Cinsel Yaşam Sevgilim neden sevişmekle yetinmiyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 illa ilişkiye girmek istiyor arkadanama ben yapamıyorum korkuyorum neden yüzeysel sevişmekle yetinmiyor Güncellemeler+1 yıl o kadar ilişkiye merakliysa başka biri ile ilişkiye girebilir mi Sevgilim neden sevişmekle yetinmiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl adamın eline bi külah dondurma vermişsin ama külahını ye sadece diyorsun 3 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Zaten bakire değilsin yapsan nolcak Umarım ilerde pişman olmazsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne için pişman olacakmışım Yorumla Board-Tennis +1 yıl İlerde eşin sevgilin sorun ederse diye bakire olmayışını Yorumla
Alperen_ks3 Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 33% +1 yıl Kafası çalışmıyor. Sürtünerek oral yaparak da zevk alınabilir. Bakire sevgilimle saatlerce seviştiğimi bilirim. seks kadar etkili yöntemler var 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Her erkek ister arkadan da verme zamanla sadece o zevk alır sen de acı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Arkadan yapabilirsin. İlk başta biraz acır ama sonra git gel yapmaya başlayınca gerçekten çok güzel 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Acıdan başka bir set hissedemezsin Yorumla Soran +1 yıl bir şey * Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yooo dediğim gibi İlk bir kaç dakika acı sonra zevk Yorumla Soran +1 yıl peki geri haline gelir mi arkA Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelir gelir korkma benim geliyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Arkadan ilişki yasaklanmış bir şeyler "eşler arasında dahi" Normalde de bunları yapmanız doğru değil haram, o dediğin de lanetlenmiş bir şey. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Sakın... Asla... İlerde altına kakanı kaçırır engelleyemezsn herkes kokundan kaçar senden! Allah'ın lanetlediği bir eylem.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bakire bir kızla sevişmek oral yapmak şahane ıslaklığın tadını zevkini yaşamak seks yapmaktan çok daha mükemmel ama 0 0 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl ne kadar zamandır birliktesiniz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 2 sene Yorumla axiakrep +1 yıl az bir süre değil.. demek sevişmek kesmiyor Yorumla
biirayparcasiiii Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Arkadan yapmak zararlı 0 0 Yorumla
SSvermiştim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı. erkeklerde s! kme içgudüsü var 0 0 Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. oral yapıyosan bana yeterdi 0 0 Yorumla
Ebruu675 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yapcanmı pekı bakıresın sanırm 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yapmak istemiyorum korkum var cinsellikten Yorumla Ebruu675 +1 yıl Neden vajınıamus gibi bşy mi Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum oda olabilir ama neden bu oluyor Yorumla Ebruu675 +1 yıl mesaj a gel bır Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Anal zararlı zaten. Yapmanı önermem. 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Alana kadar isteyecektir 0 8 Yorumla Soran +1 yıl kabul etmem ki Yorumla Kadirk34 +1 yıl Ama o ısrar edecektir... En azından anal Yorumla Soran +1 yıl acaba beni aldatabilir mi kabul etmezsemm Yorumla Kadirk34 +1 yıl Bunu teklif edebilir sen yapmazsan bende yapacak birini bulurum diye Yorumla Soran +1 yıl Ama yaptığını şüpheleniyorum Yorumla Kadirk34 +1 yıl Haklı olabilirsin.. ama böyle sağlıklı bir ilişki olmaz Yorumla Soran +1 yıl ilişki olmadan mi diyorsun Yorumla Kadirk34 +1 yıl Aynen sen olmasan başka biri Yorumla
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Çünkü sıkıcı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl anal yapsak hep yine sıkıcı olacak bu sefer önden ister Yorumla IXARESXI +1 yıl Sanmıyorum bilmiyorum amaaan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
adamın eline bi külah dondurma vermişsin ama külahını ye sadece diyorsun
Zaten bakire değilsin yapsan nolcak Umarım ilerde pişman olmazsın
Ne için pişman olacakmışım
İlerde eşin sevgilin sorun ederse diye bakire olmayışını
Kafası çalışmıyor. Sürtünerek oral yaparak da zevk alınabilir. Bakire sevgilimle saatlerce seviştiğimi bilirim. seks kadar etkili yöntemler var
Her erkek ister arkadan da verme zamanla sadece o zevk alır sen de acı
Arkadan yapabilirsin. İlk başta biraz acır ama sonra git gel yapmaya başlayınca gerçekten çok güzel
Acıdan başka bir set hissedemezsin
bir şey *
Yooo dediğim gibi İlk bir kaç dakika acı sonra zevk
peki geri haline gelir mi arkA
Gelir gelir korkma benim geliyor
Arkadan ilişki yasaklanmış bir şeyler "eşler arasında dahi" Normalde de bunları yapmanız doğru değil haram, o dediğin de lanetlenmiş bir şey.
Sakın... Asla... İlerde altına kakanı kaçırır engelleyemezsn herkes kokundan kaçar senden! Allah'ın lanetlediği bir eylem..
Bakire bir kızla sevişmek oral yapmak şahane ıslaklığın tadını zevkini yaşamak seks yapmaktan çok daha mükemmel ama
ne kadar zamandır birliktesiniz
2 sene
az bir süre değil.. demek sevişmek kesmiyor
Arkadan yapmak zararlı
erkeklerde s! kme içgudüsü var
oral yapıyosan bana yeterdi
Yapcanmı pekı bakıresın sanırm
Yapmak istemiyorum korkum var cinsellikten
Neden vajınıamus gibi bşy mi
Bilmiyorum oda olabilir ama neden bu oluyor
mesaj a gel bır
Anal zararlı zaten. Yapmanı önermem.