+1 yılHissetmez amacı seninle cinsellik olduğu için duygusal bir şeyler hissetse zaten seninle olmaz ve seninle evlenmez evlenirse sorumluluk almış olur şimdilik sadece seninle eğleniyor sana karşı bir sorumluluğu yok sorumluluk almış olacak öbür türlü sana karşı.
28 Yorumla
Soran+1 yılNeden gitmiyo ozaman benim sevdiğimi bile bile kopmuyo benden
- +1 yıl
Cinsellik için seninle birlikte duygusal bir bağ yok aranızda
Soran+1 yılUmutlanmak olmuyo mu
- +1 yıl
Yoo umutlanacağın bir durum yok burada sen ona aşık oldun onun amacı zaten belli seninle
Soran+1 yılAnladım:/
Soran+1 yılİstek attım bir şey daha sorcam
- +1 yıl
tamam
Soran+1 yılYazdım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba ıyı günler hanımefendi sorunuza cevabım şu şekilde olacak bahsettiğiniz bu zat size tamamen sırf cinsel yaklaşımınız nedeni ile yanınızda aksi halde emin olun yanınızda olmayabilir. Buna karşın sizinde zaten ondan hoşlandığınızıda bildiği için nasıl olsa bu kız benden hoşlanıyor benı sevıyor ben bununla takılayım gittiği yere kadar diye düşünür ama sizde bence kendinizi artık toparlayın kendinize yazık etmeyin.
18 Yorumla
Soran+1 yılUmutlandırmak bu
Cevap sahibi+1 yılO mu size umut verıyor
Soran+1 yılDeğil mi sevmiyorsa sevdiğimi bile bile neden devam ediyor? Ülkede başka kız mı kalmadı
Cevap sahibi+1 yılBakın sizlere erkekler hakkında o kadar cok bilmediğiniz şeyleri anlatmak isterim ama burada nasıl yazım nerden başlım bilemiyorum gercekten iyi niyetliliğinizden dolayı cok kalbi temiz ve saf bir insansınız
Soran+1 yılGizlilikten çık madem anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılCıktım
Soran+1 yılHayır yazıyordum
Soran+1 yılAt yine
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok zor. Duygusal bir şeyler hissetse bile çok bağlayıcı ya da harekete geçiren cinsten olmaz. Benim bugüne kadar 9 10 tane f*ck ilişkim oldu ve %90'ı bana karşı bir şeyler hissediyordu, lakin ben hiç oralı olamadım. Duygusal bir şeyler hissetsem zaten 50 kere harekete geçerdim.
13 Yorumla
Soran+1 yılPeki onlar senden etkilendiğinde iletişimini kestin mi
Soran+1 yılBen ona karşı bir şey hissediyorum o da bile bile devam ediyor o yüzden duygusal anlamda bir şey hissediyor mu diye düşündüm.. ülkede başka kız mı yok hani
Cevap sahibi+1 yılBir süre sonra kestim çünkü beklentilerine karşılık vermedikçe aramizda artik bir gerilim olmaya başladı. Ben de daha fazla üzmemek için iletişimi kestim
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla her şey olabilir şöyle kendi üstümden düşünüyorum bir adamla cinsellik yaşıyorsam benim büyük ihtimalle duygularım ve ilgim vardır zaten olmasa ilişki yaşayacağımı zannetmiyorum karşı taraf bana zamanla ilgi duyar mı yoksa duymaz mı Buda beklerim umrumda değil açıkçası önemli olan benim ona duygularımı da olması ve benim bir şeyler yaşıyor olmam
34 Yorumla
Soran+1 yılsen çocuğa aşık olsan çocuk sana duygusal bir şey hissetmezse sende devam eder misin cinselliğe?
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılUmutlanmaz mısın veya üzülmez misin
🥹🥹
Soran+1 yılBen kendisine aşık oldum oda bile bile devam ediyor ben de bir şeyler hissediyor sandım...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. bazıları sadece cinsel güzellik için bile beraber olabiliyor. İlki olanlar daha da bağlanabiliyor mesela. Size davranışları ve aranızdaki bağ önemli.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDuygusal hissetmez
11 Yorumla
Soran+1 yılBen ona karşı bir şey hissediyorum o da bile bile devam ediyor o yüzden duygusal anlamda bir şey hissediyor mu diye düşündüm.. ülkede başka kız mı yok hani?
- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılBoşuna umut bağlama sen duygusal hissettiğin için öyle yaklaşıp birşeyleri yaşıyorsun ancak karşındaki kişi kendi çıkarı doğrultusunda sana yaklaşıyor bir nevi kullanıyor da diyebiliriz. Eğer bir umut belki beni sever niyetiyle yaklaşıyorsan bence kendine yapabileceğin en büyük kötülüğü yapmış olursun
114 Yorumla
Soran+1 yılO sevdiğimi bile bile devam ediyor. Neden? Umutlandırmak değil mi bu
- +1 yıl
Şimdi şöyle sonuçta sen onun seni sevmediğini ve sadece cinsellik için seninle birlikte olduğunu biliyorsun dimi
Soran+1 yılÜlkede başka kız mı yok
- +1 yıl
Peki ülkede başka erkek mi yok sende neden bile bile lades dedin
Soran+1 yılBen aşığım
Soran+1 yılO sevmiyorsa bıraksın başkasıyla seks yapsın
- +1 yıl
Aşık olman çok afedersin aptal olman demek değil. Sen üzülürsün ona bir şey olmaz
Soran+1 yılNe bileyim tartışınca gelir af diler
Soran+1 yılNeden anlamıyorum
- +1 yıl
Sana burada kim ne söylerse söylesin senin fikrin düşüncelerin değişmeyecek umarım bir an önde yanlışından dönersin
Soran+1 yılDüşünemiyorum ki sormuşum bu soruyu
Soran+1 yılTeşekkür ederim bu arada🙏 başını şişirdim kusura bakma
Soran+1 yılÇözemedim sadece
- +1 yıl
Est sıkıntı yok yardımcı olabildiysem ne mutlu
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende sanalda bir çocukla tanıştım ona baştan sevgi aşk olmayacağını sadece seks konusabiliriz dedim. Oda kabul etti. İlk zamanlar birbirmizden uzaktık simdi o benim uzerime düşmeye kendine çekmeyi başardı. Sevgili degiliz ama birbirmixe günaydın mesajları atıyoruz hergun bir kerede olsa konsuuuoruz. Sizde bu durum var mı seni gun icinde arıyor en az bir kere yazıyormu sana birseyler hisseden seni aramaya sana mesaj atmalari sahiplenmeleri başlar ilgili olur
40 Yorumla
+1 yılHissetmez. Sürekli cinsellik için görüştüğüm kadınlar var hiç birine de hiç bir şey hissetmiyorum. Amaç sadece cinsellikse bizden duygusal bağlanma olmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen ona karşı bir şey hissediyorum o da bile bile devam ediyor o yüzden duygusal anlamda bir şey hissediyor mu diye düşündüm.. ülkede başka kız mı yok hani
Kadınlar aşık olduklarında duvarları yıkar. Kadınlar 'sadece cinsellik' dediklerine bile aslında aşık olacaklarını bilirler. Erkekler ise çok daha odunsu varlıklardır
11 Yorumla
Alışkanlıklardan kolay kopamıyor insan, duygusal olarak bir şey hissetmesi mümkündür.
Sadece cinsellik için bir arada olup sonrasında bir taraf aşık olunca biten ilişkiler vardır.12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım olmuştur oda
Cinselliği başka kadın ve erkeklerde bulan insanlar var. Aşk ayrı cinsellik ayrı diyen bir küçük kitle var.
13 Yorumla
Soran+1 yılNeye inancaz
Soran+1 yılEvet öyle sanırım
Aşkım da bakacak olursan cinsellik değil arada bir bağ var sana bağlı olmasa hiç görüşmezdi bir defa olup bırakırdı ama bırakmadığına göre bağlı
12 Yorumla
Soran+1 yılSorun yok anladım zaten 🥰
Erkekler takıldıkları kadına ciddi gözle asla bakmazlar. Boşuna umutlanma yani.
21 Yorumla
Soran+1 yılHmm
Hissediyorum desede hissetmez.
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen katılıyorumm
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. aliskanlik ve iliski tekrarindan sora bag olusur. normaldir. duygusala donme. ihtimali dusuk ama
18 Yorumla
Soran+1 yılUmutlandırmak gibi olmuyo mu benle devam etmesi hoşlanmıyorsa benden
Soran+1 yılBenim sevdiğimi biliyo sonumda. Kırıcı
Soran+1 yılTeşekkür ederim başını şişirdim kusura bakma 🙏
+1 yılSeks yapmadığım bir kadına ciddi ilişki gözüyle bakmam.
12 Yorumla
Soran+1 yılYani seks varsa ciddisindir
- +1 yıl
Evet öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik bağlayıcı bsey değil en azından erkek için
18 Yorumla
Soran+1 yılNeden sevdiğimi bile bile kalıyo o zaman
- +1 yıl
S. İkini bir yere boşaltması lazım
Soran+1 yılBaşka kız mı yok ülkede
Soran+1 yılAma çoğu senin dediğini dedi ben safım sanırım
- +1 yıl
hoş geldin bebeğim. Bende yeni öğrendim merak etme. Erkekler p. İçtir.
Soran+1 yılAynısını mı yaşadın: (
- +1 yıl
Sen uğraştırmıyorsan iyiysende neden uğraşsın ki başka kızla s. iker işte seni mis
Soran+1 yılHaklisin
- Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellikten duygusala dönme ihtimali vardır ama nadir
11 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik esnasında her şey güzel geçtiyse baglanmış olabilir belki
12 Yorumla
- +1 yıl
Umarım yoksa o anki uçuşla yetiniceksin
Sadece cinsellik içinse tensel anlamda bağlılık oluşmuştur onunla sevişmekten zevk alıyordur
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen bence de bir de güvendiği kişiyse diye düşündüm bende
Soran+1 yılAynennn
+1 yılhic sanamam amac cinsllik onu dusin da sedece cinsligi bese kaybetmeye korkar tek
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden kaybetmeye korksun ülkede başka insan mı kalmadı
- +1 yıl
vat da kisiden kisiye dgeisr aslin da neyse sormam burdn gizlisn de
Gizli Üye(25-29)+1 yılPenisin vajinaya git gel ah uh oh ayy yapması gibi bir bk ifade etmez ikinizde bir birinizde memnun kalırsınız alan memnun veren memnun.
17 Yorumla
Soran+1 yılBen ona karşı bir şey hissediyorum o da bile bile devam ediyor o yüzden duygusal anlamda bir şey hissediyor mu diye düşündüm..
Cevap sahibi+1 yılDevam edin siz bu kafayla belki gök yüzünde sana evlilik teklif eder.
Soran+1 yılKanka emin olamadığım için sordum burada erkek aklı almak için neden dalgay vuruyorsun normal cevap vermiyorsunhz
Cevap sahibi+1 yılKanka adam zaten işi pişirmiş daha senle evlense ne olacak evlenmese ne olacak sonra dan evlenecek sana sarkıntı olmaya devam edecek.
Soran+1 yılBeynim durdu 😂
Cevap sahibi+1 yılSeni bir nevi seks aleti olarak kullanacak seni kendinizi kullandırmayın arkadaşım evlenmeden ne seksi demek seninde hoşuna gidiyor onunla oluyorsun devam et yani kimseyi kınamıyorum ama bu işten illa zarar gören biri olacak yani.
Soran+1 yılHaklısın. Teşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Bunun örnekleri var örneğin heyat kadını ile birlikte olup daha sonra ona aşık olanlar da var çokça filmlerde konu olsa bile Emircan igrek bir şarkısında bu durumu anlatıyor neden olmasın ki.
10 YorumlaZamanla olabilir belki senden daha iyisini bulunca durum değişir senin ona karşı duygularının olması ekmeğine yağ çalıyor
15 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yanii? Ekmeğine yağ çalıyo derken
Soran+1 yılYani o bir şey hissetmiyo mu
Soran+1 yılHmm yani arzulamak? Teşekkür ederim çok
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşalma anında hisseder duygusallaşır erkek kaplan gibi olur
11 Yorumla
Soran+1 yılAşk sevgi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanmıyorum sadece kendi ihtiyaçlarını karşılamak için görüşen biri
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÜlke de kız çok bulmak sıkıntı
Öğrenmek istiyorsan söyle
Gizli Üye(18-24)+1 yılGorusmenizin baslamasinin asil amaci sadece cinsellik miydi.
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılSenin ona karşı duyguların var mi peki
Soran+1 yılEvettt bile bile devam edince o da bişeyler hissediyor sandım
Cevap sahibi+1 yılAmaci cinsellikse biraz zor hissetmesi.
Yani bilemem cinsellik bambaşka bir duygu hiss barındırıyor
18 Yorumla
Soran+1 yılAşk sevgi?
Soran+1 yılOlmaz mı yani
Soran+1 yılHmmmm
Soran+1 yılMantıklı bence dediğin çok teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu türk kızlarının şu soruları bıktı seks için görüşen birinden hala sevgi beklemeniz. sonra sosyal medyada bize adamlık sevmek gibi şeyler öüretmeniz. ziiiken seviliyor demekki.
14 Yorumla
Soran+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yılbaşka kızmı yok ülkede yazmışsın senin gibi keriz varken bedava niye arasın :D
Soran+1 yıl😅
Cevap sahibi+1 yılona verdiğinle kalcaksın ilerisi olmaz :D
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer istediğinde cinsellik olmazsa hissetmeye başlar
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBulmuş enayiyi bedava seks yapıyor niye bıraksın ki :)
10 Yorumla Cinselliğin en güzeli hisli olanıdır.. eğer karşılıklıysa normal kopamama durumunuz
10 Yorumla
+1 yılAdı üstünde sadece cinsellikse duygusal bağ hissedemez
11 Yorumla
+1 yılinsan bu ne düşündügünü bilemeyiz fakat çogu erkegin egilimi cinsellik için duygusal rol yönündedir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde hissetmez ama aşık etmek senin elinde eğer aşık edersen elinde oynatırsın
20 Yorumla
+1 yılHissedebilir ama %5 ihtimal
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsonucta birlesiyosun vucudunu begenmese seni istemesee yapilmaz ki severek yaoiyosa 🙂
10 YorumlaHissetmez abi hissetse bile geçer iki gune
21 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılAmacı cinsellik olan hep cinsellik bekler
14 Yorumla
Soran+1 yılBen ona karşı bir şey hissediyorum o da bile bile devam ediyor o yüzden duygusal anlamda bir şey hissediyor mu diye düşündüm.. Ülkede başka kız mı yok yani
- +1 yıl
Açıkçası bu yapıyla ilgili gerçekten kalpten onu etkilersen seni sever ve ister
Soran+1 yılHadi bakalım umarım
- +1 yıl
her şey gönlünce olsun 🧚
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir mümkün dur
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
- +1 yıl
Emin olmak istiyorsanız bunu ona sorun. Öyle umarak olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsteyede bilir istemeyedebilir insandan insana değişir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılFbadyy olayı işte devam
14 Yorumla
Soran+1 yılBenim sevdiğimi bile bile neden devam ediyor umutlandırmak değil mi bu
- +1 yıl
Maçta amaç kimin iyi oynuyor olduğu değil sonunda gol atan galip geliyor
Soran+1 yılOha çok iyidi bu..
- +1 yıl
😂 Evet
Kisiye gore defisir bu
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım olmuştur onda da
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik yaşadığı için kopmaz
14 Yorumla
Soran+1 yılAsk sevgii olur yani
- +1 yıl
Aşk mı şakamısın sen aşk artık cinsellik oldu farkında mısın bilmem
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Cinsellik olarak aşk yaşıyorlar
+1 yılBellimi olur belkide hisseder
12 Yorumla
- +1 yıl
🤷🏻♂️🤷🏻♂️
Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. T E N U Y U M U
17 Yorumla
Soran+1 yılNasıl eminsin.. umutlandırmak değil mi bu
Soran+1 yılMesafe derken?
Soran+1 yılGerçi bilmiyorum bazen seviyor gibi bazen ilgisiz
Soran+1 yılAnladım.. teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal olmaz ama bağlanma yaşayabilir
15 Yorumla
- +1 yıl
Duygusal bir çekim hissetse şeyinin keyfi için yanına gelmez
Soran+1 yılAnladımm
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılHisseder ama beraberken sadece
110 Yorumla
Soran+1 yılBeraberken sadece derkennn
- +1 yıl
Seks yaparken
Soran+1 yılBence de eve döndüğü an takmıyordur
- +1 yıl
Normali o değil mi f*ck olayinin
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Sen duygusal hissediyorsun da onun da hissetmesini istiyor gibisin
Soran+1 yılEvet bile bile devam ediyor o yüzden duygusal anlamda bir şey hisseder sandım
- +1 yıl
Hissetmez niye hissetsin ki zevkine bakar
Soran+1 yılNiye hala benle peki umutlandırmak gibi bu
- +1 yıl
Seks yaptığın için tabikide sana umut veriyor ki sürekli elinin altında ol
Duygusal değil de ister istemez ilgili olabiliyor
11 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Beleş cinsellik :D Sebebi bu :D
11 Yorumla
Soran+1 yılUmutlandırma değil mi bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılYine kendini kandıran bi hemcinsim. Yazık bize
21 Yorumla
Soran+1 yıl🫠🫠
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence illa ki duygusal bişey olmuştur.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgi varsa hissedebilir
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnşallah
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. insan ister istemez bağlanabiliyo
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi ki hisseder yuva bile kurmak isterr
11 Yorumla
Soran+1 yılHahah hiç güleceğim yoktu
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellikte bağlar o yuzdendir
12 Yorumla
Soran+1 yılArzu alışkanlık güven sadece bence aşk falan zor değil mi
Cevap sahibi+1 yılYani o duruma gelindiyse aşk zor
- Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor hissetmez bence
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinsel bir yana duygusal bir yana
14 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılbirlikte cok az bir arada olur
Cevap sahibi+1 yılgüzelim ülkede kız çok yahu yap yap bitmez hani
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBelli olmaz. Duygular değişiyor sürekli
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hissetsesde soylememz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sevsem cinsellilk içinde severim o kadar şey etme
10 Yorumla
+1 yılHissedebilir ama bu zor ya
10 Yorumla
+1 yılhisseder cünkü ateş ve barutu yaklaştırdınız
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi