Erkeklerde ereksiyon sorunu nasıl düzelir?

5 yıldır birlikteyiz önceleri aynı evde yaşadık 2 yıldır evliyiz ailesi tarafından dışlanmış bir kişi bununla ilgili psikolojik sorunlar nikah boyunca oldu evlilik sonrasinda oldu son 6 aydır hic bir sekilde ereksiyon oluyor ama ya iniyor ya da erken bosaliyorum diye sinir yapiyor o sinirlenince sağı solu dagitiyor vurup kırıyor benim de tum hevesim kaciyor ve 1 hafta yanina yanasmiyorum it gibi azarlıyor bu gunde evliligimi zehir ediyorsun milletin karisi kocasinin ustunden inmiyor gibi seyler söyledi heyecan yok icimde hic birsey hisstemiyorum dedi önceden Hic iliski yasamamis hep video izlemek ile kendini tatmin etmis ben defalarca yakaladim bunun sucunu bana atiyor hastaneye gitmeyi kesinlikle kabul etmiyor simdi diyeceksiniz ee hastaneye git soyle boyle bir insan sorununu size yansıtiyor ve evi başınıza yikiyorsa inanin sizde birlikte olmak istemezsiniz uzun yazdığım icin kusura bakmayın erkekler cok garip varliklar sknin derdine bile kadinlar düşüyor ayni sey kadinalr da olunca kısır diye damga vurup baska kadina giderler. Gerçekten yoruldum arkadaslar yasayan anlar sadecee.

Erkeklerde ereksiyon sorunu nasıl düzelir?