Bir senelik evliyim. Çocuk yok. Eşim çok yoğun bir iş temposunda çalışıyor gecesi gündüzü belli değil. Şöför olduğu için bazen eve gelmediği oluyor. Bilmediğim bir şehire gelin olarak geldim. Hiç kimsem yok burada. 20 i geçik işe başvurdum ve kimse geri dönüş yapmadı. Kendimle oldukça psikolojik savaş veriyorum ama meselem bu değil. Eşimi çok seviyorum ama şu son zamanlar da her şey çok değişti. Bugün işte bir sorun çıkmış ve eve erken geldi dışarı çıkalım gezelim diye söylemiştim ama çıkmak istemedi. Genel de bütün planları ben yaparım. Evlilik yıldönümümüz bir hafta sonra ve maddi manevi herşeyi ben düşünür ayarlarım çünkü o yapmıyor. Bir kere kendiliğinden gelip de Şuraya gidelim şunu yapalım demedi. İşinde gücünde alkol sigara kumar hiçbirşeyi yok, evini geçindirme derdin de, sevgisinden asla şüphe etmedim, sosyal hayatı da yoktur. Kahveye gitmek okey oynamak falan hiçbirşeyi yoktur. Sabah kalkar işe gider işten eve gelir. Cinsellik konusuna gelirsek.. Erken boşalma problemi var. Ve bazen yatak da çok bencilce davranıyor. Kendisi rahatladıktan sonra bırakıyor. Ben cinselliğe çok özel bakarım yani fantezi olsun vesayre ama hiçbir zaman eşim bunları yapmıyor. Ön sevişme de aşırı kısa sürüyor. Hastaneye gidelim diye konuştum gitmeyi düşünüyoruz ama ben galiba psikolojik olarak çok yıprandım belki de şımarıklık ediyorumdur bilmiyorum. Ama düşünsenize ilgi yok, sohbet yok, cinsel hayat iyi değil, koca şehirde tek başınasın arkadaş yok ve bütün gün evde tek başına elinde telefon. Peki ya siz ne yapardınız?
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evlilik hayatı çok farklıdır. Çoğu insan evlendikten sonra beklentilerinin yeterince karşılanmadığından şikayetçidir. Zamanla alışacaksınız. Biraz sen eşine, biraz da eşin sana yaklaşacak. İkiniz de kendinizden ödünler vereceksiniz. maalesef bizim toplumumuzda erkekler bu konuda biraz duyarsızlar. Çabayı daha çok kadın yapıyor. Eşinizin işinin yorucu olması da bu sorumluluğu daha fazla sizin üstlenmenize sebep olmuş. Biraz sabretmeniz gerek. Ama şanslı olduğunuz durum, eşinizin sizi dinlemesi, anlayış göstermesi. Belki zamanla o da çaba sarfeder. Cinsellik evliliğin önemli bir parçası. O konudaki sorununuzu halletmeniz gerekir. Yoksa, daha ciddi programlar yaşarsınız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSana kadini olarak ilgisi yoksa işin zor hanımefendi... bi erkek karısı yemek yaparken geçerken kıçına şaplak atmasa bile surdan bi bardak alicam deyip arkadan degdirmiyorsa evde otururken sarılıp oksamiyorsa vb. gibi hareketler ilgiyi ilişkiyi güçlendirir kadınından erkek için yapacağı ilgi çekici hareketler vardır her erkek cinsel organına dokunulmasini sever.. ona sevimli isimler takip sormak ta ilginin bi çeşidi... yatakta ki konu önemli gerçekten iki taraf içinde birbirini doyurucu olmali bi taraf yarım kalmamalı... bizde de sorun oluyor esim isteksiz ayda bir normal diyo ben haftada iki normal diyorum bi defabolsun bitsin istiyor ben doymuyorum ilişkiden sonra mastürbasyon yapiyorum lavaboda ne yapıyım... sizde konuşarak çözün cozulmuyorsa başka çözümler bulmalı
00 Yorumla
+1 yılKocan çok iyi bir insan böylesine denk gelmen zor. Fakat bir kadın için sadece karakter gerekmiyor o konuda haklısın. Ne denir ki bilemedim. Fakat cinsellik problemi çözülürse bence senlik problem çok kalmaz. Şu an için afedersin de deyim yerindeyse ateşin başına vurduğu için diğer konuları büyütme egilimindesin bu çok normal. Hastaneye ne zaman gideceksiniz? Ertelemeyin bir an önce gidin
03 Yorumla- +1 yıl
Bu arada yaşlarıniz kaç?
Soran+1 yılzaten çok iyi birisi ona lafım yok ama anlattığım gibi bi kadın olarak bütün kadınlıgımı yapıyorum benimde ondan beklentilerm var be bu maddi olarak değil cinselliği de geçtim düşünün işte hastaneye de en yakın zamanda gidicez
- +1 yıl
Yaşlar kaç?
+1 yılİyi de çoğu anlattığın şey evlenmeden de bilebilecegin şeyler ve sen bunları göze alarak bir yola çıkmışsın yanılıyor muyum?
Tek beklenmedik sorun eşinin erken boşalmasi imiş, onunda çözümünü yazmışsın.
04 Yorumla
Soran+1 yılYanılıyorsunuz. İşi evlendikten sonra değişti ve aynı eve girmeyince çoğu şeyi anlayamıyor insan. Evlenmeden önce nerden bilebilirdim iş bulamayacağımı? Evlenmeden önce nerden bilebilirdim eşimin bana vakit ayırmayacağını? Evlenmeden önce nerden bilebilirdim bu kadar yalnız kalacağımı?
- +1 yıl
Çabuk sıkılmış.
Soran+1 yılTamam.
- +1 yıl
5 10 yıl olsa tamam dicem de. Farklı sorunlar olabilir , bir terapiste danışın derim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBişiler karşılıklı olmadıkça zor
00 Yorumla Bende yaklaşık 2 yıllık evliyim, öncelikle eşinin şoför olması ve iş düzensizliği ve buna bağlı stres onu çok yoruyor olmalı. Dışarı çıkmak gezmek vs. bunları eve getir sende mesela 1 akşam o gelmeden güzel bir yemek yap. Ön sevişmeyi uzatın sen iyice gaz gelince devam edin. Eşine bu sıkıntılarını anlat. Çevrende arkadaşların illaki olacaktır. Eğer iş bulamıyorsan yarım gün iş bak. Onlardan bulabilirsin eminim. Eşini psikoloğa ve üroloğa aynı anda götür. Ama çok basit haplarla süre uzuyor. Keşke bende erken boşlabilsem bu emin ol hediyede olabilir. Ben geç boşalıyorum eşim ancak 40 dakika dayanabiliyor. Ben boşlamıyorum bile. Kısaca bazen erken boşalmakta güzel. Ama her şeyin başı iletişim. Allah yuvana huzur, mutluluk, bolluk bereket ilgi ve aşk versin. Eşin umarım düzenli bir şoförlük işi bulur ve sana daha çok zaman ayırabilir.
19 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yorumunuz için Allah razı olsun.
- +1 yıl
rica ederim görüyorum ki eşini seviyor burada bazı çok afedersin düşüncesizler gibi ayrılayımmı dememişsin. Evlilik düz bir yol değil virajlı bolca. Ayrıca mesela ben ve eşimin hiç ortak noktamız yok ama biraz o biraz ben hep bir orta yol bulmaya çalışıyoruz. Bizde tartışabiliyoruz ama küsmeler olmuyor :).
Soran+1 yılEmin ol evi cafeye de çevirdim yazdıklarınızın kat kat fazlasını yaptım. Tel istediğim anlaşılmak. Bir kere de benim sırtıma yastık konulsun "düşünme ben hallederim sen artık düşünme" denilsin istiyorum. Birde susan birini yenemiyorum genel de böyle anlatıyorum ona da susuyor. Kavga etsek bağırsak çağırsak camı çerçeveyi indirsek belki geçecek.. Ne bileyim be amaan hayırlısı olsun
Soran+1 yılAllah razı olsun, yüreğin yorgunluk görmesin sağol.
- +1 yıl
birde şimdi aklıma geldi eşin doktordan çekiniyor olabilirmi ürolog muayenesi oldukça zor bende oldum. Afedersin çok acımasızlar özelde bile testisleride muayene ediyorlar resmen 1 dakikada öldüm öldüm dirildim. Ama gidin erken boşalma çok kolay tedavi ediliyor. Geç boşalmada ise yok tedavi :(.
Soran+1 yılDaha önce gitti ben yazmadım açıklamaya fakat verdiği ilaç çok pahalıydı doktorun onu karşılayamadı o an yani fiyat yüksek geldi bir tane hapa çok fazla fiyat istediler büyük ihtimalle çekiniyor ama ben ona beraber gideceğimizi yanından bir dakika bile ayrılmayacağımı söyledim bundan sonrasına bakacağız artık
- +1 yıl
Azıcıkta güldürelim seni. Eşimde bende haftasonları tatiliz ona diyorum dışarı çıkalım kahve içelim bir yerde bir yemek yiyelim. Anca ipinden kurtulmuş köpek gibi yürüyüp eve dönüyoruz. Kendisi kayserili ona göre her şey boş masraf. Neyseki kek, börek, poğaça, yemek, dünya mutfağı felan hepsine elim yatkın bende mutfağı akfe yapıyorum :). Yani senin kocanın kadın versiyonu bende :). Ama olsun iyi insanmı kalan her şey aşılır :).
- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın bence ilgiyi her kadın ister. Özellikle cinsellik sonuçta evliliğin bir parçası. Ama hastaneye gidelim dediğinde kabul etmiş mesela bazı erkekler bunu sorun haline getirebiliyor. Konuşarak çözemeyeceğiniz bir şey yok gibi sizin. Yoruluyor büyük ihtimal işinde dinlenmek istiyor evde de. Tabi hafta sonları için plan yaparsın. Bunuda konuşursun. Bunu Şu an yapmazsanız zamanla soğursunuz beraber gezmekten eğlenmekten. Konuşun bence
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle genel fotoğrafa bakalım, kendini bu durumda oldugun icin kesinlikle suclamanı istemiyorum cunku bu senin ana tercihin değil. Öyle olmadıgını anlıyorum cunku durumu analiz etmissin ve memnun olmadıgını hızlıca algılamıssın. İnsanlar genelde icerisinde bulundugu durumu algılayamıyor. Çözüm odaklısın ancak karsı taraftan istedigin cozume yonelik karsılık alamıyorsun bu sinir bozucu. Yalnız degilsin kitapların, filmlerin ve muziklerin var. Özel hayatında da ilgisi artsın istiyorsun haklı olarak ancak bunu buradan tartısmam hos olmayabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Kimse olmayınca evet zorlanıyorsun psikolojik olarakta yıpranman normal birazıkıp kafa dağıtmak yine de en mantıklısı bir de iş konusuna gelince eğer küçük yer ise her işe başvuru yap lmazlar torpil çok döner
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin yaşadığını yaşayan bugün sayısız insan var. Hep diyorum; koluna bileziğinizi takın, tüm gün koca yolu beklemeyin diye. Tamam senin ki farklı olsa da neden bu kadar erken evlendin. Ne dersek diyelim olan olmuş. Umarım kısa zaman içinde eşin kendisini toparlar.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. İlişkinizin boğucu halı gün geçtikçe daha büyük bir yük olacak gibi görünüyor. Bence bu ilişkide çocuk yapmak ciddi risk olur. Yerinizde olsaydım ayrılmayı düşünürdüm. Çünkü empati duygusu zayıf, bencil birisiyle aile kurup ömür boyu beraber olmak hiç mantıklı bir seçim olmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılYerden göğe kadar haklısınız ve tepkileriniz inan aşırı değil. Yerin de ve olması gerektiği kadar zaten. Evet evlilik te kadının emeği, yeri ve ciddiyeti, katılması çok ama çok önemlidir ve şikayet ettiğin konular çok ciddi ve ertelenecek, zamanla çözülür denilecek şeyler de değil. Dilerseniz konuşalım, size meler yapabileceğinize dair bir çok yol ve yöntem söyleyeyim...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunların hepsi çözülür ama eşinin de bir şeyleri oturtmak için zamana ihtiyacı var. Sende evde online ücretsiz kurslara katılıp kendini geliştirebilirsin. Cinsellikte beraber aşabileceğiniz bir şey, kocanı seviyorsan ona biraz zaman tanı üzerine çok gitme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHersey is değil. Kendine acilen meşgale bulmalısın. Kitap oku, dil öğren, örgü öğren ne bileyim kurslara git bir seyler yap. Esini de doktora gitmeye bi sekil ikna et. Cok düşünmek iyi bir sey degil. Yalnizlik ve aşırı düşünmek insani depresyona sürüklüyor. Kendine hayırlı arkadaslar edin cevre kur biraz. Böyle yalniz olmaz. Bazi erkekler ve bazı kadinlar böyle iste ne yapacaksin... zaman icinde insallah daha da düzelir
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın galiba. Sadece o gücü bekliyorum. Gücü toplayıp birşeylere adım atmak istiyorum. Ama gücüm yok. Elimden geleni yapacağım. Bu yorumunda sürekli aklımda kalacak çok teşekkür ederim,
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 🌹Insan evlenmeden önce cok fazla hayal kuruyor. Ben de herseyin harika olacagini falan düşünüyordum. Hele ki sevdigin biriyle karsilikli severek evlenmissen ohoooh toz pembe bulutlar.. cook mutlu olacaksın hep gözlerine bakacak esin zannediyor insan. Ama iste evlenip gerceklerle yuzlesiyorsun. Hem kendi karakterini hem esinin karakterini cok daha yakindan taniyorsun ve beklentilerinle yasadiklarin birbirine uymayinca bi hayal kırıklığı yasiyor insan. Bunu ben de yasadim. Cok iyi efendi bir adamla evlendim. Ama bir sürü şeyi hic hesaba katmamisim yani... biz de cok seyi zamanla ve karsilikli anlayisla aştık coo şükür. 6 yil olacak.. Zaman esleri degistirip dönüştürüyor; ya iyiye ya da kötüye. Belli ki esin iyi bir insan. Evcimen. Ama bir takim problemleri var. Cinsel sorunlar evlilikte cok önemli. Belki o da kendini yetersiz hissettigi icin senden biraz uzak duruyordur. Senin istedigin bu fantezi falan tutkulu seyleri hic esinle konustun mu? Isteklerin konusunda acik olmalisin. Bir yolunu bulup onu daha renkli bir cinsel hayata ikna etmelisin. Ama yukarida dedigim gibi cok fazla da düşünme. Herseyi kararında yasamak lazim. Guzel günler sizin olsum iyi geceler
+1 yılİkinizde haklısınız ne desem bilemedim ama yine de seninle biraz daha ilgilenmeli ve anlayışlı olmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYeni hayatınız hayırlı olsun. Erken boşalmayı önleyici sprey kullansın eşiniz. Böylece ön sevişme uzar ve çabuk boşalma isteği de.. Tabi ki sizinde hakkınız rahatlamak.
10 YorumlaKadının hakkı verilmeli oturup konuşulmalı düzgünce anlayabiliyorsa
10 YorumlaErkek ırkının yegane sorunu, evlendikten sonra eşinin tek çözümü kendisiymiş gibi kabul etmek. Yani sulanan bahçeyi susuz bırakmak. Kadını aç bırak, susuz bırak ama ilgisiz bırakma. Sende olan bu durumun farkına vardı mı?
09 Yorumla
Soran+1 yılBen karşısına geçip psikolog gibi konuştum. Onu çok sevdiğimi ama çok bunaldığımı ve cinsel hayatımızı evliliğimizi renklendirmek istediğimi bunu birlikte yapabileceğimizi, birlikte dışarı dondurma yemeyi bile teklif etmediğini ve ne kadar üzüldüğümü dile getirdim. Herşeyi ben düşünüyorum ve düşünmekten ne kadar yorulduğumu da. Bunları anlatınca üzüldü tabi ne değişti? hiçbir şey
Soran+1 yılEn basiti dimi? Ben mesela neden şu an yalnız tek başıma oturuyorum balkonda çay içiyorum. Bir kez olsun neden aynı anda uykuya dalamadık bunu sorguluyorum bir kez olsun kahkahalarla sabahlayamadık. Evliliğimiz kötü bir evlilik değil beni çok sevdiğine eminim ama neden neden neden.
Soran+1 yılAnlaşılmak istiyorum ben. Sevgi de sorunumuz yok. Anlaşılmak da sorun var. Cepte olayı çok farklı beyefendi farklı yerlere gider konu bu kelime ile..
Soran+1 yılEşimin beni cepte gördüğünü mü düşünüyorsunuz?
Adam yoğun tempoda çalışıyor belli doğru düzgün dinlenemiyor bile vücudunu zorluyor. Ha tabi bunları kır dizini otur demek için söylemiyorum. Hayat mücadelesi verirken başka şeyler düşünmeye mecali kalmıyor demek istediğim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir nevi bilerek girmişsin bu işe onlara yapacak pek bir şey yok ama cinsellik konusunda doktora gitmekten çekiniyorsa Berk Karataş diye bir YouTube kanalı var tavsiye ederim
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılEvlilik çok zor ya bence eşinin bu seninle konuşmama dışarı çıkmama konularını oturup konuşmaya ihtiyacı var. O senin evde ne kadar sıkılıp bunaldigini anlayamiyor olabilir
10 Yorumla
+1 yılİki zıt insanın evliliği böyle oluyor işte, severek mi evlendiniz?
22 Yorumla
Soran+1 yılSeverek. Zıtlık yok ortada ki.
- +1 yıl
Allahtan yok. En basiti anlattığın kadarıyla sen romantik birisin eşin değil, bu ilişkiye sen çaba harcıyorsun o hiç bir şey yapmıyor bunlar zıtlık olmuyor mu.
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayat her zaman istediğimiz gibi olmuyor. Bu hayatı sen istemedin ama sen seçtin. Bu yüzden ya katşanacaksın, ya vazgeçeceksin. Elini sakın düzeltmeye çalışma başaramazsın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen çok haklısın ama bunları eşinle oturup konuşmayı denemelisin. Bize yazmanın anlamı yok... Konuş, işe yaramıyorsa kendine başka yol çizersin
04 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum birçok kez çok üzüldü ve herşeyi düzelteceğini söyledi ama değişen bir şey yok.
Soran+1 yılTeşekkür ederim..
+1 yılPeki siz ne yapardınız demişsin ya. Ben olsam aldatırdım. Yaşadığın şeyler kolay şeyler değil kimse hafife almasın. İlgisizliğin bahanesi olamaz, cinsellikte bencillikte hakaret etmek bence…
00 Yorumla
+1 yılEşin evine para getirmek için çalışıyor ve yoruluyor annem anlatır ben daha doğmadan babam şoförlük yapıyordu zorlukları çok fazla
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunca zorluğun üstesinden gelebilecek misin illaki sabrın biyerde taşar ama umarım böyle olmaz ve mutlu olursunuz. Beni şöyle seven istekli bi kadın ne zaman denk gelecek Allah'ım kimi bulamaz kimi bulur kıymetini bilmez..
00 Yorumla
+1 yılKendin söylüyorsun çok yoğun kocan
maalesef idare edeceksin evide maddiyatıda yatağıda sen yönlendireceksin
00 YorumlaBulmuş bunuyorsun xd ne güzel rahatsın işte gez toz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlgisizlihintek basina asman imkansiz birşeybkarsilikli olmali olmazssa tek başina vcok zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana hem duygusal olarak hemde cinsel olarak kadınlığını yaşatmıyor, bir süre sonra sana bunları hissettiren bir erkeğe aklın kaymaya başlayacak biliyorsun dimi?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÜzüldüm gerçekten ve cinsellik yoksa tatmin edemiyorsa seni sıkıntı
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnapmayi düşünüyorsun
Buyuk bir hayal kirikligi ve psikolojik cokustesin zor bir donemden geciyorsunuz ama anladigim kadariyla esinin de bunu duzeltmek icin bir cabasi yok. Ek olarak cinsel hayatiniza gelirsek o daha da kotu ve duzeezse buyuk. sorunlara yol acacaktir
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam gerekiyor kestirip atamam ki..
Soran+1 yılBeyefendi ben burada özelden erkeklerle konuşup evliliğimi düzeltmek istemiyorum. Teşekkürler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnermek istemiyorum ama maddi manevi tedaviye yanaşmaz ise her türlü hak doğuyor sana, bitirme anlamında
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. senin işşin zor gerçekten. Cinsellik yok ilgi alaka yok. sohbet yok! Nasıl dayanıyorsun bu duruma
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok yorgun oluyor. Bizim için çalışıyor benim için çalışıyor. Parasının hepsini aldığı gibi elime veriyor.. Ne yapayım? Uyuya kalıyor yorgunluktan. Sen söyle bana bir şey de yani.
Soran+1 yılEvet öyle ama işte ne bu diyardan gidebiliyom ne deveyi güdebiliyom
Soran+1 yılbak mesela az önce cinsel hayatınızla ilgili aldım karsıma konustum birlikte gidelim çözelim üstesinden gelebiliriz dedim bi baktım uyukluyor e ben simdi ne yapayım birde ben defalarca kez konustum bak ilgilenmiyorsun herşeyi ben düşünüyom falanda dedim düzelticem yapıcam edicem dedi gene aynı tas aynı hamam en son bana hediye aldığın da Süpriz yaptığında doğum günümdü o da kışın ne bileyim ya öyle canım saçma bişeyin içindeyim işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılMutlaka karsılıklı ilgi olması gerekiyor ilgisiz saygısız asla olmamalı partner ile uyum olmalı
00 YorumlaHer erkek neredeyse cinsellige aç olur ozellikle yeni evlisiniz nasil olur'da 1 yilda bu kadar heyecan yitirebilir ilginc sizden de biseyler bekliyor olabilir mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılFantezi kuran benim, her gün gününün nasıl geçtiğini sorarım en sevdiği yemekleri yaparım bir kadının yapması gereken bütün ev işlerini yaparım kafamı evden bile çıkarmam ben daha ne yapayım kendime bir senedir bir çöp bir şey almadım ya ben sürekli onu düşündüm benden ne bekliyor olabilir benim aklım mantığım almıyor da
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni anlatmışsın sanki, ben mi çok şey bekliyorum bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılIlk 4tw benim için ilgı var. İlgı yoksa bn olamam
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılUmarım ilişkiniz her anlamda düzelebilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHak veriyorum doğrusun bunu eşinle konuş ilgiyi kendine çek her şey değişir
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYardımcı olmak isteriz tabiki
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaslında önem sırası tersten başlamalı. ama işin zor🤷♂️
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Neden senin gibi düşünceli bir bayana denk gelmeyiz ki şu olaya baksana aşağıdan yukarıya incelik akıyor ama karşında ki tam zıttı
07 Yorumla
Soran+1 yılÖyle demeyin ya Allah herkesin kalbine göre versin
Soran+1 yılbenim psikolojik durumum ne olacak peki?
Soran+1 yılVar ama işte vakti yok ki konuşmaya birşeyleri halletmeye. Hastaneye gitmeye bile vakti yok.
+1 yılİnşallah her şey düzelir, doktordan önce oturun kendiniz konuşun
00 YorumlaÇok üzücü bir durum gerçekten konusalimmi biraz ne dersin
10 Yorumla
+1 yılYok yok yok bu adamda bir yıl sonra hiç bir şey bulamazsın
01 Yorumla- +1 yıl
Sen elinden geleni yapmışsın
Abla zamana bırakınız.
10 Yorumla
+1 yılÇok kuru bir evlilik ayrıca tek başıma yönetemem
20 YorumlaSabredeceksin bazi şeylere
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum
Kendine mutlaka bir uğraşı bulmalısın.
04 Yorumla
Soran+1 yılbulamıyorum işte yok küçük şehir zaten
Soran+1 yılbunu yapıcam çok haklısın
- +1 yıl
Okumak istersen al bir kitap. 10. söz.
sorularlarisale.com/.../82
Zor biraz ama gelirsin istersen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılgelemezsin
hep mutsuz olursun00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellikte bencilse bu evlilik uzun sürmez
00 Yorumla
+1 yılSeninle arkadaş olalım
00 YorumlaÇok zor bi durum bi bayan icin
00 YorumlaBizde de aynı sorun var maalesef
00 YorumlaEvlilik birtakım oyunu gibidir. Tek taraflı olmaz…
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirşeyleri degiştirin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEsra ezmeciye sorabilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. İlgisiz olmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılGelinemez
00 Yorumla
+1 yılBen sana anlatamam
00 Yorumla
+1 yılHer şeyden önce onun böyle bir problemi yok gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Sen ciddi misin ya
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026