Bir evliliğin yürümediği nasıl anlaşılır, ben mi huyluyum?

İkimizde çalışıyoruz. Eve gelince o zaman kime denk gelirse yemeği yapıyor. Varsa çamaşır yıkama toplamayı ben yapıyorum. Birkaç kere denedim toplanmış çamaşırlar öyle 1-2 gece yerde kaldı. Banyoyu tuvaleti hiç yıkamaz, ben yıkarsam anca. Yoruluyorum bazen akşam lavaboya bez sürecek halim olmuyor. Gardrobun üzeri silinecek toz olmuş. Laf atıyorum ortaya hiç üzerine alınmıyor. Temizlik yaparken süpürme silmeyi yapıyor ama bi perde yıkasam neredeyse feryat edecek. Sadece güneşliği ütülüyorum, o ütülüyormuş gibi mızmızlanıyor. Çalışıyorum izinde bir gün temizlik yapıyoruz diğer gün halı yıkayamam dedim halıları yıkamaya vermek için halıları tek başıma topladım o öylece uzandı. Çocuğumuz yok hastalığım sebebiyle. Doktor doğal yolla olmazsa tüp bebek dedi ama kendisi bunun için gerekirse arabasını satmayı reddediyor olacağı kesin değil zaten boşuna neden satayım diyor. Çocuk çok da gerekli bir şey değil diyor. Zaten olsa bile tek maaşla kirayı ödeyip bize bakamaz. Çok niyeti de yok açıkçası. Baba olmak isteyen adam mesailere gider para biriktirir ama çıkan mesailer ben görüyorum adam gidebileceği halde hiçbirine gitmiyor. Ek başka bi şey yapmaya çalışmıyor. Cinsellik haftada birin üzerine nadir çıkıyor. İstekli taraf benim defalarca kırmadan nezaketle konuşmama rağmen bir değişim yok. Libido diye bir şey yok zaten sebebi yokken 10-15 gün olmadığı oluyor. Kendine bakan, spora giden bir kadınım. Cilveli davranıyorum iki gülüp yatakta sırtını dönüyor. İyi davranıyor, ilgili gözüküyor ama şahsen ben artık ev arkadaşıyız da arada helal ilişki yaşıyor muşuz gibi hissediyorum. Yaşım daha genç maddi imkanım da yerinde kendime bakabilirim.