Cinsellik Erkekler, Bu saatlerde sabah ereksiyonu mu olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Beyler hep bu saatte mi oluyo fizyolojik olarak? Güncellemeler+1 yıl Peki bu satte Erkekler, Bu saatlerde sabah ereksiyonu mu olur? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsellik konusunda 4,8b cevap paylaştı. alarmla değil de uykumuzu alarak kendimiz uyanırsak evet genelde taş gibi oluyor, o da kalkıyor yani bizle beraber güne :D 0 0 Yorumla
nedenlazım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Evet sabahları daha çok istekli oluyoruz ve o bizden önce uyanıyor 😅 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet, biz bütün erkekler bu saatlerde bayrak direği gibi gezeriz :D :D 0 0 Yorumla
Sseerrhhaattttt Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Genelde gece çişin çok gelirse sabah kalktığında eroksiyon halde bulabiliyoruz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Uyanır uyanmaz oluyor çoğunlukla.Çekmediğim dertler çile kalmadı sayesinde. 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsellik konusunda 4,3b cevap paylaştı. uyanınca kan akışı hızlanınca ereksiyon oluyor knka 0 0 Yorumla
Gubazi Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Sabahları penisimin dim dik olduğu doğrudur. 0 0 Yorumla
ciddi_misin Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Sabah olur işte adı üstünde 0 1 Yorumla ciddi_misin +1 yıl evet Yorumla
bilmeyen_bir_adam Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Olmaz mı? Ne çekiyoruz onun elinden 😊 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olur tabiki. Hemde her sabah olur 0 0 Yorumla
lovbdy Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Genel de evet.Bu sabah oldum mesela gine 0 1 Yorumla lovbdy +1 yıl şu an normal moddayım 😊 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsellik konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bu saatlerde değil 6-6.30 gibi🤦 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı. Saati geçti bu gün git yarın daha erken gel 0 1 Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Gene hayır tutturamadın Yorumla
benyarımkaldım Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl evet, hala yerinde mi diye vücut kontrol ediyor 0 0 Yorumla
nalpak Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Olabiliyor 0 1 Yorumla nalpak +1 yıl Çok meraklisin Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Cinsellik konusunda 473 cevap paylaştı. Evet 0 1 Yorumla Hüseyin46050 +1 yıl Bunun Bi saati yok Yorumla
AkrepCandır Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl hemde asırı olur lıbıdon senınde yuksek mı 0 1 Yorumla AkrepCandır +1 yıl tabuların var mı senınde yuksek mı lıbıdon Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsellik konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hayır knk 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
alarmla değil de uykumuzu alarak kendimiz uyanırsak evet genelde taş gibi oluyor, o da kalkıyor yani bizle beraber güne :D
Evet sabahları daha çok istekli oluyoruz ve o bizden önce uyanıyor 😅
Evet, biz bütün erkekler bu saatlerde bayrak direği gibi gezeriz :D :D
Genelde gece çişin çok gelirse sabah kalktığında eroksiyon halde bulabiliyoruz.
Uyanır uyanmaz oluyor çoğunlukla.
Çekmediğim dertler çile kalmadı sayesinde.
uyanınca kan akışı hızlanınca ereksiyon oluyor knka
Sabahları penisimin dim dik olduğu doğrudur.
hayır uyanınca oluyor.
Sabah olur işte adı üstünde
evet
Olmaz mı? Ne çekiyoruz onun elinden 😊
Olur tabiki. Hemde her sabah olur
Genel de evet.
Bu sabah oldum mesela gine
şu an normal moddayım 😊
Sabah dediğine göre evet
Bu saatlerde değil 6-6.30 gibi🤦
Saati geçti bu gün git yarın daha erken gel
Gene hayır tutturamadın