Yaşı benden büyük ama aramızda çok çekim var karşı koyamıyorum resmen. Telefonda falan sorun yok ama yanyana asla karşı koyamıyorum. Kendimi nasıl geri çekebilirim? Veya çok gülesim geliyor o varken ne tavsiye edersiniz en azından biraz daha nazlı oluyum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar biz seviştik 😅
İlişki yaşamamam gereken birisiyle ilişki yaşıyoruz, karşı koyamıyorum ne yapmalıyım?
Bu adiler böyledir. Kadını mal olarak görürler böyle zavallı kadınları bulup evde köle yaparlar kendileri ise dışarıda önlerine gelene salça olurlar. Ama karısı aynısını yapsa kıyametlet kopar cinayet çıkar. Çok k*taktersizdir bunlar. Ama ben ne desem ne anlatsam boşuna. Sen çünkü dinlemeyeceksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yanyanayken züküyor ve naz yapamıyormusun? sorun bu mu?
Karşı koyamıyorum kendimi geri çekemiyorum
Naz yapıyorum da az yani canımın istediğini anlıyor daha rahat davranıyor
Şanslı adam :)
Bende öyle bir ilişki yaşıyorum , uzaklaşmak en dogrusuuu izini kaybettir ve uzaklaş zarardan başka bir şey gelmezz
Ama çok zevkli geliyor el ele tutuşmak bile. Ki öptürmedim zaten daha ama büyük ihtimalle yanağımdan öper birdahakine bilemiyorum
Bende uzak durmalisin
Baban yaşında biri mi ki yaşamamam gereken demişsin
Yaşını sormadım valla ama genç ruhlu birisi yanii öyle dede gibi değil çekici geliyor nazımı çekiyor
Sen kaç peki ve neyin oluyor patron mu
Ben 18 im o 35civarı falan herhalde
Patronun amcasının oğlu
Ve evli maalesef
Ya mutlu oluyorsan yaşa gitsin ne olacak ama incitmesine izin verme seni
Evet çok istiyor vücudum zaten hem ben ilçedeyim ile gideceğim ondan biraz
Peki evli mi önemli soru
Evet maalesef karısını swvmiyormuş
Seks yapmayız zaten bakireyim hiç bi şey de yaşamadım ama genede el ele tutuştuk bunlar bile olmamalı
Evliyse olmaz eninde sonunda canın acıyacak sevilmek hakkın ama bu tip ilişkilerde üzülen oluyor
Ben zaten ciddi ilişki falan istemiyorum da biraz zevk almak istiyorum
Zaten kendisini pek tanımaya çalışmıyorum sadece arada çekim var bi şeyler yapasım geliyor
Zevk al ama bağlanma ama karşı koyamaz hale gelirsen duyguların sarar seni esiri olursun
şu an çalıştığım yere çok geliyor ondan da çekim oluyor o uzaktayken pek hatırlamıyorum hem İle gidicem daha az görücem belki haftada 1 buluşuruz
Bekaretini verme ama pişmanlık daha fazla olur bu tip ilişkilerde
Yok yokkk seks yapmam zaten o kadar ileri gitmem. Üstümü çıkarmak istemiyorum ama ne biliyim öpüşmek ya da sarılmak temas etmek istiyorum sadece
Dikkat et yanarsın Fazla temasa karşı koymak zordur boynundan öperken nefesini içeri verirse hele
Genede barmenlik yapıyorum seks yapılacak bi yer zaten yok
Olsun hayat senin ama kimsenin zarar görmesini istemem
gül o zaman sende ama biraz da hayır demesini öğren
Hayır diyorum da lafta yani
Benim de canım istiyor yanyana olunca aradaki çekime karşı koyulmuyor
ama işte karşı koymaz biraz naz yapmazsan da hem zevkli olmaz hemde cepte görür seni
Yoookkk cepte gördüğünü asla asla düşünmüyorum. Hatta konuşmayı kesiyordum whatsaptan
Ben sadece gerçekte çekiniyorum
neyden tam olarak çekiniyorsun ki
Hiç yaşamadığım şeyler
Öpüşüp sarılmadım bile
e onunla yapmıyor musun
Bugün el ele tutuştuk
Ama tutku çok yani normal tutmuyoruz
Yanağımdan öpmek istedi izin vermedim
peki bu kişi ile neden ilişki yaşamaman lazım
Evli çünkü
Sevmiyormuş karısını
O zaman büyük yalancı ya sevmiyorsan boşan öyle gel de bu baya seni kullanıyor
Ya aslında ben de onu kullanıyorum
Amacım ciddi ilişki falan değil
hmm işin içinde çıkar varsa iş değişir tabi
Gerek bunlara tadını çıkar
Ama evli
Karısını sevmiyor
Klasik yalanlar.
Bana da klasik yalan gibi geldi de karısını pek sevmediği belli adam akıllı eve bile gitmiyor
Ve karısı whatsaptan konuştuğumuzu gördü
Bu adiler böyledir. Kadını mal olarak görürler böyle zavallı kadınları bulup evde köle yaparlar kendileri ise dışarıda önlerine gelene salça olurlar. Ama karısı aynısını yapsa kıyametlet kopar cinayet çıkar. Çok k*taktersizdir bunlar. Ama ben ne desem ne anlatsam boşuna. Sen çünkü dinlemeyeceksin
Öyle herkese sulanan birisi değil olgun düşünüyor ama genede bilemiyorum ya
Onlar işini bilirler. Öyle herkese sulan kazlar zaten suçlanamaz da karısı duyarsa foyası meydana çıkar.
Sence n'apmalıyım
seks yapmam zaten o kadar ileri gitmem. Üstümü çıkarmak istemiyorum ama ne biliyim öpüşmek ya da sarılmak temas etmek istiyorum sadece
Ha seks ha onlar ne farkeder. Mesele o değil mesele bu hayvanların kadına olan zihniyeti.
Beni bul naz neymiş gösteririm
E yaklasma
O yaklaşıyor
Hem ben de istiyorum ya bugün ben çağırdım onu
koy ver gitsin bea
Yakınlaşıyım mı biraz
ne istiyosan yap
Evlimisiniz
Ne evlisi ben 18 yaşındayım o evli
Yaşı kaç
Sormadım
Anladım. Ne yapacaksın