şöyle düşünün, biraz sert ol dedim diye küsüp kalktı gitti..
Eziyet üstüne eziyettir.
Duygusal olması daha iyi.
Cinsellik olsun da gerisi fark etmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
şöyle düşünün, biraz sert ol dedim diye küsüp kalktı gitti..
Ben bir erkek olarak bu konu hakkında şunu söyleyebilirim ki;bir kadın olarak bence duygusal bir erkek arkadaşın olduğu için mutlu olmalısın. Bence sevgilisine veya eşine karşı en sadık;onu en çok düşünen, seven insanlar duygusal insanlardır... Tabi ne kadar duygusal olduğunu bilemem ama her şeyin fazlası nasıl zararsa duygusallığın fazlası da zararlıdır, bu konuda belli bir sınır olmalıdır. Bu konuda sana katılabilirim... Küsüp kalkıp gitmesi de saçma bence ama acaba sen bilmeyerek de olsa, onun yanlış anlayacağı bir şekilde söylemiş olabilir misin? Bence bu yönden de düşün.
Bir erkek olarak erkeklerin cinsellik konusundaki şu triplerine uyuz oluyorum.
U L A N biraz mantıklı olalım arkadaşlar. Sert ol dedi diye ezik olduğunu falan mı söyledi. Sert olmak sanki herkese göre daha iyi olan bir şey. Kişiden kişiye değişir. Kadın sert istiyorsa bunu senden ister sen de ona göre davranırsın. Şefkatli bir şey istiyorsa ona göre davranırsın.
Çocuk gibi trip attın da ne oldu. Asıl şimdi ezik yıkık oldun.
Yok şeyi kısa diye, yok erken boşalıyor diye kompleks yaparlar. Olum tamam bunlar kötü şeyler ama çoğu erkek böyle. Rahat ol. Çözümleri öğren uygula. Artı kadına obje muamelesi yapma, değer ver. Zaten sırf bunu yapsan direkt 10 adım öne geçeceksin.
Karşılıklı duygusal şekilde sevişilir ama seks esnasında duygusallıktan kaynaklı yine sert olunur, orada sahiplenme, sahipleniş şekli gün ve gün arttığı içindeki sahiplenme isteği o yüzden sahipleniş şeklinde sertlik olucak senin olmasını istediğin kişiyle yapıyorsun ve bunları yaşarken zaten senin olucak kişi yalnızca sana ait ama burada duygular devreye giriyor, konuşarak yapılması lazım bence sevdiğin kişiyle yaşacağın duygusal yüklü seks.
Arkadaşın kaçması ilginç olmuş yorumsuz kaldım bu detaya. Seni sevdiğinden sana kıyamadı mı acaba canın acır endiyesi mi yaşadı acaba?
Merhaba,
Her şeyin fazlası zarardır ama her zaman değildir yani en azından benim için, ben her türlü şeye varım! 😅
Duygusal romantik seksi de severim serti de her türlüsü hoşuma gider! 😅
Küsüp kalkması çocukça olmuş! 😅
Birbirimizin isteklerine saygı duymalıyız! 😅
Cevap
88Cevap
Benim için duygusal olması daha güzel tabi ki de. ama hem duygusal hem de sert olmalı sevdiğim kadın yine de kişiye göre değişir Duygusal bir insanla cinsellik yaşamak, ilişkinin dinamiğine, partnerlerin duygusal uyumuna ve iletişimine bağlı olarak değişebilir. Herkesin duygusal ihtiyaçları, cinsel tercihleri ve deneyimleri farklıdır. Bu nedenle genel bir cevap vermek zordur. cinsellik ve duygusal yakınlık karmaşık bir denge gerektirir. Her iki tarafın da ihtiyaçlarını anlayışla karşılaması, iletişim kurması ve rahat hissetmesi önemlidir. İyi bir iletişim ve anlayışla, duygusal bir insanla cinsellik yaşamak tatmin edici ve anlamlı olabilir.
Yani şahsen bende erkeğin biraz daha sert olmasını isterim kadına oranla , tabikide canını yakmayacak sevdiği insanın ama biraz ağır olmak yani o erkekliği hissettirmek kadına da güç verir psikolojik olarak , daha güvende bile hisseder yani ve de çok alıngan erkek sevmem yani uyuz olurum
Kadınlar benden hep uzaklaştı ben alınganlık hiç etmedim aksine hep iyi davrandım ama yine de terk ettiler beni
Kadınların ruhundan da anlamak gerek bunu anladım ben hayatta
Çok iyilik de yorar , çok alınganlık ve ya terslik de , denge kurmak zor ayrıca maddiyat , güç , fizik , bilgelik her şey etkili yani bir iliskide
Ben mi @albatrosibo
evet
?
Niye bulayım ya ahahah gizli yorum yapmışım 🥲
ah kalbim. bu kadar acımasız mısın aşk olsun. hiç mi kalbin cız etmez
Yoo hiç etmedi cız mız
o derece yani. burcun ne ki senin?
Terazi
ooo demek terazi. üni okuyorsun sanırım yaş kaç
Terazi kadını dengesiz olur ama ortamın dengesini kendisi ayarlar.
Ya arkadaş yorumları kes ya.
Sanırsın erkeklerin hepsi Rocco , kadınlarsa Carmen Electra ya.
Basitce açıklıycam seks insanın heyecanını arttırır, tabi bu da soğukkanlı davranmasını engeller. Beklenmedik komik olaylar felan bile olur. Tabi tecrübesizlik vs. ler felan da olabilir de. benim kafama takildi ya
Arkadaş burada bakıyorum da yorumlara bu insanlar nerde?
Biz mi sevişmeyi bilen birine denk gelmedik, yoksa hepsi mi sevişmeyi yatağa kömüş gibi uzanmak sanıyordu?
Biseksüel yahut eşcinseldir. Biseksüelse sıkıntı olmaz daha arzulu oluyorlar duygusal yaşamaları seni etkiliyor. Ama eşcinselse kiiii küsüp kalkıp gitmeler falan bence eşcinsel, seni cinsellik için kullanıyor demektir bu durumda da. Kim kullanılmak ister?
3. Madde ne allasen cinsellik olsun da farketmez falan😂 nasıl farketmez ya bi çok hissetmemek var bi de zevkten bayılmak var nasıl fark etmiyor? 🙄
Sen ya da sert isteyenler gel benimle dene bak popon kip kirmizi olmazsa yandim birak beni desende elimden cikma sansin yok. 50 dakikan dolmadan kacma sansinda yokk🤣🤣 mutlaka benim kucakta ziplican. gerisini sen düsün ya da hayal et
OHAAAA HAHAAHAHAHAHHAA ohaaa cidden mi knk? Wisjssjsjsjaj whahahahahaha ahahahahaha knk saka de sksnssjsnsnsnsnsnsjssbsjwjwjwjw knk jssnsjsbajsjsjnajahaa eziyet kelimesine hakaret oldu Şu an dahada beteri
Bu nasıl bir saçmalık böyle. Duygu beyinde yaşanan birşeydir cinsellik fiziksel adam cinsellikte de tavus kuşu tüyü gibi davranmaya çalışıyorsa cinsellikten haberi yoktur.
Cinsellik kan ter gözyaşı demektir.
Bende buradaki yorumlara göre normalde nezaket içerisinde davrandığım birileri ile birlikte olursam onlara sert giderim diye düşünüyorum çünkü cinsellikte sertlik ön planda olması gerektiğini düşünüyorum.
Zıplatırdım ben yerinde olsam onu.
Bu derece alıngan biri, kendi gibi birini bulmalı.
Seksin sertliği konusunda benzer zevklere sahip olmak sağlıklı bir ilişki için önemli bir kriter.
30 yaşından önce cinselliği anti romantik bir durum olarak görürdüm. Şimdi gayet doğal bir şey olduğunu anladım. Romantik olması partnerin daha güzel bile olabilir.
Fazla Östrojen sahibi, şahsen ben rolleri değiştirirdim 🤣
hahahah sesli güldüm çok kötüsün :D
Duygu olmalı zevk açısından ama ileri süreçte sert davranmaz bu sorun
Cinsellik konusu tamamen farklı bir dünya iki insan da birbirini anlamalı birbirinin isteklerine karşılık verebilmeli...
Yorumları okudumda. Bu kadar pisliğe bu kadar afetı neden yaşadığımız ortaya çıkıyor. Birde erkeklere sapık ve sapkın der mk kezbanları
Katılıyorum
Abi çok saçma ya hahaha kız olarak sen yapsan yine neyse dicem hadi de ki kız erkek fark etmez ama erkeğin yapmaso daha da abes olmuş yani 😀🙄
Kadına odaklanan erkek beta duruma kendini düşürüyor ilişkilerde. Erkek adam işine gücüne kendine ve hedeflerine odaklanmalı. Bunu sende farkedeceksin
Kadın açısından eziyet, erkekler önemsemez genelde yapar geçer ama erkekleri bile baydırabiliyorlar.
Duygusal insanı çok sevmem mantıklı insan gelsin benim karşıma kendinden emin herşeye trip atıp kusmeyen dik duran bu ne sert yap diyince küsüp gitmek ne kendini geliştirsene bee adam 🤣 atın var meydanın var 🤣
Hard olacaksın kadına karşı aklında kalasın
Atın var, meydan var. Eeeee silah da doğuştan var. Ne denilebilir ki?
Sen de haklisın kadın.
Aşk ile yapılan seksin yeri bambaşkadır ama, aşırı duygusallık herşeyde olduğu gibi, sekste de tat tuz bırakmaz.
Ben duygusalım ama cinsellikte değil. O konuda çok gaddarım. Hiç acımam son haddeye kadar gücüm yettiğince yani öyle işte.
Şöyle bir duygudur..
Ne saçma sapan sebep 😂 kökünden keserim öyle bişi olursa
Yavaş kadın. O nasıl racon?
Çok alıngan birisi demek ki
Onunla bir ömür geçmez bence
Duygusal biriyle ilişki yaşamak sorunun başlangıçı demektir
Nerden buluyorsunuz bu tipleri, hiç biriniz bana denk gelmiyorsunuz ki sizi bi güzel inletiyim...
Bu duygusallik değil kendini yetersiz hissetmiş onu beğenmediğini düşünmüş sanırım bıraz alıngan
Garipmiş ama kişilik durumu tabi, çok duygusal biriyse de anlamak lazım onu da.
sen kendine git sağlam bir pompacı normalde acıdan senin ağlaman lazım :D :D
Karşı cinsten herhangi biri ile bir şey yaşamak zaten başlı başına bir eziyettir :)
Duygu olmadan seks yapmaktansa, daha iyidir bence
Senin partnerin erkek değil, daha çocuk :( Büyümemiş o!
Erkek dediğin yatakta düşman gibi davranacak kadına
Duygusallık boş iş bu zamanda olabildiğince sert olmalı
Kadına şiddet sevişirken olmalı.. Yatakta tatlı sert olmak iyidir..
Hele bir bak nasıl vapur düdüğü gibi öttürmüyorum ben onu
Duygusal olmak başka bir şey mızmız olmak başka bir şey.
senin gibi hayatıma girse ne güzel olurdu duygusal biri ile seks mi yapılır? dışarda bebek gibi seveceksin evde ise düşman gibi s*keceksin benim felsefem budur.
senin gibi kadınlar* hayatım girse
Yani senin bir sözüne kalkıp gittiyse Allah sana kolaylık versin
Sert insanlarla ilişki yaşayamazsin
Yasasanda hiç bir zevk alamazsın
Anlayışsız olmasın ama çok duygusal da olmasın.
Yani onu etkileyici buluyorsan eğer erkekliğini kullanması konusunda teşvik edebilirsin. Kız gibi seks yapan erkek mi olur, farkında olsun erkek olduğunun.
Erkek dediğin dıygulardan arınmış olmalı biraz
🤣 ağlatırım ben onu
Eziyet olur partneri incinmesin diye soft takılır sürekli
Kendinize gelin be. Ayıp degilmi eşin olmayan biriyle cinsellik yaşıyorsun?
Eziyet bence, erkek dediğin yatakta biraz sert olmalı canımı yakmalı inletmeli. Onun gücünü hissetmek isterimmmm..
Evet seks dediğin hayvani bir eylemdir. Romantizme gerek yok bebeğin gibi sevip düşmanın gibi * ki kadınlığını yaşasın.
düşmanın gibi skeceksin
Duygu olmadan yaşanan cinsellik sadece tükürük alışverişinden başka bir şey değildir bence duygusallık olmalı
Bu duygusallık değil. Özgüvensizlik. Böyle insan çekilmez.
Ikisi farklı şeyler. Zevk alıyorsun sonuçta sertlikten 😂
Evet eziyetir s. xde duygusallık alacağın zevke kelepçe vurur
cinselliğin duygusallık ile alakası nedir saçma sapan sorular
Benimki de çok vicdanlı şaplak at diyorum canım yanar olmaz diyor bir şaplak attıramadım
bilmem ki anlaşmak lazım açıklamak lazım herşeyi galiba
tabe cıkıcan ustune vurucan kırbacı vurucan kırbacı
uzun zaman partnerim yok bir türlü denk getiremedim bulamadım onun için hiç fark etmez bana :D
Yatağa girince duygusallık biter basarım popoya şaplağı
İğrenç bi konuşma ne bu ya😄
Sana göre iğrenç olabilir Bana göre çok normal bir durum
Basarım şaplaşı ne awq
Şaplağı
İmla hatalarına mı takıldın şaplak nasıl atılır onu mu anlayamadın
Ben hard seviyor olabilirim Sen sevmiyor olabilirsin eleştirmene gerek yok
Bir erkek için en daha kotu bir şey olamaz yatak performansının elestirilmesi
Senin çocuk duygusal değil fazlaca alıngan..