Evli kişilerin daha az seks yaptığını hepimiz duyuyoruz. Aşkın da zamanla azaldığını söyleyenler var. Bu doğru mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBirçok çift, evliliklerinin ilk yıllarında birbirlerine karşı daha heyecanlı olabilirler, ancak zamanla rutin ve alışkanlıklar oluşabilir. Bu, bazı çiftler için sıkıcı veya monoton olabilir. Kişisel ilgi alanları ve ihtiyaçlar zaman içinde değişebilir. Bu, çiftlerin birlikte yapılan aktiviteleri veya iletişim tarzlarını yeniden değerlendirmelerini gerektirebilir. İyi bir iletişim, bir ilişkinin temelidir. Zamanla, çiftlerin iletişim tarzları değişebilir veya gelişebilir. Sağlıklı iletişimi sürdürmek, sıkıcılığı önleyebilir. Çiftlerin birlikte çalıştıkları ortak hedefler, ilişkiye anlam katabilir. Zamanla yeni hedefler belirlemek veya mevcut olanları yeniden değerlendirmek önemlidir. İlişkinin başlangıcındaki romantizm ve cinsellik zaman içinde değişebilir. Ancak bu alanlara zaman ve çaba yatırmak, romantizmi ve cinsel çekimi canlı tutabilir. Çiftlerin kişisel gelişimleri ve bağımsızlıkları zaman içinde önemli olabilir. Bu, kişisel tatmin ve kendini ifade etme ihtiyacını karşılayabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Seviyorsanız neden gelsin, birbirinizi istiyorsanız ve arzu duyuyorsanız. Bazı kişilerin kötü bir deneyim yaşaması size öyle olacağı anlamı çıkartmasın. Çok mutlu çiftlerde var, genelde görülmüyorlar. Bence en güzeli de bu. Bir diğer nokta, mükemmeli aramak bir hata her insan az çok kusurlu olur. Böyle kabullenmek lazım, 10 parmağında 10 yetenek arayan var. İnsan sorar, senin ne fonksiyonun var acaba.
00 Yorumla
Cinsel ilişki zaten evli çiftler arasında olması gerekir. Ancak bir çok kemeri gevşek insan ister kadın ister erkek evlilik dışı cinsel ilişki yaşıyorlar. Bu iğrenç bir şey. Aşk konusuna gelirsek... Kimisi aşklarını taçlandırmaya devam eder, kimisi de aşkı artık bir kenara bırakıp evlilikle saygı seviyesinde tutar. Yani değişkenlik gösterir bu evli çiftlerden evli çiftlere...
00 Yorumla
+1 yılGelmemesi için eğlenceli olabilmek şart.
Sevgi bitip alışkanlık başladığında uyum zaten bir noktaya geliyor.
Tam bu noktada kaliteli mizah zekayla birlikte uyumu sağlarsa sıkılma olmaz.
Ama bunlar için çok kaliteli ve zeki bir çift lazım 😂👍00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
44Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu yüzden işte her şey cinsellik değil diyoruz.. Ortak paylaşımların çok olacak, iletişimin çok iyi olacak, saygı duyacaksın bi kere. Bunlar iki tarafta da varsa zaten herşeyin monotonlaştığını biliyoruz zaten evet evliliği sürdürmekte bunların etkisi çook önemli.
Derdin mi var söyle. Gününü paylaş, sevdiğini hissettir, cinsellikte tutkuyu bulup yeniliğe açık ol. Bunlar olmazsa karşı taraf bahane buluyor aldatıyor başkasına aşık olabiliyor. Allah aşkına hamilelik döneminde bile aldatan var. Bunda sevgi olamaz saygı hiç olamaz mesela. Anlık hata vs bahane.
25 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Professore komik olan bişey demedim
- +1 yıl
Reis yıllarım tecrübesi mi konuşuyor 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Professore tecrübe ile ilgili değil Mantıklı olan böyle düşünür senin gibiler de fikir üretmez boş boş güler.
- +1 yıl
Bana da fikir ürettirsene 😂
Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Zamanla fazla benimsemekten, sürekli burun buruna olmaktan belli bir rutin oluşuyor tabi. Birazda çiftlerin elinde arada farklılık katılsa , güzel jestler , sürprizler yapılsa o sıkıcılık bir nebze azalır. Ben çocuktan sonra da partner. olma. duygusunu çiftlerin unuttuğunu düşünüyorum bundan mütevellit kopmalar, duygusallık. azaliyor, paylaşım azalıyor her şeyden önce...
14 Yorumla- +1 yıl
İki dk dm ye gelir misin
Evliliği bir eve benzetebilirsin. Evin sorunları olduğunda ilgilenmeyip geçiştiriyorsanız daha büyük sorunlar doğurur. Ayrıca zamanla yıpranır Bu yüzden evinizle ilgilendiğiniz kadar evliliğinizle de ilgilenmeniz yeni su borusu çektirdiğiniz, yeni eşya aldığınız gibi evlilikte te yeni birşeyler yapmalısınız. Yoksa bakımsızlıktan çürür.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirbirini iyi tanımadan 6 12 ay arası tanışmadan sonra biz aşığız diyip evlenince genelde oluyor çünkü adamın ya da kadının evdeki yaşantısını bilmiyorsun sadece dışarıdaki hallerini bilmiyosun evde çorabını nereye atar pilavı nasıl yapar hangi kanalı izler gece yorganı nasıl kullanır işte nikahtan sonra kapıyı kapatınca çiftler birbirini yenidem tanımaya başlıyo ve bu yeni tanışma başarısız olursa tartışma kavga stres aşkı bitiriyor sekste azalıyor
012 Yorumla
Soran+1 yılGörücü usülü evliliklerde bu sorunlar daha mı sık görülür?
Cevap sahibi+1 yılEğer kafasına vur ekmeğini al biriysen erkeğim ne derse o diyip kafanı kuma gömüyosan hiç bişiy olmaz ama idealistsen kendi fikirlerin yorumların ve kuralların varsa olabilir
Soran+1 yılbu yüzden görücü uşülü evlenmek istemem. Çok şükür öyle bir durumum da yok. Karşıma sevdiğim biri çıkarsa değerlendiririm
Cevap sahibi+1 yılO zaman aşık olup canı gönülden şans vermek istediğin birini bekle yaşın bir önemi yok adet yerini bulsun evim yuvam belli olsun diye evlenme
Soran+1 yılBen zaten aksini yapamam. Çok şükür elim ekmek tutsun kimseye muhtaç olmayayım
Soran+1 yılZamanla her şey olur bakalım
Cevap sahibi+1 yıl👍👍 böylesi bence daha doğru
Cevap sahibi+1 yılEvet tabi yaşın kaç olursa olsun kalan ömrünü heba etmek yerine bekar kal daha iyi hele birde çocuk olurda o mağduriyet yaşarsa daha büyük sıkıntı
Soran+1 yılEn korktuğum öyle bir çocuğun günahına girmek hayırsız babası olması. Allah esirgesin. Olacaksa sonsuz olsun
Cevap sahibi+1 yılO yüzden sezen aksununda dediği gibi seyirlik değil ömürlük olsun ne zaman olursa olsun
Soran+1 yılÖyle olur herkes içinn umarım
Cevap sahibi+1 yılHerkesin hakkında hayırlısı önce senin
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşk bitiyorsa çiftlerin birbirine karşı özensizliği, laçkalaşması yüzünden bitiyor. Aşk bitince cinsellik de tat vermez tabi, o da aynı ölçüde azalıyor sanırım… Bunları canlı tutmak insanların kendi elinde iki taraf da eşit ölçüde ilişkiyi canlı tutmak için çaba göstermeli
10 Yorumla
+1 yılÇok zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Hele bir erkek için gerçekten çok zor. Kadınları o kadar güzel ki her renkten her güzellikten var. Kızılı esmeri sarışını kumrali uzunu kısası mavi gözlüsu ela gozlusu siyah gözlüsu her çeşitten güzellikler toplanmış bu ülkeye gelmiş. Erkekler de bazen şaşırıyor
00 YorumlaSıkıcı hale gelen şey evlilik değil aslında ev hayatı. 2 kişi yıllarca aynı evin içinde olduğunda heyecanı ve eğlenceyi koruyabilmek için çiftin hem birlikte hem de ayrı ayrı sosyal insanlar olması ve hayatlarının aktif olması gerekiyor.
00 YorumlaYok. Güzelleşir. Evlenirsin. Bir ay her şey yolunda. İlk altı ayı sorunlu olur. Sonradan alışırdevam edersin. Çocuklar, onların yetişmesi, meslek sahibi olmaları her evresi güzel. Hayatı insan yönlendirir. İnsan olanı seçmek çok önemli...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlilik seks için değil ki kadın yaşlılığında yalnız kalmasın sahip çıkan bi erkek olsun diye.
535 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik sadece kadın yalnız kalmasın diye de değil bu saçma olur
Cevap sahibi+1 yılemin ol öyle, erkeğin değil kadının ihtiyacı. zaten erkek seks yapcak kadın bulduğu sürece evli olmamayı dert etmez, ama kadınlar 45-50den sonra erkek ilgisi alamaz diye evli değilse pişman olur diye derler
Soran+1 yılBu konuda haklısınız. Aslında her iki cins de birbirine muhtaç
Cevap sahibi+1 yılama erkek ihtiyacını evlilik olmadan karşılayabilir ihtiyaçlar farklı yani
- +1 yıl
Ne kadar saçma bir yorum
Cevap sahibi+1 yıl@sessiz1insan gerçekler
- +1 yıl
Hayır değil. Evlilik Allah'ın emri
Cevap sahibi+1 yıl@sessiz1insan insanlar dini şartları yerine getirmek için mi yaşıyor sence genel olarak? çoğu erkek evlilik öncesi seksi hedef haline getiriyor tek dertleri karı kız
- +1 yıl
Tamam amma istisnalar kaideleri bozmaz
Soran+1 yılCevap sahibi haklı, bazısı çoluk çocuk olsun diye evleniyor, bazı erkekler ise cinsellşk yaşamak için. İçinde büyüdüğü kesime göre Yaşar herkes
- +1 yıl
Ola bilir bu nedenlerden dolayı evlenen kişiler çok. Amma bu böyle olması gerektiğini göstermiyor
Cevap sahibi+1 yıl@sessiz1insan büyük şehirlerde genelde evlilik istemiyor insanlar anadoluda evleniyorlar genelde
- +1 yıl
Sebebp?
Soran+1 yılTabi göstermiyor. Herkes kendisi gibi birini ister karşısında. Bu da çok zor. Hanfendi bunu vurguluyor. Kadın erkek olmadan bir yere kadar gidebilir. Ama erkek günü birlik yaşantı sürer.
- +1 yıl
Bu devirde kadınlar da kızlar da günü birlik hayat sürüyor (bazıları)
Cevap sahibi+1 yıl@sessiz1insan 45-50den sonra süremez işte
Soran+1 yılNeden kadın erkek diye ayırıyoruz her iki cinste de farklı kişilikler var. Konumuz evlilik. Ben soruda cinsiyet belirtmedim soru dışına sapmayın lütfen 😅
Cevap sahibi+1 yılgayet de cinsiyetle ilgili bu durum kadının erkekten bekledikleriyle erkeğin kadından bekledikleri farklıdır evlilik erkek için pek avantaj sağlamazken hatta çok eşli doğasına hiç uymazken kadının istediği şeydir vs vs cinsiyet rolleri diye bi şey var yani
- +1 yıl
Bu Türkiye'de bu kadar uçuruna düşkün erkek olduğu sürece hayvanlara tecavüz eden erkekcikler olduğu sürece kadınlar 45-50 değil 80 yaşında bile günü birlik hayat süre bilir
Soran+1 yılCinsiyet olarak evet erkekler evliliğe yanaşmaz. Ama mutlu olan erkekler de var. Bunu hesaba katmalıyız. @sessiz1indan evet öyleleri de var maalesef :((
- +1 yıl
Bakın bir erkek neden evlenir. Acı gerçek şu ki, erkek belli bir yaştan sonra annesine ihtiyaçi kalmaz hani sever annesini tabi amma ihtiyaç konusunda mesela yemek pişirme elbise yıkama ev özel ihtiyaclsr İşte bunlar için bir kadın gerekir. Alır birisini koyar evinə işlərini yaptırır. Gerektiğinde seks ihtiyacını giderir. Ve sıkıldığı zaman gider bı sürü başka kadınlarla dener bu seks ihtiyaçlarını. Amma eşini evində bir köle olarak saklar. Bunlar acı gerçek.
Cevap sahibi+1 yıl@sessiz1insan böyle yapsalar gene iyi. artık evlilik olmadan parası olan bu işleri sorumluluk almadan hallediyor diyorum ben de. büyük şehirlerde özellikle erkekler evlilikle uğraşmayacak
Soran+1 yılHepsi böyle mi düşünüyor :(
Cevap sahibi+1 yılbi erkeğe sonsuz para ver evlenmektense gider kadın tutar çamaşır bulaşık için
Cevap sahibi+1 yıl@Alpagu16 hiçbir şeyi herkes düşünemez istisnalar kaideyi bozmaz
- +1 yıl
Mesela ben. ,30 yaşına ayak basicam nerdeyse amma sırf ihtiyacımi giderilmesi için evlenip eşimi hayata küstürmek yerine evlenmesem daha iyi diye düşünüyorum. Ve hala bekarım. Evet gerektiğinde kendi ihtiyaçlarımi kendim gideririm. Amma sırf bu ihtiyaçlar için birisi ile evlenmem. Aşk evliliği kurmayı daha çok isterim.
Soran+1 yılBen evlenmiycem 😂 siz tartışmaya devam edin ben çekiliyorum
Cevap sahibi+1 yıl@sessiz1insan aşk dediğin de 2-3 yıl süren bir şey sonra kadın hamile olur onu bahane eder erkek çocuk olur vs yine o çeşitliliği arar yani kadının daha çok işine gelir evli olmak
- +1 yıl
Konu çok uzadı. Şunu da belirteyim ki, şu devirde %95 erkekler ihtiyaçlarıni giderilmesi için evlenirler. Ve bunu ne yaparsanız yapın söylerseniz söyleyin değişmezsiniz.
- +1 yıl
Kendinize iyi bakın
- +1 yıl
çünkü evlenmek bu devirde erkek için avantaj değil dezavantaj nedeni de saçma sapan çıkan kanunlar eşitlik adı altında resmen agzımıza sıcılıyor, örnek vericem annemin arkadaşı adamı aldatıyor adam tedbir nafakası ödüyor 300 lira bu ne saçmalık ikincisi altınlar kadına ait neye göre kime göre, üçüncüsü sıkıldım diyerek boşanan insan çok, kadının beyanı esastır maddesi kadar saçma bir iş yok. bir sürü şey sayarım, ama eşitiz hangi eşitlik?
Cevap sahibi+1 yıl@Alpagu16 ben de onu diyorum mesele kanunlar değil erkek çoğu zaman dediğin için iş görülsün diye evleniyordu artık evlenmesine gerek olmadan işler görülüyor ve seçenek çok var
- +1 yıl
Evet cevap sahibi. Mesela benim yaptığım gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılBen hiç duymadım https://voca.ro/1by3SQtbVgM1
Sevgiden evlenirim00 Yorumla tok ağırlaması güç olur hemde bal yiyen baldan bıkar demişler ancak eğer arkadaş olmayı, ortak amaç ve hobilere sahipseniz öyle olmaz. Canlılık sevgi aşk büyüyerek devam eder...
00 YorumlaBir yerden sonra alışkanlık haline geliyor galiba, ne demişler alışmış kudurmuştan beterdir.
31 Yorumla
+1 yılEvet. Bazi kadinlar ya da erkekler renkli bir hayat arayabiliyor. Aldatma ya da es degistirme.
00 YorumlaDoğru değil hala aynı devama ediyoruz ama genel olarak bi amca oğluna bağlanma şekli var evliliklerde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Bunu sıkıcı hale getirmek ve ya ilk günkü gibi kalmasını sağlamak bireylerin elinde bence bu yüzden evlenilecek olan kişi önemli benim için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılKişklerw bagli o iyi olanid avar monotonlastiranida
00 Yorumla Kişinin içinde heves istek biterse evlilik sıkıcı monoton hale gelebilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKafa yapısı aynı olab insanlar sıkılır genelde. O yüzden zıt olmak iyidir biraz.
00 Yorumla
+1 yılDoğrudur gözden ırak olunca gönülden de uzak olmaya başlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 yıllık evliyiz. 11 yıla girdik. Seks azalmıştı. Son 3 aydır her gün seks yaptık. Bazen günde 3 kez yaptık. Meğer eşimi hamile bırakmışım 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde kadınlar erkeklerin hayatını mahvediyor , sonra erkek soğuyor. Kadın ilgi bekledikçe erkek uzaklaşıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSakızı çiğnedikten sonra ilk anki tat kalıyor mu? Yoksa tükürmek zorunda mı kalıyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok doğru ve monoton bir hal alır ben hayatımın en unutulmaz gününü sevgiliyle yaşadım
00 YorumlaOluyor evet sürekli aynı kişi görmekten bıkıyorsun farklı tenler farklı tipler farklı yaşlar arayışta oluyorsun
09 Yorumla
Soran+1 yılDemek istediğimi anlamıssınız. İlgi dışarıya kayıyor. Her insan bu dönemden geçiyor bence
Soran+1 yılBekarım ben ama aşk evliliğine inancımı yitirdikten sonra böyle korkularım oluştu. Evliyken aldatılmak gibi. Bilemiyorum o yüzden. Ama belki de sıkılan ben olacağım hiç belli değil
- +1 yıl
Aşk evliliği diye bir yok ömürlülk bi mahkumluk oluyorsun ve dayatma oluyorsa evliyken aldatma olur normal durum sıkılırsın tabi ki sen evliliğe gelecek birine benzemiyorsun ya da kocan böyle olması lazım farklı kişilerle çıkmanı müsedee ederse belki evlenirsin yoksa sıkılrsın yaş kaçtı
Soran+1 yılEşimi sevmeden evlenmem zaten. Eşim de aynı şekilde bana ve yuvaya sahip çıkmalı. Gözünün dısarda olduğunu anlarsam biter.
- +1 yıl
Bilemem ne kadar da sev bi yerde o sevgi o aşk kırılıyor zamanla ama bunu diyemiyorsun kendini zorunlu hissediyorsun kendinden ödün veriyorsun kabullenmiş çaresizliği olsa gerek insanlar sadecee kağıt üzerinde evli hiç bir çilftte mutluluk yok sürekli şiddet boşanmalar Türkiye aile evlilik kültürü çok berbat
Gizli Üye(30-35)+1 yılO aradaki heyecana tutkuya bağlı bişey içi geçmişse 20 de olsa değişen bişey olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılBelki görücü evlenmiştirler
Cevap sahibi+1 yılGörücü evlenince heyecan olmuyor mu bence görücü usulü daha sağlıklı tabi ki iki tarafa birbirini mutlu etmeyi amaçlıyorsa her konu da
Soran+1 yılZamanla sıkılmalar olur elbette. Mükemmel eşleşme rastgele seçimde çok zor. Şans işi
Cevap sahibi+1 yılErkekle kadında bitiyor o iş maalesef ölü gibi iş yapılırsa ön sevişme vs olmazsa o iş kimseyle düzgün olmaz maalesef bu işin kuralı ön sevişme zaten üstüne çıktım işim bitti indim değil yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış bence arkadaşım haftada 3-4 kez yapıyorlarmış 2 senelik evliler
00 Yorumlaseks değil renkli bir seks hayatı olursa asla sıkılmazsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkide en çok fedakarlığı kadın gösteriyor… erkekler için sürekli aynı kadınla birlikte olmak zamanla yetmemeye başlıyor.. gözü dışarı kayıyor, yeni şeyler istiyor…
00 Yorumla
+1 yılSana derdimi içimi bi dökerim aynen öyle dersin
00 YorumlaBilmem hiç evlenmedim
00 Yorumla
+1 yılSeks önemli değil zaten
03 Yorumla- +1 yıl
Nasıl değil
- +1 yıl
@Takatukacııı değil iste
- +1 yıl
Kimisi için olmayabilir
+1 yılEvlenince aşk falan kalmıyor
01 Yorumla
+1 yılBilmiyorum hiç evlenmedim sjsh
00 Yorumla
+1 yılZamanla heyecam bitiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Öyle oluyormuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence herkeste ayni değil monoton olmadiysa daha zevkli hale de gelebilir
00 Yorumlaevlendmeiğim için biliyom knk
00 Yorumla
+1 yılTek erkek olmayı seviyorum evli çiftlere
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet bazı durumlarda çok sıkıcı oluyor
00 YorumlaKişisine bağlı
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunu heyecanlı tutacak kişi yine kadındır
04 Yorumla
Soran+1 yılBazen erkek ne yaparsanız yapın gider. Çok fedakarlık çokça ihanet getirir…
Soran+1 yılNeden kadına yükleniyor sorumluluk erkek de yapması gerekenleri bilmeli kaşı gözü oynamaması lazım
Gizli Üye(25-29)+1 yılGelir aldatir seni
33 Yorumla
Soran+1 yılNe olursa aldatmaz mesela?
Cevap sahibi+1 yılboş ver gorucu evlenirsin kasma hic şekilde sansin yok aldatirlar hepsi kabullen
Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Herkesin farklı
10 Yorumla
+1 yılEvet gelir
10 Yorumla
+1 yılyalan bu arada
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. gelir
00 Yorumla
+1 yılEvlenmedim bi fikrim yok
00 Yorumla
+1 yılgeliyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Gelir evet
00 Yorumla
+1 yılSanmam ben akşam sabah yaparım
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılYok 2 güne bı pompa ke
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılEvet kesinlikle
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Gelir
00 Yorumla
+1 yılEvet doğru aynen
00 YorumlaYanlış bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliyim doğru değil
04 Yorumla
Soran+1 yılNe zamandır evlisiniz
Cevap sahibi+1 yıl4 sene
Soran+1 yılMaşallah o zaman, genç evlenmişsiniz bir ömür mutluluklar size
Cevap sahibi+1 yılEvet teşekkürler eğer kafalar uygunsa fantazilere açıksada 2 taraf cinsellik monotonlaşmaz
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldops dogruuu
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?