önce dokunurum bacaklarına sonra yavaş yavaş bacaklarını ayırırım gözlerine bakarım dudaklarından öperim elimi vajinaya götürür klitorisde gezerim ıslatırım öyle sevişirim bir süre öyle sonra artık orala geçeriz 69 yaparız
Usul usul yanaşıp ilk önce sarılırım sonra yavaştan boynuna doğru yönelip emmeye başlarım boynunu emerken de sırtını sıkarım ve parmaklarımla sırtına o üç harflik kelimeyi yazarım 🙈
Arkasından beline sarılıp iyice kendime yaslayıp, boynuna sıcak nefesimle ufak öpücükler kondurup alttan da kabarıklığı hissettirince fazlasıyla yeter.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
önce dokunurum bacaklarına sonra yavaş yavaş bacaklarını ayırırım gözlerine bakarım dudaklarından öperim elimi vajinaya götürür klitorisde gezerim ıslatırım öyle sevişirim bir süre öyle sonra artık orala geçeriz 69 yaparız
Usul usul yanaşıp ilk önce sarılırım sonra yavaştan boynuna doğru yönelip emmeye başlarım boynunu emerken de sırtını sıkarım ve parmaklarımla sırtına o üç harflik kelimeyi yazarım 🙈
Güzell sonra hemen anlıyo mu peki
e yeter zaten hemen ereksiyona geçer
Arkasından beline sarılıp iyice kendime yaslayıp, boynuna sıcak nefesimle ufak öpücükler kondurup alttan da kabarıklığı hissettirince fazlasıyla yeter.
Şöyle
sübliminal mesajlarla mesela yanağını okşamak dudaklarına bakmak kulak memesini ovalamak gibi durumlar
kulağına Sıla'nın sevismeden uyumayalim şarkısını mırildanirım, subliminal mesaj yollarim anlar o😄😄
Güzelmiş shshshs
Bu iyidi
Ben imzamı atarım. Sadece anlaması gereken anlar.
Boynundan Tutup Duvara Yaslıyorum 😍😍
Yavaştan öpmeye calısırım boynundan ardı gelir zaten
Yanaşır boynunu bakarım
em*erim. bunu niye sansürlüosun KS sjskldjf
Bu yapsan patron dikelir jwjsjw
Kendiliğinden olur zaten belli etmeye gerek yok
Nasıl anlıyo yani istediğini
Bacak arasını okşayarak
Direkt harekete geçiyosun yani
Zaman kaybına gerek Yok
Mantıklı
Islanınca yapisirim
Ne kadar sürer ıslanması
5 dk sürmez
İyiymişş girdikten sonrası ne kadar sürüyor
25 30 dk kesintisiz sürer
imkanı yok yapamam s*kseler diyemem.
Açıkça söyle kanka, zaten partnerin değil mi?
Başlarım frikik vermeye
Erkekler nasıl frikik veriyo dksjsjs
Malum yerden ovv gkgkgk
Sadece oranız var zaten dkebsjsh
Yetmez mi 🙃
Bi kadın kadar değil yani. Verilen frikik
Bu konuyu detaylı konuşalım 😈
Bööö
Vücudunda ellerim gezmeye başlar
Harika olmalı
Kulağına ezan okurum
Sevişmek istiyorum