biriyle birlikteyim. tatilde tanıştım. italyada. yani sevgili olduk giibi. beni birşeye zorlamadı aslında. bakireyim mesela 28 yaşındayım ama hiç birlikte olalım demedi ama tabiki bunu çok istediğini söyledi. bana evlenme teklif etti. sorun şu ki ben onla evlenince italyaya gidicem. ailem herkes burda. korkuyorum bir yandan kültür farkı ne olcak diye. daha önce türk erkeklerinlede çıktım ama hep kısa sürdü. çoğu saygı duymadı bana sevmedi. bakire olduğumu duyunca kaçıyordu herkes. kaçmayanlarda ikna etmeye çalışıyordu falan. ama o farklı biri hemde yabancı olmasına rağmen. ne düşüneceğimi şaşırdım gerçekten. onla olmak istiyorum bir an önce ama aileme açıklayamadım bile henüz korkuyorum biliyorum annem bağırmaya başlıcak hiç sevmez yabancıları. babamda ona katılcak hadi babamı bir şekilde ikna etsem annem asla konuşmaz birdaha benle. onuda istemez. ailemi bırakıp gitmek de çok zor. kafam çok karışık onu seviyorum.
Cevabın nedir?
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Onun kültürünü tanı oda seninkini tanısın Onun dini tanı oda seninkini tanısın dine geç demiyorum ama bilgin olsun ön yargın olmasın aslında mesele tanımak ve öğrenme meselesi ve birbirnize dayatmalar yapmamanız türk olsun yabancı olsun fark etmez Dini açıdan yasak onun senin dinine geçmesi gerekir ama senin kararın Ailene gelince uygun bir dille anlat onu tanıştır eğer seni anlamalarını sağla ve hiç bilmediğin bir yere gidiceksin mümkünse kısa süreliğine git ve gör bir yaşa nasıl bir yaşantı var gör yararı olur
07 Yorumla
Soran+1 yılben biliyorum romada yaşıyor orda tanıştık. daha sonra yine gittim ben romaya. oda kaç kere geldi. ailem asla izin vermez tanışmaz bile biliorum
Soran+1 yılçocuk haber bekliyor benden annem istemez nasıl diyecem. kırılır hemde çok
Soran+1 yılmaalesef çok kırılır
Soran+1 yılanlatıyım bare. off yaa ne zor iş.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılne kadar süredir tanıyorsunuz birbirinizi. benim çevremde çok fazla yabancı var bence olmaz diye bir şey yok. ama ağırdan al. mesela git 1-2 hafta italyaya ailesiyle tanış yanlarında kal. o da gelsin senin aile ortamını görsün. bence güzel olur. sen de 28sin artık ailen kızsa bağırsa da sana bırakmalılar kararını.
07 Yorumla
Soran+1 yılevet ama benim annem çok kızar biliorum bunu üstüme bile yürür o derece. çünkü kendisi arnavuttur ve hristiyanları hiç sevmez iç savaştan dolayı orda müslümanları katlettiler diye. birde koyu müslüman abdesinde namazında. ben tatile gittim romaya orda tanıştık. buraya geliyor hep. hatta bir keresinde bir gece kalıp gitti arada beni özlemiş. yani böle romantiklikler yapıyor.
Cevap sahibi+1 yıloha çok tatlı. ben de yurtdışında okadar gezdim bir aşk yakalayamadım :D ya anneni boşver koca kızsın sen dine çok düşkünmüsün bir de onun ailesi koyu katolik falan mı?
Soran+1 yılyok ailesi öyle koyu değil. normaller ama hristiyanlar yani. kendiside hiristiyan allah inancı var kesinlikle inançsız değil. kliseye gidermiş babanesiyle eskiden ama artık gitmiyor. yakalarsın bence gezmeye devam et. daha gençsin allah kalbine göre versin. ben müslümanım evet kesinlikle koyu mu bilmiyorum ama islamla ilgili herşeyi biliyorum yabancıyla evlenmenin günah olduğunua biliyorum. küçüklükten beri islam dersleri aldım camiye yollardı annem mesela. ama şimdi düşünüyorum diğerleri müslümanda ne oldu sanki. kimse bana bu kadar değer vermedi hayatımda.
Cevap sahibi+1 yılbence ilk başta dediğim gibi hemen evlilik yoluna girmeden görüşme tanışma durumlarını artır. bir de italyada hangi şehirde oraya yerleştiğinde iş bulabilcek misin? çünkü dil sorunu var. benim hollandalı bir erkek arkadaşım olmuştu ama sonra görüşme sansımız zor ve geleceğimiz olmadığı için ayrıldık
Soran+1 yılmesleğimi yaparım heralde. bir süre çalışmıcam ama öyle dedi. zaten durumu iyi yani çalışmamam sorun olmaz onun için bunu syledi ama çalışmayı isterim tabi. dil kursuna gidicem önce. bunları hep planladık. sürekli görüşüyoruz zaten.
Cevap sahibi+1 yılnolursa olsun ama ben oturuyum o bana baksın yapma yarın bir gün aranızda bir sorun çıkarsa zaten aileni de karşına aldığın için yaban ellerde kalma :) italyanca öğrenmesi kolay değil pek bir de onların ekonomisi de çok iyi değil iş olayı sıkıntı
Soran+1 yıltürkiyeye göre daha iyi canım. ama ben yabancı olucam orda belki bana iş imkanı olmayabilir. italyanca biraz öğrendim pek zorlanmadım. ama gramerini öğrenmem gerek. yoksa o öğretiyor ama kulaktan dolma olmuyor mantığını bilmiyorum dilin. oda diyor dil kursuna gidersin önce. italyanların kültürü bize yakın aslında pek farkı yok gibi.
Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. bildigim kadariyla dini acidan bir bayan bayanci erkekle evlenemez, ikinci sorun Ailen onlari kirma bir sekilde orta yolu bul ücüncü sorunda kültür uyumu bu evliligin ömür boyu sürmesi icin ya sen ona uymak zorundasin ya da o sana aksi taktirde yürümüyor yurt disinda yasadigim icin cok sahit oldum bu tür evliliklere ve cogu ayrilikla sonuclaniyor bunlari bil he kararini ver.
325 Yorumla
Soran+1 yılne gibi kültür farkı mesela? sen nerde yaşadın?
