kötü koku yoksa belki kendi doğal akıntındır. her kadının farklı oalbiliyor bazısı renksiz kokusuz akışkan (benim favorimdir) bazısı beyazımsı çeşitli tonlarda bazısıda sarı olabiliyor. Senin normlade akıntın nasıldı? normalde de sarıysa uzun zaman kendini rahatlatmadığında böyle daha koyu sarı şeklinde gelmişte olaiblir. fakat kötü koku varsa ve normal akıntının dışında bir renge sahipse antibiyotiklik olmuşsundur ve doktora gitmen lazım uygun ilaç için.
normal akıntı rengi dışında olursa ona baktırmak lazım. ha çok beklettiysen kendini mastürbasyon ya da ilişkisiz o zamanda koyu gelebilir ilk seferlerde ama bunu en iyi kendin bilirsin vucudunu sen tanıyorsun. daha önce hiç olmamış birşeyse o zaman ihmal etme baktır mikrop kapmışsındır veya üşütmüşsündür.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Doktora gitsen daha iyi gadası
Doktora gidemiyorum
antibiyotiklik olmuşsun. kokusuda kötüyse acil tedavi ettirmen lazım yoksa ciddi sıkıntı olur. temiz tut şeyini içine bişeyler sokuşturma.
Koku vs yok. Kaşıntı da yok
kötü koku yoksa belki kendi doğal akıntındır. her kadının farklı oalbiliyor bazısı renksiz kokusuz akışkan (benim favorimdir) bazısı beyazımsı çeşitli tonlarda bazısıda sarı olabiliyor. Senin normlade akıntın nasıldı? normalde de sarıysa uzun zaman kendini rahatlatmadığında böyle daha koyu sarı şeklinde gelmişte olaiblir. fakat kötü koku varsa ve normal akıntının dışında bir renge sahipse antibiyotiklik olmuşsundur ve doktora gitmen lazım uygun ilaç için.
Yani şöyle genelde de akıntı oluyor zaten şeffaf akıntı. Şu anda sarı ve böyle kalıntı gibi
normal akıntı rengi dışında olursa ona baktırmak lazım. ha çok beklettiysen kendini mastürbasyon ya da ilişkisiz o zamanda koyu gelebilir ilk seferlerde ama bunu en iyi kendin bilirsin vucudunu sen tanıyorsun. daha önce hiç olmamış birşeyse o zaman ihmal etme baktır mikrop kapmışsındır veya üşütmüşsündür.
Iyy midem bulandı hiç yalattın mı yalattığın kişiye geçmiş olsun
Of ne saçmalıyorsun ya
Beyaz normal sarı ve yeşil hastalık muhtemelen mantar diğer renkteki akıntılar daha ciddi hastalık belirtisi olabilir
Büyük bir ihtimalle enfeksiyon kapmışsındır
Nereden kapacağım ki
Belli olmaz bazen tuvaletlerden bile olabilir nerede dışarıda bir yerlerde gittiysen oradan da olabilir
Enfeksiyon var kadın doğuma görüm bi
Enfeksiyonu kendim nasıl halledebilirim
Senlik değil o kokuda yapar doktora görün 😊
Koku kaşıntı vs hiç yok.
Hımm düşündüğüm şeymi
Ney anlamadım
Hiç ağrı yanma var mı
Hayır hayır hiçbiri yok
Hayret vucudun aşırı gelişiyor demekki
Mantar olabilir mi gadası
Mantar değil
Regl döneminde mi akıyor