Güncellemeler
1 yıl
Ben sekerden suphelendim cunku birkac belirti daha vardi bunu da gordum belki bagimsizdir ama soru isareti kalmisti tesekkurler
kasimdan beri falan var ve kasidigimda yaniyor yani idrarimi yaparken su dokerken dehswt yaniyor hunharca kasidigim icin ama bu nasil gecer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
enfeksyion olabilir
Mantar bence fitil kullan duzelirr kokusu normal mi peki
vajinami koklamadim
Kokusu olur yanii eger degisikse enfeksiyonda olabilir demek istedimm kb yanlis anlasildiysam
O zaman enfeksiyon olabilir aç karnına seker olcumubysptir supheleniyorsan
Vajinal enfeksiyon muhtemelen. İdrar yolu enfeksiyonu olma ihtimali de var tabii. Doktora gidersen ilaçla tedavi edilebilir
Karın böbrek ağrılarıda varsa taş kum döküyor olabilir
hayir yok sukur
O zaman mantar olabilir ya da cinsel dürtüler
Kızarıklık var mı devamlı bir şekilde?
Devamli degil
Devamlı kaşıntı olmaması gerekiyor doktora görün mutlaka
Tesekkurler canim
Mantar falanmı var acaba
bilmiyorum doktora gitsem ailemle gitmeliyim ama onlar da bu konuda goturmez bagnazlar. kendim de gidersem neden bunun icin gizli gittinnder
Gizliden git bence madem karşılar hastalığın mahremi falan olmaz tedaviye başla bence
mantar balık gıbı kokuyor mu
Bir ara sevgilimde olmuştu
enfeksiyon var doktora git sorun büyümeden
Mantar ben buradayım diye serenat düzmüş resmen.
Dontora gitmeye ne dersin a”k
Mantar var büyük ihtimalle. Doktora git bence.
Vajinanın dışı yanıyosa tabi. İçi yanıyosa enfeksiyon veya böbrek taşıdır.
baska bir yorum da yazdim doktora gidemememin sebebi ailem. benim arka deligim hunharca kanadi burnum kanarcasina onda bile gidemedim ve bu 5 6 kez oldy sonra gecti
Yok artık sağlık söz konusu. Bizim aile de muhafazakar ama bu kadarı da cahillik ya. Neden kanadı deliğin durduk yere mi?
Hayir iliskiye girmistim sevgilimle. Biriyle kanaminin boyutunu paylastim kilcal damarlarina bir sey olmus vs demisti
Haa ilişkiye girdiysen olur tabi. Arkadan yapmamalısın. Kılcal damarların hasar almış. İyi ki daha büyük sorun yaşamadın. O kaşıntı için de mutlaka git hastaneye. Böyle olmaz.
Gitmem gerekiyor gercekten cunku eziyet gibi. Tesekkurler
Belki bambaşka bir hastalıktır bilemeyiz. Annene de söyle dayanamıyorum de. Git bence.
Doktor
gelen gecen girmis belli ki
baktrei
Kirden pistten olur iyi kesele
Mantar olabilir