- +1 yıl
ben şu an Almanyadayim ve almanlarla aramizda cok kültür farki var burada almanlarla evlenen gencelerin cogu alman kültürüne yöneliyor ama nekadarda alman kültürüne yönelse bir zaman sonra patlak veriyor conki yabanci kültürlerde sahiplenme duygusu cok azdir buda karsi tarafi boguyor ve evlilikler yürümüyor. tabi bu anlattiklarim daha isin görürnen yüzü birde derinleri var.
Soran+1 yılbenimki italyan annesi isveçli. sahiplenme var benimkinde hatta kıskanç epey. gece dışarı çıkmama karışıyor mesela
- +1 yıl
olabilir her insan bir deyil ama zamanla degisebilir bu durum belli olamz, italyan erkeleri romaantik ve cok capkinlar iyi taniman gerek ve kararini vermelisin aksi taktirde üzülürsün, bizzta kendim yasadim bu durumu bir evlilik sonrasi ayrilik ve yanlizlik yabanci ülkede kolay bir durum deyil Ailenden uzak sevdiklerinden uzak yasamak hicte cekilir bir durum olmuyor.
Soran+1 yıliyide türk erkeğide artık yabancılaştı. bana bekaret önemli değil kız güzel olsun da banane bekaretinden diyen bile oldu. yani eskisi gibi namus ahlak vs kavramı kalmadı bizdede. yabancı bir erkekten farkı yok. onlar sadece açık sözlü. bizim kızlarımızda yapıyor ama yapmamış gibi davranıyor erkeklerimizde anlıyor ama anlamamış gibi davranıyor olay bu.
- +1 yıl
türk erkeginin yabancilasma sebebi kültür degisimi, evet haklisin bekaret önemli deyil diyende cok, yanncilar acik sözlü evet ama suda var isteyen istedigiyle oluyor ve bunu esine sevgilisine söyleyebiliryor hatta sende özgürsün istediginle olabilirsin özgürlügüde var yabancilarda.
Soran+1 yılhayır öyle birşey yok saçmalama. ordada sadakat güven duyguları önemli. onlarda sadece benden önce ne olmuşsa olmuş mantığı var ki bu türklerdede var artık. yoksa kimse karısını ortada bırakıp git istediinle ol demez. diyenlerde vardır ama azdır diye düşünüyorum.
- +1 yıl
- veren arkadasa tesekkür ederim.
sen olayi kavrayamadin galiba evli dahi olsa yabancilarda su var herseyde özgürler yani isteyen istedigini yapar ve digeri bir sey deyemez, kücük bir örnek sana aldatmadan bosanma davasina giden bir cift mahkemede aldatma diye bir sey göz önüne alinmaz hakimin orda söyleyecegi sey sudur kendi hayati kendi tercihi bu seni ilgilendirmez. ne anlatsam bos sahit olman ve yasayip inanman gerek.
Soran+1 yılhayır işte öyle birşey yok diyorum bende. hem öyleyse ne diye evleniyorlar evlenmezler öyle yaşarlar onla bunla. bu ülkedede aldatmaya ceza verilmiyor. sadece kadına tazminat ödüyor erkek . senin yasaların hangi ülkeden alınan yasalar olduğunu bile bilmiyrosun daha. aldatmalarda ordada tazminatlar alınıyor. neydi o yabancı bir arsit adam karısını aldatttı diye rekor bir tazminat davası ödemişti. sanki türkiyede erkekler hiç aldatmıyor kadınlar hiç aldatmıyor. burdada herşey olur ama gizlenir. herkes zaten burada temizdir herkes ahlaklı. bana gelenler neden böyleydi onlar yunan erkeğiydi haeralde. ilk fırsatta kızla yatmaya kalkan yatmıyor diye onu aşağılayan ağzına geleni saydıran sonra ben düsürtüm güzelim işine gelirse diyen. ki bunları yapan öyle cahil insanlarda değildi. hepsi okumuş etmiş insanlardı.
Soran+1 yılbunlar bu ülkenin doktorları avukatlarıydı öyle mahalle serserisi değil.
- +1 yıl
ne yasasi be aldatmadan tazminat ödeyen bir tane normal vatandan ne gördüm ne duydum nede sahit oldum almanyada senin bahsettigin tazminat olayi cok farkli hayel görmeyin ünlüler arasinda gecen olayi normal vatandasin yasama sansi sifir gazetede televizyonda yabanci yasalarini takip etmeye benzemez bu isler istedin yasayi kanunu sor sana hertürlü yasayi hakki anlatiyim ben yillardir yabanci bir insan ne tür haklara sahip hepsini arastirmis ve bunlarin bir cogundan yararlanmisim HABERIM YOKMUS KANUNDAN güldürme beni.
Soran+1 yılevet yok. türk yasaları isviçreden alınmıştır. medeni kanun batıyı örnek alarak hazırlandı zaten. neyi biliyorsun. tükiyede kim ceza aldı hapse atıldı karısını aldattı diye. millet ikinci üçüncüyü alıyor. nede olsa yasak değil dinimizde. bilmeden konuşma. italyanlar zaten kültürel yapı olarak bzie benziyor. kimse kaırısını millete satmıyor orda atma konuşma. bir türkler ahlaklı zaten bu dünyada. bizim gördüklerimiz yunanlıydı o zaman. sinsi sinsi yaklaşıp evlilik vaatleri verip yatağa atmaya çalışan olmayıncada bok atan. bunlar hep türktü.
- +1 yıl
bizim konumuz ne zaman türkiye ve türk yasalarina geldi anlamadim :)) avrupadan bahsederken türk kanununa nasil geldin? ben sana yasadigim yerden ve kültüründen bahsediyorum sen döndün dolastin nereye geldin sana sunu söylüyorum umarim italyaya gelirsin ve birgin insallah olmazda eher olursa bu yazdiklarimi hatirlarsin.
Soran+1 yılbu dediklerini ona sölicem bakalım ne diyecek
Soran+1 yılsen almanya için konuş o zaman hoş ordada öyle olduğunu sanmam. herkes istediğinle takılsa zaten evlenmez gerek yok. ama bunu sorucam yinede. sanmıyorum beni başkalarıyla paylaşıcağını.. daha şimdiden sadece bana aitsin diyen bir adam bu adam ne değişcek evlenince saçmalama.
Soran+1 yılsende bunları söyleyerek bir sürü insanın hakkını giriyorsun farkında mısın. kimseye hakaret etmedim ben gördüğümü yazdım. sen saçma bir şey attın ortaya.
