2 yıllık erkek arkadaşımla sevgili olma kararı aldık 1 haftadır sevgiliyiz fakat her gece hatta sadece geceleri sexting konuşmak istiyor ben her gece red ediyorum ve her gece tekrar tartışma başlıyor sevgilimsin senle konusmicamda kimle konuscam diyor ben hak veriyorum fakat 1 haftalık sevgiliyken konuşulması taraftarı değilim diyorum fiaat her gece aynı tanatana aynı olay sizce ne yapmalıyım yani içimden gelmiyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ergen abaza işte.. seni seks partneri olarak görmüş ve seninle seksting konuşmak zorunlu olarak sana yavsiyor. Sevmediğim gereksiz nefes fazlalığı
Seninle ilgili ilişkinizle ilgili kadin/erkeklerle ilgili cinsellikle ilgili genel düşüncelerini öğrensen... Bir şeyler daha tam değil gibi
Bir mesaj ne var ki yazsan dusuncesinde
Tam olarak böyle söyledi yanu
Pazarlık yapmaya girişmiş asıl konuları atlıyorsunuz
Sevgilimsin senle yapmicsm da kimle yapcsm ne lan sanki zorunda gibi mal mk nerden buluyorsunuz
Djjensjensjesndjnd bende bı bilsem vallahi
Bu seni ihtiyaç modeli falan mi sanmış mk böyle tipten bı s1k olmaz.
He jinhsmak isteyen konuşurda ima eder sende sıcak bakıyorsan spontane gelişir
Ben daha ilişkinin başında böyle şeyler istemiyorum henüz dedim sorun olur mu dedim olmaz dedi xjdmxkxnjddn sonuç bu
Kararında emin olduramiyorsan , sözünü geciremiyorsan daha çok şeyler duyarsın emin ol
Ne kadar uzun mesajlar yazdım bir bilsen hayır üstüne ameliyatliyum yani didkdkemsoemdj
Ben devamına bişi diyemem sizin ozdl hayatınız sende ciddi ol lafını bildir ki ben böyle tipli birini kız olsam 1 dk barındirmsm ima etmek farklı senle yapmicsmda kimle yapacakmışmis
Haklısın tesekkkur ederim
Sana dönmesinin nedeni belli işte sadece seninle yatmak
Ee konuşun kimle paylaşacak bu adam ki? Seni istemesi güzel bişe değil mi?
Yani saçma. Uzak mesafe olsa belki o da her gece değil. Yaprak tadı verir
Bazıları öyle ben çok sanal sevmem örneğin zorlarlar yok dedikçe...
Erkekler sevmez zevkini düşünür belli bir yasa kadar
Senin canın istemiyorsa karşındaki kişi bunu diretmemeli.
Adamın amacı döl atmak sadece sevgililik falan hikaye
Konusmadiginda nasil tepki veriyor o onemli.
Tartışmaya giriyor off luyor işte trip atıyor
Istekli olabilir normal ama kavga cikariyosa problem var. Sevismek istedigi icin senledir. Seni istedigi icin sevismek istiyo olmasi gerekir. Bu tam tersi. Odak baska. Ona gore tavir almalisin
Tavrım. hep net ama uyuyalım der çeker gider genelde ayrilmaliyim?
Ayril sektirsin gitsin. Icten gelir iki taraf ister gunlerce sevisirsin tamam. Ister sen istemezsin bozulsa da yansitmamaya calisir yine tamam. Ama tavir yapiyosa isine baksin yol ver onemli olan sen degilsin sikini rahatlatmak belli ki.
Haklısın teşekkür ederim vallahi i
Yol ver he
Klasik erkek ya amacı cinsellik ise yol ver
İstiyosan isterse 1 günlük olsun konuşulur
İçinden gelmiyorsa seni zorlamaya hakkı yok
Sevgilin haklı
Ne alaka
Cinsellik ilişkinin bel kemiğidir
Birinci günden mi sjsnsjndd
2 senedir tanıyorsun çocuğu. Muhtemelen aklında hep seninle olmak vardı
Ama benim yoktu
O seni deli gibi arzuluyor ve senden karşılık bekliyor. Sen de öyle değil misin?
Hayır makesef yani benim için bu kadar basitten ibaret değil içimden gelmiyor ki ilsikinin başında da soylrdim bunların erken olduğunu sorun olur mu dedim olmaz dedi
Üzücü olmuş o zaman çocuğun biraz daha beklemesi gerekecek
Yani evet
konus
Hayır
Olur neden olmasin
Bence haklı olması gereken de bu
Kim
Sevgilin haklı
Niye
Sevgilisini arzulaması çok doğal? Yani sevgilinle aranda böyle bir mesafe olması hoş değil.
1 haftalık biriyle olması normal mi
Gayet normal, seksting’i çok abartıyorsun bence. Sanal bir şey altı üstü gerçek bile değil.
Daha bir kez yüz yüze görüşmedik
Ee içimden gelmiyor
E tamam işte boşuna kasıyorsun. Bu konunun detayını sana anlatayım ama buradan değil yorumda kaldırılır olur mu
Olur
Ulaş bana