Ereksiyon sorunu yaşayan erkek için ne yapılır?

Eşimle evlilik öncesi de seks hayatımız vardı. Başlarda evlilik öncesinde her şey çok güzeldi beni çok tatmin ediyordu vs. Sonra beni tatmin etmek istememeye boşalma sorunu yaşamaya başladı ve seksten uzaklaştı ben ne kadar teklif etsem de olmuyodu evlilik öncesi son 4 ay hiç ilişkiye girmedik. Evlendik ve ilk yaptığımız sekste ereksiyon kaybı yaşadı bunu kafaya aşırı taktı ve bir ay yine bana yaklaşmadı her gün üstüne atlasam da hep reddetti. Aylarca bu böyle sürdü 6 ay kadar ayda bir iki anca seks yaptık hepsinde ereksiyon kaybı yaşadı cicim ayları hep sekssiz geçti balayı bile. Ben beni neden istemediğini kafama aşırı taktım ve kavga çıkarmaya başladım o da ereksiyon kaybından dolayı istemediğini söyledi onu anlamadığımı vs istiyosan boşan bile dedi bı kere. Sonra doktora gitmeye ikna oldu testosteron düşük çıktı ilaçlar kullandı vs ilaç kullanırken iyiydi bırakınca eskiye donuyodu ama isteği artmıştı eskiye göre. Sonra ben hamile kaldım hamilelik boyunca korkuyorum diyip benimle bir kez bile ilişkiye girmedi şimdi bebek 1.5 aylık oldu ben artık ilişki istiyorum belli ediyorum beni yine reddediyo. Hamilelik öncesi kiloma geri döndüm fiziğim falan öyle çok bozulmadı biraz göbek kaldı o kadar ama beni beğenmiyo mu anlamıyorum. Aramız iyi sevgi sözcükleri hep kullanır bana düşkündür ama evlendigimizden beri seks konusunda yüzüm gülmedi. Eskiye dönecek diye çok korkuyorum yine aylarca bana dokunmayacak diye. Ne yapabilirim eşimi çok seviyorum o da beni seviyo biliyorum çok üzülüyorum bu duruma

Ereksiyon sorunu yaşayan erkek için ne yapılır?