Deneyimsiz olanlar şöyle kenara ayrılsın lütfen. Merhaba kutsal kadehten şarap içenler. İlk deneyiminiz sonucunda nasıl bir tat ile sonlandırdınız oral seksi? Ağzınızda kalan tat neye benziyordu?
İlk oral seks deneyiminiz sonucunda ağzınızda kalan tat neye benziyordu?
tadı bilmiyorum da aga hatun temizdi kokuda yoktu ama o zevkten akan sularını dilimde ilk hissettiğimde bir tuhaf oldu içim bir paket peçete tükettim devamlı kurulayıp yalamak için sanırım kız 10 saniyede bir oraya peçete ya da yanımdaki tişörtü sürttüğüm için pek bir zevk almadı dilimden çok tişörtü ve peçeteyi sürdüm suları almak için
Ya penis yalanır hadi neysede.. vajina yalayan nedir.. erkek olsaydım vajina asla yalamazdım.. nekadar temşz tutsakta iki dakka sonra kirlenip pis koku oluşuyor.. her kızda böyle.. penis temiz oluyor oyuzden yalaması rahat ve hijyenik.. tadını bilmiyorum o ayrı.. ağzıma boşaltmadım
ben 2 defa yaşadım ağzıma boşaldı 2 sindede sırf eşim mutlu olsun diye yuttum ondan sonrasında ağzıma boşaltmadım uzak durmaya çalışıyorum oral yapıyorum ama tadını sevmedim miğdemi bulandırdı ama o benimkini bayıla bayıla emiyor doğrusunu söylemek gerekirse
İnan esinde tadını sevmiyor sen mutlu ol diye öyle yapıyor seviyormuş gibi sizinkini tadı çok iğrenç Güzel olan orgazm anında sizin aldığınız zevki katılmayı o sesi hissede bilmek bir erkek için 69 yapın ikiniz aynı anda orgazm olursanız süper olur
Ekşimsi kokulu bitattı midem bulanmıştı ama yarım bırakmak olmazdı bitince hemen lavobaya attım kendimi ağzımı yüzümü sabunladım iki defa diş fırçaladım😂
seni anlıyorum ama yaşına göre çok ergen konuşuyorsun bu güne kadar birini gerçekten sevmediğin belli seven insan çok farklı olur hiç bir zaman sevdiğinden igrenmez
ya belkide ben abartılı algıladım ama şu yazdığıni okuyunca bı kızdım yani seninde başına bir durum gelebilir ve sen bile kendinden igrenirken sevdiğin senden igrenmez birde anneler tabi
ekşimsi bir tadı vasr :) hani bariz bir tad değil ama illaki bir tadı varsa hafif ekşimsi gibi.. açıkçası ilk defa bunu düşündüm :) adını koyamıyorum en yakını ekşimsi demek :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ulan yapamadım bir türlü korkuyorum ağzıma bosalcak
ben barda tanıstıgım bir kıza oral yaparken kızın vajınasından os.. ruk a benzıyen bı ses gelmıstı hava yapmıs oyle dedı ama anlamadım yoksa gercektın mı o.. srdu hala dusunuyorm
En İyi Cevaplar