- +1 yıl
isine gelen yorumlara cok güzel yorumlar yaptigini görüyorum isine gelmeyen yorumlari bir daha oku bakalim neler yazmissin sana seviyorsan evlen diyenlerinin hata yaptiginin farkinda deyilsin demi hosuna gidiyor yorumlari ama dini acidan sana evlenmen imkansiz demeleride zoruna gidiyor sevmiyorsun o tür yorumlari Umarim burada yapilan yorumlarin bir cogu gercek cikmazda üzülmessin ama GÖRÜNEN KÖY uzakta deyildir bununda farkindasindir umarim.
Soran+1 yılsanki hiç türkle evlenen yabancı erkek yok hepsi iğrenç evlilikler yaşıyor. kadın cinayetlerinide italyan alman kocaları işliyor zaten dimi. neden olumsuz yazıyorsun hep ayrılcaksınız falan ayıp değil mi. ben çok seviyorum onu.
- +1 yıl
size bir sey demiyorum istediginle evlen sitediginle yasa cünki ne yazsam tam tersini ve aksi bir yorum yapiyorsun alttaki yorumuma verdigisin suanki yorumunla hic bir alakasi yok nerden nereye atliyorsun kusara bakmada nalama güclügü cekiyorsun onun icin sana yazmamak en iyisi.
Soran+1 yılneyi anlamıyorum. sen söylüyorsun ayrılıkla sonuçlanıyor diye. neden bu ön yargı. tabikide istediğimle evlenirim. ama ilerdeki eşim hakkında onların erkekleri kadınlarını paylaşıyor dedirtirmem.
Soran+1 yılneler demek istediğin ortada.
+1 yıl02 Yorumla
Soran+1 yılBunlar asilabilir seyler
- +1 yıl
Dediğim gibi senin kararın.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
14Cevap
+1 yılbence yapma yanlış yaparsın ; din farkı kültür farkı var da var ; italyanın da ailesi var unutma... bence hata yaparsın ben uyarayım... türk olmayan bir kızla evlenmeyecek kadar milliyetçi ; müslüman olmayanla evlenmeyecek kadar da dinini seven bir adamım... bakire olduğun için kısa sürenler karaktersiz ; ikna etmeye çalışanlar şerefsiz onlarla kıyaslama diğerlerini :) ... elbetteki kocanı bekleyeceksin devam et :)
12 Yorumla
Soran+1 yılBen evlenmeye karar verdim donemem sozumden de kardesim bir degil iki degil demek ki hepsi ayni turklerin
- +1 yıl
dönersin dönersin ; söz uçar gider deme öyle... hareket harcanacağına söz feda edilir daha iyi... hiçbiri bir değil ; türkü yabancısı yok hepsi aynı karaktersizlikte ; çoğu yani ; benim tanıdığım öyle olmayan türkler da var ;; ben gelecekteki gerçek aşkımı aldatmamak için hayır diyorum kızlara
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunları düşünme bence ben sırf yabancı biriyle tanışmak için tatile bile gidesim var sen bulmuşsun daha ne hemde karakterli birine benziyor ama nasıl hemen evlenme teklif etti anlamadım.. neyse bence hiç düşünme bile hayat senin hayatın bizim ülkenin adamlarından bir cacık olmaz hepsi puşt bakire olsan kezban olmasan o*spu derler git evlen...
227 Yorumla
Soran+1 yılişte bende onu diyorum ya bakire olsan kezban olmasan kaşar. ne yapsın bu kadınlar? tercihlere saygı duyulmuyor. hep güzellik takıntısı. sürekli aldatmalar. bıktım. iki yüzlülükten. inşş sende bulursun kurtulursun burdan.
Cevap sahibi+1 yılamin. dediğim gibi çok seviyorsan düzgün karakterliyse evlen bence şu ülkeye baksana... türkiyede yaşayan erkeklerin çoğunun bir itten farkı yok birde üste çıkıyorlar türk kızı şöyle türk kızı böyle diye hanzolar dönde bir bak kendi cinsine dimi mesela ilk olarak anahaber bültenlerini izlesinler ne demek istediğimi anlarlar... tebrik ederim bu arada umarım mutlu olursun
Soran+1 yılevet haklısın. avrupalı erkek gerçekten çok farklı. derlerdi ama inanmazdım ama cidden öle. bir kere saygılı karşındakine.
evet türk kızlarını aşağılarlar bak ekşi sözlüğe vs. sürekli yabancı kadınları överler. işte bizde böle kaçarız yabancılara :)
Cevap sahibi+1 yıltipik türk kırosu mini etekli şortlu yabancı kıza sulanır karısının öyle süslenmesine izin vermez sonrada kendine bakmıyosun derler.. bunun 50 yaşındaki versiyonuda böyledir dul kadına yan gözle bakar ama kızının sevgilisi oldumu kızına o*spu muammelesi yapar yeminederim yazarken bile bavulumu toplayıp gidesim geldi iyice midem bulandı şu ülkeden
Cevap sahibi+1 yıliyisi vardır ama tabiki ama gördüğüm kadarıyla bitmiş bizim ülkenin erkeği erkek denebilicek kimseyi pek göremedim.. sende bahane bulup yan çizeceğine hak verirdim aslında bla bla diyceğine hak verip geçseydin sende öylesin işte kadınlara ne aradıklarını bilmiyorlar derler % 1000000000 eminimki türk erkeği ne aradığını bilmiyor kadınlardan daha karmaşık ve çıkarcılar kadınların adı çımış sadece @kültiginreyiz
Soran+1 yılonun dediği doğru. türk kadınını sürekli aşağılıyorsunuz. eşlerinizi kızlarınızı spor salonuna bile göndermiyorsunuz sonra bakımsızsın sen kadın mısın şişmansın şölesn bölesin diye aşağılıyorsunuz. yalan mı. ekşi sözlüğüe gir bak. sakallı bıyıklı çirkinsiniz diyorsunuz. kimsenin değer verdiği yok. kız bütün hayatını feda ediyor bir teşekkürü bırak hainlik görüyor aldatılıyor dövülüyor sövülüyor. aynı dediğin gibi canım 50 yaşında bir adam bile böle. bizim orda bir adam 50 yaşında amca rus bir kadınla aldattı eşini. evine rus kadını getirdi. ben bunları gözlerimle gördüm. güzellik takıntısı olan komplekli bir millet işte bütün erkekler burada böle.
Soran+1 yılvalla bende neler gördüm canım. yüzüme gözüme neler söylendi. yabancı kızlar türk kızlarından güzel onlar daha muhteşem bilmem ne neler söylediler bana ya. insan öyle olsa bile yüzüne vurur mu ne ilginç işte böyleler. içim sıkıldı yemin ederim.
