- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılinsan bedeni çok farklı şekillerde sinyal veriyor. bilhassa erkek bedeni kadınların ki gibi sahteliğe hiç alet olmuyor. mesela kadın kendini kastığı zaman bile orgazm olduğunu sandırabilir. nihayet ortaya çıkan bir emare olmuyor. gerçi bazı kadınların squirting gibi, kimilerine göre efsane olan ama varlığını defalarca aynelyakin derecesinde tanık olduğum için biliyorum, boşalma şekilleri yok değil. erkek bedeni orgazm taklidi yapmaya çok uygun değil. hatta çok hoş bir hatun sevişirken ses çıkarmamı çok istiyordu. ne yapsam çok şiddetli siksem de bir türlü o ses çıkmıyordu. zevk almadığımdan değil kesinlikle ama benim yapım bu. olmuyor. o ses sadece boşalırken duyuluyor. herneyse bütün vücudum tırnak izleriyle harita gibi olsa da yine o ses çıkmıyordu benden. bana masaj yaptığı esnada çıkardığım rahatlama sesleri ise onu çileden çıkarmıştı. neden sevişirken aynı sesleri çıkarmıyormuşum. birazda bu sıradanlıktan kaynaklanıyor. * artık sıradan bir aktivite haline döndü. insanlar mesai arasında bile seks yapıyor. ama bi derinlik bi coşku yok maalesef. nerede o eski seksler diyeceğim ama seksin yaşamın rutini haline gelmesinin de etkisi varişte onu bekliyoruz. duvarları inletecek dozda zevküsefanın hasretindeyiz. başka bir heyecan başka bir tutku ile o zevki keşfedebiliriz. neredesin şehrazat ah şehrazat.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Elbette var. En prof. ilişki kadını bile bunu benden gizleyemez. Ama ne yazık ki bunu buradan yazmam. En basit bir şey yazayım size. Cinsel organınız içindeyken bile boşalıp boşalmadığını hissedebilirsiniz (!) Bu zor bir yöntem :D Ama beden dilinden tutun, yüz ifadesi, vücut tepkisi ve daha bir çok şeyden anlaşılıyor.
İyiki yazmıycam dedim :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
maalesef onu hic ögrenemeyeceksin abisi, sadece burdan kulaktan dolma laflarla idare edersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNefes alışverişleri sıklaşmışsa orgazm olmak üzeredir hareketleri yavaşlamışsa orgazm olmuştur
13 Yorumla- +1 yıl
Ama işte kimisi numara yapıyormuş ilişkide
Cevap sahibi+1 yılNefes alışverişlerini kontrol edemez gerçek orgazm da ve erkekler gibi dinginlik çöker
- +1 yıl
Tecrübeli isem özlde sorsam seksting olmadan?
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer