Cinsel Yaşam Sabah ereksiyonu siz erkekleri rahatsız ediyor mu? gülkeskin Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Sabah ereksiyonu siz erkekleri rahatsız ediyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yokluğunun rahatsız ettiği kadar değil bence. 1 3 Yorumla gülkeskin +1 yıl Derken Yorumla Pıtıksavar +1 yıl Dogru saglik icin olmasi gerekiyo Yorumla lizaben +1 yıl Sabah ereksiyonu yoksa, özellikle genç erkeklerde, bir dolaşım sorunu olduğunu gösteriyor çünküm. Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sadece sabah değil her an ereksiyon tam keyif veriyor 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Evet maalesef şu an öyle yeni uyandım mastürbasyon yapıyorum maalesef boşalmadan rahatlayamiyorum 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hiç rahatsız etmiyor bi posta atıp abdestimi alıp ise öyle gidiyorum ☺ 0 0 Yorumla
WMonsoon Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Beni değil de baskalarını ediyor dünya bunun için hazır değil 0 0 Yorumla
SugarBigboy187 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Alıştık alıştık normal artık evlenince bakica artik 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evde birileri varsa mecbur sıkıştırıp gizlemek zorunda kalıyorsun 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Hayır. Bunun libido kaynaklı bir olay olmadığını biliyorsunuz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Etmiyor da odaya aile üyelerinden biri girer görür falan o sıkıntı 0 0 Yorumla
ilayda412 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bence etmiyor sabah daha azginlastiriyor ve fena oluyorlar 3 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evde teksen ya da eşinleyken sıkıntı yok 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yalnız yaşıyorum ben😢 0 0 Yorumla
MesajSizsiniz Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Evde birileri olursa elbette rahatsız olurum 0 0 Yorumla
Adartmnskc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. Yalnız olunca sorun olması gayet doğal 0 0 Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Çok fazla yüksek oluyor anlamadığım bi olay 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. insin diye bekliyoruz işte. 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Hayır etmez toplu ulaşımda olursa sıkını 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hayır , çok çok hepsini dışarı dokuyoruz 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bazen 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayırr 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
Buraklegollas Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Evet ediyor 0 0 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ediyo illaki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Yokluğunun rahatsız ettiği kadar değil bence.
Derken
Dogru saglik icin olmasi gerekiyo
Sabah ereksiyonu yoksa, özellikle genç erkeklerde, bir dolaşım sorunu olduğunu gösteriyor çünküm.
Sadece sabah değil her an ereksiyon tam keyif veriyor
Evet maalesef şu an öyle yeni uyandım mastürbasyon yapıyorum maalesef boşalmadan rahatlayamiyorum
Hiç rahatsız etmiyor bi posta atıp abdestimi alıp ise öyle gidiyorum ☺
Beni değil de baskalarını ediyor dünya bunun için hazır değil
Alıştık alıştık normal artık evlenince bakica artik
Evde birileri varsa mecbur sıkıştırıp gizlemek zorunda kalıyorsun
Hayır. Bunun libido kaynaklı bir olay olmadığını biliyorsunuz.
Etmiyor da odaya aile üyelerinden biri girer görür falan o sıkıntı
Evet ediyor esimmils aneyee amamsua. Yok rahatsız oluyorum
Ediyor ne yazık ki şu an ağrı girdi artık sertlikten
Neden etsinki yumuşacık bazı yerlere dokunmak keyif verici
Bence etmiyor sabah daha azginlastiriyor ve fena oluyorlar
Hayır, aksine çok hoşuma gidiyor
Etmiyor neden etsin ki
Sağlık için olmalı rahatsızlık vermez
Olmadık yerde uyuduğumda evet!
Evde teksen ya da eşinleyken sıkıntı yok
Yalnız yaşıyorum ben😢
Evde birileri olursa elbette rahatsız olurum