Soran+1 yılekşi sözlüğe bakmak yeterli türk kadınını nasıl aşağılıyolar. bence bu ülkenin kadınlarını hak etmiyorlar. aslında din sorunu olmasa kimse türkle evlenmezdi bence. gerçi bu kaçısı gören türk erkekleri belki kendine çekidüzen verirdi.
- +1 yıl
m, lletime hakaret eden birine hak vermiyorum milliyetçiyim ben milletine saygı duymayandan nefret ederim, gerçek bir türk erkeği olsa ona tapardınız soran bir an olsun banada hak ver
Soran+1 yılama sen ekşi sözlüğe girer misin bir allahaşkına. ya da türk kadını mı rus kadını mu diye soru aç bak yorumlara. herkes senin gibi değil. yüzde doksan türk erkeği aşağılıyor türk kadınını. ne kadar kırıcı yorumlar var lütfen gir bir bak. bu yorumları yapanlar alman erkekleri değil dimi
Soran+1 yılkısa boylu şişman kıllı kara vs vs neler yazılıyor ki bölede düşünülüyor zaten.
Cevap sahibi+1 yıliyi milletininsan doğrasa bile milletine hak ver sen... milletin iyiye gitmiyor ey türk insanı kendine gel milletin erkeği kadınını eziyor hakkettiği davranışı göstermiyor çoğumuz babamızdan abimizden bıktık bile ortadoğuda iki şey olarak yaşanmaz biri kadın biride çocuk ister kabul et ister etme... üç maymunuda oynama milliyetçilik mottosunu kullanark herzaman pohpohlanmak istiyorsunuz gerçekten sıktı türk erkeği uluymuş muş muş afedersin has*s*ktir.. onun ululuğu ortaasyada kaldı şu coğrafyada ne türk kaldı ne erkek...// evet ayne o sözlüklere girmiyorum zaten bile artık ciddiye bile almıyorum 3-5 kuyruk acısı olan p*ç toplanmışlar fiskos yapıyorlar kızlar hakkında hergün yeni bir başlık falan filan cidden ciddiye alınacak gibi değil onlar zaten bulmuşsun aşkını takmaya bile değmez şu an siteye bakın şu an bile bulursun türk kızına hakaret eden bir soru bir cevap
- +1 yıl
biliyorum onlar öyle yapıyor diye sizindemi yapmanız lazım kötülüğü kötülükle mi temizliyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılne kötülüğü ya :D ne diyosun sen kız aşık olmuş evlenmek istiyor onca pislikten sonra bile bunun için terddüt ediyor.. bak yine yanılmadım türk erkeği şöyle böyle deyince bile pohpohllanmak istiyorsunuz hemen susturmaya çalışıyorsunuz sen iyi biri olabilirsin zaten iyi biriysen hiç merak etme bulursun iyi birini sende ama biz ülkedeki genel durum hakkında konuştuk genel durum bu... kız sevgilisiys bile yatmak için bin takla atar kız razı gelincede " kesin kaşar bu baksana bana evlenmeden verdi" der terkeder sahip bile çıkmaz kız yatmak istemeyincede agresifleşşir hangi çağda yaşıyoruz ayaklarına yata kusura bakma ama iyiler varsa bile ülke komple kanı bozuk enik kaynıyor ve bu ülke sırf bu yüzden bile terkedilir
Soran+1 yılevet herkes hakaret ediyor. ve söylediklerine katılıyorum. burada inanılmaz bir baskı var üzerimizde. evlenip boşansan dul kalırsın hekes bir acayip uzaylı gibi bakar. ne olursa olsun kocanı çekiceksin der anneler. dövsede sövsede sana pislik gibi davransada ki genelde böle davranır türk erkeği kadınına. kıskançlık adı altında kendi egolarını tatmmin etmeye çalışırlar. kadını kapatıp eve kendi başka kadınlarla fingirder. bende milletimi severdim ama bunları görüp soğudum. bunlar bir değil iki değil iyilerde vardır ama azdır kesinlikle. çoğu böyle. akılları fikirleri cinsellikte. en okumuşuda böle en cahilide böle.
- +1 yıl
gizli zaten milletinden umudu kesmişsin hep Türek erkeklerinin kusurlarını söyledin sen kusursuzmusun milleti hakkında bu kadar hakaret eden biri zaten iyi biri değildir
- +1 yıl
kötülüğü yanlış anladınız
Cevap sahibi+1 yılaynen okumuş cahil fakir zengin genç yaşlı farketmiyor hepsi sözde müslüman sözde namuslu kuran'ıda yanlış biliyorlar kuranda sadece muahmmedin 4 karısı olabileceğini ama normal erkekelrin sadece tek eşinin olabileceğini yazıyor bunu olduğu gibi kopyala yapıştır yaptım adamın birine inanırmısın ayeti görmesine rağmen kıvırıp durdu yok o öyle değil aslında bize sünnet falan diye yeminle bu itlerin neyi kafasına göre değiştirebildiklerini görünnce şaşakaldım bir insan daha ne kadar çıkarcı daha ne kadar sapkın daha ne kadar aptal ve mantıksız olabilirki...
- +1 yıl
canım sıkıldı önyargıyı parçalamak atomu parçalamaktan daha zor Türk erkeğinin kötü yönleri kadar iyi yönleride var eğer kötü yönler gözünüze çok çarpıyorsa ya şanssız ya da onu kötülemeye meraklısınız demektir
Soran+1 yılben kusursuz değilim ama bu kadar aşağılanıcak biride değildim. hep iyi oldum hep sevgi dolu. her tanıştığımda evlilik hayelleri kurdum insanlarla masum şeyler düşündüm ama hep seks istekleri oldu. hani öyle açık saçık giyinen biride değilim ki olsa bile bunu yapmaya hakları yok daha ilk günden bakire misin diye sorular bakire olunca kaçmalar. vs. bu mu müslümanlık. bırak git kardeşim işinize geldiği gibi yaşıyorsunuz. milleti kırıp döküyorsunuz. yabancılar sahiplenmez diyorsunuz güya. evet onlar sizin gibi kıskanç değil baskı yapmıyor çünkü karşısındakine güveniyor zeki oldukları için güvenebilceği bir insanı arıyor zaten bacağı uzun diye sırf bir kadını tercih etmiyor. güven olunca kıskançlıkda olmuyor iki taraf arasında. bunaltmıyor. türk erkeğini bana anlatma. benim tanıştıklarım yunanlı değildi. ki benim tanıştıklarım zaten bu ülkenin birisi doktoru biirside avukatı öyle mahalle serserisi değil.
