Hoşuma giden bir çocukla cinsellik üzerine konuşuyoruz geçenlerde 1 senelik ilişkisi olduğunu öğrendim ama umrumda değil açıkçası yarın buluşup takılcaz sizce yaptığım yanlış mı sonuçta çocuk teklif etti bana
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
yani sormak bile gereksiz tabi ki yanlış, bunu sormana gerek yok kendini onun sevgilisinin yerine koy bakalım sevgilin bir kızla sevişse çok doğru bulur muydun, anlayışlı olur muydun? ha dersen ki ya ne olacak benim sevgilim istediğiyle sevişir karışmam o zaman zaten senin için etik gözüküyor bu durum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsani değerler açısından ikinizin yaptığı da yanlış.
Kendini sevgilisinin yerine koy empati yap. O zaman hakkında ne düşünürsün?
Kendini o... Biri olarak anımsatmak istemiyorsan ya da bu tabirden rahatsız olmayacak kadsr geniş biriysen sorun yok05 Yorumla- +1 yıl
Burada kızın bir hatası yok yapabilir , yapmaması gereken erkek ondan mı kıza laf yok yapsın alan razı veren razı ( aldatan erkek )
- +1 yıl
@KuzeyTekinoğlu01 aldatan erkek ama kadın da bile bile kuyruğunu sallıyor o da hatalı 😆
- +1 yıl
Kuzey senin beynini skm
- +1 yıl
bi kız tarafından aldatılınca yine erkeği suclarsın umarım
- +1 yıl
@KuzeyTekinoğlu01 kızın da hatası var. Bile bile bu ilişkiyi yaşamak aldatildigindan haberi olmayan hemcinsine ihanettir.
Bu yüzden empati yapmasını söyledim.
Öte yandan aldatan erkek ona diyecek söz yok
- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılsonuç olarak sana pafiliycek bir kac gün keyfini alacak o sırada ilişkisini tartacak baktıki senle birlikde olmanın artıları daha fazla gittigi yere kadar gider sonra kızdan kurtulur sana cakmaya devam eder baktı senle olmuyor sen yoluna ben yoluma der
00 Yorumla
+1 yılYaptığın tabii ki de yanlış ilişkiye girmeyi bırak onunla flört etmem bile yanlış savunman daha da yanlış özrün kabahatinden büyük o teklif etti bana diyorsun camdan aşağı atmayı teklif et se onu da mı kabul edeceksin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
93Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sevgilisini sevmiyor demek ki.
00 Yorumla
+1 yılSenin hayatında biri varken başkası ona senin şu an yaklaştığın gibi yaklaşsa yaygara yapar ortalığı yıkarsın ama söz konusu kendiniz olunca size her şey mübah öyle mi?
Ama burada sadece sana kizamam adamda adam olsa peşine takılmazdı.. ne yapmak istiyorsanız yapın birbirinizin layıkısınız tam olarak.
60 Yorumlayanlış denmez ona haysiyetsizlik denir ahlakınız bozuk etrafta erkek yok ilişki halinde ki biriyle olmak istiyosun bir de kendini aklamaya çalışıyosun belki burdan bir kaç kişi yok sorun değil derse içini rahatlatıcaksın bir de karşı tarafta ki sende olabilirdin hiç umrunuzda değil sonra gelince kadınlar kadın hakları savunursun midemi bulandırıyosunuz
120 Yorumla
+1 yılallah sizi kahretsin ya yemin ediyorum bu devirden etimle kemiğimle nefret ettim. bütün yorumlar mı birbirinden leş olur kimse mi linçlemez. Milletin botoxlarına evliliklerine güzel olan şeyleri kıskanıp linçlemeyi biliyorsunuz ama sevgilisi olan evli olan vs insanların hayatlarına girmeyi gayet rahat buluyorsunuz. BUNU NORMALLEŞTİREN BU DURUMU YAPAN HERKESİN AYNI DURUMA DÜŞMESİ DİLEĞİ İLE. allah sizi kahretsin
92 Yorumla- +1 yıl
Amin
- +1 yıl
Bacım linçleyen çok yorum var zaten fazlasıyla hakkediyor pek takma bunların çoğu trol
- Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılAhlaki değerler ve mezhep ilişki pek güzeldir...
Mesela tabloda ahlaki değerler anlamında bir kişinin nasıl kendini bu güne dek değer katma konusunda zerrece bir şey yapmadığını, mezhep konusunda da zerrece bir kaygısının olmadığı geniş bir iffet düzeyinde izliyorsunuz.
Öyle ki, hormonlarının esiri ve günah sınırının tamamen ardında zerrece çekinmeden herkesle her şeyi yaşayacak pozisyonda neler söyleyebiliyor.
Mesela sormak isterim, anneniz babanız sizi bugünler için mi yetiştirdi?
Yahu, Allah huzurunda nasıl hesap vereceksiniz?
Pekala, Allah korkusu yok, aile olgusu da yok, başka bir soru sorayım size : İnsani ve erdemli bir insanda duruş ve kendini muhafaza edip '' ağır '' görünüm kıstasının neresindesiniz?
Sorunuza da ırak düşmeyeyim...
Sevgilisi olan biriyle bahsettiğiniz şeyi yapmak; yanlıştır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen yapıyorum, asla ilişkilerine müdahale edecek bi davranış sergilemiyorum. Sonuçta iki tarafında beklentisi cinsellik. Ve kimse inkar etmesin herkes kendinde olmayan şeye heves eder. Başkasının sevgilisi olduğu için daha çok tahrik oluyorum. Savunmuyorum asla yaptığım şeyi ama her insanın hatası vardır bizimde bu olsun🫠
1348 Yorumla- +1 yıl
Haklisinnn nasil birisin merak ettim
Cevap sahibi+1 yılZ@rgana hüseyin kimse senle sevismiyor diye üzülme. Bas ablacım tavuklu pilav 😀😀😃
- +1 yıl
😅😅
- +1 yıl
Yani tam benim kafadan birisi, cidden tüm kelimelere katılıyorum. Özellikle tahrik etme detayı okurken bile tahrik etti. O duyguyu çok iyi anlıyorum. 😄
- +1 yıl
Senin hatan da büyük k. ahpelikmiş ama dediğin gibi senin kumaşının eksiği de bu olsun
- +1 yıl
Hüseyin sakat kaldı
Cevap sahibi+1 yılBen görüşümde yaptığım şeyin doğru olmadığını belirttim savunmuyorum ama hiçbir Allahın kulu beni eleştirecek kadar masum değil bunuda biliyorum içim rahat yani. Benim hesaplaşacağım kişiler sizler değil öteki dünyada hak sahipleriyle olacak
- +1 yıl
Sen herhalde hesaplaşmayı eksi alıp oturmak sanıyorsun. Böylesi iğrenç bir davranışı zerre utanç duymadan anlatıyorsan bunu eleştirecek insanların varlığına da katlanırsın nasıl ki biz senin yazına maruz kaldıysak
- +1 yıl
Sizin gibi kaşarlarla sevişmiyorum:) öteki tarafta zebanilerede verirsiniz siz bacım jdjsjsjs annenizin ruhunu * sizin kaşarın evlatları
- +1 yıl
Godlike denen bacım evladi * icin kişiliğinden olma anneni sakat bırakır belini kırarım
Cevap sahibi+1 yılSoru sahibinin başlığını okuyup bu sorunun yorumlarına kadar inmişsin hanımefendi. İlginizi çeken bi mevzuat değilse yorumlarına kadar inip okumanıza gerek kalmazdı. Ben yaptığım şeyi internete reklam vermedim, sen kendin görmek istediğin için gördün bu yorumu.😘 İnsan hayatta hep en çok yargıladığı şeyle sınanır. Dikkat et hayat senide çıkmazlara sokmasın.
Cevap sahibi+1 yılHüseyin anne niye katıyorsun ablacım, elini doldurmayan şeyin kendinden yaşça büyük insanlara yeteceğini mi düşünüyorsun gerçekten 😆
- +1 yıl
İşte görmeden yargılamak diyoruz ndmsms
Cevap sahibi+1 yılGece gece uğraştığım insanlara bak ya (!) mükemmmelim nasılda ayarttım kızın sevgilisini😄 tadıda mükemmel çocuğun😘
- +1 yıl
Annenide başkası sever ödesirsinz insllah Allah'ı adaletine bırakıyoruz
Cevap sahibi+1 yılProfili değişmişin hemen ablacım, burada daha iyisin😃
- +1 yıl
Dostum ben ancak bacına tokmak olurum denir ama kızın ne suçu var değil mi? İnsanların küfürleri kendi ailelerine verdiği değeri gösterir. Ananın da bacının da ellerinden öperim. Senin bu özgüvensizliğin üzerine biraz çalışman lazım. Silik ve ezik karakter davranışları bunlar. Başarıyı kovalayan dominant karakterli bir erkekle senin gibi oğlanları ayıran kalın bir çizgi var. Umarım zamanla telefonu yüzüne tutmak gibi özgüvensiz detaylardan kurtulur pantolon 👖 giymeyi hak eden bir delikanlı olursun. @huseyincan_06. Seni geri bildirim vermeye kayık bir birey olarak son kabul edişimdi. Kumda oyna abicim olur mu? Yüzüne gözüne girmesin ama bir kere başarılı olmayı dene 👋🏻👋🏻
- +1 yıl
Türk bayrağı var diye koymuştum onu sizin gibiler yüzünden değiştirdim
Cevap sahibi+1 yılIQ seviyesine bak ya küfürü normalleştiren insanlar benim hayatımı sorguluyor. Yazık ✍️
- +1 yıl
Kilo alamiyodum
Cevap sahibi+1 yılTürk bayrağıyla biz ne alaka yaa ŞAÖWMSMSMXŞXŞXŞĞXXĞX
- +1 yıl
Bu yaşıma kadar dikkat ettim. İnsan hakkına önem veririm. Başkasının benim yüzümden çok canımı sıkmadıysa ağlamasını istemem. Dikkat ediyorum. K. ahpelik yapacak değiliz. Hem zina hem kul hakkı
- +1 yıl
@uyumamlazim boş ver kardeşim bi ara tecavüze uğrar geberir gider umarım ona layıklar
- +1 yıl
Godlike amcsi bos yapma
Cevap sahibi+1 yıl@Godlike_Ruler_ aklı başında karekteri oturmuş insanın hali de bi başka oluyor. Anlat anlat boş bunlara. Salla gitsin gerçekten.
- +1 yıl
Jznsnsnsnsmd sen özele geç öyle gör bide o hırtoyu
- +1 yıl
@huseyincan_06 hayır tecavüze uğramasını kesinlikle istemem umarım böyle bir şeyi hiçbir zaman yaşamaz. Lütfen bu şekilde beddua etme birisine. Dehşet bir şey bu.
Cevap sahibi+1 yılBaksana zargananın yazdıklarına ulan sen tecavüz kelimesini böyle basit bi şekilde ağzına nasıl alabiliyorsun? Zaten bu tip davranışlar sen ve sizin gibilerden çıkıyor. İleride böyle birisi olacağın zaten belli.
- +1 yıl
Hak eden var hak etmeyen var Özgecan aslan değilde bu namussuz kaşar olsaydı sevinirdim normal bi insan değil çünkü bu cins
Cevap sahibi+1 yılHüseyin hayatında eline kaç kere Kuran aldın burada din bekçiliği yapıyorsun. Etmediğin küfür beddua kalmadı. Ben bi erkekle yatmışım diye sen kendini benden temiz mi görüyorsun yoksa😃
- +1 yıl
İnsana göre muamele diyelim kaşar
- +1 yıl
burada söylersem okuduğum Kur'an'ın ettiğim duanın bi anlamı kalmıyo zaten profilimede bakarsan bu siteyi cinsellik için kullanmadığımı anlarsın sizin gibi kaşarlarlar platformun içinden geçti bide amclar tabiki
Cevap sahibi+1 yılHayat karma sistem ettiğin beddua ileride karının, annenin, çocuklarının başına geldiğinde beni hatırla. Özgecan gibi kıymetli bir insanın adını da o y@muk ağzına alma bidaha
- +1 yıl
Hemde din bekçiliği değil kimsenin namusunu eleştirmek bana kalmadı sen havladın bende taşladım sadece
Cevap sahibi+1 yılHadi işine tavuklu pilav ye
- +1 yıl
Tmmmm
Cevap sahibi+1 yılHav hav Hhhhüsseeeyyyin
- +1 yıl
Nasıl bir karaktersize vakit ayırmışız yahu ☺️ yazık olmuş ama denemedikte diyemeyiz. Cevap yazıp değerli vaktimizi, tek hücreliden daha az faydalı bir yaşam formuna harcamayalım. Kendini ciddiye almıyor ki biz alalım değil mi ☺️👋🏻
- +1 yıl
Ya bi sg dostum xocugu ya
- +1 yıl
Karini sever yine aynı tepkiyi ver bu kadar olumlu ol tmmi aslan parçası insallh onuda yaparlar
- +1 yıl
Bu karsnini boş ver seven arkadasn fotosunu SS aldım+18 telegram sitelerinde paylaşcam bu güzel kardeşim tüm sülalesi görsün
- +1 yıl
Hüseyincim, mesleğini ve yetkinliğini bilmediğin insanlara wifi ya da operatör interneti üzerinden tehditler savururken çok dikkat etmelisin. Mac ve IMEI Id ortalıkta bu tarz hareketler seni çok üzer. Yazdıklarımı dikkatli oku ve araştır abicim. Bu yoruma Tekrar cevap yazarsan her birini tek tek öğrenip adalet karşısında cevaplamak zorunda kalırsın. Polis üniforması görüp gerilen insanlar karşısındakini tanımadan bu tarz tehditler savurmamalı. Bu son kıyağım olsun. Sınırı aşma!
- +1 yıl
Haklısın mesleklerini tanımadan yargılayıp caz yapmamak lazım etimden korkanında kemiğini s. km hadi beni dava et 😂
- +1 yıl
Erkekliğine güveniyosan lütfen 😂
- +1 yıl
Farklılık cezbeder her zaman
- +1 yıl
Yaptigi seyin dogru olmadigini belirtmis arkadas zaten neyin kafasi daha bu hepiniz sutten cikmis ak kasiksiniz kesin bu kadar durust. Ve masum olsaydiniz zaten basligi okuduktan sonra sayfayi degisirdiniz bi dogru sizssiniz herkes yanlis anasini satim ohh canina degsin kiz
- +1 yıl
Herkes ne duyar kasmış be
+1 yılBakıyorum da görüş paylaşanlar ne kadar da rahat. Hayır anlamıyorum bunun nesini savunabilirsin arkadaş! Ha bir de "sevgilinin haberi olmasa da olur" diyen tiplemeler var. Hepinizin ağzını eşek arısı soksun!
70 Yorumla
+1 yılBirazcık empati yapabilme yeteneğin olsaydı cevabı çok kolay bulabilirdin aslında , boşuna dememişler kadın kadının düşmanıdır diye. Ve şuna da inanıyorum , yaşattığınızı yaşamadan ölmezsiniz. Bugün siz başkasına yaparsınız yarın başkası size.
10 YorumlaAllah'ım böyle varya bir kaşık suda seni boğmak istiyorum şu an yani keşke elime gecsen. Kızım sen anormalmisin adam seni kullaniyoooooo. Senle yapacak o kızla evlenecek. Şaka falan misin. O kız dedigin kızın suçu neeee evde sevgilisinden mesaj bekliyor olacak bir senelik hemde bir sene bak iyi bak bir sene. Niye o... Ediyorsun anlamıyorum kii sana erkek mi yok !! Ay ne sinir bozucusunuz ya az aklınızı kullanin Allah aşkına yani
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada suclu olan erkek. Kimin sevgilisi/esi varsa ona sadik olmak zorunda. Yani ilk basta bu işe girismemesi gereken erkek olan taraf. Sevgilisi ya da esi olmayan tarafin sadakat saglamasina gerek yok. Sadakati iliskisi olan taraf sağlamalı. Yani ben burada tutupta soran kadini aşagilayamam. Evet onunda yaptigi yanlis kabul etmese daha dogru olurdu ama karsi taraftaki erkegin yaptigi tam bir s*refsizlik. Sadakati korumasi gereken kişi o cunku.
30 YorumlaBilmeden yaptıklarım oldu. Kendimi suçlu hissetmiyorum açıkçası
83 Yorumla- +1 yıl
Siz ne kadar kolay yaşıyorsunuz böyle.
