Evlilik cidden sıkıcı mı?

Benim bir tane abim var yani öz abim değil ama kendisini abi gibi bilirim yıllardır da tanırım farklı şehirlerde yaşıyoruz son 6 aydır o da 3 ay önce evlendi neyse evliliğinden sonra ilk kez buluştuk bana birşeyler anlattı (yani baya yakınız birbirimize herşeyi de anlatırız neredeyse) evliliğin kendisine uygun olmadığını çok sıkıcı olduğunu söyledi söylediği şeyleri tek tek yazacağım

eskiden istediği zamanda eve geldiğini artık 7 gibi eve geldiğini

Eskiden babası hariç kimseye hesap vermezdi karısı sürekli hesap soruyormuş (birde babama bile 24 yıl boyunca bu kadar hesap vermedim dedi )

Önceleri misafirliği sevmezdi ve gitmezdi ailesiyle şimdi karısının sürekli bir akraba ziyaretlerine gittiğini ve bundan sıkıldığını

Ve son olarak fazla uzatmadan cinsellik konusunda eşi ilki oldu o yüzden galiba erken boşalma oluyor eşi de biraz anlayışsız galiba sürekli tartışıp yorulduğunu özür dileyerek söylüyorum mastürbasyonun bile daha zevkli geldiğini karısını memnun etmenin çok uzun olduğunu söyledi

Gerçekten bu durumlar her evlilik için geçici mı yoksa abim birazcık abartıyor mu çünkü benim için 4-5 yıl var evliliğe ama biraz tırstım açıkçası

Evlilik cidden sıkıcı mı?