Cevap sahibi+1 yılkültiginreyiz gerçekten 3 maymunu oynuyorsun şu dünyada iyi ya da kötü insan vardır bunu unutmu bu ülkenin erkeklerinin çoğuda artık erkek değil bana göre batsın böyle erkeklik afedersin ama sen anlamazsın tabi bak diyorum iyi biri olabilirsin ne kadar güzel * afkat lakin bize şu it herifleri savunma eminim ülkede çok iyi türk erkekleri vardır fakat genel olarak konuşuyoruz ve soru sahibinin dediği çok doğru sırf müslümanlık olayı yüzünden kadınlar bu ülkeye hapsoldu ama önyargılar kırılmayaa başladı bile hemde çoktan...
Soran+1 yılkadına saygı yok. kadına et gözüyle bakıyolar. kadına ihtiyaçları için sadece önem veriyormuş gibi davranıyolar. kendi egolarını tatmin etmek için kıskancım şöleyim böleyim diyorlar bunaltıyorlar. demek ya kendilerine güvenmiyorlar ya da karşısındakilere.
Soran+1 yılcanım müslümanlık bu değil zaten işlerine gelince müslümanlar işlerine gelmeyince o gevur dediklerinden daha beter oluyorlar. iki kız görünce salyaları akıyor. evet yorum yapan arkadaş belki çok iyidir ama onlardan az var bakın yemin ediyorum size başıma neler geldi neler söylendi yalan mı söyleyecem. bunlarda şiddet bana göre piskolojik şiddet. gençlik yıllarım bunlara üzülmekle kendime kusur aramakla geçti. çevremdende çok gördüm neler neler. adam kapıcı iki tane karısı var. iki kadınıda mağdur ediyor düşünün neyine güveniyor yani. bir sürü çocuk peşinde. böle neler neler var.
- +1 yıl
Kadınlara karşı yapılan yorumları nete göre yorumlamamak gerekir çoğu klavye delikanlısı oluyor Türk erkekleri çokmu iyi hayır çokmu kötü hayır sadece iyi kötü yanları var diğer herkes gibi unutmayın bizim kültürümüz yaşantımız batıya benzemez şu an batı doğu arasında bir ülkeyiz ama doğu daha ağır basıyor şikayetleriniz genel olarak kültür çevreden gelen özellikler Eğer yabancı dediğiniz erkek burada yetişmiş olsa anlattığınız kişilere benzeyebilrdi ya da daha farklı olabilir bu Çevre ve kültüre değişiyor eğer değerlendirme yapılıcaka bu yönden yapılmalı Hangi milletin erkeği daha iyi daha kötü demek olayın dış yüzüne bakmaktır
Soran+1 yıltamam bizim kültürümüze göre yetişen erkekler hiç iyi değil. kadına baskı yapan bizim erkeğimiz değil mi. değer veriyor mu. sürekli aşağılamalar. ben nete göre yorum yapmıyorum sadece. kalvye delikanlısı değidiğin adamlar türk değil mi? bunlar nete girince değişiyor mu yani dışarda afrklı düşünüyor nete girince hoop farklı oluyor. ne kıllılığımız kaldı ne kısa boyluluğumuz herşeyimize laf atılıyor. ayrıca bunları bana söyleyen bire bir tanıştığım erkekelrde var. ayrıca keşke batıya benzeseydi bizim yaşantımız. onlar daha net. burada herkes herşeyi yapar ama gizler.
Soran+1 yılsaçlamalama. erkekleri kadınlar yetişitirir ne demek. babası yok mu bu çocukların? işte hep böel konuştuğunuz için bu erkekler böle şımardı. kendilerini bir halt sanmaya başladılar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende hangi türk erkeğiyle tanışsam cinsellik hep öncelikleri oldu. Bu yüzden artık hiç birine güvenim kalmadı, her zaman ben üzüldüğümle kaldım. Bakire olduğunu duyunca kaçıyolar ya da seni zorluyolar zaten. Benim ailemde kesinlikle yabancı biri istemez ama açıkçası ilerde biri olursada yabancı olsun istiyorum, nefret eder oldum artık türk erkeklerinden, ya da bana kötüleri denk geldi bilmiyorum ama artık güven yok
08 Yorumla
Soran+1 yılAynen aynen. cunku burdaki erkekler cinsellige aç. bastirilmis duygulari var. bende cok üzüldüm bu konuda. burdaki erkekler sirf seks icin evleniyor bence.
Soran+1 yılHersey onun üstüne kurulu. o yuzden zaten sürekli arayistalar.
Cevap sahibi+1 yılbence eminsen evlen, burdan düzgün biri bulmak nerdeyse imkansız
- +1 yıl
yav nerden buluyorsunuz bu kadar şerefsiz erkeği anlamıyorum ki iyi olanlar az değil bence nerde yaşıyorsunuz ki siz
Soran+1 yılEvlenicem canım anneme soyledim bagiriyor ağlıyor ama dinlemicem asla.
Valla arkadasim ben çok turk erkegi gördüm böyle. Sen iyisindir belki ama çoğu et pesinde adamlarin. karsindaki kizin duygusu var mi yok mu kimse sallamiyor güya müslüman zina yaparlar icki icerler ama müslüman hadi ya birakin bu işleri. Ben turk erkegini çözdüm.
Soran+1 yılDaha ilk bulusmada adam bakire misin diye ogrenmeye calisiyor. eger bakireysen senle ugrasamayacak cunku degilsen vay haline. bir kerede bana versin mantigi. hic kizin bana duygusu var mi yok mu sorulmuyor bile. zerre vicdan yok. arkasina bile bakmiyor. nerde yaşıyorum istanbulda. yuzume seni cok begenmedim benim sevgililerim cok guzeldi ama senlede deneyelim diyenler oldu. bir avrupali bunu demiyor iste. seni en güzel en özel hissetiriyor. e sende doğal olarak ona asik oluyorsun.
Cevap sahibi+1 yılbence eminsen eğer en iyisini yapıyosun, inşallah mutlu olursunuz :)
- +1 yıl
bari anneni üzme yazık kadına benim gibi düşünüyor, o kadar sütünü emdin senin kahrını çekti bunu yabancıya gitmemen için söylemiyorum ama acıyorum kadına rızası olmadan iş yapıyorsun hakkını helal etmezse yandın
+1 yılneden hep Türklerin kötülerine denk gelirsiniz ki, Türk erkeklerinin kadını zorlamayanları var ama lanet olsun ki devir değişti itler çoğaldı, sen Türkiyede iyi erkek mi kalmadı da italyanla evlilik düşünüyorsun
09 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten hep bana bu tip erkekler denk geldi bıktım usandım istemiyorum. zaten bu adamla evlenmesem bile türk birinle asla düşünmüyorum evlilik ya da başka birşey. çünkü en güzel yıllarım acı dolu ağlayarak geçti. artık bitti istemiyorum. insana saygı duyulmuyor burada
- +1 yıl
çünkü gittikçe gavurlaşıyoruz sende haklısın Allah kahretsin bu yeni nesil çok bozuldu Türklükten uzaklaştı sana tekrar soruyorum Türkiye erkeğiyle mi olmaz yoksa has Türk erkeğiyle mi olmaz
Soran+1 yılgerçekten iyi insanlarda vardır ama hani nerde ben niye bulamadım bu yaşa kadar. herkesin aklı cinsellikte. yabancılar bile böle değil. bana saygı duyuyor zorlamıyor. evliliği bekliyor. çünkü beni asıl seven o bunu biliyorum bende onu seviyorum.
Soran+1 yılhep güzellik takıntısı var herkesde. güzel olsun da ne olursa olsun sarışın mavi gözlü olsun sürekli bu var türk erkeğinde. bende güzelim tabi ama türk tipi olduğum için belki dikakt çekmedim. herşey güzellik burada herşey bıktım. hiç iyi bir insandır belki diye düşünülmüyor.
- +1 yıl
sana sygı duyup zorlamıyor çünkü onun ülkesinde temiz kadınlar yok, bulmuşken kaybetmek ya da kirlenmesini istemiyor, peki Türk erkeğine sövüp saydırıyormusun
Soran+1 yılhayır ama çok kalbimi kırdılar o yüzden affedemiyorum. herkes böle demiyorum ama çoğu böle iki yüzlü güzellik meraklısı.
- +1 yıl
sana üzüldüm kızamıyorum da eğer gerçek bbi Türkle tanışsaydın sana daha iyi davranabilirdi, ciddi söylüyorum atalarımız böyle değildi kadına değer veren bir millettik ne oldu bize
- +1 yıl
eskiden tam tersiydi annanem anlatır bulgaristanda gavur komşu içip karsını döver karısı annanemlere sığınırdı mübadele olunca kadın siz yokken ne yapıcam ben demiş
Soran+1 yılevet olabilir ama artık farklı. benim gördüğü örnekler bana yetti. ilk defa seviliyor değer görüyorum sevdiğim biri tarafından
Ya sevdikten sonra hiç kimse karışamaz bence. yani aileni ikna etmeye çalış sen. çok sevdiğini falan söyle çocuğuda götür tanıştır. güvenini sağla onların. belki de kararları değişir.
11 Yorumla
Soran+1 yıldeğişmez asla biliorum
Gönüller bir olunca samanlık seyran olurmuş. Sen ona nasıl güveniyorsun öncelikle onu yaz yabancı dediğin bu türk mü? yoksa italyan mı? yani
118 Yorumla
Soran+1 yılitalyan. babası italyan annesi isveçli.
Soran+1 yılhayır biz netten tanışmadık ki. biz italyada tanıştık. ben romaya tatile gittim orda. tabiki geldi hemde kaç kere
Soran+1 yılya saçmalama. ne yoluna düşücek. zaten biz burada nikah yapıcaz birde onun ülkesinde düğün. herşey konuşuldu. ailemle tanışmaya gelcekler ama ben konuşamadım hala annemle
Soran+1 yılçok kızlar hemde biliorum ben onu. kavga çıkar.
Soran+1 yılüstüme bile yürür. evden kaçıp evlenmem lazım. gelmez nikaha düğüne asla biliorum onu ben sürekli ağlar.
Soran+1 yılikna olmaz ben onu biliorum. demin italyanca şarkı dinliyordum klise müzükleri dinliyorsun diyor. onla tanışmaz bile istemez.
- +1 yıl
(: Valla durum kötü Allah yardımcın olsun ama sen hep iyi yolları seç tamam mı? bak kaçarsan durumlar daha kötüleşebilir yarın öbür gün evlendiğin zaman (inşallah) diyelim kavga ettiniz ya bir şey oldu ayrıldınız annen diyecek ki beni dinlemedin kal orada beni ilgilendirmiyorsun bilmem ne gibi laflar söyleyecek sen hep iyi yollar seç yani kaçmak son seçenek olsun.
Soran+1 yıloff ben ne yapıcam kafayı yicem. çocuk haber bekliyor benden. nasıl annem istemez seni diyeyim çok kırılır
Soran+1 yılya biliorum düşüncesini. abdesinde namazında biri çok koyu müslüman. bu konular geçti arazmıda önce. neler demişti bana. şimdi böle biri var asla izin vermez. biliorum onu ben
Soran+1 yılbayramda konuşmayı düşünüyorum. aslında kaç gündür konuşcam ama cesaretim yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliliğin gidişatı için aile desteği çok önemli sakın ha onlari karşına alma mutlu olman zor kültürel fark çok önemli bu sevdadan vaz geç derim
21 Yorumla
Soran+1 yılValla asil turkle evlenmek zor.
+1 yılörnek tuğçe kazaz
başına gelmeyen kalmadı
şimid nerelerde bilen yok:S18 Yorumla
Soran+1 yılherkes onun gibi mi olucak
- +1 yıl
ben kötü örneği verdim
neler yaşamış öğren sadece
başına bunlar gelebilir
ama gelecek diye bişey yok
popüler bir örnek o kadar
iyi örnekler zaten pek bilinmez
Soran+1 yılBanane ondan
- +1 yıl
aman senden de banane
git ne yaparsan yap
kabahat bende yorum yazıyorum işte
Soran+1 yılO dinini degistirdi ben yapmam ole birsry
- +1 yıl
ne oldu niye ondan örnek verdin
? - +1 yıl
hani sananeydi?
Soran+1 yılBanane tabi. benimki din degistir demez hem
islamiyete davet et.. senin için kabul ederse sen de evlen gitsin...
08 Yorumla
Soran+1 yılama sünnet olması gerek
Soran+1 yıle nası diyeyim bunu. hem korkar yazık 32 yaşında adam
Soran+1 yılya birşey olursa tehlikelidir
Soran+1 yılya korkuyorum o yaşta ya sorun olursa. basit mi peki bu ameliyat. koca adam ya. offf off.
Soran+1 yılyaa offf üzülürüm ben yaa yazık korkar
+1 yılGerçekten hayatını onla geçirmeyi isteyecek kadar sevgin ve güvenin varsa nesi yanlış ki?
17 Yorumla
Soran+1 yılkorkuyorum işte ailem burada bırakıp gidicem. büyük ihtimelle akrabalarımda siler pek konuşmazlar
- +1 yıl
Bırakın artık şu akraba ya da toplum baskısını ! Hayatı doğrusuyla yanlışıyla yaşayacak olan sensin boşversene başklarını
Soran+1 yılhaklısın gerçekten..
- +1 yıl
Doğru yaparsan mutlu olursun yanlış yaparsanda tecrübe der geçersin
Soran+1 yılkısmet bakalım
- +1 yıl
Hayırlısı olsun
Soran+1 yılaminn
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla İtalyanlar sert ama sempatik insanlardır ailenle falan tanıştırmayı düşündün mü
japon gelinimiz var bizimde :)00 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılİtalyanlar koyu katoliktir. Seninki ancak macera olur asla kendi içlerine seni kabul etmezler.
05 Yorumla
Soran+1 yılEttilerbbile. ben bir eekegin bana deger verip vermedigini anlayacak kadar zekiyim merak etme.
- +1 yıl
Seninle evlenmek isteyen için değil aile ve çevre için dedim.
Soran+1 yılAliesi biliyor. birsey dememisler beni cok merak ediyorlarmis gidicem görmeye. Ya benim daha once tanidigim italyanlar oldu gayet iyi inssnlardi yasli bir bayanla tanismistim.
- +1 yıl
Kötü olduklarını değil bize göre çok farklı olduklarını söylüyorum.
Soran+1 yılValla ben bu ulkenin erkeklerinden deger gormedim asagilandim hirpalandim hep. en güzel yillarim aglayarak gecti. otuz bilmem kac yasinda adamlar cocuk gibi. dertleri kari kiz hep.
28 yasinda bakirelik sakat durun ya neyse sikinti olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılniye sakat olsun. onun çok hoşuna gitti sadece benim olucaksın ne güzel diyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence çok mantıklı olur hem çift vatandaşlığın/pasaportun olur hemde yabancı bir kültürü tanımış olursun
şahsen bende yabancı biriyle evlenmeyi kafaya koydum03 Yorumla
Soran+1 yılzor olmaz mı ki. bilmiyorum bakalım inşş herşey güzel olur. sürekli buraya geliyor zaten beni görmeye. ama aileme açamadım hala.
Cevap sahibi+1 yılbirbirinizin dilinden anladıkdan sonra hiçde zor olmaz
Soran+1 yılingilizce konuşuyoruz. ama italyancada biraz öğrendim onun sayesinde. geliştiririm heralde.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim esim yabanci. Ailemin iznini alamadim hala da benimle konusmuyorlar bunu da dusun.
111 Yorumla
Soran+1 yılnereli eşin? nerde yaşıyorsunuz peki
Cevap sahibi+1 yılTurkiye'de yasiyoruz zaten oda burada dogmus buyumus koken olarak Yunan.
Soran+1 yılpeki anlaşabiliyor musunuz. burada doğduysa sıkıntı olmaz zaten rum kökenli anladığım kadarıyla. benimki italyada doğmuş büyümüş hala orda. offf ne yapıcam ben ya.
Cevap sahibi+1 yılAyni ilcede buyumusuz :) Kulturel acidan sorun olmadi evet ama olsaydi da ben dogru kisi oldugundan emindim giderdim. Ama suphen varsa gitme.
Soran+1 yılaslında ilk defa kendimi kadın gibi hissediyorum inanır mısın. daha önce hiç bir erkek bana bunları hissetirmedi. iki kişiyle çıktım ikiside hayatımdan bezdirdiler akılları fikirleri cinsellikte. sıfır duygusallık hayvan gibi insanlar. istemiyorum artık. sevet seviyorum bende gidicem peşinden sağol. insan insandır yabancıda olsa önemli olan insanlık.
Cevap sahibi+1 yılEger dogru insansa dil din irk hic onemli degil. Ailemi karsima almama ragmen bir saniye dahi pisman olmadim. Ama burada onemli olan sen dogru adamla misin? Ne kadar zamandir tanisiyorsunuz?
- +1 yıl
Türk erkeklerinden nefret mi ediyorsunuz
Soran+1 yıl7 aydır. ben romaya tatile gittim orda tanıştık. sürekli buraya geliyor zaten. son geldiğindede evlenme teklifi etti. peki seninki müslüman oldu mu?
Soran+1 yılnefret etmiyorum ama türk erkeği daha iki yüzlü. iki tarafıda tanıdğım için. birde türk erkeği pek duygusal düşünmüyor belkide bu devirde bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılBenim Turklerle sorunum yok bizimki tesaduf. Hayir Musluman degil.
Soran+1 yılanladım canım.. mutluluklar..
Gizli Üye(30-35)+1 yılMüslüman olmadan onla evlenemezsin bunu biliyor musun?
017 Yorumla
Soran+1 yılbiliorum ama türklerlede yapamadım.
Soran+1 yılhep yanlış insanlar denk geldi. çok yoruldum inan. çok kırıldım üzüldüm.
Cevap sahibi+1 yılcanım kolay değil ülke dışına çıkacaksın , Türklerle ne anlaşmazlığın oldu ki?
Soran+1 yılhep yanlış insanalr geldi. iki kişi tanıdım ikiside hayatımdan bezdirdiler çk üzdüler. kadına nasıl davranılmasını bilmiyorlar. dürüstüm dürüstüm diyerek herşeyimi yüzüme vurdular. neler neler analtsam inanmazsın. ilk defa kendimi kadın gibi hissediyorum.
Cevap sahibi+1 yılYaşınız kaçtı? bütün insanların bir olması imkansız ama canım öyle düşünme , neler yaşadınız inanamayacak kadar?
Soran+1 yıl28 yaşındayım. birincisinde çıktığım adamın sevgilisi varmış. daha doğrusu eski sevgilisi. sürekli bana gitti geldi yalanlar söyledi inandırdı meğersem onu seviyormuş gitti onla evlendi ben beklediğimle üzüldüğümle kaldım. intiharı bile düşündüm o dönem çok sevmiştim çünkü. ikincisi de kısa sürdü. yüzüme resmen beni beğenmediğini söyledi. saçma sapan benim çok güzel olmadığımı onun daha güzelleri hak ettiğini vs bunun gibi şeyler. benim duygularımla oynadı ve bunları bana söyledi terbiyesiz biriydi. kısaca kadına nasıl davranılmasını bilmiyor türkler maalesef.
Cevap sahibi+1 yılabla diyorum size , öyle düşünmeyin ama şansız şekilde 2 erkekle birlikte oldunuz tüm erkekler bir değil ki , kıymetinizi illa ki bilen biri çıkacaktır , ileride telafisi zor şeyler yapmayın duygusal yoğunlukla alınan kararlar pişmanlık uyandırır ablacım. çalışıyor musunuz , işiniz var mı?
Soran+1 yılevet canım tabi abla diyebilirsin. bilmiyorum canım yaşımda geçiyor artık seviyorum da. pişsman olmam sanmıyorum ama korkuyorum tabi.
Soran+1 yılevet çalışıyorum burada canım
Cevap sahibi+1 yılsanırım duygusal bakıyorsunuz ablacım , önünüzü görmeden yapacağınız işler pişmanlık uyandırır size , bence hiç bulaşmayan yeni kısmetler çıkar karşınıza elbet öyle düşünmeyin. ne işle meşgulsünüz?
Soran+1 yılbilmiyorum o olmasada bir daha burdan biirinle çıkmam çok bıktım. ben burada bankadaçalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılonda diğer erkeklerde olmayan ne buldunuz ki? ayrıca ablam insanlar bulundukları il dışına çıkarken bile uyum sorunu yaşıyorlar büyük risk alıyorsunuz hadi ülkenizde olsa neyse de yurt dışı hemde
Soran+1 yılbiliorum ama riski alıcam yapılcak birşey yok kalbimin sesini dinlicem
Soran+1 yılne bulduğuma gelince çok değer veriyor bana. sevildiğimi hissediyorum beni hiç kırmıyor
Cevap sahibi+1 yılcanım o kadar büyük risk ailen ne diyecek bu duruma hiç onu düşünmüyor musun? ülke dışına mı çıkacaksınız yoksa?
Soran+1 yılevet italyada yaşıcaz. ailem karşı çıkcak.
Cevap sahibi+1 yılo riski alabilecek misin ablam ya? ya bunun yarını var dünya hali belli mi olur canım , aileni karşına alma bence pişman olacaksın.
+1 yılMüslüman olmazsa caiz değil.
216 Yorumla- +1 yıl
abıme katılıyorum
- +1 yıl
Sağol.
Soran+1 yılne yapması lazım peki
- +1 yıl
Cevabımı yanlış mı anladın? Müslüman olup olmaması senin için önemli değilse bize söz düşmez. Hayat senin hayatın.
Soran+1 yılönemli benim inancım var müslümanım ama evlensekde zina mı olur peki
- +1 yıl
Evet. İçinde şüphe kalmasını istemiyorsan Hadis-i Şerifleri ve ilmihali araştırabilirsin.
Soran+1 yılbiliorum ama müslüman ol da diyemem ki içinden gelmesi lazım
- +1 yıl
Sen bilirsin. Önünde iki seçenek var. Ya cehenneme girip çıkacaksın, ya da daimi olarak yanacaksın. Karar senin.
- +1 yıl
Yolun açık olsun kardeşim. Kafiri bile cennete sokacaksınız. Ben insan gibi cevap veriyorum, sen hakaret ediyorsun. İnanmak istemiyorsan git doğru kaynaktan öğren. Sen bir erkek için kendini ateşe atacaksan biz ne yapalım? İlla yalan mı söylememiz gerekir? Size doğruları söylüyoruz yine yaranamıyoruz. Git kendi bildiğin doğruları yaşa.
Soran+1 yılsen belki cehenneme giriceksin nerden biliorsun. kafir deme ona. onunda inancı var
- +1 yıl
Yazdıklarımı düzgünce okumanı ve gidip doğru kaynakları okumanı rica ediyorum.
Soran+1 yılsizin bu önyargılarınız yüzünden bir sürü insan dünyada acı çekiyor bunu biliyor msun. kimsenin kimseye saygısı yok. müslüman değilsen cehennemliksin direk. sanki allahsınız tövbe yarabbim ya. sen ne biliyorsun ki kafir deme cüretinde bulunuyorsun. onlara görede sen cehennemliksin ona bakarsan
- +1 yıl
Size düşüncelerimi zorla dayatmıyorum. Size doğru kaynaklardan bilgi almanızı söyledim; ama siz amacınızın dışına çıkıp bana hakaret etmeye devam ediyorsunuz. Sizinle daha fazla muhatap olamayacağım.
Soran+1 yılolma o zaman
Soran+1 yılben hakaret etmedim sen hakaret ettin
+1 yılben yapamazdım
çok zor bir karar00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgi ne kadar doğruysa o kadar doğru
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
+1 yılZor bir karar, iyi düşün derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet zor
Evliliğiniz uzun sürmez bence ama karar senin tabi
03 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yıltamam domuz yemesinin benle ne ilgisi var. o yer ben yemem. zorla mı yedircek bana. bence tek sorun ailem.
+1 yılartık sevmeyeceksin o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl sevmeyeceksin
Ne karar verdiniz merak ettim?
08 Yorumla
Soran+1 yılAileme söyledim. Kabul etmediler ama evlenicem
Soran+1 yılKizdi bagirdi agladi cok umrumda degil zaten annem surekli hayati zehir etti bana.
Soran+1 yılHep boyleydi annem böyle. Beni ezik kendine guvensiz yetistirdi.
Soran+1 yılÜniversite mezunuyum. hic sevmedigim bir bölümde okudum.
- +1 yıl
Sen kararsiz biraz takintili , duygusal hayati oldugu gibi kabul eden yasayan birisin. Maceraci bir ruhun var elinde olsa acun firarda gibi yasarsin hayati. Kirilgansin inatcisin. İcinde hic buyumemis bir cocuk var senin. Cok titiz birisin. Kafana biseyi koyarsan mutlaka yaparsin kimsenin sana karismasina izin vermessin. Yardimsever iyi kalpli birisin. Dogrumu bunlar?
+1 yılSeviyosan evlen
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenme bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılniye
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi