Mastürbasyon yapmayı internetten öğrendim 2 yıldır bağımlısı oldum gerçekten hiç bilmezdim böyle şeyler ve bırakamıyorum çok utanç duyuyorum her seferinde pişman oluyorum ama bırakamıyorum mastürbasyon yaparken tam boşalırken yarıda bırakınca kasıklarım falan ağrıyor bacaklarım ve karnım ağrıyor baya kötü oluyorum hep acele acele yapıyorum sanki birisi izliyormuş gibi korkuyorum
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakin ol tatlım 🤗 ve başka bir yöntemle yap, yazayım bir şeyler bakarsın gelince😉 ben sana diğerleri gibi gel bana demiycem, istersen gelirsin zaten 🤗🤗 hadi başlayalım bakalım 😘😘
1. Perineum bölgesini tanı, o ıslak tatlı vajinan ile anüsün arası, orayı hangi teknik ile yaparsan yap okşa, arada bir hafiften o minicik tatlı arka deliğine de kayabilir ama fazla değil, yani bunu yaparken , perineum u oksarken vajinanida oksayacaksin 😉 dur ben bunları madde yapayım karışacak yoksa.
2. Yastıkla, Klitoris, vajina duvarları ve bacaklarının iç kısmına temas ederek orgazm olmayı sağlayan bir yöntem bu🤗🤗 yapmak için istediğin sertlik ve büyüklükte yastığı bacaklarının arasına al, istediğin pozisyona geç ve yastığın üstüne ata biner gibi çık 😘🙈🙈 ileri geri hareket et yastığın üstünde, bunu kıyafetlede yapsan hissedersin ve en bilindik yontem zaten 😘🤗
3. Evet buda 2. En çok bilinen minik hatun🔥sert su biliyorsundur sen bunu🙈 seni gidi seniii, duş başlığını o minik tatlı azgın vajinana getir ve arada bir de elinle klitorise dokun , biliyorsun bu yontem vajinal sen arada bir klitorise de dokun ve hızlı yapmaya çalışma yavaş yavaş yap, arada bir döv pıtırcığı🤗🤗 şap şap seslerini duy onunda sebebi var😘
4. Hiç bir şey yapmadan yap, nasıl olcak dimi bu en zor olanlardan biri ve çok uzun 🙈🙈 düşünce gücünle yapicaksin çünkü, yatağında otur, veya yat ya da dışarda da olur bu düşünce gücü çünkü. Yattın mi minigim, bacaklarını iyice sikistir vajinana bacak bacak üstü var ya öyle işte 🤗 yoruldukça değiştir ve en uç fantezilerini düşün bu yöntemde.🙈🔥😘 Bu yöntem ile pıtırcık hafiften kasta yapabilir. 🙈🤗🤗04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl5. Vibrasyon ile🤔🙈 vibrator değil bu vibrasyon sonuçta herkesin evinde vibrator yoookk🤗 yatağına güzelce uzaniyosun minigim 🙈 o güzel bacaklarını sonuna kadar açıyorsun ver aklına ne geliyor kullanacağımız aletleri unuttuk 😁😁😁😁 pofff... Sizin evde epilasyon aleti, tıraş makinesi, cep telefonu gibi titreşen şeylerden birini bulup geliyorsun, onu şeffaf kilit poşete koyuyorsun, az önceki pozisyonu aliyosun tekrar o aleti klitorisine denk gelecek yaslanacak şekilde, koyuyorsun ve calistiriyosun bu arada poşet iyice tertemiz olmalı ve anal bölgede çünkü bu sefer azcik bir şey analda var🤗🤗🙈 evet istemiyor olabilirsin ama çok ekstrem bir anal durum yok zaten 🤗 devam edelim makinayı koydun oraya o en az 5 dk öyle kalacak kesinlikle kendine dokunmuyorsun o sürede, o orada çalışıyor ve vajinan hafiften istemeye başlıyor ama dediğim gibi dokunmuycan kendine minigim 😘 5 dk dan sonra ellerin zaten diklesmis olan meme uçlarında olcak makinaya devamlı çalışacak orda bu arada, meme uçlarını sikip bırakıyorsun iyice kapartiyorsun, daha sonra ellerini yavaş yavaş aşağı indiriyosun ama acele yok kendini oksaya oksaya yavaş yavaş, klitorise vajinaya dokunmak yok perineum bölgesi demiştik ya oraya gidiyorsun, ve bir elinle orayı okşuyorsun parmaginla diğer elini memelerinde birak ve yavaş yavaş uçlarını çekiştirip birak, artık vajinan pıt pıt pıt orda kalp var gibi atmaya basliycak zaten 🤗🤗🔥 sonra elini minik tatlı popo deliğine goturuyosun, tırnaklarını falan kes aman😁😁😁🤷 anüs çevresinden başlayarak işaret parmaginla "Mehmet Ali Erbil" parmaktan sonra diye bir işaret yapıyordu ya aynı öyle, anusunde parmağını dışardan başlayıp içeri doğru döndüre döndüre okşuyorsun, parmağın kuru olsun, döndürmeyi yaparken, daha sonra vajinandan azcik parmağına zevk suyu alıp, parmağının sadece bir boğumunu sokuyorsun, temiz hissetmezsen parmağını saradabilirsin bu arada makina halen çalışıyor 😘
Cevap sahibi+1 yıl😘 Bir bogumu soktuktan sonra alistiriyorsun ve rahat bir şekilde o bir bogumdan fazlasını da sokmayarak git gel yapıyorsun tamamen rahatça almaya başladığında diğer elin hani memelerinde olan elin oda geliyor ve hizlaniyoruz🙈 makineyi çekiyorsun ordan, elini klitorisine atıyorsun ve bir parmağın o minik güzel popo deliğinde gidip gelirken offf offf 🔥🔥🔥tek bogumu tabi ki. Diger elinlede klitorisini okşuyorsun ama çok sert bir şekilde onu döve döve oksayacaksin, çokta hirpalama tabi lazım o bize🙈🔥😘 ver mutlu son 2 dk bile sürmeden öyle bir bosalacaksin ki ben daha önce bosalmamisim diyceksin🔥😘
Cevap sahibi+1 yıl6. Bu biraz daha sakin neyse ki🙄🙈 yoruldum...🤷 Buzdolabında domates 🍅 gidiyoruz pazara, pazardaki yakışıklı cocuklarada çok bakmadan 😠😠 1 kilo domates alıyoruz buzluğa koyuyoruz, fazla donmadan cikariyoruz ortadan 2 ye kesiyoruz ve vajina dudaklarına ve klitorise sürüyoruz, bende kaptırdım kendimi sürüyoruz diyorum ben sürmem banane 🙈🙈 ve boşalana kadar devam et güzellik 🤗 bu oral zevki veriyor kapat gözlerini ve o minicik tatlı amcığının (oyyy oyyyy olsada yesek 🔥) dillendigini hayal et🙈 illaki domates değil sulu meyveler olur, portakal, mandalin vb.
Cevap sahibi+1 yıl7. Veee son, yeter yoruldum iyice de kötü oldum😠🔥 iyi ki yanımda yamacında falan değilsin şu anda 🤗🤗😁🤗 "şişede sıcak su" bunu hiç bir yerde muhtemelen bulamazsın patendi bana ait 😎 kendine sıcak su şişesi hazirliyorsun 0.5 Lik pet şişe çok sıcak yapma ki yakmayalim durduk yere o güzelliği 🔥😁 ama sıcaklığını da hissedeciğin kadar sıcak olsun 🤗 zaten bunda zevke getircek şey sıcaklık, şişeyi güzelce yagliyorsun evdeki çiçek ya da zeytinyağı ile , mısır yaği kullanma sevmem ben 🙈🤗 şişeyi altına alıyorsun yastık mast... ı gibi aynı, ve duruyosun biraz öyle altın çıplak olcak tabi ki söylemeye gerek yok, ama söyledim pofff 🤔 yoruldum 😁😁 biraz o şekilde otur bekle minigim, o sıcaklık geçsin iyice vücuduna, daha sonra ileri geri ileri geri yağlı yağlı gidip gel güzellik 🤗😎 o esnada popona , memelerine ne istiyorsan onu yap karismiyorum yoruldum ben , iyice kötü oldum🔥 böyle yazmakta zor 😡🙈, sanal yapanlara yazık zevk vercem diye uğraşıyorlar bu kadar 😁😁 neyse hadi iyi sabahlar sana günün güzel geçsin 🙈🤗🤗 hepsini dene tarafını seç ama en efsane olan 5 numara🔥 yazarsın istersen, hoşçakal... Ben bunları keşke gizliden yazmasaydim ya çalarlar şimdi adı pislikler😡😡😡
+1 yılLütfen rahat ol canım benim. Boşalmayı engellemeye çalıştığın zaman bu gibi durumlarda karşılaşırsın canım benim. Rahat ol lütfen. Mastürbasyon kendi odan da yap. Korkuların varsa görürler diye, gece yap.
00 Yorumla
+1 yılÇok kasılıyorsun. Rahatlaman gerekirken çok sıkıyorsun kendini <3
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
42Cevap
+1 yılTam zevk gelirken neden bırakıyorsun a q malı? Zarar verirsin kendi kendine ilerleyen seneler de rahatsızlık olarak çıkar karşına. Bırak o zevk dalgaları tadıyla yayılsın vücuduna.
00 Yorumla
+1 yılMastırbasyon yaparken bırakırsan kasıklarda spermmkalır ve rahatsız olursun ama bu erkekler içşn gecerli !!! Senı cözemedım
00 Yorumla
+1 yılMastürbasyonunu yarıda bırakma acele de etme. Rahat yap ve sık yapmamaya çalış. Mesela hafta da 2 ve ya 3 gün falan. Aklını başka şeylere de meşgul et
00 YorumlaYavaş ve zamana yayacak boşalanayıp yarıda kestiğin için kasık ve karın ağrın ondan neden acele ediyorsun yerinmi müsait olmuyor
00 Yorumlarahat ol olm ya :D kurtuluşu yok onun bende internette öğrendim :D pişman oluyorum ama ben yaptığım için değil duşa girmeye üşendiğim için
00 YorumlaTelefonda dene bir de istersen o daha beteri müptezel olursun 😈👿👿
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunda utanacak bir sey yok her kes yapiyor rahatlatmanin bir yolu o da evlenmeden ancak boyle rahatlayabilirsin kasma kendini
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe bu 3. mezun yilim. sandigin gibi kafayi yeme falan olmiyor sadece idealine odaklaniyorsun
Cevap sahibi+1 yılPardon yanlis geldi bu
- +1 yıl
Sen yapıyomusun
Gizli Üye(25-29)+1 yılyapıyosan aceleye getirme bedenine yazık
ya yap keyfini al
ya da yapma ama ikisi de olmayacağına göre kararında yap. yapınca da özen göster ki keyif alasın00 Yorumla
+1 yılkasılıyorsun işte ağrıması normal. yarıda kalınca kasıklarda sorun çıkmaması lazım :)
00 YorumlaBoşaldıktan sonraki pişmanlık hissi hemen herkeste olur, normal yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok kasıyorsun çabucak o hazza ulaşma isteğin yüzünden acele ediyorsun ve o yüzden bölgesel kasılmalar oluyor buda daha sonrasinda sana sancı ve ağrı olarak geri dönüyor.. Acele etme akışına bırak tadını çıkararak yavaş yavaş yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılUtanacak pişman olacak bir durum yok
Bedeninin ağrıması fazla kasılma dan.
Oldu bittiye getirip kendini fazla hirpaliyorsun hiç gerek yok00 Yorumla Normal çünkü mastı yarım bırakır rahatlamazsan olur bu ağrı ve iyi değil ya yapma ya da rahatla yaşın kaç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunda utanacak ne var ki sanki bunu yapan tek sen misin? 😊
00 Yorumla Her insanda olduğu gibi sendede nefis var, kadma kendini
00 Yorumla
+1 yılKorkma ve acele etme kendini sıktığın içib ağırması da normal
00 YorumlaKorkma ama zamanı uzatman daha iyi çabuk orgazm iyi değil
00 YorumlaKorkma kendini bana sal iradeni kullan arzular selale
00 YorumlaAllah izliyor yetmez mi
50 Yorumla
+1 yılKorkma rahat ol kafandaki kötü dusunceleri at once ondan sonra başla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin çözümünü biliyorum istersen sana normalden iki kat zevkli bayılma noktasına getircek mast taktikleri verebilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kez olsun tadını ckRa ckara yavas yavas oksa sup sulu olana kadar lütfen benim icin yap bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendıni kaatıgın ve bosalamadıgından icin oluyor asırı olmamak sartıyla yapabılırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEline yazık ona yazık bul birini sadece oral yaptır
00 Yorumla
+1 yılneden yarım bırakıyorsun. koyver gitsin
00 Yorumla
+1 yılZevklidir iş görür 😘
00 YorumlaAslinda cokda kotu degil bu yaptigin
00 Yorumla
+1 yılBoşalırkwn boşalmadan borakırsan normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorkacak bisey yok normale
00 YorumlaKasilma olur bosalamadigin icin
00 Yorumla
+1 yılaccede yapma tadini cikara cikara
00 YorumlaSoru nedir?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yıltam olarak sorun ne peki? bunlar normal şeyler.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGerçeğini istiyor vucut ondan
00 Yorumla
+1 yılpeki problem nedir?
00 YorumlaNeden utanıyorsn ki
00 Yorumla
+1 yılSeks yap
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet izleniyorsun.
00 Yorumlaniye korkuyorsun
00 Yorumla
+1 yılGzli olmasan iyiydi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yas ufak galiba
00 YorumlaNedeni belli oldu
00 YorumlaRahat ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGunlukmu yapıyorsun?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler