AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Hayır
Ben ona karşı bir şey hissediyorum o da bile bile devam ediyor o yüzden duygusal anlamda bir şey hissediyor mu diye düşündüm.. ülkede başka kız mı yok hani
vahşi davranış o
istismar ediliyorsun
Nasıl yani
yapar terkeder seni
Ülkede başka kız mı yok
nasıl yani
Yani umutlandırmasın beni sevdiğimi bile bile aöacı sekse sadece. Başka kızla cinsellik yaşasın
Amacı
kendini yüksek hazda tatmin
Hmmm
Sanmıyorum ya
Bence de
Performansi cok iidir
yani kızın sevdiğini bile bile onla görüşmesi seks için mi duygusal anlamda değil mi
Hayir , sadece seninle sevismekten vazgecmek istemiyor hepsi bu
2-3 yıldır. Başka kız mı yok ülkede?
Cok iyi sevisiyorsundur ten uyumun iyidir , guvenilirdindir , baska hesaplarin pesinde kosmuyorsundur.. dsha ne olsun
Muş gibi yapar aman dikkat
Evet bak bende öyle hissediyorum arkadaşları beni bilmiyor süreklli ilgisizlikten tartışıyıruz
Bak benim sayfama girebiliyotsan neler yaşadım erkekler çok üçkağıtçı arkadaşım istediğini verme hep av ol o avcı olsun
Profğlin gizli istek attım 🤍🥰
Kabul ettim...
Senin isim ne yanlış bir istek mi kabul ettim acep sen de gizlisin
Selin karaca askm yanlisini kabul etmisdn
Kabul ettimmm🧚♀️
Okudum şoktayım..
Evet ve hepsiiii gerçek cidden sakın kullandırma kendini canım
zorr
Ben ona karşı bir şey hissediyorum o da bile bile devam ediyor o yüzden duygusal anlamda bir şey hissediyor mu diye düşündüm.. ülkede başka kız mı yok hani
Sanmıyorum
Neden iletişimini kesmiyor. Benim sevdiğimi bile bile devam ediyor
Sen kes o devam ediyorsa
Tmmda ben seviyo sandım
Ülkede başka kız mı yok yani
Çok zor
Özelini bildiğin bir insana tabikide bi tık daha ılımlı alakalı davranırsın o da onu yapıyor sanırım, hani ondan hoşlanıyor olman ancak onun hoşuna gider
Umutlandırmak gibi olmuyo mu benle devam etmesi hoşlanmıyorsa benden
Çok zor
Herkes kendi yoluna
Ten uyumu hafife alınmamalı bence
Arzu varsa istek vardır
Aşk olmaz mı
Seven sevdiğini arzular bu normaldir arzu varsa istek vardır dediğim istek aslında aşktır
Güzel umarım
Duygusal düşünmez
FB olacak kız az bu yüzden bulmuşken en iyi şekilde değerlendiriyor işte
Anladım teşekkür ederim
Cinsel açıdan evet
Var bir sürü kız var
Ee onu diyorum ben de işte :/
Hayır
Çok ama bulmak için uğraşmak zor
Umutlandırmak olmaz mı bu benle devam etmesi
Sadece cinsellik söz konusu ile aranızdaki ilişki. Ötesini düşünmek yanlış anlama ama biraz @ptallık olmuyor mu
Haklısın trip atınca sürekli gelip af diliyordu.. sever sandım. Teşekkür ederim çook başını şişirdim kusura bakma 🙏
Estağfurullah. Keyifli geceler
Hissedenler oluyor
Aşk olur mu? Yoksa sadece arzu alışkanlık bağlanması mı
Olur illa ki sürekli o ten uyumunda
Hadi bakalım
Evet hissedilir...
Umarım olmuştur onda da
Olabilir bende öyle şuanda ayrıyım çocuğumun annesi diyebilirim evlenmeden önce hergün beraber yaşadık her gün sonra duygusalağa döndü iş karşılıklı olarak oda sadece cnseliik hissediyordu ama aşık oldu bende ona oldum tabiki hala peşimde ben bitirdim hakim abla kalemi kırdı... 😉
Neden bitirdin
Neyi neden bitirdim?
Pardon ben nokta koymuşum ben ondan sordun zanetim evet evlilik bitmesi gerekiyordu daha sağlıklı oldu benim için bitmesi detaylı olarak size burada açıklama yapamam😂😉
Tmm😂
Anlayışın için teşekkür ederim😉
Evet tabiii
Umarım olmuştur onda da
Ben sahipleniyorum
Hissetmez işini goruyor
İmkansız a yakın
Gram hissetmez
Bak işte sen hissedebilirsin ama sadece cinsellik için görüşen kişi hissetmez
Anladım teşekkür ederim çok
Rica ederim 🙏
Hayır tabikide amaç belli zaten
Hissetmez
Düşünmez
Belki eder
Umarım
hissedemez
Başka kız var ama sen şu an onun yemisin
Tabi ki hisseder
kaç kere birlikte oldunuz
Hissetmez
Belli olmaz
Umarım olmuştur oda
Umarım o sen misin?
Evet güncellemeyi oku anlarsnn
Umarım oda sana karşı boş değildir.
Hadi bakalım
Sanmıyorum
hayır
hayır hissetmiyordur. Son zamanlarda iyice toksikleşmeye başladı ilişkiler. Başka kız tabikide var ama sen onun rahatına geliyorsundur ulaşması daha kolaydır diye
Anladım teşekkür ederim 🙏
Hayır hissetmem
hissedebilir zamanla
Ben hissetmiyorum
Aranızdaki muhabbete baglı birazda
Yokluk daha kötü
Zamanla hisseebelir
Hissetmez
Belli olmaz
Umarım olmuştur onda da
İnşallah taş kalpli değilse cinsellik twnde memnunsa