Sevişmek istediğinizi nasıl belli ediyorsunuz?
Gel sevişek zalımın oğlu diyorum ne gerek var uğraşmaya 😀

Sevişmek istediğinizi nasıl belli ediyorsunuz?
Gel sevişek zalımın oğlu diyorum ne gerek var uğraşmaya 😀
kesinlikle azdigimi belli etmem ilk once onun bedenini subliminal bir sekilde uyaririrm ardindan o bana yanasir ve beni yataga surukler beni soymaya baslar ve sert bir sekilde kollarimdan tutup yataga atar â noluyo noluyo derim sonra malafatini cikarir ve derki nerde benim etegim naptin buraya kadar okudun mu XDXDXDSXJJJJ
off pardon ya
Örneğin :
Bir keresinde iş yerindeki kıza yaklaşıp, bak çok tatlı kızsın bende yalnız bir adamım çok nefes tüketmeyelim nefes nefese kalalım, dudaklarının ve fiziğinin hakkını vereyim, yaptığımız onca kur boşa gitmesin, bana gel karşılıklı şu biriken hırsımızı atalım dedim.
Kahkaha atarak güldü, çok tatlısın fakat sapıkça geliyor kulağa, resmen benimle yatmak istiyorsun dedi. Hayvan gibi evet dedim.
Gülerek gitti, akşam aradı sevişmeyelim kahve içip dertleşmeye ihtiyacım var dedi. Kahveler tezgahta kaldı, 3te evine mutlu gidiyordu.
Kimse bana böyle gelmedi 😀
Ben bir kızla tanışmıştım ve tanıştığım ilk dakika neler yapıyorsun ne okuyon nerede çalışıyor dedim kız direk nü fotorafçısıyım dedi. sonra gün içerisinde sürekli bir sarılmalar öpmeler vs ama işte acemilik ben beceremedim
Beden dilimden, sesimden, tavrından, bakışlarım ve ses tonumdan anlamasını sağlayabilirim.. Ya da doğrudan dudaklarına yapışmak da olabilir.. Keyifli geceler.
Senin yanında olanın geceside gündüzüde keyiflidir
Cevap
52Cevap
Yavaşça taciz edermiş gibi yaklaşırım de öpmeye başlarım😂🤦♀️ ya da bir şekilde seni istiyorum özledim filan derim
Ben de direk çağırırım. Gel sevişelim diye
Yoğun bir öpücükle
Partnerimin dudaklarına yapışarak belli ediyorum. En kestirme yol bence..
Direkt söylerim, küçük oyunlarla uğraşamam.
En güzeli , o anlayacakta ohoooo
Bunun zor bir yanı yok.. Anlık olarak gelişir.. Bakış, gülüş, imalı bir mesaj..
Birçok yolu var..
Kedi gibi yaklaşır, sana s. kso çekeyim mi derim. O an yüzlerinde oluşan ifadeyi çok seviyorum.
İyi yapıyorsun, ben önce güzel bir gün yaşatırım, alt yapısını yaparım. Güzel giyinmesini sağlarım, sonra hersey kendiliğinden gelişir zalimin gizi.😉
Farklı yerdeysek mesajlarla kur yapmaya başlarım anlardi o.. evdeysek hassas yerlerinde öperdim omuz gobus falan boyun
Direk sözlerimle ya da hareketlerimle belli ederim. Olmadı dudağına yapisirim
Cinselik hayatm olmadığı için öyle bir belirteyim de yok
Eşim koç burcu olduğu için dudağına birden yapışmak onu tahrik ediyor sonra mutlu son
Direkt olarak bazen ima ederek bazende spontane gelişiyor
Bunu karşımdakinin tavırlarından anlarım ve pası karşıdan beklerim, arzulanmak hoşuma gidiyo
Bakışarak ve aradaki mesafeyi azaltıp özel alanına girerek etkilemeye çalışırım
Ben belinden kavrayıp elinde ne varsa kaldırır atarım doğru yatağa yani beden diliyle anlatırım
Elini tutup benim canım seks istiyor hadi yapalım diyorum.
Öpüşmeye başladınmı zaten belli oluyor bir şekilde...
Birlikte olduğum insan ise hiç sıkıntı olmazda karşılıklı çekim varsa adım atamam. Karşı taraf adım atsa da çekinirim. Zaten tövbeli olduğum için helal olmadan yapamam.
eski eşime belli edebiliyordum sadece. yeni tanıştığım birine açılamıyorum bile :(
Önce romantik şekilde kalbini fethederim sonra poposuna ellerimi koyup dudaklarına yapışır hızlı hızlı soyarım ve sabaha kadar devam
Birkadeh şarap ve ayaklarına masaj yaparak bu karşımdaki insanı baştan çıkarır
çocukları erken yatırmaya çalışmaktan belli oluyor
Kadının bal kutusuna bakarım ve güzelce yalamaya başlarım
Soruyu Soran benim cevabımı biliyorsun ;)
Nereden biliyorum
Az konuşmadık olsun o kadar 😈
Konuşmuş olmam senin sevişmek istediğinde ne yaptığını bilmemi sağlamaz. Öyle değil mi? Benimle sevişmek istedin de ben mi anlayamadım pardon
🎈🎈🎈🎈
Halen duruyor yazışmalarımız paylaşayım istiyorsan😀
Paylaş tabi buyur. Benim gizlim yok
Dudaklarını öperim ve saçlarını ne tarafa atarsam diğer taraftan boynunu öperim
Beyle
Ses tonum hal ve hareketlerim
Şirinlik, cilve yapıyorum sfsh
Direk söylerim ya da gidip boynundan opmeye baslarim
Yakınlasıp ellerini tutuyorum yuzunu opuyorum sonra dudak derken devam ediyor oyle 😂😂😂
Yaramazlık yapalım mı derim.
Bir kere birine uzun zamandır konuşuyorduk. Dedim. Bana peki dedi. Ama sonra ses çıkmadı
Basit fiziksel temaslar hayat kurtarir
Güzel fikir
Arınma Gecesi tatlım derim heralde
Şaplak atarak tabiki benim koca oğlanı göstererek
Direk istiyorum
Üstünde ne var diyorum mesela
Herkes senin gibi mübarek değil 😅
anlar bakışlarımdan filan
Hayırlı bayramlar başkan
😀😀
Verde bir sigara icek
Bebeğim hadi sevişelim diye net oluyorum.
Direkt söylerim bssbn
Öyle bir şey yapmıyorum 😃👍
Öpüp yakınlaşmaya bailayarak nasıl olacak
Armadan hissetirerek 😁
Aynen. En temizi direk söylüyorum.
Para ve altın ile
Temas ve öpüşme ile
Nekadar açik sözlüsün:)
Gözlerime bakması yeterli oluyor
Belinden tutup kendime çekerek genelde
Kelebeklerin çiftleşme dansını tercih ediyorum
Öpüşerek