Otobüste felan giderken sürekli erekte oluyorum. Zor durumda kalıyorum elimde çanta poşet varsa öyle kamufle ediyorum. Şimdiye kadar hiç seks de yapmadım artık mastürbasyon da yapmak istemiyorum. Sürekli seks düşünen biri olsam belki tamam diyeceğim ama durduk yere istek geliyor hayvan gibi. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılİKİ SEÇENEĞİN VAR. YA RED pil kuramını benimseyip manita peşinde koşman. Zira Türk kızları, gerçekten veriyor. Önemli olan, avlanma taktiğini bilmektir. Ya da ŞAP kullanman. Zira ben, parasız olduğum zamanlarda şap kullandım. Zira sevgili yapmak demek, aylık asgari ücretin yarısı demek. Böylece şap, 2017-2022 arası benim libidomu düşük tuttu ama bir daha da kullanmam. Zira libido düşüklüğü, psikolojimi bozuyor. Peki RED pil kuramı nedir ve sana manita yapmanda nasıl yardımcı olacak?
Peki Red Pil kuramı nedir?
Red pil, kadın ve erkekler arasında ilişkileri düzenleyen temel kurallardır Red pil kuramı, kadınların hoşlandığı erkekleri doğru olarak tanımlayıp eksik erkekleri tam erkek etmeye çalışır. Red pil kurumlarının tamamının doğru olduğunu, gerçek hayattan görüyoruz. Zira red pil kadınların; güçlü, özgüvenli, kendisine fazla değer vermeyen , böylece sıradan erkek izlenimi oluşturmayan erkeklerden hoşlandığını belirtir ve böyle erkek olmayanların da nasıl böyle erkek olacağına dair tavsiyeler verir.
Gerçekten de kadın ilişki uzmanları, bu tür erkeklerden hoşlanıldığını doğrular ve benim kız arkadaşım da doğruluyor.
İşte Bu tür hoşlanılan erkeklere alfa, aksine beta ( zengin olmadıkça talep görmeyen erkeklere) deniyor. Beta olmak da çok kötü bir şey olup ancak paranla Kadına ulaşırsın demek. Ancak hiç bir kadın zengin beta erkeğe, alfaya verdiği zevki vermez. Çünkü kadınlar, duygusal varlıktır... Bu arada Kadınları da kınamamak lazım. Zira kadın, yaratılışı gereği koruma iç gücüsüyle hareket edip güçlü olan alfadan hoşlanır
Işte redpil alfalaşma evrimini başlatınca, sorun burada başlıyor. Çünkü kadınlar beta çoğunluğun, alfalaşmasını istemiyor. Zira kadınlara; güzel mesajlar atıp egosunu şişiren, seks talep etmeksizin ( bir gün bana döner umuduyla ) pahalı hediyeler alan ve hat da evlenen erkeklerin hepsi beta. Alfa erkek ise, asla kadının egosunu tatmin etmez ve fazla ilgi göstermez. Alfayı, çekici hale getiren de budur. Sıradan olmamasıdır!
Şimdi gelelim, betayla evlenen bakire olmayan kadınlara. Şimdi Kadınlar, 30 yaşlardan sonra alfa bir erkekle evlenemiyorsa , maddi durumu iyi olan beta erkekleri tercih etmek zorunda kalıyorlar. Bu durumda Çocuk olana kadar iyi davranıyor, istemeden seks yapıyor ki ( sevmemesi nedeniyle) betalar çocuk varken genelde boşamıyor. Çünkü çocuklarına, fena sahipleniciler. Çocuk olduktan sonra kadınlar, beta eşi boşamasın diye hafta bir seks yapıp genelde alfa erkeklerle eski günlerine geri dönüyorlar. Çünkü beta erkek, asla alfa erkeğin verdiği tutkuyu veremez. Aynı tatmin olamamaktan, alfa erkek de beta kadını aldatıyor. Bunu, Red pil de belirtip tarafsız olduğunu beyan ediyor.
Ama Red pil, büyük alfalaşma evrimini gerçekleştirebilirse, bu kadar kolay kendine köle bulabilir mi? Elbette hayır.
Bunların da hiç biri uydurma olmayıp aynısını kadın uzmanlar da söylüyor. Bunların en önde geleni, Psikolog Buse Aydın olmakta. Kaldı ki çevremden de kadınların, beta eşlerini aldattığını çok duyuyorum.
Ha kadın bakireyse ve seviyorsa, beta erkeğe sadık oluyor. Bunu da belirteyim ki bunun da örneğini gördüm. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamıyor. Ama bakire olmayan kadının, kadınların itici bulduğu beta erkeğe sadık olduğunu duymadım da görmedim de. Çünkü karşılaştırma yapıp eski erkeklerini özlüyor. Tamamen, normal bir durum.
Bu arada , kadınların alfa erkek istemesi doğaldır ve saygı duyarım. Ancak beta erkeklerle evlenip duygularıyla oynamanız çok yanlış
01 Yorumla
Soran+1 yılRedpill i biliyorum hocam da şu an derdime çare değil bu uzun bir süreç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de öyle
Seks düşünmüyorum ama erekte oluyorum
Anlamıyorum00 YorumlaHormon testi yaptırmanda fayda var.
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi hormonun dengesizliğinde bu tür bir durum yaşanır?
+1 yılPatlamaya hasır bombaa
00 Yorumlaİşin zor
21 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle. Hiç ummadığın zaman aklına geliyor ve bummm :)
+1 yılBende ya kalkık geziyorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım