Cinsel Yaşam Sevişme duygusunu tattıktan sonra tekrar istemek normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Sürekli istek içindeyim. Sevişme duygusunu tattıktan sonra tekrar istemek normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bazı şeylerin zevkini tadını bir kez tanımladığında Artık o hissi hep yaşamak istersin bu yüzden çok normal zevk aldıkça daha çok isteyeceksin 0 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Zaten kadınlar öyledir. Bir kere sevişene ya da seks yapana kadar bin dereden su getirtilen adama, ama sonra tadınca da hep isterler. 0 0 Yorumla
Mrtckk Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Normal canım ekmek gibi su gibi bir ihtiyaç fırsatın varken bol bol seviş ömrü uzatır sağlıklı bir iş yani 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Öyle maalesef, tattıktan sonra istek artıyo. 0 0 Yorumla
Scobody Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Keşke yaşamasaydım yaşadıktan sonra kudurdum anasını satayım 0 0 Yorumla
Alperen_ks3 Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 33% +1 yıl Tadını aldıysan ve iyi geçtiyse bırakamazsın. Mastla idare etmelisin 0 0 Yorumla
Danışabilirsin Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Yemek yediğinde tekrar acıkmak gibi bir şeydir bu. 0 0 Yorumla
GeceninSisi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Normal bir süre soğusan da geri geliyor. Ee yapın tekrar 0 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl evet normal tabi. sıkıntı da burada. o tadı bir alınca sürekli istersin 0 0 Yorumla
Galaksi_Adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Normal insani bişey. Sevişmek dünyanın en güzel şeyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Normal bende de aynı 8 1 Yorumla saulMed +1 yıl Sen de mi yeni yaşadın Yorumla
Coralie_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Gayet normal. 7 1 Yorumla Mrtckk +1 yıl Havaya bak ya Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Normal. Artık hep isteyeceksin. 0 0 Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. çok haklısın. kurdun dişine kan değdi :) 0 0 Yorumla
brakask Takip Et Yoda Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 585 cevap paylaştı. Bu daha başlangıç 🤣🤣 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. O tadı hazzı yaşayan bi daha bırakamıyor zaten... 0 0 Yorumla
gokyuzunndee Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı. Aşırı normal bu arada 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Normal tabiki.. 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Normal tabiki duygularin tensel olarak arzuluyo5 0 0 Yorumla
b_aretias Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl tadını almışsın duramazsın artık normal 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. kumbara açıldıgında bozuk para ister 0 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tadını alan vazgeçemez 0 0 Yorumla
qeeeneylul Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 989 cevap paylaştı. Normal evet 6 1 Yorumla Alperen_ks3 +1 yıl Dedi birisi Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ota da aldıktan sonra vazgeçmesi zor inan bana 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. gayet insancıl 0 0 Yorumla
Paradigman Takip Et Bilge Yaş: 46 , eic 102% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı. Çok normal 0 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Evet gayet normal 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. çok normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Bazı şeylerin zevkini tadını bir kez tanımladığında Artık o hissi hep yaşamak istersin bu yüzden çok normal zevk aldıkça daha çok isteyeceksin
Zaten kadınlar öyledir. Bir kere sevişene ya da seks yapana kadar bin dereden su getirtilen adama, ama sonra tadınca da hep isterler.
Normal canım ekmek gibi su gibi bir ihtiyaç fırsatın varken bol bol seviş ömrü uzatır sağlıklı bir iş yani
Öyle maalesef, tattıktan sonra istek artıyo.
Keşke yaşamasaydım yaşadıktan sonra kudurdum anasını satayım
Tadını aldıysan ve iyi geçtiyse bırakamazsın. Mastla idare etmelisin
Yemek yediğinde tekrar acıkmak gibi bir şeydir bu.
Normal bir süre soğusan da geri geliyor. Ee yapın tekrar
evet normal tabi. sıkıntı da burada. o tadı bir alınca sürekli istersin
Normal insani bişey. Sevişmek dünyanın en güzel şeyi
Ben daha tatmadım galiba bir kadına dokunursam hiç unutmam
Normal bende de aynı
Sen de mi yeni yaşadın
Gayet normal.
Havaya bak ya
Normal. Artık hep isteyeceksin.
çok haklısın. kurdun dişine kan değdi :)
Bir kere tadını aldın mı birakamazsin
Bu daha başlangıç 🤣🤣
Ben de, normal.
tadını almıssın bır kere
O tadı hazzı yaşayan bi daha bırakamıyor zaten...
Aşırı normal bu arada
Normal tabiki..
Normal tabiki duygularin tensel olarak arzuluyo5
tadını almışsın duramazsın artık normal
kumbara açıldıgında bozuk para ister
Tadını alan vazgeçemez
Normal evet
Dedi birisi
Normal
Başladıktan sonraa öyle
Ota da aldıktan sonra vazgeçmesi zor inan bana
gayet insancıl