- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBekar çiftlerin evlilerden daha çok seviştiği şeklindeki bir genellemeyi kesin bir gerçek olarak nitelendirmek doğru değil. İnsanların cinsel aktiviteleri çok çeşitli faktörlere bağlı olarak değişebilir ve her birey, ilişki ve yaşam tarzı farklıdır. Bu nedenle bu tür bir iddiayı genel bir kural gibi değerlendirmek yanıltıcı olabilir. Evli veya bekar olmak, kişinin yaşam tarzını ve günlük rutinini etkileyebilir. İş stresi, çocuk bakımı gibi faktörler cinsel aktiviteleri etkileyebilir. Her ilişkinin cinsel uyumluluğu farklıdır. Evli veya bekar çiftler arasında cinsel uyumluluk farklılık gösterebilir. evlilik durumu veya bekarlık, cinsel aktiviteyi belirleyen tek faktör değildir. İnsanlar arasında büyük varyasyonlar vardır ve cinsellik konusundaki deneyimler ve tercihler kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Bu tür genellemeler yerine, her bireyin kendine özgü olduğunu ve cinsel yaşamın birçok faktörden etkilendiğini unutmamak önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İstatiksel ihtimal dahilinde evet. Evliler 1 kişi ile yapmak zorunda. Her şey partnerin baş ağrısına bağlı. Ama bekarlar için şöyle bir ihtimal hesabı var.
Ülkede 38 milyon karşı cins var, bunların
yarısı evli olsa kaldı 19 milyon. Bunlarin da
yarısı 20-30 yaş aralığı olsa 9,5 milyon
Bunların yarısının ilişkisi olsa 4,75 milyon
Yarısi “sana bakmaz” desek 2,375 milyon.
Yarısı lezbiyen olsa 1,1875 milyon. Yarisi
“güvenemiyor” diyelim kaldı 593bin. Yarisı
görücü usülü evlenmeyi beklese 296 bin.
Yarisi “ilişkiyi gereksiz” bulsa 148 bin
Yarısı evden çıkmıyor desek 74bin, yarisI
sosyal medya kullanmasa 37bin, yarısi
telefon kullanmasa 18 bin, yarısının belalı
abisi olsa 9bin, yarısı akademik kariyere
odaklansa 4500, yarısı izdivaca katılsa
2250, yarısı eskiyi unutamasa 1125, yarısı
ilişkiye hazır hissetmese" 562, yarisI
bugün ölmüş olsa 281, yarisı 140, yarisi
ruh hastası desek 70, yarısı arkadaş olarak
görse 35, yarisının adı çikmiş olsa 17, yarisı
çevremizin eski sevgilisi olsa 8,5 kalır,
yarısı senin eskiler olsa 4,25, yarısı akraba
desen 2,125, yarısinı da sen beğenmesen
1 kişi 625 gram kaliyo.1.625 gram kişi > 1 kişiden. Kesinlikle doğru bir teşhis 😂😂
14 Yorumla- +1 yıl
Gayet açıklayıcı ve net olmuş eline emeğine sağlık 🙏 artık istatiklere göre hareket edicez 😂
- +1 yıl
💁💁💁
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana gelen danisanlarin cogunun sikintisi
019 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDiger sorudaki psikolog ben😀
- +1 yıl
Hoş geldin sayın piskolog beyefendi 😂
- +1 yıl
Bu sorunlar bizim milli sorunlarimiz oyuzden sana bu şekilde sıkıntılarla gelmeleri çok normal millet aç aç 🤣
Cevap sahibi+1 yılEvliler de ac ama neden yapmiyolar peki sence😀
- +1 yıl
Bunun cevabı okadar basit ki ben başka bir soruda bunun cevabını belirtmiştim dün
- +1 yıl
Çünkü evliligin sorumluluğu ağır olur heleki çoluk çocuk olduktan sonra evdeki davranışlar , giyinisler , konuşmalar kısıtlanır daha temkinli davranilmaya başlanır buda evlilikteki heyecanın bitmesine ve monotonlaşmasına sebeb olur evli insanların yeni heyecanlar aramasına sebeb olur özellikle de evli erkeklerin aldatma dürtüsünün altında yatan en önemli unsurdur budur bazı kişiler her Nekadar bu uyuma ayak uydursalarda çoğu kişi yaşadığı ilişkiyi yetersiz ve heyecansız bulur evliliklerde ne zaman ki çocuklar doğuyor o fantezi ve heyeyacan bununla birlikte kayboluyor ikinci sebebte biz kadınlar. Özellikle çocuk olduktan sonra kadın olduğumuzu unutuyoruz anne vasfına bürünüyoruz eşleri ikinci plana atıyoruz mutlumusun açmısın tokmusun diye sormuyoruz esimixi ihmal ediyoruz vaktimizi paramızı , herseyimizi çocuklara ayırıyoruz evet bu konuda çok hataliyiz kabul ediyorum ama annelik vasfı bizde ağır basıyor bunu istemsizce yapabiliyoruz ben bunu yapmıyorum diyen kadın yalan söylüyordur bizim en büyük hatamız çocuk olduktan sonra kadın olmayı unutmak oluyor acı ama gerçek bu. Eşlerde kendilerini boşlukta hissediyor sana ya da reel aldatma eğilimine baş vuruyor
- +1 yıl
Benim nacizane fikrim bu , gerek araştırmalarımdan gerekse izlediğim filmlerden ya da çevremde gözlemlediğim kadarıyla bu sonuca vardım sayın piskolog beyefendi 😂
Cevap sahibi+1 yılCok dogru diyorsunuz peki ayrildim demissiniz
Siz bu sebeplerden dolayi mi ayrildiniz?- +1 yıl
Hayır benim evliliğimin bitme sebebi eşim değildi ben kaynanamla sorunlar yaşadım aynı evdeydik bilmiyorum neden kadın beni benimseyemedi bir türlü , oglunumu paylaşmak istemedi beni mi mi oğluna layık görmedi anlamadım gitti sürekli bir laf sokma beğenmeme gibi yaklaşımlara girdi 10 yıl evlilik geçmişim var. Eski eşimle de şahsi hiç bir sorunumuz yoktu şuanda da yok ayrıldık ama düşmanda değiliz ihtiyaç halinde konuşup görüşüyoruz ben bu hayatta herkese kendimi sevdirdim işimde , ailemde, komşularım tarafından , okulumda ama naptiysam ne ettiysem kaynanama kendimi sevdiremedim 😔 öyle işte... Nasipten öte yol yok.
Cevap sahibi+1 yılOyle ama ayni evde ne isiniz var yahu belki giderdi evlilik ayri evde
- +1 yıl
İlk başta ayriydi zaten kaynanamın eşi rahmetli olmuş yıllar önce. Tek yaşıyordu memlekette sonra ysnimiza geldi sonra olanlar oldu zaten
- +1 yıl
Birde biz bunları beden konuşuyoruz ki 😂 olan olnus biten bitmiş 🤣 kendimi piskoloğa gitmiş gibi hissettim şu an 😂
Cevap sahibi+1 yılGelmiyosunki dm ye😂
- +1 yıl
Seninle konuşamam ama 😂
Cevap sahibi+1 yılNedenki
- +1 yıl
Seninle konuşamam ama, çünkü annem yabancılarla konuşma dedi 😂 sizi tanımıyorum çünkü 🤣 şeker çikolata filan verirlerse sakın alma dedi 🤣
Cevap sahibi+1 yılVermem bisey ben😀
- +1 yıl
Ayyy içime su serptin valla 😂 neden çünkü sen olaya tıbben yaklaşırsın
Cevap sahibi+1 yılEklesene cidden
Çünkü bekar çiftlerde sorumluluk yok. Geçim, çocuk derdi yok😂
Evlenilince otomatik olarak bazı heyecanlar yerini monotonluğa bırakıyo. her şey gibi seks de görev haline geliyo.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Elbette öyle , öyle olmasıda normal, onlar hala keşifteler, evliler hayat mücadelesinde , hele bir de çocuk varsa kafa kaşıyacak vakitleri yok
22 Yorumla- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka diyecektim ama vazgeçtim. Evet doğrudur. Bekara karı boşamak kolay olduğu için isterse o kadın iyi sevişmesin dakkada kapının önün de bulur kendini. evli olan öyle mi*Hadi len bitir işini yatçen, uyiceeem leeennnn!
00 Yorumla
+1 yılHangi bekarlar onlar ya 😂 ben de bekarım hani nerde
41 Yorumla4 aydır yalnızım, buna rağmen yıllık bazda baktığımızda, çoğu evli arkadaşımdan daha fazla sevişmiş durumdayım.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılBu doğruda olabilir. Yanlış da olabilir. Ama KS sitesini göz önünde bulundurursak doğru olma ihtimali ağır basıyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBekar var bekar var, evli var evli var.
Bir çok değişken faktöre göre farklı olasılıklar çıkar bundan.
00 Yorumla
+1 yılÇok doğru sende bekardin bir ara buluşalım istatistik yürüsün
02 Yorumla- +1 yıl
Cvp vermiycen mi
- +1 yıl
Sustummmmm bazen susmak en güzel cevaptır derler
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Herkes sevişiyor arkadaş ya
16 Yorumla- +1 yıl
Aynen yaa millet sabah akşam sevisiyor ben evde oturmuş çaya bisküvi batıyorum zalimsin hayat 😂😂
- +1 yıl
Ahhh bizde nerde o şans 🤣 balık olsam vapur çarpar 😂
- +1 yıl
Valla düşer 😂 insanda şans olucak 😂 Allah yürü ya kulum demeyince olmuyor 😂 yuruyemiyorsun kimseye 😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Aynen katılıyorum. biri bitiyor diğerine başlayan gençler cok
00 YorumlaEvet. Kadinlar nikah defterini alinca dukkani kapatiyorlar 🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBekarım çiftim nerde bilmiyorum ama evlenmeden olmazcıyım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKendinden örnek vere bilirim evet kesinlikle ame bir türlü dibini bulamadım
01 Yorumla- +1 yıl
Haftada 3 4 oluyor yinde yükselme bitmiyor
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Acı gerçek ama doğru maalesef sonra da evlenınce boşanmalar artıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim de artık zamanı geldiğini düşünüyorum gerçi cesaretsizlikten kaldı bu zamana kadar da bakalım ya olur heral
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış bir teori abla. Dullar daha çok sevişir teorisi öne sürüldü şimdi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğrudur diye düşünüyorum bende. Evlilik bazı heyecanları öldürüyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. bilemıyorum bekar arkadaşlarla bu konuyu konuşmuyoruz
00 YorumlaKeşke bizim de önümüzde açık büfe olsa ve değerlendirsek ama maalesef her gün pilav yenmiyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvliler seviştik lerini belli etmiyor sadece yoksa onlar daha fazla sevişiyorlar bence
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen evli misin merak ettim
- +1 yıl
En son sorduğum soruya bakarsanız bunun cevabını bulmuş ve kısaca beni tanımış olursunuz zaten
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim 💁
doğru çocuğu olanlar ayda1 s2şyordur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılkişiye göre değişir bu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılYalan 🙄nerden biliyorsun diye sormayın 😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBilemedim ben bekar iffetli erkeklerdenim 😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 595 cevap paylaştı. Evet doğru, kendimden biliyorum 🤣
00 YorumlaEvli olmadığıma göre doğru olabilir asdjdk
00 YorumlaValla biz daha çok yapıyoruzdur bekarlardan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki de yanlış
00 Yorumla
+1 yılDoğrudur her gün yapsam doymuyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılEvet doğru bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yalana bak yalana.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılgenel geçer bir teori bence.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Bence doğru 🙈
00 Yorumla
+1 yılDoğrudur. Çocuk olunca rahat kaçıyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bekar olarak haftada 3 kez , evlileri bilmem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGerçekçi olması için bir sebep yok.
00 YorumlaÇok doğru
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılDoğrudur muhtemelen
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Doğru sayılır
00 Yorumla
+1 yılabsolutely true
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru bence ahshj
21 Yorumla- +1 yıl
bence de xsğspwoeoepepwp
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlginç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Belli olmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi