Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Gay ilişkileri olmuş birisi olarak şunu soylıyım aktifse seninle deneyebilir ama full pasifse değişmez çünkü p3nisinden değil prostat bezinden zevk almaya alışmış yorumlarını okudum ve evet gaylerin hepsi feminen değil bu arada eğer aktıf gay ise muhtemelen parlak pasif arar yani beyaz tenli kilsiz çocukları
07 Yorumla
Soran+1 yılAktif pasif bilmem çünkü şimdiye kadar iki cinsiyetle de buluşmamış, aşk yaşamamış..
Nasıl anlayacağım?
%100 geyim dediği için bana pasif gibi geliyor. Ve giyimiyle falan sıradan bir erkek ama bileğinde rengarenk bir bileklik var hep. Beyaz tenliyim ama oğlan çocuğu olmadığım için eleniyorum:(
Soran+1 yılAp ne demek ki?
Soran+1 yılYıllardır aşkla vb işim yoktu ama bu.. Bilirsin, tam parçanı bulmuşsun gibi. Bir şeylerini anlattıkça hepsi benim düşüncelerimden dökülmüş gibi oluyor. Takıntılarımız, fobilerimiz, zevklerimiz bile aynı. Ben zaten panseksüel biriyim insanların cinsiyetine vb aşık olmam ruhuma uyumuna kapılırım. Poliamoriye de açığım sıkılırsa ya da eksik hissedersek bir kişi daha ekleyebiliriz yapboza. İlişki meraklısı da değilim şimdiye kadar beğendiklerim gey çıktığı için ortada kaldım ve düşünmedim. Benim gibisi ona lazımdır umarım ya normalde aşırı baskın biriyim ama onun önünde eğilir ayağınınn ucuna kıvrılır istediklerine göre ilerlerim önemli olan başkalarına gitmesini önleyip ondan kopmamak
En İyi Cevaplar
Bende yaşadım ciddn bu acının tarifi yok. Çocuk samimi arkadaşımdı aşıktım gay olduğunu öğrenince yıkıldım sonra. Bi gün bize çağırmıştım bunu film izler dedikodu yaparız diye ama aklımda bayıltıp zorla onunla beraber olmak vardi. Sonra cesaret edemedim ve üzüldüm sonuçta gay olması onun suçu mu seçebilse niye kıllı götlere yükselmeyi seçsin ki dimi
011 Yorumla
Soran+1 yılYeminle bugün kaçırmayı bile düşündüm sonra bu mükemmeliğe bu laneti yapmayı düşündüğüm için kendi ağzıma s. çtım. İlk aşkım ve lise aşkım da gey çıktı geçen aylarda ve ben artık erkeklerden koptum kopacağım.. O zamanlar böyle olduklarını bilmiyordum sanki çekiyorum ya da bir cino bana aşık ve başıma bunu getiriyor.
Soran+1 yılKıllı popo meselesinde çok haklısın ben zaten ona bir şey demiyorum ama bari biraz eşcinsel olsaydı:(
Soran+1 yılZorla birlikte olmayı düşünmemiştim aq btw
Soran+1 yılBenden 4 yaş küçükmüşsün bu yaşta bu hornylik normal sşxmsşxn
Soran+1 yılHiç gram dönmedi mi bu dediğin çocuk peki
Soran+1 yılAyartılma ihtimali yok muydu
Soran+1 yılKişi LER e mi aşık oldun? Aşk 3 günde olmaz be kızım acaba s. ksin gelince bu beğeniyi aşk mı sanıyorsun?
Soran+1 yılAman yaşa hayatını aşk valla kendini kandırıp hayat telaşında ilerlemeni sağlıyor bazen işe yarar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılGay bir erkeği vazgeçirmeye uğraşana kadar normal olan biriyle görüşsen konuşsan sonuçta sana karşı ilgisi sıfır ya 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılHer erkeğin ayartılabilineceğini düşünürdüm hepsi sıradan kadın olunca yelkenleri suya indiren mükemmel sanılan yakışıklılardı.. Ama bunun yetenekleri, mizah anlayışı, sosyal medyada bile ortada olmak istemiyor, hayvansever, özel ve değişik biri kendi ışığını göremiyor sesi güzel, eli yüzü hoş.. NASIL DAHA İYİSİNİ SEÇEYİM? Elinde para basacağı sosyal ortam hazır ama bu umrunda bile değil. Erkek sevgili de yapmamış bunca zaman öyle yalnız bir şeylerle ilgileniyor. :(( anlattıkça eriyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayCinsel anlamda zor ama duygusal veya arkadaş olarak gayet tamamlayıcı olunabiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSarhoş et ve yakınlaş. Libidosu da yüksekse olacaktır. Onaylı ajsjdhhd
06 Yorumla
Soran+1 yılBonzai versem kaymaz bilinçli bir çocuk ya :(
Cevap sahibi+1 yılHerkes sarhoş olur ya niye olmasın. İçmiyor mu hiç
Soran+1 yıl300 Iq gibi bir şey her hareketini ve olacakları hisseder, planlar
Cevap sahibi+1 yılSarhoş olunca beynini sağlıklı kullanamaz kii. Ben de aşırı zeki bölüm birincisi bi çocukla benzer durum yaşadım ordan biliyorum ahhaha
Soran+1 yılAradaki fark GEY olmasıdır ve arkasından iş yaptığımı anlarsa tüm masumiyet kopar son çare denerim artık elxmdmx
Cevap sahibi+1 yılEvet benimki gey değildi ama aseksüel gibi bişeydi. Hem eğlenmek için alkol alıyor gibi davranabilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de biseksüelim ama keşke biri de beni böyle sevse be :(
00 Yorumla
+1 yılPanseksüel ne laaa
02 Yorumla
Soran+1 yılBir kadın olarak örnek vereyim.. Aşık olduğum insanın cinsiyetini önemsemiyorum sadece. Kadın, erkek ya da trans olabilir bedeni umrumda değil ruhumun uyması önemli.
- +1 yıl
Değişik bir kafa
Ben 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında bir garı seviyorum. Ötesini bilmem
Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. O zaman ne yapacağım biliyor musun
014 Yorumla
Soran+1 yılGey misin ona göre soracağım soruları
Soran+1 yılGey olmadan anlayamazsın ki giriş çıkış meselesi olsa buradaki birinin dediği gibi kıllı k.. ıçın peşinden mi giderdi?
Soran+1 yılArkadaşlığımızı da kaybetmeyelim penis meselesinden..
Soran+1 yılDiyelim ki takma p. nis ile denedik, memeleri nereye saklayacağız bro?
Soran+1 yılOnu görmek benim karnımı döndürüyor başkasıyla olmasındansa kendi ihtiyaçlarımı kendim hallederim diyorum.
Soran+1 yılO zaman son umudumuz bu çocuğun düz bir erkeğe aşık olması ve erkeğin de beni istemesi ve benim aralarına kabul edilmem olur ÇARE TÜKENMEZ İNŞ
The Danish Girl filmini izle sorunun cevabı orada
014 Yorumla
Soran+1 yılDuymadım hiç hemen gidip bakıyorum ona göre dönüş yaparım
Soran+1 yılEh biliyormuşum.. Yalnız o trans biri cinsel yönelimini etkilemeyebilir ya da iki cinsiyete de ilgi duyabilir. Bizimki maskülen.. Sorunun cevabı ne yaparsam yapayım değiştiremeyeceğim, onun hep gey kalacağı mı? :(
Soran+1 yılO zaman kaçıracağız mecbur
Soran+1 yılGüncellememi okuyup cevap verir misin? Benim düşüncemdeki gibi %1 içinde kadın kabulü oluşsa sence nasıl bu oran arttırılabilir? Benden 4 yaş küçüksün ama önerinin yaşı olmaz diyeceğim..
Soran+1 yılHayır Türkiye'de yaşamıyor ama kabullenmek her ülkede sıkıntı tabii aileler ile
Soran+1 yılArtık mucizelere kaldık **arkada başka bir evrende çalıyor* söxnskx
Soran+1 yılpenis meselesini eledik belki iri erkekleri beğeniyor diyerekten.. (bilime inanıyorum bir şeye inanacaksam, giderim doktor yapar ama sıkıntı penis probleminden daha büyük durduk yere penis edinip otururuz)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
6 ayhohahaha tam bir malsın canısı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar