Çok fazla hoşlandığım bi çocuk var ama çocuğun sevgilisi var ama çok kaşınıyor iki üç kez öpüştük ama daha fazla istediği çok belli. Bana çok seski geliyor bu çocuk onunla yatmak istiyorum ama sevgilisi var. Yani bazen şöyle diyorum benimle yapmazsa zaten başkasıyla yapar bu yani daha önce de aldatmış sevgilisini. Sizce ne yapsam?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılşöyle düşün sevgilin olsa ve başka biriyle yatsa ne hissedersin? böyle bir şey olsun ister misin? eğer istersen buyur yap yok başına gelsin istemiyorsan başına gelmesini istemediğin şeyi başkasına yapma
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
41Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılYat gitsin senle yatmasa başkasıyla yatacak zaten. Kendini kaptırma sadece. Sevgilisinden ayrılıp sana gelirse gider senden başkasıyla da yatar
02 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
- +1 yıl
Düşündüğünü uygulamalısın bence. Öpüşme nasıl gelişti
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgilisinden ayrilmaz muhtemelen sırf cinsellik istiyorsan bence olur
518 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAsko orsp diyenler aldirma parayla yapmiyorsun sonuçta erkeğin de sende gozu var zorla aklini celmiyorsun o onun sorunu
- +1 yıl
Ikiniz de kaşarsinz al birini vur ötekine
- +1 yıl
Yorumum bide siliyor ezik
- +1 yıl
bacım.. puluk olduğunu ne demek olduğunu öğren yalan söylemek yaptığı iyiliği inkar etmek namusa göz dikmek hak yemek eskortun kalitesi vardır sende olmayan inşallah ettiğini bulursunuz
Cevap sahibi+1 yıl@DEADLY_666 sana girip çıkan var mı burada işine bak
Soran+1 yılYani sıkıntı onda ben onu zorlamıyorum ki ben zaten sevgili olarak istemiyorum da onu
Soran+1 yıl@DEADLY_666 sen ne diyorsun ya
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum o yüzden yazdım ya canım bir iki kez cinsellik yasanir biter oksen buna devam et ısrar etme o istiyorsa gelir
- +1 yıl
Kıza yazık sende ar namus olsa bunu yapmazsın tek üzüldüğüm o kız umarım belanızı bir an önce bulursunuz sizin gibilerini bir kaşık suda boğmak istiyorum aynaya nasıl bakıyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@DEADLY_666 bogarsin tabi aldatilmissin çok belli işine bak kardeşim rahatsız etme
Soran+1 yıl@DEADLY_666 aynaya aşkla bakıyorum bebeğim
- +1 yıl
Ben aldatılmadim aldatmadim da senin gibi kaşarlar gebersin bir an önce oksijen israfı seni yazık gerçekten bununla mı övünüyorsun obje seni
Cevap sahibi+1 yıl@DEADLY_666 evliliginde bol entrikali baldiz kaynana sorunu yasayacak sana bir şey diyemicem şimdi bbye canım
- +1 yıl
Senin gibi süsme kaşarlar evlenmez zaten evlenen aklına şaşıyorum
Cevap sahibi+1 yıl@DEADLY_666 evlilik senin için bu hayatın harika bir amacı olabilir canm
- +1 yıl
Benim için harika bir şey mi dedim senin gibi kucaktan kucağa atlamiyorum önce kendine sadık olmayı öğren senin tek amacın belli bu yolun yolcusun insanda yüz olur ama nerde
Soran+1 yıl@DEADLY_666 tamam biz rospıyuz bundan sana ne a*k sen mi veriyorsun 😂
Cevap sahibi+1 yıl@DEADLY_666 benim neyi ogrenecegim senii hiiic ilgilendirmez ve beni tanımadan yargilaman da beyinsiz olduğunu gösterir ve hala buna devam ediyor olman da sen kimsin be git dışarı çık biraz insan gör de kendine gel yazma daha fazla bence dusuyorsun iyice sayin Ahlak bekcimiz derdi koca parası yemek olan bacimiz
Emin ol zaten sevgilisini s*kmesi günah senlede yapması bişeyi deiştirmezki. Ben olsam daha çok hoşuma giderdi
08 Yorumla
Soran+1 yılNe hoşuna giderdi?
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılBenim onu çok isteme sebebim ondan hoşlandığım ve çok seski bulduğum içindir
Soran+1 yılAma sonradan vicdan azabı çekeceğim diye korkuyorum 😭 çünkü ben hiç bir zaman sevgilisi olan birisiyle yatmadım
yatabilirsin ama ondan sonra ömrün boyunca "erkekler aldatır" demeyeceksin. aldatılsan da görmezden geleceksin.
00 Yorumla
+1 yılyazık kıza haberi var mı aldatıldığından cok sinirlendim cocuga Sen neden sevgilisini aldatan birinden hoslanırsan o da ayrı garip
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılVallahi ben koca salon birisiyle de yapıyorum Beni bağlamaz yani cevap Evet
00 Yorumla
+1 yılBen yatıyorum aramızda kalsın da sevgilisi olan bi kızla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Senin sevgilinle başkasının yattığını düşün soruyu bir daha sor kendine.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar vajunusmus olan kadınla oldumki gencin yaşlısına kadar onları seksde açıyorum ya benden mutlusu yok
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka şimdi?
Cevap sahibi+1 yılSevgilisi evli olanlarla
Soran+1 yılHa
+1 yılBen olsam. yatarim akisina birak zevkin tadini cakart ve yat
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAranizda bu kadar yuksek cekim olmusken :) zaten biraz ilerlemissiniz de :) gerisi gelir bence :) frekanslar tutuyorsa cok iyi bir deneyim olabilir :) sen mi durdurdun daha ilerisini teklif etmedi mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi olması beni durduruyor ama aramızda çok yüksek bir çekim var. İleriye gitmek çünkü uygun bir mekanda değildik
Cevap sahibi+1 yılHmm belki basbasa oldugunuz bir zaman ilerlersiniz. Guzel deneyimler kacirilmamali bence Opusmeden anlarsin ileri gitseniz cok zevk alacagini dusunuyor musun?
Soran+1 yılÇooookkk
Cevap sahibi+1 yılO zaman konu kapanmistir :) unutma bu hayatta hata bile olsa yaptiklarin degil yapamadiklarin hep aklinda kalacak :) cok sansli cocukmus yanliz umarim hakkini verir sana guzel bir deneyim yasatir
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazıları evli erkekleri tercih ediyor gizli saklı güvenilir ve tecrübe açısından
00 Yorumla
+1 yılBence onunla yat gitsin. Öpüşmüşsünüz zaten. Daha fazla istediği de belliymiş. E ne duruyorsun? Çocuk yakışıklı mı bu arada?
014 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi olması beni durduruyor. Evet çok yakışıklı 😩
- +1 yıl
Anladım. Ok yaydan zaten çıkmış. Er ya da geç devamı gelir öpüşmeden sonra. Sende yanıyorsun belli.
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Peki ikiniz yalnızken aniden senin boynunu öpse kendini ona bırakır mısın?
- +1 yıl
Allah belasını orrr.. Spu
Soran+1 yılBırakırım
- +1 yıl
Senin gibi kızla karşılaşsam keşke.. Mutlu ederdim onun yerinde olsam seni
Soran+1 yılHahah
- +1 yıl
Sen istemez miydin seni mutlu etsin? Düşünsene o gece unutulmaz olduğunu. Bu arada çok naptım yavrum ya
Soran+1 yılÇok isterdim hayal etmesi bile güzel
- +1 yıl
Off ben şimdi yandım harbiden 😒
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Nedeni mi var. Libidom aşırı yükseldi şimdi. Beni çok kötü yaptın. İşe gidiyorum şimdi. mastürbasyon yapmadan bütün gün nasıl olacak 😒
Soran+1 yılHahahah
Yemin ediyorum karaktersizlikte master yapmışsınız helal olsun nasıl beceriyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yılİkimiz de memnun saniz takma kafana
06 Yorumla
Soran+1 yılAma yaptıktan sonra kötü hissedeceğim diye korkuyorum
- +1 yıl
Daha hic yatmadiniz mi peki
Soran+1 yılSevgilisi olan birisiyle asla yatmadım
- +1 yıl
Yok bu çocukla hattın mi. dedim. kotu hisettin mi yani sonradan
Soran+1 yılBu çocukla hiç yatmadım ki pişman olucam diye korkuyorum
- +1 yıl
O korku varsa hic yatma ozamn içinde o his var senin kesin pişman olursun
+1 yılKendi zevkine bak bence yapıştır gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun
senin sevgilin var mı
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır benim sevgilim olsa başkasına bakmam
Soran+1 yıl🥲
Soran+1 yılHiç bişey
Soran+1 yılAynı yerde çalışıyoruz
Soran+1 yılHayır ya
Yoo niye yanlis olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılDalga mı geçiyorsun?
+1 yılKız sen ne rospu bir kadınsın püğ
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet sakın benim gibi rospu olma :)
- +1 yıl
Kınamayalim sonra bizde kinanacak hale düşeriz 😎 uygun bir dille uyarmak gerek
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çocukta seni istiyor tadına bak istersen
00 Yorumla
+1 yılBas geç keyfine bak ne dert ediyon awk
00 Yorumla
+1 yılYarın bir gün seni de kullanır atar
00 Yorumla
+1 yılUmarım ilerde pişman olmazsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılVer veeeceksen sonra gel bana da ver
00 Yorumla
+1 yılBu devirde hiçbir şey yanlış değil devam 🙂
00 Yorumla
+1 yılBişey olmaz zevkine bak
00 Yorumla
+1 yılVee gitsin ve yat gitsin.
00 YorumlaBirdefalina da olsa yap isteğini al
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılYat sonra adını herkese yaysin
00 Yorumla
+1 yılçok yanlış
25 Yorumla- +1 yıl
O yüzden kapatmış olabilir mi acaba mesaj kutusunu?
- +1 yıl
sonunda zeki biri
- +1 yıl
@JayWest Genelleme diye bir şey duydun mu acaba?
Bunu yazmana gerek yok ki. Arkadaş mesaj almak istemiyormuş, kutuyu kapatmış. Sen de takip atarsın eğer geri dönerse yazarsın, dönmezse bil ki istemiyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğzının tadını biliyorsun:)
06 Yorumla
Soran+1 yıl🙄
Cevap sahibi+1 yılBana nedense yasaklı diye aşırı keyifli geliyor
Soran+1 yılGarip
Cevap sahibi+1 yılNesi garip sanada belliki leziz geliyor:)
Soran+1 yılBen keşke onun sevgilisi olmasaydı ki onunla rahatça yatabilseydim diyorum işte yasaklı olması bana yanlış geliyor keyifli olup olmadığını bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen ise affetmiyorum anı yaşıyorum. ki sana çok örnek verebilirim normali böyle keyif vermez dedigim
Gizli Üye(36-45)+1 yılVereceğin o kadar belli ki Verde rahatla bari 😃😃
01 Yorumla
Soran+1 yılKes
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe tarz bır sevgılısı olduguna baglı dımı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboş ver Beğendiysen yap Ben öyle yapıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMetres olmayı gururuna yediriyorsan yatabilirsin
00 Yorumla
+1 yılno now
00 Yorumla
+1 yılAz yanlış 🤦♀️
00 Yorumla
+1 yılYat tadını çıkar
00 Yorumla
+1 yılCanın istiyorsa yap gitsin bize ne kime ne
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOk yaydan çıkmış
00 Yorumla Cok dogru
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizi böylesi bulmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
Cevap sahibi+1 yılSevgilimiz olduğu halde yatacak birisi ya da , boştayken yatacak birisi. fark etmez.
Soran+1 yılHımm
Cevap sahibi+1 yılÖyle 😔😏
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşyerinde mi bu kişi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. git yap
00 YorumlaBakire misin
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılHerhalde öyleyim yoksa sevgilisi olan birisi neden yaklaşsın bana🙄
Pişman olacaksın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz