Cinsel Yaşam Kadınlar üst üste boşalabiliyor da erkekler neden tekte gidiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Kadınlar üst üste boşalabiliyor da erkekler neden tekte gidiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
paramparcalastık Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl hayır ara vererek onlar da birçok kez boşalabiliyor 5 1 Yorumla nostaljiask +1 yıl burada sevişmek önemli olanKadınlarda hemen orgazm olmuyorErkek ile. kadin işi bilirse birbirini tamamlar Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erkeklerde yarimsaat sonra tekrar devam edebilir ancak bir kadın 5-6 kere bosalirken erkek bir kere bosalir 0 0 Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Boş silah ateş eder mi? Tekrar dolması lazım. Siz direk cephaneye sahipsiniz bitmez mermi 😂 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 🤣 Yorumla Aishalover +1 yıl Ajsjd siz istyonuz ki yağmur gibi akıtsın sürekli ama işte olmuyor ajsjd bende istiyorum şahsen bitmesin heryerini sulayalım diye ama işte şartlar ajdjdj Yorumla Soran +1 yıl İsteğimizi iyi biliyorsun Yorumla Aishalover +1 yıl Bunca yılın tecrübesi olsun o kadar 😋 Yorumla Aishalover +1 yıl Tecrübelerimden faydalanmak istersen burdayım 😂😂 Yorumla
Alperen_ks3 Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 33% +1 yıl Bizden oluk oluk sperm fışkırıyor sizde biraz zevk suyu. Bir kızı 4 kez boşaltmıştım üstüste ben ilkinde gidiyorum yarım saat mola 😄 0 0 Yorumla
SuRPriSeloVE55 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl İnecek, küçülecek bişey yok kadınlar da da ondan siz boşalmak için sertleşmesini beklemeden istediğiniz an boşalabilirsiniz ama biz öyle değiliz 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Kadın, kadın olursa erkek ikinci, üçüncü kez de kaldırır. 0 0 Yorumla
Düşleyenadam Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Yanlış erkeğe denk gelinmiş sanırım. Tekte gitmeyi bende isterdim ama 3 ten asagi gitmiyorum. 0 0 Yorumla
Cross-over Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 41% +1 yıl Tekte gidiyor diye bir durum yok biz de birden fazla kere boşalabiliyoruz 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çavar açık siz kadınsız biz erkek biyolojik farklılıklar 0 0 Yorumla
MehmetBilir Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Çünkü hormon birden dip yapıyor. Birde erkekte daha çok kas çalışıyor bu yüzden yoruluyor. 0 0 Yorumla
Metehn27 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 30% +1 yıl Tüfeği sağlam birisi olursa üçe beşe bakmaz😂 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evet bu anatominiz de var bizde ara vermek lazım 😬 0 0 Yorumla
Suat65 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı. Erkeklerde 7-8 gidiyor canım 0 0 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Erkekler de boşalabiliyor 0 5 Yorumla Alperen_ks3 +1 yıl 30 dk aradan sonra. Hem ikinci seks bir saate yakın sürüyor Yorumla İrrae +1 yıl @Alperen_ks3 hayır Yorumla Alperen_ks3 +1 yıl Ne hayır. Benden iyi mi bileceksin 😄 Yorumla İrrae +1 yıl @Alperen_ks3 belli ki biliyorum Yorumla Alperen_ks3 +1 yıl Ben kendim için konuşayım o zaman. İlki 25-30 dk ikincisi 1 saat ortalama Yorumla
nostaljiask Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tekte gitmeyenler çok var 0 1 Yorumla nostaljiask +1 yıl Kadınlarda kolay orgazm olmuyorİşi bilen erkek hem. kendi zevk alır hem kadınını inim inim inletir Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. hayat işte... ama aralıklı sabaha kadar... 0 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Üst üste 3 sen neden bahsediyorsun 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. vibratörle mutlu olmayı deneyin o zaman 0 0 Yorumla
biirayparcasiiii Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Vardır boşalan 1 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Öyle yapılmış 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. doymuyorsun yani :) 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yaratılış diyelim 0 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Fizyoloji farkı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
hayır ara vererek onlar da birçok kez boşalabiliyor
burada sevişmek önemli olan
Kadınlarda hemen orgazm olmuyor
Erkek ile. kadin işi bilirse birbirini tamamlar
Erkeklerde yarimsaat sonra tekrar devam edebilir ancak bir kadın 5-6 kere bosalirken erkek bir kere bosalir
Boş silah ateş eder mi? Tekrar dolması lazım. Siz direk cephaneye sahipsiniz bitmez mermi 😂
🤣
Ajsjd siz istyonuz ki yağmur gibi akıtsın sürekli ama işte olmuyor ajsjd bende istiyorum şahsen bitmesin heryerini sulayalım diye ama işte şartlar ajdjdj
İsteğimizi iyi biliyorsun
Bunca yılın tecrübesi olsun o kadar 😋
Tecrübelerimden faydalanmak istersen burdayım 😂😂
Bizden oluk oluk sperm fışkırıyor sizde biraz zevk suyu. Bir kızı 4 kez boşaltmıştım üstüste ben ilkinde gidiyorum yarım saat mola 😄
İnecek, küçülecek bişey yok kadınlar da da ondan siz boşalmak için sertleşmesini beklemeden istediğiniz an boşalabilirsiniz ama biz öyle değiliz
Kadın, kadın olursa erkek ikinci, üçüncü kez de kaldırır.
Yanlış erkeğe denk gelinmiş sanırım. Tekte gitmeyi bende isterdim ama 3 ten asagi gitmiyorum.
Tekte gidiyor diye bir durum yok biz de birden fazla kere boşalabiliyoruz
Çavar açık siz kadınsız biz erkek biyolojik farklılıklar
Çünkü hormon birden dip yapıyor. Birde erkekte daha çok kas çalışıyor bu yüzden yoruluyor.
Tüfeği sağlam birisi olursa üçe beşe bakmaz😂
Evet bu anatominiz de var bizde ara vermek lazım 😬
Yoo erkeklerde belirli aralıklarla üst üste boşalabilir
Erkeklerde 7-8 gidiyor canım
Yoo tekte gitmiyorum ;)
Erkekler de boşalabiliyor
30 dk aradan sonra. Hem ikinci seks bir saate yakın sürüyor
@Alperen_ks3 hayır
Ne hayır. Benden iyi mi bileceksin 😄
@Alperen_ks3 belli ki biliyorum
Ben kendim için konuşayım o zaman. İlki 25-30 dk ikincisi 1 saat ortalama
Tekte gitmeyenler çok var
Kadınlarda kolay orgazm olmuyor
İşi bilen erkek hem. kendi zevk alır hem kadınını inim inim inletir
hayat işte... ama aralıklı sabaha kadar...
Yooo tek değil
Üst üste 3 sen neden bahsediyorsun
vibratörle mutlu olmayı deneyin o zaman
tek değil 2 3 gider
Biraz zaman geçmesi lazım
Bu erkek için biraz güç ister
Vardır boşalan
Onu nerden cikardim
Öyle yapılmış
Çok nadir 2 oluyor
doymuyorsun yani :)
Yaratılış diyelim