin an tek tutacağım o adam olacak. Ne ailen ne bir şey. Ve gerçekten seviyorsan ailemi ikna etmeye çalış. Tanışsınlar sakın onların izni olmadan yapma çünkü çok zorlanacaksın.
10 Yorumla
Evet aile cidden çok önemli. Ne olursa olsun ailene karşı koyma. Hep yapıcı olmaya çalış. Sevdiğin kişiyi ailene'de sevdirmeye çalış. Kültür farkından korkma onlar en kolay şeyler ayrıca farklı kültürleri bilmek çok güzel birşeydir. "Senin hayatın ailen karışamaz" diyenler de olacaktır. Şunu unutma ki en önemlisi ailedir.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 2 yıl önce bi Asyalı kız ile tanışmıştım. Asyalı sevgim vardı zaten. Türk kızlarını asla yadırgamıyorum tabii ama çok farklı güzel bi karakteri vardı. Ben işi ciddiyete bindirdiğimi söyleyince annem istemedi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılBence kimseyi dinleme eğer seviyorsan inanıyorsan güveniyorsan evlen ve git
Türkiye'de İstanbuldan iç Anadolu ya da Doğu Anadoluda gelin olanlar yılda 3-4 kez görüyor ailesini.
Sen de yılda en az 2 kez gelip gidersin bir yerden sonra onlar da alışır sen de alışırsın.
Yüreğinin peşinden git.
Benim annem yılda bir kez ancak ailesini görüyor
10 Yorumla "Bakire olduğumu duyunca kaçıyordu herkes"
Pardon da nasıl insanlar buldun böyle çok merak ediyorum cidden.
10 Yorumla
+1 yılAileni karşına almak yerine yaninda sana destek olmalarini sagla. Acik acik konuş
10 Yorumla
+1 yılEğer iliskin uzun süreli değilse ve tamamiyle güven sağlanamamıssa kesinlikle pisman olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKuveytlileri iyi tanirim istersen danis bana tam niyetini anlaylim
05 Yorumla
Soran+1 yılNiyeti ciddi
Cevap sahibi+1 yılBende bir arap olrk yardimci olmami istersen olurum
Cevap sahibi+1 yılİletisimi nasil kurdunuz
Soran+1 yılNasıl yani nerelisin sen
Cevap sahibi+1 yılNereli olduğumu boş ver ben cok kuveytli ile calistim is yaptim tanidim
Gizli Üye(18-24)+1 yılYabanci dedigin ne la suri mi yoksa..
Gavursa ayri gecmis olsun...
06 Yorumla
Soran+1 yılSuriyeli değilll
Cevap sahibi+1 yılNereli knk?
Soran+1 yılKuveytli
Cevap sahibi+1 yılArap yani...
Soran+1 yılEe yani nolmuş arapsa
Cevap sahibi+1 yılAraplari bilmiyon mu...
Gizli Üye(25-29)+1 yılvay anasını nasıl sevdirdin tatilde kendini?
10 Yorumla
+1 yılAdam yazlik sevgili yapmis isde isini gorur biter bence
00 Yorumla3 sene ukraynali bi kadinla birlikte oldum hayatin anlamini anladim
04 Yorumla- +1 yıl
Eee sonra ne oldu hayatının anlamına
Soran+1 yılAaaa neden
Kesin senden bıktı o yüzden
Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Ülke olarak nereye gitcen
03 Yorumla
Soran+1 yılKuveyt
Soran+1 yılNeden
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılZenciyse evlen çok mutlu eder seni
00 Yorumla Yaz aşkı gelip geçer, emin ol hata yaparsın yapma
00 Yorumla
+1 yılAşırı mantıklı hem vatandaşlıkda alırdım miss
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPenisi büyük olur onlarin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYabancı biri dediği ya ırak ya Suriye ya Afgan mk
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğil ya
- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBişey olmaz
00 Yorumla
+1 yılNereli ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılÇok doğru
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yanlis tabiki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılyaşın kaç abicim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 