Neden kadınlar ayıplanır, erkekler ayıplanmaz?

Toplumda neden kadınların cinsellik yaşamasına kötü gözle bakılır, ayıplanır; erkeklerin cinsellik yaşaması neden ayıplanmaz?

Güncellemeler
1 yıl
Kadın seksi severse bir gün kocasını başka bir erkek için terk eder gider diye mi korkuyor bu bağnazlar? Yani bütün bu baskıyı kadını eve kilitleyip kendi mallarıymış gibi ömür boyu kullanmak için mi yapıyorlar? Bir kadın hayattan zevk alirsa, cinsellikte kendime güvenirse hiç kimsenin kölesi olmaz çünkü. Hiç kimse için evde hizmetçilik de yapmaz, istemediği sevmediği bir kocaya karılık da yapmaz. Bütün bu cinsel baskı, kadınları köle yapmak için bence
Güncellemeler
1 yıl
Bir kadının cinsel özgürlüğü olursa meslek sahibi olur, kendi parasını kazanır. Kimseye minnet etmez. Sevmediği bir adamla evlilik sürdürmez, istediği zaman adamı terk eder gider. Bazı erkekler kadınların özgür olmasını istemediği için kadınlara cinsiyet üzerinden baskı yapıyor. Kadınla erkeğin arasındaki tek fark "cinsiyet" olduğu için kadını cinsel olarak ezmeye çalışıyor. Tek sebep bu. Kadınları köle yapmak için erkekler. Bir kadın bunun farkına varırsa özgür olur.
Neden kadınlar ayıplanır, erkekler ayıplanmaz?
Cevapla