- +1 yıl
nedenn
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bunu yaşamak güzel bir duygudur, kendimden biliyorum hiç ilişki yaşamamış bir erkek olarak ya diyorum bazen bu asabiyet hayatımda bir kız olmadığı için sanırım stresin atıldığı bir yer yok. O yüzden artık bana da şart cinsel ilişki yoksa taşa sürtüp kıvılcım çıkartacağım yakında
Cinsel hayatı güzel olmayan insanların gün içinde mutsuz olduğu yüzünden bile okunuyor. En azından bana öyle görünüyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilisiyle mutlu değil cinsellik konusunda demekki... bana da öyle biri denk geldi üç yıl takıldık gizli.. sevgilisi kizi tatmin edemiyormus sen çok iyisin cinsellik te diye benimle takılıyorsun evlenince yapmam artık demisti duydumki evlenmis
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumları görünce çok güldüm ya. Kızlar aldatan erkeğe hakaret ediyor ama kızı destekliyor. Bu neyin kafası?
Neymiş "sevgilisi olan düşünsün, elinde tutsaymış sevgilisini"
Ulan sizin sevgilinize de bir kız yaklaşınca aynısını sizin için söylerler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen buldum dedim meğer beni kimlerin arasına atmış benimle oynamış sevmemiş kandırmış ihanet etmiş keşke onu hiç tanımasaydım okadar inanmışım ki ona meğer hep oynamış benimle amacında bir sürü insanla takılıyormuş buralarda dışarıda ama varya böyle temiz bir duyguyu kayıp etti aşk meşk yok herkes sahtekar olmuş ben sevdim ama neler neler kaybettim keyfine bak sd
00 YorumlaÇocuk düşünmüyorsa kendi ilişkisini senin düşünmene gerek yok
60 YorumlaYaptığın yanlış kendini onun ciktigi kizin yerine koy hoşuna gidermi sanmıyorum ama bende senin gibiyim sevgilim yok ama eşi ya da sevgilisi olan kızlarla falan yapıyorum hep bazen pişmanım bazen o istedi sonuçta diyom
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilerin yasak aşk yaşaması kadar kötü değildir heralde ama genelde o gibi durumlarda karşı cinse sorar ona göre hareket ederim.
Kendime yapılmasını istemediğim şeyleri kimseye bu güne kadar hiç yapmadım.00 Yorumla ikimizin de yaptıği yanlış ve hayatın adaleti çok büyük ve ikinizide bunu bildiğine eminim ikimizde ilerde aynı şekilde aldatilip çok acı cekeceksiniz insan ne yasatirsa onu yaşamadan olmezmis...
12 Yorumla- +1 yıl
ilahi adalete o kadar inanıp güveniyorum ki. İkisinin de aynı şeyleri yaşayacağı ve hatta daha beterini yaşayacakları günleri bekliyorum. Bu arada aldatılan kıza üzülüyorum
+1 yılBu sorduğun şey zaten ahlaksızlık seninle aynı düşüncede olan insanlardan olur almak için soruyorsun haramı günahı geçtim insaniyet açısından acınacak bi durum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Herkes linç etmiş seni :) :) belki etmeyen çok az var. Yani yaşam. senin etik acılar veta arzular seçim senin. :) Linç etmedim. hayat yaşama dair her şey sende
00 Yorumla
+1 yılHayat sizin ne yaparsanız yapın ama muhafazakar düşünceye sahipseniz evet bu yanlış ancak bu düşünceye sahip olsaydınız zaten bunu sormaz cevabı bilirdiniz diye düşünüyorum.
00 YorumlaBence senin degil cocugun yaptığı yanlis. Sevgilisi ciddi düşünüyor, ona asik ise Yaptıktan sonra kiza bu çocuğun nasıl biri olduğunu anlatbence.
00 YorumlaHoşlanıyorsan günübirlik bir arkadaşlıktır devamını beklemiyorsan zevkine bak hayat kısa ne istiyorsan onu yap kimsenin sana bir şey demesine takma sen bir bireysin ne yapacağını sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılOturduğun bölgedeki uzman psikologları bir araştır.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYoo niye yanlış olsun ki en doğru yoldasın Allah ım ya bi de soruyo
20 Yorumla P! cle eylenmene bak işin bittiğinde patlat dümeni gönder gitsin birdaha böyle şeyler yapmasın hem cinsine
00 Yorumlasevgilisin olmayan birini bul bırak çocuğu
aldatacak senin yüzünden
seni aldatsalar iyi mi olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Dünyadaki insanlar zaten entrika içinde yaşıyorlar sen de bir entrika yaşa ya boş ver vallahi diyorum bak seviş boş ver dibine kadar yaşar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. kimin umrunda ki bu devirde? herkes kimle denk gelirse karsilikli iki kisi istedikten sonra herseyi yasiyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Seninle birlikte bunu kabul edenler de ruh hastası. Yazık hepinize
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılbunun dogru ya da yanlıs oldugunu anlamıyorsan eger doktora git
12 Yorumla- +1 yıl
bu devirde ilişki yaşanmaz abi ya baksana nasıl normalleştirmeye çalışıyorlar. Milletin güzel anları kıskanıp linçlemesini iyi bilir bu tipler fakat aldatma gibi durumları kendi üstünden atmak için normalleştirmeye çalışır
- +1 yıl
🥺🥺
Bunun adı başka bir şey söylemeyeyim şimdi. Sevgilisi olsun veya olmasın zaten yanlış bir şey
10 YorumlaCanım ne isterse onu yaparım
Etik kurallar bana göre değil00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bir ilişki yaşarsan gözün arkada kalmaz oda senin tadına bakmış olur.
00 YorumlaÇocuk şeref yoksunuymuş.. Evet sende uzak dur sen eskortluk yapma ona..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta sevgilisini aldatacak ve siz de payanda olmuş olacaksınız. Bence yapmayın.
00 Yorumla Hiç yanlış olur mu? Senin yediğin her nane doğrudur. sonuçta insana benziyorsun...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTeklif eder tabii ki. Kendini hediye etmeye bu kadar meraklıysan ben de teklif edebilirim. Kendinden tiksinene kadar kullanıp atarım nasıl olur bence seversin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yani belliki ne desek yatacaksın ilişki fb ilişkisine dönecek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Senin sevgilinin seni aldattığını düşünürsen cevabını bulursun
00 Yorumla
+1 yılÇocuk senle yatar 1 yıllık ilişkisine mis gibi devam eder.
00 Yorumla
+1 yılNeden yanlış olsun ki sonuçta sadece zevk amaçlı birsey
00 Yorumla
+1 yılseni bilmem de diğer kıza acıdım yazık cilalı boynuzları oluyor
01 Yorumla- +1 yıl
o kız bir beddua etse keşke allahım keşke. Bu kızda ve bu erkekte umarım bir daha iflah olmaz
+1 yılSenin sevgilin olsa başkalarıyla da yatabilecek o zaman. s
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnun sevgilisi var senin değil yanlışı o yapıyoo
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen evli kadınlarlada ilişki yaşadım. İki tarafda durumdan memnunsa yaşayacan zevke bak Kimseyi dinleme kimseye kulak asma
10 Yorumla
+1 yılBizim dediğimize göre hareket etmeyeceğine göre sen kendi doğrunla devam et knk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunların hepsini zaten biliyorum sadece bunu denemek için bir kızla sevgili olucam bakalım kaç kişi teklif edecek?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSenin sevgilin yoksa hiç problem yok. O onların sorunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkinizin yaptığı da yanlış ki bence sende öyle düşünüyorsun ki soru açmışsın. Umurunda olmasa sorusunu sorup fikirleri merak etmezsin bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış değil ama senin gibi toksik kadınlar kendi sevgilisi başkasıyla yatınca çıldırıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboş ver bee o bic sen o*spu takılın işte sevgilisine haber ver yani ama. en azından kurtulur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyok en doğrusunu sen yapıyorsun, fındık beyinliler sizi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende evliyim. Deniyorum farklı şeyler. Sorun değil.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılNormal takdırabilirsin.. Yok hoşuna gitmezse mika performans ile zabaha kadar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Namus bekçin ben değilim tabikide özgürsün bu konuda sorma bence kimseye gerek yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbence sorun aldatan aldatmaya razı aldatılanın haberı olmadıgı surece sorun yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. O kişi kabul ettiyse sıkıntı yok
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılYap gitsin
Elinde tutsaydı çocuğu31 Yorumla - Devamını Gör (82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne