Cinsel Yaşam Sol bileğim 1 aydır ağrıyor, mastürbasyon yapmaktan olabilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Çatlak var dediler kendi iyi olurmuş yalana bak öleceğim jxksjskBence masttan dolayı Güncellemeler+1 yıl https://youtu.be/-DCPUf5XeNgFenomen sana gelsin Sol bileğim 1 aydır ağrıyor, mastürbasyon yapmaktan olabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
melik576 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Geçmiş olsunn gece rahatlayabildinmi barii 😅 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Zor oldu ama oldu Yorumla melik576 +1 yıl Helall olsun işte azimm Yorumla Soran +1 yıl Eyw kayinco Yorumla melik576 +1 yıl Elin sağlam olsa hiç durmayacak gibi bi vibe aldım senden sksksl Yorumla Soran +1 yıl Vibelerin doru Yorumla melik576 +1 yıl Dayan 1 hafta faaln iyileşir yaparsın durmadan Yorumla Soran +1 yıl Yapıyorum hâlâ https://youtu.be/jZaaiVdCDak?si=AnMKy_RvnZdf8Xam Yorumla melik576 +1 yıl Hala derkenn şu anda mı 😅😅 (şarkı zevkini beğendim gibi) Yorumla Soran +1 yıl Abartma sende aahttps://youtu.be/g0nFXZ-kpL4?si=y6wPVYexULn5knB_Her şey dinlerim Yorumla melik576 +1 yıl Belli olmaz kız knkmla bi konu konuşuyoduk o sıra mastürbasyon yapıyomuş sonra itiraf etmişti falan o olaydan sora herşeyden şüpeleniyom Yorumla Soran +1 yıl Seninki fazla azginmis Yorumla melik576 +1 yıl Demi konuyu halledelim kapatalım sonra napıyosan yap arkadan ah uh sesler gelmeye başlayınca sordum itiraf etti dkkdkdk Yorumla Soran +1 yıl Hm anladım. Sende onu anladigina göre sende pek masum değilsin Yorumla melik576 +1 yıl Masum olduğumu demedim zatenn😅 Yorumla Soran +1 yıl Djdkdk peki Yorumla melik576 +1 yıl Aa dur sen diğer soruyu soransın görüp geçmemişim bu soruyuda dkkdkdkd Yorumla Soran +1 yıl Ya takip etme beni Yorumla melik576 +1 yıl Gizliden çıkıyom Yorumla melik576 +1 yıl Ekle sen Yorumla melik576 +1 yıl Temizliğe mi başladın Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. mastürbasyon yaparak kemik çetlamaz sen başka şeyde onu zorlamışsın. bu kadar uğraşacağına dilini iyi kullaan birisini bulsaydın ya 0 0 Yorumla
sozgic Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 103% +1 yıl Nasıl yapıyorsun öyle mastürbasyon bileğini incitecek şekilde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Üstüne uzanıp Yorumla sozgic +1 yıl Nasıl yanı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ulan deme öyle dur günde en az iki defa yapıyorum ben de zedelemeyeyim bileği kolu mk korkutma beni 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Valla çatlamış jdkddkdk yapamıyorum bisi solağim bide kafayı yiycem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağına öğret böyle durumlarda iki el kullabilmek önemli zamanında benim elim alçıdayken diğer elime öğrettim sıkıntı yaşamıyorum askjsjdkfskg Yorumla Soran +1 yıl Deli jdkdkdkdksağ o noktayi bulamıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Solunla sağının ne farkı var afdgjsfjhf nokta sabit yerinde değil mi yerini beynin bilmiyo mu asfdhsgfhsdh Yorumla Soran +1 yıl Ya penis mi bu bi yer var orası zevk veriyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya askjfsdfh öyle değil be kadın bu nokta belli ve yeri beyninde değil mi Yorumla Soran +1 yıl Ya bak doverim seniSağ bulamıyor Içerde bi yerde ben dıştan yapmıyorum dış zevk vrrmiyo hafif içeri sokup yapıyorum anladın mi Yorumla Soran +1 yıl Elin niye alçıya alındı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çatlatmıştım ben de ashdjasfhjk ama ondan değildi Yorumla Soran +1 yıl Nedendi sporcu musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amatör olarak futbolcu Yorumla Soran +1 yıl Hm iyiymis bende yazılım okuyorum 2. sınıf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Spor hobi benim ben de elektronik müh okuyorum Yorumla Soran +1 yıl Tanisalim mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstiyorsan tanışabiliriz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkayım mı gizliden Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yuh kolunu mu catlattin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Elının ustune yatarak mı yapıyorsun 0 25 Yorumla Soran +1 yıl 2 kez denedim ondan sonra oldu haklısın kdkdkdk şimdi aklıma geldi 8f Yorumla u kakilakuku +1 yıl arada ellerı degıstır parkınson olursun Yorumla Soran +1 yıl Dkdkdkdk şey solağim olmaz Yorumla u kakilakuku +1 yıl Ozaman elını sabıt tutarak dene adsas Yorumla Soran +1 yıl Dalga geçme yapamıyorum olcem ztnOf hayat neden ben jdkdkd Yorumla u kakilakuku +1 yıl Azim şart önunde kımse duramaz Yorumla Soran +1 yıl Djdkdjd bu ben Yorumla u kakilakuku +1 yıl Erıdın bıttın Yorumla Soran +1 yıl Bi ayda Yorumla u kakilakuku +1 yıl Evet bu mumkun Yorumla Soran +1 yıl Karanlık dünyam aç dinle Yorumla u kakilakuku +1 yıl lınk atman lazım Yorumla Soran +1 yıl Kolum acıyo sen aç Yorumla u kakilakuku +1 yıl Bengay aldım gelıyorum Yorumla u kakilakuku +1 yıl guzel bu Yorumla Soran +1 yıl Benim gibi Yorumla u kakilakuku +1 yıl onu bılmıyorum ıste Yorumla Soran +1 yıl Bilme hissset ghhghg Yorumla u kakilakuku +1 yıl Olmuyor :D Yorumla Soran +1 yıl Kaç yasindasin hep görünce seni merak ediyom Yorumla u kakilakuku +1 yıl Soyelrım gerlısen Yorumla Soran +1 yıl Neyhttps://youtu.be/lmD8FdvX00Q?si=pE4yjgMf-0XC4h1_Bak bunu net dinle Yorumla u kakilakuku +1 yıl uyudun mu Yorumla Soran +1 yıl Yok pek girmiyorum siteye Yorumla u kakilakuku +1 yıl oldu Yorumla
cermikli0006 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Hep yalnız mı yapıyorsun Çok özür diliyorum 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Güçsüz kalmisdir spor yap 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sağ bileği yor birazda 🎯🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl elinin üzerine uzanıyosun sanırım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl işini biliyosun en son ne zaman boşaldın Yorumla Soran +1 yıl Yeni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl geçti mi bilek ağrın Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. O nasıl bir zorlama 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne bilim hardciyim Yorumla aliakarrr +1 yıl Yazık ama kıyma ona daha küçük o 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Napim of Yorumla aliakarrr +1 yıl Çok mu sert seviyorsun 🙂 Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. Çok sık yapıyor musun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sık yanımda utanır Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Oha günde kaç defa yapıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Min 3 Yorumla kimsesiz95 +1 yıl Sabah öğle akşam mı yoksa tek seferde mi Yorumla
miyan_çakır Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. 🙄🙄🙄🙄🙄 2 0 Yorumla
Axu4535 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yok artık sgsgwjsg 😅 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Valla Yorumla Axu4535 +1 yıl Nesin sen matkap mı 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Galiba Yorumla Axu4535 +1 yıl Sağ elinle yap diyeceğim muhtemelen ritmi tutturamazsin sen de 😂 neyse masaj aleti siparişi ver bari Yorumla Soran +1 yıl Zor jddk Yorumla Axu4535 +1 yıl Hahahaha 😂 kankandan yardım iste Yorumla Soran +1 yıl Ne knkasi lan Yorumla Axu4535 +1 yıl Hey sakin 🤦♂️🙌 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. ondna olur 0 0 Yorumla
saulMed Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Kaç yasindasn 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 20 Yorumla saulMed +1 yıl Ne okuyorsn Yorumla Soran +1 yıl Yazılım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Geçmiş olsunn gece rahatlayabildinmi barii 😅
Zor oldu ama oldu
Helall olsun işte azimm
Eyw kayinco
Elin sağlam olsa hiç durmayacak gibi bi vibe aldım senden sksksl
Vibelerin doru
Dayan 1 hafta faaln iyileşir yaparsın durmadan
Yapıyorum hâlâ
https://youtu.be/jZaaiVdCDak?si=AnMKy_RvnZdf8Xam
Hala derkenn şu anda mı 😅😅 (şarkı zevkini beğendim gibi)
Abartma sende aa
https://youtu.be/g0nFXZ-kpL4?si=y6wPVYexULn5knB_
Her şey dinlerim
Belli olmaz kız knkmla bi konu konuşuyoduk o sıra mastürbasyon yapıyomuş sonra itiraf etmişti falan o olaydan sora herşeyden şüpeleniyom
Seninki fazla azginmis
Demi konuyu halledelim kapatalım sonra napıyosan yap arkadan ah uh sesler gelmeye başlayınca sordum itiraf etti dkkdkdk
Hm anladım.
Sende onu anladigina göre sende pek masum değilsin
Masum olduğumu demedim zatenn😅
Djdkdk peki
Aa dur sen diğer soruyu soransın görüp geçmemişim bu soruyuda dkkdkdkd
Ya takip etme beni
Gizliden çıkıyom
Ekle sen
Temizliğe mi başladın
mastürbasyon yaparak kemik çetlamaz sen başka şeyde onu zorlamışsın.
bu kadar uğraşacağına dilini iyi kullaan birisini bulsaydın ya
Nasıl yapıyorsun öyle mastürbasyon bileğini incitecek şekilde
Üstüne uzanıp
Nasıl yanı
Ulan deme öyle dur günde en az iki defa yapıyorum ben de zedelemeyeyim bileği kolu mk korkutma beni
Valla çatlamış jdkddkdk yapamıyorum bisi solağim bide kafayı yiycem
Sağına öğret böyle durumlarda iki el kullabilmek önemli zamanında benim elim alçıdayken diğer elime öğrettim sıkıntı yaşamıyorum askjsjdkfskg
Deli jdkdkdkdk
sağ o noktayi bulamıyor
Solunla sağının ne farkı var afdgjsfjhf nokta sabit yerinde değil mi yerini beynin bilmiyo mu asfdhsgfhsdh
Ya penis mi bu bi yer var orası zevk veriyo
Ya askjfsdfh öyle değil be kadın bu nokta belli ve yeri beyninde değil mi
Ya bak doverim seni
Sağ bulamıyor
Içerde bi yerde ben dıştan yapmıyorum dış zevk vrrmiyo hafif içeri sokup yapıyorum anladın mi
Elin niye alçıya alındı
Çatlatmıştım ben de ashdjasfhjk ama ondan değildi
Nedendi sporcu musun
Amatör olarak futbolcu
Hm iyiymis bende yazılım okuyorum 2. sınıf
Spor hobi benim ben de elektronik müh okuyorum
Tanisalim mi
İstiyorsan tanışabiliriz
Çıkayım mı gizliden
Olur
Çıktım
Yuh kolunu mu catlattin
Maalesef
Elının ustune yatarak mı yapıyorsun
2 kez denedim ondan sonra oldu haklısın kdkdkdk şimdi aklıma geldi 8f
arada ellerı degıstır parkınson olursun
Dkdkdkdk şey solağim olmaz
Ozaman elını sabıt tutarak dene adsas
Dalga geçme yapamıyorum olcem ztn
Of hayat neden ben jdkdkd
Azim şart önunde kımse duramaz
Djdkdjd bu ben
Erıdın bıttın
Bi ayda
Evet bu mumkun
Karanlık dünyam aç dinle
lınk atman lazım
Kolum acıyo sen aç
Bengay aldım gelıyorum
guzel bu
Benim gibi
onu bılmıyorum ıste
Bilme hissset ghhghg
Olmuyor :D
Kaç yasindasin hep görünce seni merak ediyom
Soyelrım gerlısen
Ney
https://youtu.be/lmD8FdvX00Q?si=pE4yjgMf-0XC4h1_
Bak bunu net dinle
uyudun mu
Yok pek girmiyorum siteye
oldu
Hep yalnız mı yapıyorsun Çok özür diliyorum
Güçsüz kalmisdir spor yap
Sağ bileği yor birazda 🎯🤣
elinin üzerine uzanıyosun sanırım
Evet
işini biliyosun en son ne zaman boşaldın
Yeni
geçti mi bilek ağrın
O nasıl bir zorlama 😂
Ne bilim hardciyim
Yazık ama kıyma ona daha küçük o 🙂
Napim of
Çok mu sert seviyorsun 🙂
Çok sık yapıyor musun
Sık yanımda utanır
Oha günde kaç defa yapıyorsun
Min 3
Sabah öğle akşam mı yoksa tek seferde mi
🙄🙄🙄🙄🙄
Yok artık sgsgwjsg 😅
Valla
Nesin sen matkap mı 😂😂😂
Galiba
Sağ elinle yap diyeceğim muhtemelen ritmi tutturamazsin sen de 😂 neyse masaj aleti siparişi ver bari
Zor jddk
Hahahaha 😂 kankandan yardım iste
Ne knkasi lan
Hey sakin 🤦♂️🙌
ondna olur
Kaç yasindasn
20
Ne okuyorsn
Yazılım
Kıyamam ya 🥺😅