farklı mekanlarda farklı deneyimler yasayan çiftler. cevaplarınızı alalım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İnternken hastanedeki dinlenme odasında son sınıf olan hemşireye s*kso çektirmiştim.
Kızın iştahı aklıma geldikçe sertleşiyorum, 1 sene boyunca her fırsatta emmek istiyordu.
hala devam sanırım.. bırakmamıssındır bole birini
Maalesef devam edemedik.
O memleketine gitti ben memleketime.
İleride yine karşılaşırsak devam ederiz ama, tabi evlenmezse.
konusmuyomusunuz su anda peki.. baksana heyecanlandırmıs seni:) 1 sene boyunca her fırsatta yutturdun sanırım:)
Kanka kızı anlatsam okur boşalırsın öyle bir şeydi.
Ben asla ama asla öyle bir şey çıkacağını beklemezdim o kızdan.
Tek damla bırakmadan mı içer insan? Nefis bir hatundu...
Ara ara fake hesaplarımızdan yazışıyoruz
ahahahah vay canına neler yapmıs:) neden beklemezdinki kapalı birimiydi.. neden fake hesap ikinizinde sevgilisi var sanırım
Kapalıydı evet.
İkimizin de sevgilisi yok, sadece gizli olsun istiyoruz
şimdi daha cok merak ettim kapalılara benimde zaafım var:) ee peki ilk nasıl gelişti bu olay nasıl yakınlastınız merak ettim
Sene başında aynı klinikte denk geldik ben tıp son sınıf o hemşirelik.
Hep denk gelince selamlaşmaya başladık, oradan konuşmaya geçtik.
Çaya kahveye giden diğerine de getirirdi derken hastane dışında da mesajlaşmaya başladık.
Samimiyet kurulmuşken bir gece baya geç saatlere kadar konuşuyorduk, sonradan öğrendiğime göre regl öncesiymiş fena azıyormuş o günlerde.
Konu konuyu açtı işte evlenecek insan yok herkes her şeyi yaşamış dayanmıyorlar falan diye, sonra işte dayanmak cidden zor bahsi falan geçti derken gecenin bir yarısı ikimiz de fena etkilenmiştik, o gece o sırılsıklam oldu ben ise elmastan sert.
Bir süre bahsi geçmedi ama sonra yine bir gece baya konuştuk ve dayanamadık seksting yaptık.
Birkaç hafta seksting sonrası ilk elleşmeler geldi, oradan saksoya ışık hızında geçtik zaten.
Biz nöbet tutarken doktorun tek başına odası olur kapısı da kitlenirdi, her nöbetime çağırır doyururdum o s*ksoya aç dudakları.
ooo film gibi hikaye resmen:) ee madem bu kadar istekli biri bakireyse anal falandamı yapmaya yanasmadı:) sadece saksomu oldu yani
Analın yeni yeni bahsi geçmişti ki mezun olduk şansımıza.
Aslında ilk zamanlar asla derdi, zamanla hmmm belki dedi, en son ise yaa deneyelim onu bir şekilde içimde istiyorum diyordu.
Sonbahar ziyaretine gideceğim, muhtemelen bu defa oturacağı şey minder olmayacak (:
ahahaha gorusceksin yani tekrar:) cokmu uzakki hangi sehirde yasıyor.. fiziği falanda seni etkilemiş belliki:)
Şehrini tabiki söylemem ama ailesinin şehrinde değil, çok rahat olacağız.
Fiziğine bayılıyordum hatunun.
Hele bir ıslanıyor görmen lazım, ağız sulandırır. Dil darbelerine ölüyordu kız, o kendinden geçmesi inanılmaz bir zevk veriyordu bana.
Gittiğimde mükemmel bir 69 sonrası ilk analımızı da deneriz çok yüksek ihtimalle.
Kız şimdiden çok sabırsız
bence boyle istekli birinin baska ilişki yasadıgı insanlarda vardır.. siz sevgili olmadanmı bunları yasadınız.. seninle sevgili olmak omu istemedi senmi istemedin peki
Aslında ikimiz de ilişki istemiyorduk.
Kızın başkası ile böyle olmadığına eminim çünkü erkeklerle çok mesafeli ve asla güvenmiyor.
Kendisi benim ilkim olduğuna emindi çünkü baya süzmüş beni ilk aylarda, kadınlarla olan mesafem çok hoşuna gitmiş.
Şu an için yarı fb yarı arkadaşız, ileride ne olur bakacağız
Daha once hic yapmamis biri nasil boyle iyi oral seks cekerki kanka:) bence onum daha once denemeleri olmustur:) kimse ilk seferde yutmaz:) tecrube olarak soyluyorum
İlk zamanlarda iyi olduğunu söylemedim ki, kız da ben de ilk zamanlar çok beceriksizdik.
Benim söylediğim kısım inanılmaz iştahı.
Kız benden önce de hep oral izliyormuş p*rnoda.
Kızı bizzat tanıyan benim, neden bu ısrarın anlayabilmiş değilim 😂
Kız başkasıyla da yapsa mutlu mu olacaksın nedir bu ısrar 😂
Hayir ne alakasi var mutlu olmayla:) bir kere soyledim sadece israr etmedim:) benimde basimdan bole seyler gectide her yapan ilk kez yapiyorum diyodu:)) o bakimdan sana soyledim herseye inanma diye:)
Duygusal bir bağımız yoktu, bu sebeple aşırı iyi rol yapıp öncesini gizlemişse bile hiç önemli olmazdı benim için.
Sadece ilk defa seninle olduğunu bilmek boostluyor insanı 😄
O değil de konuştuk ettik canım çekti s*ksocu güzelimi
benimde vardı bundan 3 sene önce kapalı cok iyi oral seks ceken bi kız arkadasım.. resmen hepsini kokluyodu kanka:) seninkide boyle sanırım:) bende onu cok ozluyorum şimdi nerelerde haberim yok 3 yıldır gorusmuyoruz.. kapalılar bu işi biliyo bence:)
soyunma kabini üniversite club
Henuz yaptirmadim
Misafirlikte
nasıl yani
Öyle işte
sorun değilse biraz acabilirmisin.. kimse gormeden wc de falan mı
Bende kalsın
Kınalı ada
Lcwaikiki kabini
Hiç denemedim
denemek istermisin
hep merak etmisimdir tadını
hmm bide yutmak istiyorsun sanırım
sorumu begenirmisin rica etsem
Evet o zevki hep yaşamak istiyorum
sorumu begenirsen ordan yazabilirim sana.. sohbet ederiz biraz
Hmm yani benimle özelden konuşacaksın sonra eğer birbirimize karşı kanımız ısınırsa bana mı tatıracaksın
bilmem neden olmasın.. sohbet ederiz biraz.. istemezsen engellersin zaten
Immm sosyal medyadan da olmaz be bence yakin olmalı ki yapasin
orası hiç belli olmazki.. bu aradaki guvene baglı.. sorumu begenirmisin ordan yazıyım burdan muhabbet uzamasın
Neden begenmiyorsun
Yaa nasıl diyeyim ki bilmiyorum da bak gerçekten denemedim ama hep merak etmisimdir o zevki lakin o kutsal zevki sosyal medyadan denemk istemiyorum 🙂
Ne kadar inatcisin hala begenmemissin:) illa yapicaz diye bisey yok sohbet ederiz biraz sadece canım .. begenirmisin lutfen
Tamam tamam kizma yahu ne yaptım sanki sadece şu küçük beğeni butonuna basmadm diye kızıyorsun sende 😅
Yok canım niye kiziyim.. kizmadimda:) sende inat ettin burdan yaziyosun:) begen soruyuda sana yaziyim iste konusalim ordan
Nerdesin
Bak simdi beğeniyorum ama şu an Biraz işim var soz döneceğim 🤞
Takip attim
Araba ve sinema
balkon
plaj kabını
Plaj