Cinsel Yaşam Yarın ayvalığa gidiyoruz. Libidom çok tavan oluyor. Ne yapmam lazım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Eşimle hergün yaparız gibi ama farklı şeyler denemek istiyorum artık. Eşime söyleyemem. Aldatmamda. Ne önerirsiniz. Güncellemeler+1 yıl Güncel Yarın ayvalığa gidiyoruz. Libidom çok tavan oluyor. Ne yapmam lazım? Cevapla Aldatma Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Broker90 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bence açık alanda seks yapın kocanla, izlenme fantezisi heyecanlı olur. Onun dışında masaja falan gidin çift masajına ikinizede iyi gelecektir 0 0 Yorumla
Berkgay123 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Ablacım belliki sen aldatmak için kendine fetva arıyorsun onun dışında nasıl bir yol onersin burdakiler sana 0 0 Yorumla
SeyyahFb34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Açıkça eşine söyle swing grup v. s tatil macerası yapın 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İstemes Yorumla SeyyahFb34 +1 yıl Başka birkaç fikir daha var ama burada olmaz Yorumla Soran +1 yıl O zaman naş naş Yorumla SeyyahFb34 +1 yıl Atarlanma şunu diyebilirsin gece club da beni avlamissin fantezisi yapalım de o sırada club da tanımadığın erkeklerle sürtünme yaşa ve en son kocana git Yorumla Soran +1 yıl Amatör işler Yorumla SeyyahFb34 +1 yıl Profesyonel iş istiyorsun yapmaz diyorsun aldat diyoruz yapamam diyorsun ne s. ye ne. s.. ye geliyorsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne gibi bir tavsiye istiyosun bacım sapıklar yazacak işte sana al 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Aman yazsın okuyup geçiyorum Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ayvalık güzeldir ama suyu soğuktur. fantezine uygun. 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. bence söyle belki o da senden bekliyordur söyleyemiyordur ;) 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. cuckold tarzı ilişkiler deneyin senin isteğinin kaslı yapılı bir vücud kalın büyük bir penis uzun süreli seks 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ayvalikta oturuyorum istrrsen ben yaparim oralda yaparim inletirimde seni dogyy pozisyonunda istersen konusalim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Swinger veya culkcold? Eşiniz ister mi sizce? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İstemez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye? Siz ister misiniz? Yani snin düşüncen nedir Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Kudurukluğunu sessize almanı öneririz 3 3 Yorumla Soran +1 yıl Sonra senin gibi mutsuz ve eve kapanık birisimi olayım Yorumla ѕυrαтѕız_ĸız +1 yıl Kuduruk işte Yorumla Soran +1 yıl Öyleyim evet. var mı itirazın🙂 Yorumla
Daгкdesiгe_ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Araya tek erkek alabilirsiniz belki. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne saçma vizyonsuz tiplersiniz ya Yorumla
DISGUSTINGLIFE Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 88% +1 yıl En iyisi aldat kimse bilmez 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yanlız kalamam zaten. O riskede girmem Yorumla
İcardiii99 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 57% +1 yıl Eşinle farkli şeyler dene ozaman 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne akıllı şeysin sen öyle. Ben ne sordum sence Yorumla İcardiii99 +1 yıl Aldatmam demişsin. yapman gereken belli zaten ozaman soruda hata var Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. farklı ne denemek istiyosun? 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne gibi farklı şeyler istiyor canın? 0 0 Yorumla
muhendisbey010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı. fantezi dünyanızı genisletin 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Farklı şeyler derken ne yapmak istiyorsun mesela 0 0 Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Hem aldatmayıp hem eşine söylememekte me bileyim 0 0 Yorumla
zumbaaa67 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kestane cizilince yemesi daha lezzetli oluyor 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Buradan uluorta ne önerelim ki sana 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. farklı derken? 0 1 Yorumla İlhann06 +1 yıl kocandan başka heyecan mı arıyorsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunun icin aklimda mukemmel fikirler var, tek kelimeyle mukemmel.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl bende ayvalıktayım tatilde.. kaç gel yanıma..🤷♂️ 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyon dede Yorumla Soran +1 yıl Sus dede Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bırak şimdi nakarata bağlama.. son fikrim iyi değil mi sence. hem bir şey soruyorsun fikir istiyorsun, hem cevap beğenmiyorsun Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Farklı şeyler derken ne istiyorsun 0 0 Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Eşine söyleyemeyecek kadar isteğin ne olabilir ki 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Farklı şeyler derken? 0 1 Yorumla mceviz +1 yıl Eşinle konuş Yorumla
hayathayatdelice Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. ne meesela farklı şeyler 0 0 Yorumla
Kıvanç92828 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Ayvalıkta nasıl geçiyor günler umdugun gibi mi 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. yapmadıkca duser 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne gibi şeyler 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bebişkom nasil seyler lazım sana Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. sanal dene knkas 0 0 Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Denizde yapın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Bence açık alanda seks yapın kocanla, izlenme fantezisi heyecanlı olur. Onun dışında masaja falan gidin çift masajına ikinizede iyi gelecektir
Ablacım belliki sen aldatmak için kendine fetva arıyorsun onun dışında nasıl bir yol onersin burdakiler sana
Açıkça eşine söyle swing grup v. s tatil macerası yapın
İstemes
Başka birkaç fikir daha var ama burada olmaz
O zaman naş naş
Atarlanma şunu diyebilirsin gece club da beni avlamissin fantezisi yapalım de o sırada club da tanımadığın erkeklerle sürtünme yaşa ve en son kocana git
Amatör işler
Profesyonel iş istiyorsun yapmaz diyorsun aldat diyoruz yapamam diyorsun ne s. ye ne. s.. ye geliyorsun
Ne gibi bir tavsiye istiyosun bacım sapıklar yazacak işte sana al
Aman yazsın okuyup geçiyorum
Ayvalık güzeldir ama suyu soğuktur. fantezine uygun.
bence söyle belki o da senden bekliyordur söyleyemiyordur ;)
cuckold tarzı ilişkiler deneyin senin isteğinin kaslı yapılı bir vücud kalın büyük bir penis uzun süreli seks
Ayvalikta oturuyorum istrrsen ben yaparim oralda yaparim inletirimde seni dogyy pozisyonunda istersen konusalim
Swinger veya culkcold? Eşiniz ister mi sizce?
İstemez
Niye? Siz ister misiniz? Yani snin düşüncen nedir
Kudurukluğunu sessize almanı öneririz
Sonra senin gibi mutsuz ve eve kapanık birisimi olayım
Kuduruk işte
Öyleyim evet. var mı itirazın🙂
Araya tek erkek alabilirsiniz belki.
Ne saçma vizyonsuz tiplersiniz ya
En iyisi aldat kimse bilmez
Yanlız kalamam zaten. O riskede girmem
Eşinle farkli şeyler dene ozaman
Ne akıllı şeysin sen öyle. Ben ne sordum sence
Aldatmam demişsin. yapman gereken belli zaten ozaman soruda hata var
Kafaya koymussun sen aldatacaksın.
farklı ne denemek istiyosun?
Ne gibi farklı şeyler istiyor canın?
fantezi dünyanızı genisletin
Farklı şeyler derken ne yapmak istiyorsun mesela
Hem aldatmayıp hem eşine söylememekte me bileyim
Tam olarak ne istiyorsun
öne patlıcan arkaya salatalık sok
Kestane cizilince yemesi daha lezzetli oluyor
Eşinle araniza 2. Erkegi almak gibi mi
Buradan uluorta ne önerelim ki sana
farklı derken?
kocandan başka heyecan mı arıyorsun
Bir de aldatsaydın, kepazeye bak
Bunun icin aklimda mukemmel fikirler var, tek kelimeyle mukemmel..
bende ayvalıktayım tatilde.. kaç gel yanıma..🤷♂️
Ne diyon dede
Sus dede
bırak şimdi nakarata bağlama.. son fikrim iyi değil mi sence. hem bir şey soruyorsun fikir istiyorsun, hem cevap beğenmiyorsun
kendini esine birak ne yaparsa bahtina
Yeni şeyler denemeni öneririm
Cuckold en iyisi🙈😈
Farklı şeyler derken ne istiyorsun
Eşine söyleyemeyecek kadar isteğin ne olabilir ki
Farklı şeyler derken?
Eşinle konuş
ne meesela farklı şeyler
Ayvalıkta nasıl geçiyor günler umdugun gibi mi
üstsüz güneşlen
Şanslıymış
yapmadıkca duser